Ootte te naiset vaan idiootteja

Kyllästynytjuoruiluun

Jos teille juttelee kerrankin mukavia niin te typerät juorukellot menette kertomaan sen heti kaikille ja juorut sen kun leviää ja kohta on lauma naisia haluamassa mukavien puhumista.Naisen suu pitää pikaliimata kiinni tai ruveta seurustelemaan mykän kanssa niin ei juoru leviä ainakaan yhtä nopeasti.Nainen ei ymmärrä ettei kaikkea TARVITSE juoruta eteenpäin.Mutta minkäs huomionkipeät ihmiset huomiontarpeelleen voi?Seuraavan kerran kun juttelen mukavia naiselle varmistan että hän viettää seuraavan vuoden eristyssellissä.(ainoa keino millä nainen ei juorua)

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllästynytjuoruiluun

      Naisten juoruilun takia sain narsistisen ihmisen kimppuuni ja en pääse eroon millään joten kiitos teille siitä vitun juorukellot.Miksiköhän inhoan naisia????

    • kyllästynytjuoruiluun

      Ja suomi24 ylläpidon paskaihmiset on mukana tässä 100%!!!Ihmisillä on siis täysi oikeus pilata toisen elämä saamatta mitään rangaistusta joten hyvä tietää tämäkin.Eli saan tehdä muille mitä huvittaa eikä siitä saa rangaistusta.Eli olen jonkin sortin koekaniini jossa muhun kohdistetaan mahdollisimman paljon ärsykkeitä ja mitataan sietokykyä.Ja nyt viimeisenä keinona narsisti perään kun en muuten suostu paskojen ihmisten tahtoon.

    • kyllästynytjuoruiluun

      Jos ihminen ei herätä kiinnostustani niin miksi olisin tekemisissä?Vai onko nykypäivänä joku trendi että pitää olla tekemisissä väkisin toisten kanssa?
      Siinä on turha yrittää ärsyttämällä ja manipuloimalla herättää kiinnostusta sellaisiin ihmisiin jotka ei oikeasti kiinnosta.Joko senkin yhteiskunta määrää että kaikista ihmisistä on kiinnostuttava?

    • kyllästynytjuoruiluun

      Kusipäinen nainen on jostain syystä saanut päähänsä että tykkään huomiosta?Joo niin tykkään kunhan se tulee oikeilta ihmisiltä.Mutta eipä niitä oikeanlaisia ihmisiä näy joten en piittaa vääränlaisten ihmisten huomiosta.Ja jotta ette sais käsitystä että tahallani yritän vaan huomiota tällä jutulla niin kyllä tämä on täyttä totta ja tapahtuu oikeassa elämässä netin ulkopuolella!Joten voin sulkea netin ja sama homma jatkuu silti vaikka olisin pois täältä

    • onneksientunnesinua

      En jaksa lukea juttujasi loppuun. Jospa olisit yhdelle rehellinen ja toimisit sen mukaan? Kiinnostuksistaan/tapailuistaan on ihan loogista puhella tuttavalle, sukupuolesta riippumatta.

      • kyllästynytjuoruiluun

        Yhdelle mä olinkin rehellinen mutta kun tämä vastapuoli ei ollut rehellinen vaan usutti muut kimppuun ettei epärehellisyys paljastuisi!Joko käsität????


      • kyllästynytjuoruiluun

        Tämä epärehellinen meni kertomaan narsistille että olen kiinnostunut hänestä joten voiko nainen olla enää ilkeämpi?


      • kyllästynytjuoruiluun

        Missään vaiheessa en maininnut koko henkilöä joten puhdasta ilkeyttä ja tunnekylmän psykopaatin käytöstä!Menee toiselle valehtelemaan juttuja mitkä ei pidä paikkaansa.


      • kyllästynytjuoruiluun

        Narsistin kanssa kamppaillessa tämä on mennyt kertomaan muille että kärsin masennuksesta ja hän auttaa minua toipumaan??????kärsin narsistista enkä mistään vitun masennuksesta.Ja toisaalta jos jollain olis masennus niin narsistiko on oikea ihminen auttamaan siinä????Mutta minkäs teet kun tämä on manipuloinut kaikki puolelleen ja kukaan ei halua uskoa pahaa tästä mukavasta ihmisestä.


      • kyllästynytjuoruiluun

        Ja kävin äsken kylällä niin samanlainen häirintä jatkuu.On se perkele että ihminen pitää tappaa että se saatanan narsistinen paskakasa jättää rauhaan!!!


      • kyllästynytjuoruiluun

        Se on mentävä poliisin juttusille kun ei näytä loppuvan homma ollenkaan.turha tänne kirjoitella.Se ei auta että kirjoittelet tänne eikä se auta että puhut oikeassa elämässä ihmisille.Kukaan ei usko mutta Poliisi on seuraava askel.Näkemiin


    • Viirivehka1

      Jos haluat, että jokin juttu menee sen korviin jolle se ei oikein kuuluisi tai haluat sen leviävän, niin kerro se NAISELLE ja vannota, ettet kerro kellekään.
      Jo seuraavana päivänä saat kuulla sen juttuna jota ei saa kertoa kenellekään.
      Ethän kerro?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe