Menneisyys huolettaa

Dammit

Olen seurustellut noin kolme vuotta kauniin naisen kanssa. Hänestä jäi alkuun melko ujo kuva. Jossain vaiheessa aloimme keskustella menneisyydestämme, siis ennen kuin aloimme tapailla. Tyttöystävälläni oli pitkä parisuhde takana ennen seurusteluamme, ja vuoden ehti olla sinkkuna ennen kuin tapasimme. Sen vuoden aikana hän oli ehtinyt olla todella "vilkas". Onhan se normaalia että sinkkuna touhutaan kaikenlaista, ja on kuulemma ollut aina uskollinen parisuhteessa. Häiritsevää kuitenkin menneisyydessä on, että hän on touhunnut sinkkuaikoinaan pikkusiskonsa poikaystävän kanssa. Toisena asiana hänen sinkkuajoistaan jäänyt ns.helppo kuva. Toinen asia mikä painaa, että samana iltana kun tapasimme, oli hän jo ehtinyt panemaan yhden kaverini kanssa... Itseasiassa kolme tuttua on hänen entisiä panokumppaneita.

Jotenkin ahdistaa pystyykö tällaiseen ihmiseen luottamaan, vaikka ei parisuhteemme aikana ei ole antanutkaan epäilyksen aihetta. Ja se vielä häiritsee se, että aluksi valehteli minulle näistä ihmisistä, ja kertoi vasta vähän aikaa sitten näistä. En itsekään ole ollut mikään puhdas pulmunen ollut ennen häntä, enkä tapailujemme aikana.

Suhteemme alkoi minun ollessa vielä varattu, ja vaihdoin kaiken häneen...

Olen 33v ja naiseni 28

18

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihanniinjustiinsa

      Grow up

    • Kylläjuu

      Lyhyt vastaus tuohon kuuluu: pystyy. Eri asia, jos olisi tapahtunut suhteen aikana.

    • Ohohh

      Aikamoinen munahaukka sun naises. Pysyykö ruodussa parisuhteessa? Vaikuttaa semmoiselta joka panee ristiin,rastiin.

      • tae3rtgfwe

        Hah, vai munahaukka?! Mikäs aloittaja itse sitten on - karu totuus: paska pettäjä, joka vaihtoi naista lennossa!!


    • eiolisminunjuttu

      Aluksi ajattelin jotain ihan muuta, koska "oli eron jälkeen vuoden sinkkun ja silloin 'vilkas' vehtaaja"... Nimittäin juuri eronnut ihminen hakee herkemmin seuraa, kuin tasapainoisessa sinkkuudessa elävä. Näin ollen juuri eronnut voi etsiä täytettä eron tuomalle tyhjyyden ja kelpaamattomuuden tunteelle. (Itse tosin en kauheasti arvosta ihmistä, joka heti erottuaan lähtee etsimään uutta seuraa.. Suhteillakin on suruaikansa.)

      Mutta sitten luin eteenpäin ja hän kuulostaa aika lutkalta. Nai ristiin rastiin vähän kaikkien kanssa, jopa varattujen (siskon mies jne.) ...

      Voi pysyäkin uskollisena parisuhteessaan, ei siinä mitään, mutta jos omalla kohdalla olisi tuollainen seksihullu seurustelukaveri, niin kyllähän ne seurusteluiden "väliajat" vähän häiritsisivät. Just siksi, että tulisi vähän sellainen olo että seukkaa lutkan kanssa. Niinku että "suhteessa uskollisena, mutta ilman suhdetta hässii meneen kenen kanssa hyvänsä". Itselleni ei sopisi, mutta jollekulle muulle voi sopia.

    • No itse en ainakaan voisi olla parisuhteessa naisen kanssa, jota kaverini olisi pannut. Saati sitten, että oli pannut kaverisi kanssa treffi-iltananne.

    • vääräpari

      Eikö se ole niin että sinä määrität itse mikä käy sinulle . Ei se mitä on tehty ennen sinua. JOS sinkkuaika noin vaivaa niin miksi aloit seurustelemaan kun ennen seurustelua jo sait tietää noita asioita. JOKU mättää miksi nyt asiat vaivaa eikä jo alusssa. KYSYMYKSIÄ herätät enemmän.

    • Varattuonvarattu

      Taisit itse olla varattu kun hänet tapasit, eikö vaan? Et myöskään ollut täysin pulmunen ennen häntä, etkä myöskään teidän tapailuaikana..
      Mikä oikeasti mättää? Eikös nykyisesi kertonut menneen, ennen kun aloititte suhteenne ja asia oli sulle silloin ok.
      Jos otat hänen menneen elämänsä puheeksi, olen varma että paluuta entiseen teillä ei ole suhteesanne. Oletko valmis kuulemaan häneltä samanlaisia ajatuksia itsestäsi menneessä, mitä itse ajattelet hänestä?
      Hanimuuni päättyi, tervetuloa tukevasti arkeen.
      Itse en huolisi varattua miestä, enkä sellaista joka tapailisi muitakin naisia samaan aikaan vaikka olisi sinkku.
      Kumma kun naisesi kelpuutti sut, kun kuitenkin vientiä hänellä oli muutenkin.
      Älä puolustele itseäsi!

    • uskomaton.akka

      Jos kykenee pikkusiskonsa pettämään noin, niin varmasti helposti sunutkin.

    • luottoo

      himot neon hiireĺläkin. mielestäni rohkeasti kertoi sulle. entä mitä kerroit hänelle

    • jkolip

      Oivallinen avaus kirjoittajalta asiaan, joka tuntuu olevan alku ja juuri monen ihmissuhteen rikkoontumiseen.
      Ajatellaan nuorta ihmistä, no hän alkaa jo noin 13-15 vuotiaana etsiä toisen sukupuolen seuraa, sehän on ihan normaalia. Samalla alkaa heräämään tuo sukupuolivietti, sehän on vielä henkilölle itselleen vielä vaikea ymmärrettävä ja ja lisäksi nuorten keskuudessa on retostelua siitä, kuka on jo mitenkin pitkälle päässyt, eihän siinä kumppanista puhuta vaan siitä omasta saannista.
      Varsin hyvin tuon nuoren miehen tuo esiin Salkkareiden nuori mies eli se on sellaista "voitonjahtia" että jokainen nainen kaatuu. Toisaalta alla on valtava kypsymättömyys ihmisenä vielä hallita asioita.
      Tämän nyt keskustelussa olevan nuoren naisen kohdalla lienee myös tällainen "voiton" jahtaaminen, kun takana on päättynyt suhde.
      Suhteessa on olut jatkuvassa seksisuhteessa, joka loppuu ja tilalle pitäisi saada täyttymys tälle asialle, ei niinkään etsitä kumppania.
      Seksistä etsitään myös monesti mielenrauhaa ainakin hetkeksi, saa olla jonkun lähellä ja ei tarvitse ajatella mitään muuta. Joillekin siitä syystä varmasti tulee addiktio ko asian vuoksi, yritetään löytää unohdusta kipeisiin kohtiin.

      Nyt tutkitun tiedon mukaan parisuhteessakin onnellisuutta ei lisää jatkuva seksi, kerta viikossa antaa sen onnentunteen.
      Tätä asiaa tulisikin tarkistella vähän muusta vinkkelistä, kuin tällaisen uskollisuus kysymyksenä. Mutta ei ihmisen elämä voi jatkua tällaisen seksinä parisuhteessa, jotta jokaisen kanssa seksiä harrastetaan lähinnä varmaan juuri tuon oman epävarmuuden ja pahan olon vuoksi.
      Tosin eron jälkeen saattaa seksin harrastaminen varattujen kanssa olla jonkinlaista kostotoimintaa, jotta näidenkin kohdalla jouduttaisiin eroamaan.

      Asia on vakava ja se terapiassa käynti pitäisi kokea ihan oikeana keinoa päästä tasapainoon vaikeiden elämäntilanteiden kohdatessa jos tuntuu että kaikki ahdistaa ja leviää käsiin.
      Parisuhteeseen tarvitaan tasapainoinen aikuinen ihminen, joka on itsensä kanssa sinut, silloin siitä voi nauttia. Elämässä jokaiselle tulee vaikeita tilanteita esiin ja tasapainosien ihmisen on helpompi kestää niitä ja parisuhde ei silloin riistäydy pettämiseen. Ymmärrys siihen että, vaikeudet loppuvat kun sen syy poistuu on ihan varma asia.

    • sitäsaamitätilaaehkä

      Johan sä tiesit minkälainen hän oli kun alkoi suhteeseen sun kanssa sun ollessa vielä varattu toisaalle. Johtopäätöshän tuosta on pelkästään se, että hän ei kunnioita kenenkään parisuhdetta. Sitten vielä että panee pikkusiskonsa poikaystävän kanssa. Pahinta mitä voi siskolleen tehdä. Kammottava ihminen.
      Mutta sä et ole kyllä mikään oikea ihminen moralisoimaan hänen tekojaan. Itse vehtasit varattuna hänen kanssaan. Pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin sopii teidän tapaukseen täydellisesti. Ja vielä paremmin sitä saa mitä tilaa. Kärsi nyt.

    • voijuma

      Hähhähhähhääää se pettää sua koko ajan, oot vaan niin tyhmä.

      • heititkökiven

        Ehkä hän on vain huono sanomaan EI. Ehkä pikkusiskon poikaystävä on käynyt päälle kuin yleinen syyttäjä juuri kun toinen on harhaillut paria vailla elämässään. Ehkä häntä on juotettu tukevaan humalaan tarkoitushakuisesti näiden kivojen ystäviesi toimesta, ja sitten jätetty.
        Ehkä olet niin muiden mielipiteiden tai oletettujen puheiden vietävissä että pilaat itse jutun josta olisi voinut tulla jotakin lapsillesi kertomisen arvoista.
        Ehkä hänen todellakaan ei olisi pitänyt uskoutua tuollaiselle nulikalle. "Joka vanhaa muistaa sitä tikulla silmään".


      • jokumuuuuuuuuu

        Seli seli. Muija on tehnyt väärin ollessaan siskonsa poikaystävän kanssa. Ei ap kertonut, että naista olisi pakotettu naimaan sinne tänne.


      • hkiven

        Kukapa meistä ei joskus ole tehnyt väärin, aloittajakin myönsi oman moraalisen höttöytensä itse.
        Ts. ei ole valtava uutinen että joku on joskus tehnyt väärin. Kolme vuotta nykyisessä parisuhteessa ko tyttö on viettänyt "nuhteetonta elämää" eikä ilmoituksensa mukaan petä seurustellessaan. Miten sinä "jokumuuu" olet viettänyt viimeiset kolme vuotta elämästäsi? Käsi sydämelle, onko tullut valehdeltua, petettyä, rikottua lakia, tms.? Itse epäluotettavat ihmiset useimmin projisoivat uskottomuuden muihin, syyttävät toista sellaisesta mitä itsessä ei voi hyväksyä.


    • Jos kolmen vuoden jälkeen alat kaivella vanhoja, niin jostain sinulle on syntynyt siihen tarve. Haetko oikeutusta jättämiselle? Pettämiselle?

      Olet itse pettänyt edellistäsi ja jättänyt hänet tämän naisen takia etkä tässäkään suhteessa ole omien sanojesi mukaan ollut puhdas pulmunen. Mikä siis on motiivisi alkaa nyt repiä auki menneitä?

    • jessuste

      No eihän tuollaisesta kannata olla moksiskaan. Pitäkää vaikka sillointällöin saunailta, kutsutte kaverit ja siskonmiehen mukaan. Kyllä se siellä lauteilla paha maailma unohtuu poikien muistellessa menneitä tyttökaverisi kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe