voisinko olla raskaana?

vauvahaave

Heippa kaikille:)
olen 22vuotias nainen ja älytöntä vauvakuumeilua takana jo useampi vuosi, mutta miehen mielestä ei vauva ole vielä ajankohtainen (paitsi jos vahinko käy niin sitten kuulemma on toivottu?!) syön epillereitä ja olen syönyt niitä 6vuotta ja 3laattaa aina putkeen enemmän ja vähemmän huolellisesti otettu (usein unohtunut/jäänyt välistä)
ja koskaan en ole raskaaksi tullut, mutta nyt on noin kuukauden ollut jotain omituista meneillään joten tein alkukuusta raskaustestin ja negaa näytti:( kuitenkin oireita alkanut ilmaantua joten kuumeisesti mietin että voisiko se toivottu vahinkoraskaus sittenkin olla kyseessä:D!
tässä lista oireista:
-maha kipeä ja todella turvonnut.
-hirveästi unia vauvoista.
-ilmavaivat
-tajuton nälkä
-painoa tullut
-tissit kasvanut hieman
-maha löysällä
-VÄSYTTÄÄ unien jälkeen hereillä parituntia sitten pakko nukkua päksyt
-mielialat heittelee
-finnejä
-hiukset huonossa kunnossa ja rasvoittuvat nopeasti
-etoo
-vauvakuume pahentunut todella paljon
en viitsi tehdä vielä raskaustestiä, sillä tuntuu että jos nega taas tulee niin romahdan ihan täysin:( toisaalta tiedän että vauvan tulo sekoittaa talouden täysin ja mieskin joutuisi tekemään hurjasti enemmän töitä että saataisiin elämä taas rullaamaan.
muttamutta se haave omasta lapsesta on niin suuri että voisin uskoa olevani valeraskaanaXD ja jos taas plussa tulee niin se tietää kyllä kunnon hulunmyllyä! minulla ei ole vakityöpaikkaa mihin palata vaan teen pätkätöitä eikä meillä ole talohaaveetkaan vielä ajankohtaisia, mutta jos plussa tulisi niintiedän että mies menisi heti pankkiin lainan ottamaan ja omaan taloon muutettaisiin (on koiraa jnejne niin ei näin pieneen kämppään voi enää vauvaa tuoda joten tarvitaan talo ja piha)
kertokaa nyt omia kokemuksia miten vauvan tulo vaikutti elämään siis nimenomaan vahinkolapsi ja kertokaa omia raskaus oireita jjnejne:)
piti vielä lisätä että lopetin pillerit nyt kun on tauko viikko ja viel ei menkkoja oo tullut... toki pitäisi tulla se tyhjennys vuotokin kai ensin ja nämä vuodot kun mulla heittelee normistikin miten sattuu että vaikea on sanoa jääkö menkat välistä raskauden takia vai pillereiden syönnintakia vai plaaaah! anteeksi sekava teksti olen vain niin täpinöissäni!!

7

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myyrisuu

      Tokihan tuo voi olla raskautta, tiedä sitä. Kannattaa vain tehdä se testi uudestaan :) Ja jos vauvakuume on todella noin vahva, keskustelisit kunnolla ukkosi kanssa - pääsisitte ehkä yhteisymmärrykseen ja heivaatte ehkäisyt pois...?

    • Yhdentytönäiti

      No mulla se yllätys lapsi kyllä näkyi ensimmäisenä menkkojen pois jäännillä, sit tissit muuttuu ihan hiton kipeiks, ei voinu juostakaan kun sattu nii, yli 2 viikkoo kului ja mennkkoi ei tullut ja tissit sikakipeet tajusin et voi ollq raskaus ja olihan se selvä plussa! =) myöhemmin vasta tuli hajuherkkyydet,oksetusolo, vatsan nipistelyt ( kohdun supistelua) kun vatsa alkoi kasvaa semmoinen kiva pallo se oli. Ekan kuukauden ajan söin hirveesti kaikkee rasvasta teki mieli hirveest, mut olihan syykin maha asukki joka tahtoi kasvuunsa kaiken mahdollisen, myöhemmin tuli väsymys ja huimaus kun vauva alkoi kasvaa.

    • Tulevaäiti

      Jos tosiaan syöt pillereitä koko ajan epäilyn aikana niin ne on todella haitallisia sikiölle ja yleensä aiheuttaa jotain kehityspoikkeamia lapsessa tai keskenmenon. Jos lapsen haluaa niin ei kannata pelleillä sen kanssa että tulisi pillereitä syödessä "vahingossa". Kyllä sit kannattaa jättää pillerit kokonaan pois niin on paljon turvallisempaa.

    • vauvahaave

      ap tässä hei!:D juu alkoi tyhjennys vuoto viime sunnuntaina:( toivoin että se olisi vain ihan normaalia epillereistä johtuvaa vuotoa, mutta jotenkin tuntuu että paksuna ei olla:( testiä en ole vieläkään tehnyt (teen kun vuoto loppuu) ja pillerit lopetin heti kunepäilys tuli ja ilmoitin miehelle että en enään laita myrkkyjä suuhuni ja pakko keksiä parempiehkäisy:D mies ei tähän sanonut mitäänsenkummempaa:) sen tiedän että mies ei lapsia halua hankkimalla hankkia ja raha tilannekin on vähän sellainen että voisi olla todella tiukkaa raskausaikana/ekat kuukaudet vauvan kanssa ennenkuin helpottaisi eli ihan hyväkin ettei tärpännyt:) tosin toivoa en menettänyt:D minulle on ihan se ja sama jos joutuisin ostamaan käytetyt vaunut ja muut isommat hankinnat jnejne kirppareilta, mutta miestä kävisi sääliksi ja paljon jos se ressukka joutuisi painamaan pitkää päivää seuraavan vuoden:( tekee jo nyt 8-10h päivässä niin olisihan se väärin miestäkin kohtaan että kaikki päivät olisi 9-11H meillä laina jota maksetaan 400€kk ja se loppuu vasta ens marraskuussa sitten jäisikin mukavasti ylimääräistä joten jos nyt ei tärpännyt niin taidan alkaa puhumaan jos vuoden päästä olisi aika alkaa hankkimaan niitä lapsia:D ehtisi kierrot tasaantua ja samoin talous ja olisi varaa sitten hieman ylellisempään vauvaaikaan:D mutta toivotan siis muille oikein ihanaa joulua! ja tulen tänne kertomaan jos plussaa tuli:D kiitos vastauksista:)

    • Sutsisatsi

      Eihän se vauva nyt taloutta kaada? :) Sinäkin saat kuitenkin siihen asti, että vauva on 9kk ihan hyvin rahaa. :) Me lyhennetään lainaa 1500e/kk ja kyllä mä laskin, että hyvin pärjätään (laskin kyllä jo lainaa hakiessa sen, että jos lapsi tulee, lainaa kun maksellaan vielä n. 10v). Jos haluan olla sitten vielä pidempään kotona, pitää nyt kovasti säästää ja ottaa sitten muutama kk lyhennysvapaata vaikka. Toki tulee isojakin kustannuksia, mutta pärjäähän ne työttömät yh-huoltajatkin vauvan kanssa, ehkä joskus kituutellen, mutta pärjäävät kuitenkin. :) Itse uskon, että kyllä kaikki asiat ihan varmasti järjestyy. :) Mulla nappula masussa nyt n. 2kk oleillut. Jännää! Ihanaa ja samalla pelottavaa! :D Sen vaan sanon, ettei sitä vauvaa kannata kamalasti suunnitella sinne "parempiin aikoihin kun on parempi työ, isompi koti, enemmän rahaa jne". Me päätimme kolme vuotta sitten, että nyt saa vauva tulla. Nyt vasta tuli. :D Olen 28.

    • vauvahaave

      Ap täällä hei!
      mies on jo lämmennyt vauvahaaveille ja vaikka emme vielään koittamallakoita niin pientä toivon kipinää pidetään yllä:D ja nyt laskettiin uudestaan menot kokotaloudesta ja päätettiin alkaa maksamaan lainaa nopeammin takaisin:D meille tulee isot veronpalautukset jotka kattavat 1/3osan lainasta ja mies saa päälle vielä isot palkat ja bonuksena päälle mies ns myy kesälomansa (lienee mitä tarkoittanut) niin saadaan koko laina maksettua jo maaliskuuhun mennessä!!! mikä tarkoittaa sitä että joka kk jää 400€ enemmän rahaa:D eli mieskään ei nää sitten mitään estettä lapsen saamisille!
      (ollaan aina oltu tarkkoja rahasta ja minä oikein tahallaan olen elänyt parikuukautta ihan minimi menoillaXD mies sitten tajusi että osaahan se avokkikin elää säästeliäästi)
      nyt sitten vaan toivotaan että mahdollisimman pian tärppää ja päästäisiin elämään sitä kauan toivottua vauvaarkea:)
      nyt saa jakaa kaikki vinkit tupakoinnin lopettamisesta aina vitamiineihin:D
      eli kaikki vinkit jotka teillä toimineen raskauden edistämiseksi:D

    • äitivm94

      Moikka.

      Ite ainakin huomasin sen kun poikaystävän kanssa alettiin toista lasta hankkimaan et ei kannata liikaa odottaa, että heti tärppäis ja tulisit raskaaks. Mä tein tän virheen ja todennäkösesti oli pari kertaa kuukautiset myöhässä vaan sen takia ku odotti koko aika et joko nyt olisin raskaana, meinasin jo turhautua ku mitään ei kuulunu n. 5kk ja kas kummaa ku lopetin jatkuvan odottelun ja stressaamisen asiasta niin olinki yht´äkkiä raskaana.

      Lapsi tulee kun sen aika on ja tietysti yks hyvä keino parantaa mahdollisuuksia on laskea millon on ovulaatio.

      Ja niinkun täällä on jo sanottu niin ei se talous siihen lapsen tuloon kaadu. Kyllä asiat aina järjestyy jotenkin. Mekin ollaan saatu melkein kaikki turvaistuimia lukuunottamatta käytettynä sukulaisilta tai sitten sukulaiset on ostanu niin paljon vaatteita,leluja yms. niin ei oo niihin menny sitä rahaa ja ei oo tarvinnu stressata sitä et miten rahat riittää kaikkeen.
      Ja nykyään moni myy pinnasängyt ja vaatteet yms. tarvikkeet pois ja ne on ollu käytösssä vaan yhdellä lapsella eli tosi hyväkuntosia, ja vaikka joutuisit ostamaan/ ottamaan vastaan käytettyjä tavaroita lapselle niin se ei tee susta huonoa äitiä. Nykyään tosi harva varmaan kaike uutena ostaa.

      Onnea lapsen yritykseen ja mahdolliseen odotukseen/perheen lisäykseen jo pienenkin ajan sisään :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe