Onnea Riihimäki - matut tulevat tännekin

Cityjorma13

Riihimäen älypäät eli äänestetyt päättäjät äänestivät matujen sijoittamisen puolesta.

On ainakin työlistävä vaikutus poliiseille.

34

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jnemsis

      Onhan Riihimäellä keinot jarruttaa.Erkyläntien tapaisilla toimilla.Oisko panssariesteet mitään.

    • ontyhmääottaaturpaan

      josko missään muualla ei, niin riksussa tulee turpaan. täällä ei mamut eikä hipit hillu eikä varjot voimistele-historia sen osoittaa että missä järki loppuu sen nyrkki korvaa ja jotenkin se vaan on niin riksua

      • ikäväkäsitys

        Ikävä käsitys Riksusta paikkana, jossa ongelmat ratkaistaan nyrkein, kun järki loppuu. Ikävä kyllä, järjen puutteesta tässä mamu-keskustelussa on usein kyse: pelätään kaikkea vierasta.


      • joyen

        turpiin vaan ja takasin


      • pakut

        väärin että tommoset rupee kukkoileen ja hyppiin silmille, oisko hyvää konstia antaa takasin


    • kallistapäätöksentekoa

      Kahden tunnin kovan valtuustokeskustelun päätteeksi valtuusto päätti ottaa peräti kymmenen maahanmuuttajaa Riihimäelle. Aika kallista päätöksentekoa, kun 43 valtuutettua keskustelee kaksi tuntia kaikille suomalaisille jo tutuksi tulleesta asiasta, yhteensä 86 tuntia eli runsaat kaksi työviikkoa.
      Täytyy kuitenkin muistaa, että maahanmuuttajia voisi tulla Riihimäelle, jos jokin kunnan ulkopuolinen taho ottaisi heitä. Tämä tietenkin edellyttäisi sopivia majoitus- ja muita tiloja toimintaan. Olisiko niitä Riihimäellä?

      • vuodenturvallinenasuin

        Rautatieaseman toisella puolella on kuitenkin tapahtunut positiivista kehitystä. Vuodesta 2008 lähtien Peltosaarta on pyritty kehittämään asuinalueena. Ilmeisesti tässä on onnistuttu. Kaupungin tiedotussivujen mukaan Riihimäen Peltosaari voitti Vuoden turvallinen asuinympäristö -palkinnon 19.11.2015. Palkintoperusteluissa mainitaan, että ”Peltosaari on kokenut suuren positiivisen muutoksen. Alueella on viime vuosina tehty suunnitelmallista ja vaikuttavaa kehittämistyötä. Toimintamallissa toteutuu asukkaiden, kaupungin, yritysten ja yhdistysten välinen yhteistoiminta, joka luo turvallisuutta ja toimintavalmiutta. Alueen yhteisö on vahvasti sitoutunut kehittämistyöhön ja tavoitteisiin. Peltosaaressa tehdään monipolvista yhteistyötä, jonka toimintamallia ja tuloksia on esitelty useille tahoille eri puolille maailmaa.”


    • Kyöstä

      Eiks peltsis oo ollut jo vuosia näitä ehehhee hihii

    • huraaa

      Johan noita maahanmuuttajia tuli 80-luvulla rixuun - vietnamista - ns venepakolaisia. Siis ei mitkään uusi juttu

    • ylhäältä-annetaan

      Nuo tuon suunnan tulija ovat ahkeria.Osaavat löytää tehtävää vaikkapa marjan noukkimisesta.Ihan ite.
      Näille mahdollisille matuille Kaikki valmiiksi ja vielä valituksia,ettei saa tarpeeksi ja oikeanlaista jotain.
      Mitä täällä niistä pikkumunista taas suurimpien toivossa on turha elää.Koska kaiken aikaa toitotetaan,että tulee alaikäisiä ja lapsiperheitä.
      Totuus on sitten katsojan silmissä.

    • maapallokaikille

      Ihmettelen näitä asenteita. Jos ihmiset lähtevät sotaa pakoon, ei niistä sen vuoksi ole muille mitään uhkaa. Se että terroristeja on soluttautunut maahanpyrkivien joukkoon, ei tee kaikista terroristeja. Yleistykset muokkaavat mielipiteitä väärään suuntaan kuten esim. Ruotsissa kuuluisa sanonta " en finne igen" , että kaikki suomalaiset olisivat kännääjiä ja rähinöitsijöitä. Jos Suomessa olisi sama tilanne kuin Syyriassa, olisimme kiitollisia jos joku antaisi meille suojapaikan.

      • kaksneljäseittemän

        rotta on haittaeläin. se tuhoaa rakennuksia ja levittää tauteja. rotille saa maatalousliikkeistä sekä loukkuja että myrkkyä. rotan lisääntyminen pyritään estämään ja esimerkiksi pääkaupunkiseudun ohjeistuksissa kielletään ruokkiminen ja roska-katokset pitäisi olla tiiviitä ja sellaisia että rotat ei niihin pääse.
        rottia myrkytetään siitä huolimatta että JOKAINEN rotta ei kuitenkaan levitä tautia tai tee tuhojaan.
        ihmettele sinä niitä asenteita sossun tuella tukevasti perse sohvassa. se on hyvä ihmetellä kun joku muu maksaa. suomessa on aivan liikaa näitä toisten rahoilla eleleviä loisia


      • turkiskuoriainen

        Meidän talossa on Anticimexin tuholaiskysely. Siinä kylläkin kysellään vain turkiskuoriaisista yms.


    • sinisilmäisyytä

      Joo tuota liturgiaa tuutataan jotta tavis olisi hiljaa.Täytyy huomioida matka,mitkä keinot tänne päätymisellä.Miksi todella nuortenmiesten joukko.Motiivi.Tai miksi jättäivät lapset naiset,vanhukset oman onnensa nojaan.-Taas Ruotsiin menivät töihin jo lähtiessä työpaikka valmiina siellä.Eivät menneet elätettäväksi.
      Kannattaa myös tarkemmin tutustua Suomen lähihistoriaan.Sotiemme aikana kansaa siirrettiin oman maan sisällä turvaallisimpiin osiin.-Miehet,rintamilla,naisia lotta tehtävissä.Eivät lähteneet karkuun.Sotilaspojatkin siis he jotka vielä liian nuoria rintamalle toimivat juoksupoikina.Itsenäisyys päivä lähestyy.Kannattaa katsoa muutakin kuin linnanjuhlia.

      • eiköhänmaahanmuuttajilta

        Eiköhän maahanmuuttajilta kysellä haastatteluissa todella tarkkaan kaikki matkaan liittyvät seikat sekä syyt turvapaikan hakemiseen. Mielestäni kansliapäällikkö Päivi Nerg on esiintynyt hyvin asiallisesti ja antanut kaiken tarpeellisen tiedon turvapaikanhakijoiden eri tilanteista. On arvioitu, että 35-40 % hakijoista saa turvapaikkastatuksen.

        Kun kirjoitat Suomen lähihistoriasta, meidän sotatilanteemme oli yksiselitteisempi. Maahamme hyökättiin ja kansa oli yksimielistä. Näillä maahanmuuttajien kotiseuduilla on sotatilanne ja lisäksi siellä näyttää olevan uskonsotaakin: Isis tappaa jesidejä, eri uskontosuunnat taistelevat toisiaan vastaan, sunnit, shiat, isis-taistelijat, kurdit, jesidit yms. Mukana tietenkin soppaa sekoittamassa Turkki, USA, Venäjä, nyt Ranskakin.


    • Rollator1

      Hyvähän se on että Suomeen saadaan uusia veronmaksajia.Porukat eläköityy vauhdilla:)Ei saa ajatella suppeasti:))

      • kukamaksaa

        Vai että veronmaksajia saadaan!!!??? Ei saa olla tyhmähyhmä:))


      • toivottavastilöytyy

        Toivottavasti maahanmuuttajille löytyy nopeasti töitä, ainakin osalle. Meillähän on noin 400.000 työtöntä omasta takaa. Kova haaste!


    • punaposkinenja-

      Aikakirjat tulevat näyttämään tämän ruljanssin juonet.
      Mitä henkseliä merkkaa ,että nyt on vaikeampi hoidella kaukaa.Ei kukaan lähde tuhansien kilometrien päähän pakoon jotakin.Lähellä on omaa aluetta ja lahivaltioita ellei omat alueet riitä.Afrikkaakin melkoisesti.On sulaa hulluutta lähteä kauas kun läheltä pääsisi koteihinsa nopeammin.Ainut nuorten miesten motiivi on ...jätän sanomatta.
      He jotka eivät halua totuutta nähdä jos mahdollista katsokaa karttoja vaikka.

    • Kukkiahatussa

      "Hakevat Suomesta suojaa ja kattoa pään päälle"... huutonaurua!!! Lapsenuskoiset hölmöt. Ei voi tällaisia aikuisia ihmisiä enää olla.

      • talvitulee2315

        Talvi tulee, jokainen kaipaa kattoa päänsä päälle tässä ilmanalassa.

        Haavisto pelkäsi, että pakolaisia kuolee kylmyyteen Balkanin vuoristoisessa maastossa. Syynä on osittain se, että tietyt maat estävät kauttakulun ja pakolaiset joutuvat kiertämään löytääksen etenemisreitin.


    • voipaniikkisentään

      siis KYMMENEN ihmistä tulossa, ja täällä itketään ja vollotetaan. Kyseessä ovat sitä paitsi kiintiöpakolaiset, jotka tulevat pakolaisleireiltä ja taustat tutkittu.
      Ja kansan muistihan on tunnetusti yhtä pitkä kuin se kuuluisa elämäm koulukin: Ei kukaan vietnamilaisten tullessa tiennyt heidän olevan ahkeria ja työteliäitä jne jne.
      Mutta silloinhan Suomi oli vielä lamasta huolimatta sivistysvaltio....

      • pakolaistenvastaanotto

        Taitaa olla niin, että valtuutettujen mielestä Riihimäen kaupungin talous ei kestä pakolaisten vastaanottoa. Valtio maksaa menoista suurimman osan, mutta pieni osa saattaa jäädä kunnan maksettavaksi. No, eivät nämä kymmenen kiintiöpakolaista ainakaan luo uusia työpaikkoja Riihimäelle eivätkä aiheuta katastrofia talousarvioon.

        Vai kuvastaisiko valtuuston päätös pakolaisfobiaa? Olisi pitänyt olla kuulemassa valtuutettujen keskustelua asiasta.


    • tervetuloa.ihmiset

      Olen vuokrannut Punaiselle Ristille kolme kerrostalohuoneistoa, jotka omistan.

      Punainen Risti saa päättää keitä se niihin majoittaa.

      • aisäävai

        ootko olevinas kovinkin fiksu noilla jutuillas?


    • ettäsellainentappaus

      Entäs Allinna.Olisi upeata tuon pienen joukon asustella "vanhanrouvan"seurana.

    • veljetkeskenään

      Ja tuleehan sinne sossuunkin lisää väriä, kun maahantulijat istuvat siellä sinun vieressäsi odottamassa tukipäätöksiä ja maksuosoituksia.

    • Halosq

      Perustavat kuulema Jormalan urpojen kunniaksi Riihimäellä skeitti nuubeille.

    • slutjo

      eiks noita saatanoita jo o tarpeeksi asti

    • oliskojoaika

      toivon suuresti sitä että Jos matuja tulee, toivottavasti ei, mutta iso-jos niin sijoituspaikka on ehdottomasti jonkun viherpiipero-suvakin naapurissa, rajassa kiinni. siinä ne mielipiteet muovautuu ja silmät aukee. voisi sitten suvakilta kysyä kuukauden kuluttua että miten ne lapset pihalla jaksaa ja kuinka yöunet maistuu. todellisuus iskee vasten kasvoja kun monikulttuurisuus tulee ovista ja ikkunoita sisään. voi olla että tulee sisään muutakin kuten valitettavasti kempeleelläkin. se on totuus. nämä mamut ei ole missään tapauksessa millään mittarilla mitattuna PAKOLAISIA. pakolainen ei tee rikoksia turvapaikassaan vaan on tyytyväinen että on edes hengissä. turvapaikka löytyy siis oikeilla kriteereillä naapurimaistakin eikä euroopan pohjoisimmasta kolkasta. muut syyt on kyseessä. kyllä suomen päättäjät on tyhmiä. tyhmiä on täällä keskusteluissakin sinisin silmin.
      lukekaa, tyhmille vääntäkää rautalangasta
      http://mvlehti.net/2015/11/24/evitskogin-vastaanottokeskuksen-naapuri-meilla-oli-unelma/

      • veljetkeskenään

        Kun mv-lehdestä etsii tietoa, niin ei ihminen voi enempää hukassa olla.


      • 20111

        Jep, säälin ihmisiä, joiden tietämys on mv-lehden varassa.


    • Birdflyingaway

      Pekonen ja Nahkuri ovat ihan innoissaan ...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe