Onko tullut mökillä käytyä?

Kyllä.kelpaa

Oletteko viime viikkoina käyneet mökillä, oliko vesi lämmintä? Rattoisia hetkiä mökillä, meikäläinen lähtee ensi viikolla kolmeksi kuukaudeksi Kanarian saarille. Nauttikaa te Suomen ihanasta säästä...

27

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OtaRennosti

      Kiitos, Hyvää matkaa sinulle myös.

      Huomenna mennään viikonlopuksi saarimökille. Saunotaan, uidaan ja syödään hyvin.

      • 545454

        Karmea on omistaa Suomen syksyssä saarimökki.


    • Ranteetnotkuu

      Lapin mökille tulee kohtapuoliin asiaa kun hiihtokausi alkaa. Mitenkäs suksi luistaa siellä Kanarialla?

    • mökilläonmukavaa

      Viime viikonloppuna oltiin. Vesi oli virkistävää, oli mukava käydä vielä järvessä. Kyllä mökillä on vielä myöhään syksylläkin kivaa.

      Kiva olisi eteläänkin lähteä, vaan ei ole vapaata töistä. Mökki on jo kunnossa talvea varten, siellä ei ole enää pakko poiketa jos ei halua.

    • SpearAir

      Lomaosakeeksi kutsutavaan kerrostalo slummiin Kanarialla? Onko sinulla siellä yksiö vai ihan kaksio vuokralla? Käy Veikon baarissa syömässä läskisoosia ja tapaamassa muita Suomalaisia

      • Kyllä.kelpaa

        39 neliön upeasti kalustettu yksiö kaikilla mukavuuksilla. 650 euroa kuussa, ei paha kun vertaa hotelleihin. Kyllä sitä kerran viikossa tulee Suomi-baarissa käytyä, ei sen useimmin.


    • kaamoksenkauhu

      Tätä minä en ymmärrä, miksi pitää aina haukkua toisten elämän tapaa? JOs et pidä Suomen syksystä ja pimeydestä, mene hyvä ihminen Kanarialle ja nauti auringosta ja merestä! Minulla on mökki jo talviteloilla, mutta saatan silti pistäytyä siellä vielä saunomassa ja uimassa, minä pidän näistä syksyisistä ilmoistakin ja jopa kaamoksesta! Maailma on kaunis ja ilimoja piisoo!

    • Introverttin

      Täällä saaressa mökkiä lämmittelen. Ulkona sataa vettä, huomenna varmaan lunta. Ei tämä kaikille varmaan sovi, mutta täydellinen hiljaisuus ja syksyn pimeys ovat parasta minulle. Toisille sopii matkailu toisille mökkeily. Jotkut tykkää molemmista.

    • jebujee

      Jeps, eilen illalla viimeksi kävin... kun lapset oli leffassa, niin kävin polttelemassa pesällisen puita ja join kahvit. Kivaa oli.

    • Hyvää.on

      Syksyllä ja talvella mökillä pärjää kun siellä juo rommitotia. Rommi on tietysti tuotu Tallinnasta. Keväällä ja kesällä juodaan kylmää olutta ja lonkeroa.

    • OdotanJo

      Huomenna puoliltapäivin taas lähdetään saareen viikonlopuksi.

      • mökkihöperökö

        Joulun aikaan seuraavan kerran pohjoisen mökille, täältä kehäkolmoselta. Sitten rantasauna lämmitä, olipa keli millainen tahansa! Paras Joulun aika oli - 43 astetta pakkasta, siitä huolimatta saunottiin ja oli ihanaa katsoa takkatulta sen jälkeen mökissä ja nousta parvelle nukkumaan. Toiset tykkää tytöstä, toiset äidistä....


      • lomaillaan

        Viikonloppuna oltiin, seuraavana viikonloppuna mennään ja joulusta loppiaiseen. Vesi on aina uimakelpoista. Mökki on mukava pikaloma ilman lentomatkustamisen vaivoja.


    • 54445

      Joka viikonloppu 2 asuntoon ja joulu ja uusivuosi ollaan myös. Kanarialla olen käynnyt 11 kertaa eikä enää kiinnosta.

    • 7878787

      Joka perjantai mennään ja vesi on 40C....paljussa.

      • malttia

        40C ? Tuohan on Yorokobi. Liian kuumaksi lämmität veden, varo ettei kamiina sula.


    • Ranteetnotkuu

      Seuraavan kerran mennään mökille jouluksi koko perheen voimin. Aikuiset lapset ovat jo kyselleet voivatko mennä sinne jo edeltävänä viikonloppuna, kun opiskelut loppuvat 18 päivä ja sehän sopii.
      Meillä on vähintään 10 asteen peruslämpö läpi talven, joten mukavahan siellä on aikaa vietää. Toivotaan vain lunta.

    • nytkelpaamökkeillä

      Tottakai on tullut käytyä. Tähän vuoden aikaan on mukava rakennella kaikenlaista. ´Japanilaistyylistä puutarhaa nyt tekeillä, kun tuo sopii maastoon ja tonttiin.
      On kyllä aivan uusi mies heti kun vain mökkitontillekin pääsee.

    • möki.lle

      Kyllä me käydään, lähes joka viikonloppu kun matkaa on vaan 30 km, joskus viikollakin mennään töiden jälkeen saunaan mökille - pääsee järveen. Meillä on avanto koko talven.

      Perus muutaman asteen lämpö on talvellakin, sähköpatterit, ilmalämpöpumppu ja takka äkkiä lämmittää kun ei se kylmäksikään ehdi. Koirakin nauttii kun saa olla ulkona vapaana.

      Me tykätään kanssa, ulkotulia ja kynttilöitä palamaan. Vielä mukavampi kun olisi vähän lunta.

      Ei mitään kanariaa vastaan, tuli siellä 90-luvulla käytyä joka vuosi, juurikin marraskuussa. Jos nyt reissuun lähtisin niin ehkä jonnekin muualle.

    • KahdenMökinLoukussa

      Tänään meinasi käydä tsekkaamassa, että kaikki on kunnossa, talviteloilla on ollut jo kuukauden meidän mökki. Mökille on matkaa vain 10km, joten tulee aina välillä pistäydyttyä. Viikon päästä mennään perheen kanssa kuukaudeksi toiselle mökillemme Thaimaahan, siellä odottaa 160 neliön mökki & oma uima-allas ja iso katettu patio. Helmikuusta lukien se on sitten vuokrattu tuttaville sopuhintaan. Isis vaan Thaimaata uhittelee, onneksi mökkimme on hieman sivummassa ruuhkapaikoista.

      Hyviä lomia Kanarialle.

    • aktiivi-loma

      Me mennään Syyriaan lomalle, Aleppossa on tuttava perhe joiden kanssa harrastetaan paikallisia pelejä. Ensin on tarkkuusammuntaa, isis mies=10 pistettä, ja SFA mies=6 poinsia. Seuraavana päivänä on kranaatin heittoa ja viemäritunneleissa suunnistusta. Viimeisenä lajina on pukea itsensä USA Army varusteet ja ne päällä mennään uhittelemaan aseiden kanssa lähimpään ISIS tukikohtaan. Lopuksi paljastetaan että ollaankin suomalaisia ja kaikki nauraa ja taputtaa hyvälle pilalle.

      • vuoroin.vieraissa

        Jaaha. Sitten ensi vuonna onkin sitten ISIS:in vuoro tulla sinun mökillesi, vai?


    • mökkisaaressa

      Minä haaveilen viikonlopusta mökillä vielä ennen joulua, kunhan vain saisi kotona joulukiireet hyvälle mallille.

    • xdxdxd

      No vesi oli ainakin sen verran lämmintä, että vielä tänään aamulla pesin p-reikäni laiturilla. Vesi oli noussut turhankin korkealle, mutta kaikki hyvin. Ainoa mikä hieman häiritsee, on sähköjen puute. Aggregaatista tulee sähköt. Kevyellä käytöllä menee jopa hieman yli 14 tuntia ennenkuin 4,1 l bensiinisäiliö on tyhjä. Näin hyvin toimii Honda EU20i, joka on minulla ollut jo yli 12 vuotta.

    • Tylsä2.95

      Ollaan käyty, mukavaa syyspuuhastelua.
      Ei, vesi oli jo aika kylmää, 6C, mutta rantasaunasta kyllä tarkeni kastautua.
      Juu, kyllä oli rattoisaa, ja on koko talven läpi, käydään pari kertaa kuukaudessa talvisin, matkaa kun on ovelta ovelle alle tunti.

      t: mukavaa etelänreisua

    • helenantönö

      Asuin Kanarialla 4 vuotta enkä ikinä enää sinne lähde. Asuin muuallakin pitkin maailmaa. Mulla on mökki, johon ei tuu eikä mee vesi. En missään maailmankolkassa ole onnellisempi kuin tuolla mökissäni

    • 12233

      Joka viikonloppu ollaan 2 kodissa ja myös Joulu. Palju aattona ja toivataan että tulee lunta keski-suomeenkin niin tuntuu Joululta. Missään ei tule sitä tunnelmaa kuin luonnon keskellä ja taas alkutalvesta sitten Thaimaahan 4 viikoksi 15 kerran.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      109
      1890
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1485
    3. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1457
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1449
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      149
      1378
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      98
      1299
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1297
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1107
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1098
    Aihe