pääministeri kuulutti

nousuun

isänmaallisuutta, eli ymmärsin että kaikki osallistuisi suomen talkoisiin tässä huonossa taloustilanteessa. Nyt tämä postin porukka näyttää hyvää esimerkkiä kaikille, että kiitos vaan näin suomi nousuun.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lokapoijat

      Missä on Suomen porvareiden isänmaallisuus?
      Kierretään veroja pöytälaatikkofirmoilla veroparatiiseissa ja muilla yhtiöjärjestelyillä, muutetaan ulkomaille verottajan ulottumattomiin... Käytetään pimeää ulkomaista työvoimaa, jne.
      Sitten postilaisilta vaaditaan isämaallisuutta ja talkohenkeä, kun heidän palkoista ollaan viemässä pahimmillaan kolmannes ja työehtoja ollaan heikentämässä 1900-luvun alun tasolle.

      • nousuun

        Kuka kieltää postilaista itseään ryhtymästä porvariksi, niin sitten ei tarvitse lakkoilla. Mitä nyt sitten porvarilla tarkoitetaan. Jotkut vielä täällä yrittää toimia , ja sitten tehdään vielä kiusaa haittaamalla tavaran toimituksia. siitähän kaikkien asiat paranee eikö niin .


      • lokapoijat

        Sun kannattaisi tehdä siihen savumajaasi ikkuna myös pihan puolelle.


      • nousuun

        Ei näy sun majassas olevan yhteiskunnan tuella, kun yks luukku siis postiluukku joka ei nyt tukia pudota.


    • 30v.duunia

      Palkkamalttia työntekijöiltä vaaditaan, nyt SAK pitää ääntää palkankorotusten nollalinjasta, pitäs olla 2-3 vuotta ilman korotuksia. Haloo! Pitääkö hinnat/elinkustannukset palkkamalttia? No ei varmaan, samalla ku jäädään ilman palkankorotuksia niin kaikki kustannukset nousee. Menee muutamalta duunarilta talo vasaran alle tällä menolla. Kansanedustajille on taas tulos 900€/vuosi lisää liksaa. Suurituloset herrat kantaa rahansa ulkomaille ja huutaa samalla ett jätkän velvollisuus on pyörittää Suomen taloutta ja pitää Suomi pinnalla tällä säälittävällä 2000€ kuukausibruttopalkalla. Eihän tästä touhusta tule vittuakaa. Kaikki duunarit vaan lakkoon vaatien vähintään 3000€/kk jokaiselle.

    • sipila.haluaa.tätäkin

      Kaikki me osallistutaan ainakun maahantulijoiden elättämiseen verovaroin.

      • eipäsjuuupas

        Näin on. eikä se ole pieni raha. Nyt jo puoli miljardia..Seuraavina miljardeja. Mistähän säästetään. Maakuntien liikennöinnistä, lääkäripalveluista yms..
        jostainhan ne rahat on otettava, kun velkaa ei enää tehdä...


    • lokapoijat

      Duunareilta ja vähempiosaisilta peräänkuulutetaan isänmaallisuutta aina silloin kun yhteiskunnan asiat ovat päin helvettiä. Talous on retuperällä tai sota uhkaa.

      Herää kysymys, mitä se isänmaallisuus on? Suomessa kansallismielisyyden ja siis myös isänmaallisuuden, herätti henkiin suomenruotsalaiset 1800-luvulla, Venäjän vallan aikaan. Miksi suomenruotsalaiset? No, tietenkin siksi, että he olivat suomen rikasta porvaristoa, jotka omistivat maat ja mannut. He istuivat myös kaikkein vaikusvaltaisimmissa viroissa Suomessa. Kaikkein korkeimmista viroista venäläiset olivat tietenkin ruotsalaiset häätäneet ja laittaneet niihin omat miehensä.

      Suomenruotsalaisten ainoa mahdollisuus säilyttää omaisuutensa ja asemansa Suomessa oli se, että Suomi itsenäistyy. Jos Suomi jatkaa Venäjän vallan alla, suurruhtinakuntana, venäläisyys hivuttautuu yhä syvemmälle suomalaiseen yhteiskuntaan ja syrjäyttää näin pikkuhiljaa suomenruotsalaiset vallankahvasta ja vähitellen venäläiset oligargit valtaavat myös heidän omaisuutensa ja ajaa suomenruotsalaiset Pohjanlahteen. Itsenäisyys oli siis ainoa oljenkorsi.

      Eivät suomenruotsalaiset ajatelleet isänmaallisuudellaan Suomen suomalaisia, eli "metsäbarbaareja", kuten Henrik Porthan suomalaisia nimitti, vaan suomenruotsalaisten "isänmaallisuuden" motiivi oli puhtaan itsekäs. Oman valta-aseman ja omaisuuden turvaaminen. Tästä samasta syystä porvarit ovat olleet isänmaallista väkeä aina näihin päiviin asti.

      Nykyään, kun porvareiden omaisuus ei ole enää kiinni pelloissa, metsissä, kartanoissa ja savupiipuissa, on porvareiden todellinen isänmaallisuuskin haihtunut. Nyt omaisuus siirtyy muutamalla klikkauksella maailman veroparatiiseihin, joten "take a money and run" on porvareiden metodi tänäpäivänä.

      Jos sota syttyy, ei porvariston jälkikasvu ryntää enää etujoukoissa vihulaista vastaan kuten viime sodissa, vaan he karistavat Suomen tomut jaloistaan ja vain työttömät, siivoojat, rekkakuskit, postinjakajat, kaupan kassat ja hitsarit, jne. jäävät vastaanottamaan "vihreitämiehiä".

      • kukasonkaan

        No kuka ne pellot ja savupiiput nyt omistaa


      • Lokapoijat

        Korviaan myöten veloissaan olevat maaseutuyrittäjät, tai siis pankit. Toki Nalle Wahlroos ja muutama muut ökyporvari omistaa tiluksia, mutta se on heille vain status ja harrastus.
        Savupiiput, jos niitä enää on, omistaa sijoitusyhtiöt. Lisäksi savupiiput ovat yrityksille vain rasite, ei niillä ole enää mitään markkina-arvoa. Kriisin tullen tuotanto voidaan siirtää nopeasti muihin yksiköihin ympäri maapalloa.


    • kuivaas

      Mitä vittua me nyt tehdään kun meiltä on nussittu kaikki? Ämmät lähtee maahan saapuvien kanssa lehmät pannaan korkea laitaiseen no kyllä tää iloksi muuttuu.

    • Niinkauan

      Kun yksikin maahantunkija elelee suomalaisten verorahoilla ei palkkojen leikkauksiin ole perustetta!

    • 30v.duunia

      Sen sijaan kansanedustajien 900 euron" palkkion" korotukseen löytyy taas joku perkeleen hyvä peruste.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1412
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe