Onecoin faktat

Maailmanjohtaja

Hermes pankki on ostettu, totta, se on peräti ostettu 2 kertaa, voidaan ostaa vaikka kolmaskin kerta rahaa on

Rujan kellarissa oleva louhintakone on Atlas Copcon http://www.atlascopco.fi/fius/atlascopcogroup/organisation/miningtechnique/
kyllä louhinta toimii, kolikoita on kohta joka kaappi täynnä

Koulutusmateriaali, niin kuin Jarlakin totesi, että koulutusmateriaalilla voi pyyhkiä per..hanurinsa http://www.hs.fi/fingerpori/s1306003100496

Luottokortti, toimii tosi hyvin, tokeneilla tosin ei, mutta laitappa oikea´ta € pätäkkää ja osta lisää koulutuspaketteja, näet miten hyvin prepaid MasterCard toimii, yllätyt, on se vaan niin helppo.

Puheet Rujan ostamista kiinteistöistä ei ole totta, kiinteistöt osti Rja hallinnoima ja Onecoinin rahoittama kiinteistöyhtiö.

Vihapuheet, kateelliset muut pyrämidihemmot yrittää kaataa OneCoinia, vielä voit liittyä ja tutustua aitoon lompakkoa kuluttamattomaan Kryptovaluuttaa joka myös toimii

17

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • One-pc
      • VainPakkiPuuttuu

        Hieman nykyaikaisempi kuin 386 tehomylly.


    • Pallitpaskaksi

      Milloin Rutjake vetäsee töpselin seinästä. Eikö 70 miljoonan kiinteistöt jo riitä lokoisiin lomapäiviin ja sukusuolenvaihtoleikkaukseen ?

    • LopunEdellä

      Nyt tuli 4 viikon toimitusaika, että Tokinit vaihdetaan euroihin..
      Tästähän se alkaa, loppu meinaan.

      Kiinnittäkää huomiota, ensin kallein koulutuspaketti maksoi 5000 sitten hinta 12500 ja nyt piirun alle 20000..eli sijoitettavat summat kasvaa kuin Wincaputissa..

      Kannattaako kaatuvaan pyramindiin enään laittaa rahaa sisään..


      Tunkki ! Jos mahdollisuus kotiuttaa nyt kaikki ulos ja äkkiä.

      • kaik_män_hän

        "Tunkki ! Jos mahdollisuus kotiuttaa nyt kaikki ulos ja äkkiä."

        Sviddu sieltä mitään ulos saa, jos jotain saa niin muutaman euron kuukaudessa. Tai saisihan sieltä jos olisi pyramiidissa ylempänä kuten Juha ja Tommi ja jos olisi munaa huijata jalkoihin idiootteja jotka haluaa hävitä rahansa... mutta ainakaan tuollaiseen ala.


      • Maajohtaja

        Hyvin tuli rahat. Mutta mä olenkin töissä firmoissa Kela ja Sossu


      • kyläpäällikkö
        Maajohtaja kirjoitti:

        Hyvin tuli rahat. Mutta mä olenkin töissä firmoissa Kela ja Sossu

        On se hyvä että suomi24 palstalla on oma maajohtaja. Se on ollut jo kauan tiedossa että ette te valittjat muusta rahaa saakaan kuin kelasta ja sossusta. Niin saatko kenties palkaa suomi24 palstalta maanjohtajuudesta. Muista ilmoittaa sossuun ja kelalle tulosi.


    • markussetää123

      Ehkä tämä valoittaa asiaa

      UK, Onecoin LTD with registered capital of as much as 1 euro and even a fake director is) likely to work through gene attorney.Zaregalsya so the company can without leaving the house.

      https://www.endole.co.uk/company/08386231/onecoin-ltd

      1 euro

      kääntyy Englanniksi parhaiten elämänkoululaiset ei ymmärrä tästä tietenkään mitään kun eivät osaa Eglantia

      kätsokaa te mitä löydätte teksteistä.

      https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=http://atamamedov.blogspot.ru/2015/12/onecoin.html&edit-text=

      Hajoitellaanpa tätä vähän

      https://bg.linkedin.com/in/tereza-videnova-5ab16a89

      The authorized capital of 2 levs (1 euro).Owner and managing the capital of other legal entity Pegaron Invest EOOD represented citizen Veska Ignatov.Bulstat Pegaron Invest - 201744406, which belongs ARTEFIKS EUROPE Ltd. with a registered capital of 100 levs (50 euros) BULSTAT Artefiksa - 202 429 922, you can check it out.Check Artefiks Europe Ltd. on bulsatu, we see that the citizen belongs to the same, with a registered capital of 100 levs (50 euros).Note that this scheme, the management company - One Network Services Ltd attached to Pegaron Invest Ltd., on it is attached to the Artefiks Europe LTD.the total share capital of these companies are little more than 100 euros.There are suggestions that the financial transactions go through the One Coin Services Ltd.a hint of it burned page on Linked In a specialist on financial transactions Teresahttps://bg.linkedin.com/pub/tereza-videnova/89/16a/5ab.SWIFT transfers are made on the same bank account.In the presence of the authorized capital of a little over 100 euros.Visa and payment card can be only small packets.Apparently reinsured)) and all of the limited liability that meet their registered capital.Syudya of information from this Finnish source -https://forum.bittiraha.fi/index.php?topic=2662.95;wap2Citizen Veska Ignatov found more than 20 more companies.
      To work in India, Hong Kong and other countries - at exactly the same scheme slabozaregulirovannyh zaregalsya offshore shell companies that rent zero reporting.A Swift go to Bulgaria) interesting) so why for such a three-tier management company and certain citizen Veska Ignatov recorded more than 20 companies and at the same time he NE-Xia German citizen.
      And they go on to say that the company is audited, show all documents in the back office after May 15, and that the company is registered in the US and receive a license from the SEC.With such a scheme in the United States go multiregistratsy clearly not worth it.


      As soon as we see them in this resource: m http://www.badbitcoin.org/thebadlist/index.htm#Om?I have little time.Because mates Nigel Allan and Sebastian Greenwood Rouge and almost always worked together and opened the company for six months and closed them.

      Alansa ammattilaisia eipä taida pysyä minkään valtakunnan viranomaiset näiden perässä
      yhtiöitä mitä pyöritetään/pyöritetty on liki sata jo. KRP varmaan tiesi tämän tämä on liki mahdoton tehtävä
      tutkia..

      Erittäin hyvä lisähavainto tuolla keskustelussa, jonka myös itse Bulgarian yritysrekisteristä1 nyt varmistin:

      One Network Services Ltd -yritykseen (Bulstat-tunnus 201531600) sijoitettu oma pääoma on rekisterin mukaan kaiken kaikkiaan yhteensä kaksi levaa, eli suunnilleen yksi euro. Yhtiön omistaa Pegaron Invest (Bulstat-tunnus 201744406), jonka oma pääoma onkin sitten jo huomattavasti enemmän: 100 levaa eli noin 50 euroa. Tämän yhtiön puolestaan omistaa henkilöyhtiö Artefix Europe (Bulstat-tunnus 202429922), jonka ainoa omistaja on Veska Ignatov ja yhtiöön sijoitettu pääoma niin ikään 100 levaa eli 50 euroa.

      Kun lisäksi huomioidaan, että kaikki nämä yritykset vaikuttaisivat tilinpäätösraporttiensa perusteella olevan täysin vailla minkäänlaista liiketoimintaa taikka vierasta pääomaa, niin pistääkin ihmetyttämään, että millä rahalla yrityksen tuotekehittely, palvelinsalit ja muu toiminta on oikein rahoitettu?

      Ruja Ignatovan nimeä ei myöskään minkään näiden yritysten rekisteritiedoissa omistajana tai hallituksen jäsenenä nähdäkseni mainita. Sen sijaan Veska Ignatov on jokaisen yhtiön hallituksen ainoa jäsen. Mielessäni herääkin kysymys siitä, onko Ruja Ignatova pelkkä bulvaani, ja jos näin, niin miksi?

      https://translate.google.com/translate?hl=fi&sl=auto&tl=en&u=http://slujba.com/opinions/opinion/view/1278&sandbox=1


      Name
      One Network Services
      Address
      City: Sofia 1000
      Street / neighborhood: bul. Tsar Liberator 12 [​IMG]
      Phones: 359884269289
      Email: [email protected]
      Themes
      Economy
      Status
      Active
      Codes978-619-90326

      Kysymyksesä on jokin varoituslista yhtiöistä. J?
      dvice to management:
      This is another company of the so-called Germaneca Plamen Ignatov and his family, after "Progress Engineering" Ltd and "Alukast Set" Ltd., for money laundering.
      The company provides poor working conditions, workers must be provided a minimum wage -Other hand, appointed on a fixed-t

    • 23456fghjk
    • Sutkyllätiedetään

      " kääntyy Englanniksi parhaiten elämänkoululaiset ei ymmärrä tästä tietenkään mitään kun eivät osaa Eglantia "

      Paraskin puhumaan elämänkoululaisista ja huonosta engalannintaidosta, siis mies joka joi ja rälläsi isänsä perinnön jolla kaikki elämässä on jäänyt kesken, siis opiskelut, armeija ja ihmissuhteet ainoastaan vasikkana poliisiin.

      Mies joka vielä pari vuotta sitten kirjoitti niin huonoa suomea ettei kukaan peruskoulun ensimmäisellä luokalla pysty siihen. Mies joka on itse kertonut olevansa mielisairas ja popsii valtavan määrän pillereitä päivittäin miehistelee täälä nyt muille ja leikkii nettipoliisia tavalla joka on poikkeuksetta karahtanut kiville, mikä ei tietenkään yllätä.
      Mies joka uskoo noihin ulkomaisiin huijaussivustoihin jotka pyörittelevät sivuillaan kaikkia merkittäviä nettiyrityksiä, jopa bitcoinia pyramiidihuijauksina, tajuamatta että juuri ne sivut perustuvat huijauksiin, siis ratsastukseen esim. mielisairaiden ruokkimiseen, että aina kun he näpäyttävät noita sivuja, niin mainostuloja ropisee ylläpitäjälle, siis nehän vilisevät mainoksista ja eipä ihme kun käviämäärät ovat valtavia, kun kaikki maailman ostaelämätyypit kuolaavat niitä aivan homona.

      Englantia en usko sinun kovin hyvin osaavan ja melkein kaikkihan sitä nyt jonkinverran osaavat paitsi vanhemmat ihmiset jotka eivät ole joutuneet sitä koulussa lukemaan.
      Itse asuin viisi vuotta Espanjassa ja nyt on mennyt jo kolme vuotta Holannissa, kun löytyi puoliso sieltä. Kielitaito on suomi,englanti, espanja ja vähän ranskaa olen myös alkanut opiskelemaan, että voit oikea elämänkoululainen hypätä viivalle.;)

      Mietin vain, että kuinkahan pääkoppasi kestää ensivuoden 2016 kun OneCoin tulee kulkemaan entistä kovempaa ja voitosta voittoon. Pääkoppasihan oli jo kovalla koetuksella kun KRP ei aloittanutkaan esitutkintaa ja tuli taasen kerran turpiin, sekä sinulle tyypillinen KRP:n haukkuminen ja osaamattomuussyyte ja uhosit kuin pikkuvauva taas kerran pysyä pois kirjoittelemasta ja taasen kuten arvattavissa sinä täälä ja muroissa olet aukomassa sitä tyhmää päätäsi, etkä osaa edes hävetä, koska et tyhmyydeltäsi sitäkään tajua. Bruhaahhaahah!

      • toinenexkonna

        Et sitten pystynyt kirjoittamaan mitään muuta kuin herjauskirjeen.

        Ehkä se kertoo kaiken Onecoin-ponzi petoksesta, sen puolustajat eivät enää edes yritä peitellä huijausta vaan keskittyvät yhden henkilön herjaamiseen.


    • onecointampio

      Niin Parhialan tämän teille kertoi että ne tienaa näillä SCAM sivustoilla rahaa

      no noissa sivuistoissa ei kylläkään pyöri yhtään mainosta joten mistähän se raha sitten oikein tulee...?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1807
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1738
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1302
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      88
      1126
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      59
      1115
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe