Miksi normaali mies ei kelpaa?

ikuinen-sinkku

Naiset vastailee huijareille ja valehtelijoille ja natsityypeille jotka pyytää natsi mielenosoitukseen. Ilmeisesti normaali kahvittelu ei ole suosiossa kun sellasiin ei vastata ja rehellisesti omalla nimellä vastaaville. Sit naiset tapailee huumeissa olevia miehiä ainakin tuossa outoja treffejä osiossa nainen kertoo sellasta. Ei normaalit miehet ole yhtään kiinnostavia kun naiset tapailee milloin mitäkin hihhuleita ja huumeiveikkoja.

25

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naiset on kyllä tosi tyhmiä! Siis tottakai ne huijarit ja valehtelijat heti ensi viestissään kertovat, että ovat huijareita ja valehtelijoita ja hihhuleita ja huumeveikkoja ja esittävät vaan ihan normaalia, eikö niin?

    • envaanvoisiheti

      Ihmettelen teffipalstoilla ihmisiä,jotka on asumuserossa,miksi niin nopeasti haluaa uutta helvettiä etsiä,jos on eroamassa,asiat jää käsittelemättä ja siirretään taas ne uuteen elämään vai onko se olevinaan turva( raha, kattopäänpäälle, vai joku muu kertokaa.....

    • Haaveita-Vain

      Kyllä ihmisestä saa selville onko huijari mutta eihän naiset viitsi nähdä vaivaa.

      • Kerropa meille, miten sen saa selville ennen tapaamista. Ihan vilpittömästi kysyn.

        Monen viikon/kuukauden kirjoittelu harvemmin toimii. Yleensä se on niin päin, että jos toinen ei suostu tapaamaan, niin hänellä nimenomaan on jotain salattavaa. (Voisi kysyä myös, että kuinka moni mies tykkäisi siitä, että nainen kirjoittelisi samaan aikaan noin 50 miehen kanssa ja ehtisi siis vastata viesteihin vain noin kerran viikossa, koska kaikkiin pitäisi tutustua hyvin ennen kuin tietää, ketä kannattaa tavata.)

        Koko nimen, puhelinnumeron, työpaikan tms paljastaminen kirjoitteluvaiheessa on todella tyhmää, koska siellä toisessa päässä voi tosiaankin olla mikä tahansa huijari ja stalkkaaja.

        Mutta kerro nyt ihmeessä mistä sen tietää kuka on huijari.


      • EnnenOlin

        Jos tutustuminen netissä on niin vaikeata, miksi sitä pitää aina vain jatkaa? Onko se jotenkin tyydyttävää muuten kuin parisuhteen hakemisen kannalta? Yrittää tutustua ihmiseen, jolla on 10 muuta samaan aikaan kuvioissa. Aikaa siinä ainakin menee tolkuttomasti. Sen ymmärrän, jos hakee seksiä, jännitystä ym.

        Itse havaitsen itseäni kiinnostamattoman ihmisen hetkessä, jos juttelen hetken. Miellyttävää seuraa on paljon helpompaa saada todellisessa elämässä. Baareissa pyörii paljon alkoholisteja, mutta on olemassa harrastuksia ym. , joista voi olla iloa vaikka ei kumppania löytyisikään. Kavereitakin voi löytää.

        Helpompi taitaa olla vaikeampaa.


    • tuliko-selväksi

      Pitäisi tietää mikä on normaali ja sellainen naiselle on komea varakas pitkä bodaaja

    • OilMassage

      No ei kelpaa. Suomalaiset naiset ovat painaneet suomalaisia miehiä maanrakoon jo vuosikymmeniä. Tällä vuosikymmenellä ovat lopullisesti hylänneet suomalaiset miehet. Kannattaa ottaa aasialainen nainen, jos haluaa arvostusta ja tulla hyväksytyksi sellaisena kuin on. Kannattaa tutustua aiheeseen http://www.asumaanulkomaille.fi

      Ps. Tuolta löytyy myös niitä aasialaisia naisia.

      • eikelpaa-

        Naiset on aaseja. Ei suomi nainen ymmärrä hyvän päälle. Ne haluaa säätöä ja säpinää ja ne alkkikset sitä säpinää saa aikaan. Ei mikään tylsä koti mies kelpaa joka kokkaa ja hoitaa kotia.


      • eikelpaa- kirjoitti:

        Naiset on aaseja. Ei suomi nainen ymmärrä hyvän päälle. Ne haluaa säätöä ja säpinää ja ne alkkikset sitä säpinää saa aikaan. Ei mikään tylsä koti mies kelpaa joka kokkaa ja hoitaa kotia.

        Jos suomalaiset naiset ovat aaseja niin silloin kannattaa tarttua tuohon OilMassagen tarjoamaan linkkiin (en avannut, joten en tiedä mitä siellä on). Itse en todellakaan seurustelisi aasin kanssa saati valittaisi siitä, etteivät aasit kiinnostu minusta ;DDD

        Mikä ihme estää hakemasta naista ulkomailta, jos kerran suomalaista ei edes halua??


      • Näitäriittää

        Mitä normaalia on ihmisessä, joka valittaa joka ikisessä ketjussa yleistäen, että naiset HALUAVAT tavata härötyyppejä? Varsinkin kun valittavat näiden outojen runsautta? Miks kukaan ei vetoa käytöstapoihin ja sellaiseen kommunikointiin, ettei nsiset täällä valittaisi kokemuksiaan.
        Missä kohtaa se naisen viaksi lasketaan kun joutuu kohtaamaan mitä ihmeellisimpiä terapiahoitoja tarvitsevia tapauksia. Jos oliskin niin hyvä tuuri, että tapaiskin järkijätkän niin wau. Mutta niin kauan kuin uskaltaa JOUTUU myös kohtaamaan koko kirjon eriasteisia mielenterveysongelmia. Enemmänkin järjettömän huonoa tuuria kuin vikaa.
        Esim. Allekirjottanut on noi 90 prosenttia viestiä vaihtaneilta kuullut heidän kärsivän jonkin asteista masennusta. Heitä en ole edes tavannut. He roikkuvat tuolla hakemassa vaan jotain terapeuttista jutustelua tuntemattomien kanssa. Mikä sekin on väärin. Apua löytys muualta ja varmasti ammattimaisempaa. Mutta toki sen naisen vika jolle siitä masennuksesta on mainittu kun on hälle jutellut.
        Pikkasen nyt enemmän sitä realismia kehiin.
        Ja seuraavaan vois myös suhtautua hieman realistisemmin. Moni ei hae seuraa 24/7 pakkopanna-asenteella. On melko turhauttavaa kun näin oletetaan. Jotkut tekee töitäkin, pyörittää arkea, tapaa ystäviään, perhettään, harrastaa siinä välissä. Kun kohtaa jonkun joka ensin antaa hyvän kuvan ja onkin jotain täysin päinvastaista niin saa vielä syyt niskoillensa. C'moon. Mutta nainenhan on joo vaikka mitä niinkuin näissä on kerrottu. Muut ovat uhreja.


      • känsakainen
        eikelpaa- kirjoitti:

        Naiset on aaseja. Ei suomi nainen ymmärrä hyvän päälle. Ne haluaa säätöä ja säpinää ja ne alkkikset sitä säpinää saa aikaan. Ei mikään tylsä koti mies kelpaa joka kokkaa ja hoitaa kotia.

        mulla on mies joka tekee kotitöitä hänen kanssaan on turvallista olla en kaipaa säpinää tsemppiä sulle löydät vielä sen joka susta tykkää


    • JuuJaaJeeJooEieiei

      Naiset, siis kuka nainen täsmälleen? :))
      Veikkaan että älykkäät naiset kiertävät typerimmät jätkät ja kaukaa ^^

    • Näitäriittää

      Aloittajalle. Jos lukisit vähän enemmän ajatuksella niin ymmärtäisit, että naiset EIVÄT JÄÄ tapailemaan näitä outoja huomattuaan kuinka outo tyyppi oikeasti on.
      Jos lukisit tarkemmin niin tuo natsimielenosoitukseen kutsu jäi vain kutsuksi. Siihen asti tyyppi on varmaankin antanut itsestään vähän paremman kuvan.
      Minunkin tavoitteena on ollut ensin vaikka kahvit. Mutta kun oelkällä kirjoittamisella... siis tekstin perusteella on melko vaikeaa analysoida millainen toinen ihminen on.
      Voi ton jankuttamisen tosiaan jo lopettaa. Tämä kun ei ole niin mustavalkoista kuin luulet. Jos tollasia outoja vois välttää niin hienoa. Kerro miten se tehdään. Itse tosin löysin ratkaisun ja poistin profiilini.
      P.s. voit myös lakata syyttämästä naisia siitä, että joutuvat kohtaamaan idiootteja. Tuskin kenenkään toiveena kuitenkaan. Ikävä ilmiö kuitenkin nettiaikakautena. Sinne kun pääsee kaikki.

    • känsäkäsi

      Voi aloituksessa olla perääkin tarjosin kerran tuntuvaa summaa rahaa. Ei kiinostanut. Voi päätellä et Suomessa naisilla on rahaa riittävästi ja tästäkin syystä varaa kiertää kaukaa tavalliset miehet sekä ne taviksen hiset rahat. Sehän passaa kelvottomille miehille hyvin jos nainen siivellä elättämään rupeaa.

    • juttumees

      Naista on helppo vejättää kun on asialla mies joka osaa. Yksikin mies lupaili naiselle ties mitä mut eli siivellä vaan. Nainen heräsi kun luottokortti oli tapilla ja kysyi syytä tähän. Mies vastasi, huikkaillen sohvalla kaljaa, niin laittaneen rahat omaan uuteen yritykseen. Nainen kysyi jo hermostuen mihin yritykseen :D :D Mies nauraen sohvalta vastas, seksi huonekalut. :D :D Tavallisemman oloisia kierretään kuin ruttoa mut tuollaiset esimerkin hummeri hessut aina vaan porskuttaa naisten lompsalla. Tähän en viitsi kirjoittaa yhtä toista juttua paikallisesta päivä lehdestä mut otan talteen ja naureskelen vielä vanhana sitä partaani, et kyllä ihmispolo taitaa yli ampumisen taidon.

    • judge-dredd

      Ei naisista ole mihinkään kunnon suhteeseen tässä maassa. Ne antaa kohdella itseään kuin roskaa.

      • Rehelliset.maa.perii

        Vaan koetapas kohdella kuin ihmistä, niin yksin jäät...


    • 123346457

      Kovin on yksipuolinen tuo kuuluisa naisen vaisto. Kemia tuntuu 5 sekunnissa. huijjaria ei tunnista 5 kuukaudessakaan.

      • Aivannoin

        Hah :D noin se menee!


      • semeninappiin

        Ehkäpä osuvimmista viesteistä mitä olen netissä ikinään lukenut... 5/5


    • epänormaali-

      Pitää olla vähän enemmän kuin normaali

    • häh..0

      Mikä on natsimielenosoitus?

    • ikuinen-sinkku

      Niin juuri kun tulee se komea mies niin heti on kemiaa naisen mielestä ja sitten kun mies vie rahat ja pettää niin ei nainen tajua vaan itkee perään.

    • Naisiin_pettynyt

      Typerät - ei se ole raha eikä vain komeus. Pitää olla edellisen lisäksi riittävän epätasapainoinen ja sopivan kiireinen mies pärjätäkseen "normaalien" naisten kanssa.

    • Selvää

      Ongelman ydin lienee että naiset ei tiedä kuka huijareiden joukosta on kunnon tyyppi.
      Kunnon tyypit katoaa vastuuttomien joukkoon. Syytä ei voi vierittää vain naisille.
      On viisasta että kunnon nainen tuntee oman arvonsa eikä anna kohdella itseään väärin. Näihin ei voi sekoittaa niitä naisia joiden elämä kulkee laitapoluilla. Heitäkin toki on mutta kunnon nainen ottaa kunnon miehen joka ottaa vastuuta. Ei hyvä nainen anna arvoa miehelle joka etsii pelkkää seksiä ja huumaa itseään. Seksin vonkaajia hörhöpäitä tähän maailmaan riittää. Kunnioittakaa naisia!
      Olisiko näin että suomalainen nainen tuntee suomalaiset miehet paremmin. Ulkomaalainen ottaa sian säkissä katsomatta mikä häntä odottaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe