pakoloiset lukiossa

runkrunk

mitenköhän on himot pysyny kurissa kun ainakin kolmella typyllä on tissivako näkyny?

25

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvokasta

      kävit sitten vakoilemassa typyjen tissivakoja:D alkoiko seistä?

    • SelvääPuhetta

      Koulussa pitää rehtorin kertoa että miten naisten odotetaan / saa pukeutua !

      Kuuluu asiaan että eri kulttuureista puhutaan ja kerrotaan että esim Saudi Arabiassa saa naiset aja yksin autoa ollenkaan !

      • pukkivartijana

        Meidän yläasteella se on rehtori, joka tuijottaa tissivakoja, niin oppilaiden kuin opettajienkin. Kukahan sille kertoisi, että käytöksensä on sopimatonta?


    • loveeeeee

      Naamioidun matuksi ja tarjoa yllätysrakastelua näin saadaan lisää matskua taas mv-lehteen.(ellen paljastu)

    • Leijonaa

      Kyllä mv kertoo, kuinka alaikäisen tulee olla nöyrä kiitospaidalle. Niin se suomalaisuus karaituu ja saadaan hyvät rinnat tuottamaan yh-äidin lapsukkaille maittavaa maitoa. YH-lehti neuvoo myös, miten lapselle tehdään leijonatatuointi.

      • paijat

        Sekö sinua vitittaa,että yh.t saa enemmän rahaa. Vaikka oikeasti ei niin ole. Yhtä aviottomia on avoliittolapsetkin ja varmasti olet rumaa vittuasi antanut sille ukollesi ennen papin aamenta.


    • khhk

      Älkää suomaloiset lapsukaisloiset kirjoittako "pakoloiset". Se on tyhmää ja ihmisiä aliarvioivaa.

      Ja mihin tahansa vetoatte, älkää koskaan mitävittua"lehteen". Se ei ole "lehti". Se on yksinäisten runkkarien peräkammarissa kuvittelemaa soopaa.

      • Miksi_sylttytehtaan

        kommentit useimmiten poistetaan asiattomina. Onko niissä jotain skitsofreenistä vai raivoaako Savonlinnan hullu akka muuten vaan sopimattomasti.


    • joskussattuu

      Hoitsuloinen voi rohtuneen turpansa pitää kiinni. Sattuu jos tulee hammas huulesta läpi. Nyrkki kun kirskahtaa rumaan turpaan. Harjaa edes hiuksesi joskus saatanan ihmisen irvikuva. Älyltäsi jälkeen jäänyt.

    • loisianeon

      Loiset ei pääse edes apukoulua läpi joten eihän niistä kukaan mihinkään lukioon asti pääse. Lukiossa täytyy sentään osata lukea.

      • kuiskivat

        Sinä loinen ota niitä lääkkeistäs. Jotta pysyy pääs kasassa. Olen ihan oikeaa tietoa lukenut nuppuviastasi. Oikeasti kuuluisit suljetulle. Vaan vapaalla jalalla olet. Kortti ainakin pois.


      • olisitsaatanakiitollinen

        Tekis mieli latoo tuntomerkit. En sitä alennu tekee.


    • Hylätytlapset

      Paikallislehden jutun mukaan yksi pakolainen näytti lukiolaisille kyyneleet silmissä oman lapsensa ikävöivää viestiä. Eipä jutussa selostettu mikä on tämän karkuunjuosseen isän sotatoimialueelle hylkäämän lapsen todennäköinen kohtalo:

      "YK:n lastenavun mukaan sota on vaikuttanut suoraan tai välillisesti kahdeksan miljoonan tytön ja pojan elämään. Peräti 11 000 syyrialaislasta on saanut surmansa sodan takia.

      Lapset ovat kuolleet tarkka-ampujien luoteihin, pommeihin ja kranaatteihin. Monet ovat joutuneet väkivallan, orjuuden ja seksuaalisen väkivallan uhreiksi tai heidät on värvätty lapsisotilaiksi."
      Iltalehti 24.11.2015

      • yököttääää

        Sehän hyvä, että isä pääsi ainakin pakoon. On nyt turvassa täällä meillä ... voi juutas sentään.


    • jokupaivakadut

      Pitäkää saatanat huoli vaan omistaasioistanne.

      • vitunkarkurit

        Kuka siellä oikein uhkailee, ei kai matuloinen! Ootte rintanakarkureita joka iikka!


      • vitunkarkurit

        Siis rintamakarkureita, anteeksi kirjoitusvirhe.


    • NäinKempeleellä

      Näin Kempeleellä, miten lienee meillä:

      Raiskaus ja koulun yläasteen vastuu?
      SuomenNainen
      26.11.2015 16:08
      Aloitin ketjun Onko raiskattu 14-vuotias Sipilän veljentytär?

      Ketju on venynyt jo niin pitkäksi, että aloitetaanpa uusi tästä aiheesta. Kysyin, montako yläastetta Kempeleen kunnasta löytyy.

      Siihen vastasi äiti, joka toivottavasti vielä lukee tätä (hyvä vastaus, kiitos siitä, huomasin vasta päivää myöhemmin).

      Eli on ilmeisesti ollut niin, että yläasteelle on kutsuttu näitä "alaikäisiä" turvapaikanhakijoita keskellä päivää pelaamaan oppilaiden kanssa futsalia, kiertelemään koululla, ja vielä kehotettu omia oppilaita vapaa-ajallaan olemaan näiden tulijoiden kanssa!?

      Tuohan on aivan järkyttävää!

      Onko tällainen täydellisen vastuuton ohjeistus tullut yläasteiden rehtoreilta, vai onko tämä opettajakunnan neuvonpidon tulos, vai onko kyseessä jonkun yksittäisen opettajan älynväläys?

      Se kouluhenkilökunta kyllä kaipaisi ensimmäisenä kulttuurivalmennusta. Ei näköjään vähäisintäkään käsitystä islamista!

      Asettavat teinitytöt suureen vaaraan, ja pahin sitten tapahtui!

      Islamin mukaan vääräuskoisen naisen ja varsinkin tytön raiskaaminen on hyvä asia, ja heille vuohikin on arvokkaampi kuin nainen. Ilman kaapua kulkevat suomalaisnaiset ja tytöt ovat huoria, ja heitä kuuluukin raiskata. Koulutapaamisessahan olivat tytöt sitten hyvin näytillä...(:

      Juuri tänään on afganistanilainen Ramin Azimi tuomittu elinkautiseen 17-vuotiaan porilaistytön törkeästä raiskauksesta ja sen jälkeen tapahtuneesta elävänä polttamisesta. Heidän kulttuurissaan kun nainen ei miestä jätä, ilman kyseistä kohtaloa. Tyttöparka ei tiennyt, mihin ryhtyi, kun alkoi olemaan tekemisissä. Hän ei edes mielestään seurustellut, murhaaja oli jo mielestään menossa naimisiin, saadakseen oleskeluluvan.

      Toinen asia vielä on, että tulijat olivat saapuneet vasta niin vähän aikaa sitten, että onko heille ehditty tehdä edes terveystarkastuksia? Mukana voi olla syyhyä, tuberkuloosia, hinkuyskää jne.

      Laittakaa kova kovaa vastaan ja koulu vastuuseen!

      Pyytäisin tähän ketjuun tietoa joko Kempeleen yläastelaisten vanhemmilta tai yläastelaisilta itseltään, miten tämä "kulttuurien kohtaaminen" koulussa oikein oli järjestetty?

    • Tyhmät

      Siinä oli asiaa.Kyllä tähän maahan pitäisi saada pakolaisista vastaavat hyysääjät vastuuseen.PITÄISI OLLA MUNAA TOUHUSSA..Keskuksissa ei riitä poliisi voimat eikä vartiointi.kaikessa säästetään..ja tulos näkyy pian. Kiitos valtiovallan lepsu ote.

    • Tyttöjenvanhemmille

      Herätys tyttöjen vanhemmat:

      Keskisuomalainen 26.11.2015

      SPR:n Saarijärven vastaanottokeskus toimii kolmessa eri kohteessa, joista yksi on Saarijärven entinen hotelli Menninkäinen.
      16:44
      Poliisi otti Saarijärvellä keskiviikkona kiinni kaksi irakilaista turvapaikanhakijaa epäiltynä lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin. Poliisi epäilee, että kiinni otetut seurasivat keskiviikkona iltapäivällä Saarijärven keskustassa Kauppakadulla teini-ikäistä alle 15-vuotiasta tyttöä, huutelivat hänelle, tekivät käsillään seksuaalisia eleitä ja tarttuivat häntä kädestä kiinni.

      Kävellen kulkenut tyttö soitti tilanteessa isälleen, joka nouti hänet pois. Poliisi tavoitti epäillyt myöhemmin samana päivänä. He ovat ovat 20- ja 30-vuotiaita miehiä, jotka poliisin tietojen mukaan eivät tunteneet tyttöä entuudestaan. Tilanteessa ei poliisin mukaan käytetty väkivaltaa.

      Komisario Reima Rossi Sisä-Suomen poliisilaitokselta kertoi torstaina iltapäivällä, että epäillyt ovat yhä kiinni otettuina.

      Rossin mukaan poliisille ei Saarijärveltä ole tehty rikosilmoituksia muista tapauksista, joissa turvapaikanhakijat olisivat tehneet seksuaalista häirintää. Huhuja vastaavista tapauksista liikkuu paikkakunnalla.

      – Jos sellaista tapahtuu, tapauksista pitää välittömästi ilmoittaa poliisille. Se on ainoa tie, että niihin voidaan puuttua, Rossi totesi.

      SPR:n vastaanottokeskuksessa Saarijärvellä asuu 316 turvapaikanhakijaa.

    • Höpölä

      Näitä tulee riittämään,,Pietarsaari...Kempele ..Saarijärvi ja niin edelleen..Lisää vain nuoria meihiä suomeen Testosteroni jyllää.

      • Huolettaatosipaljon

        Nyt siis ihanoikeesti. Ei ole enää leikkiä eikä rasisti-suvakkihehkutusta tämä.
        PITÄKÄÄ HUOLTA TYTÖISTÄ!


      • isoapartalapsella

      • Tyttöjenvanhemmille
        isoapartalapsella kirjoitti:

        Kaikille tytöille kuvaa mitä on saada lekaa !
        http://static.mvlehti.net/uploads/2015/11/12254324_848987001888134_606835658_n.mp4?_=1
        PITÄKÄÄ HUOLTA TYTÖISTÄ!
        ja
        TYTÖT ITSESTÄNNE

        Tänään taas lisää:

        Poliisi epäilee 14-vuotiaan tytön joutuneen raiskauksen uhriksi tiistaina yksityisasunnossa Raisiossa.

        Poliisi kertoo ottaneensa keskiviikkona kiinni rikoksesta epäiltynä 19-vuotiaan Suomessa noin vuoden turvapaikanhakijana olleen miehen. Epäilty on ollut Suomessa noin vuoden turvapaikanhakijana.

        Epäity on vangittu tänään todennäköisin syin epäiltynä törkeästä lapseen kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta.
        MTV 27.11.2015


      • huolestunutäiti2

        Oli äsken uutisissa näistä lapsen hyväksikäytöistä mitä ns. pakolaiset ovat tehneet. On aika omituista, että me suomalaiset joudumme nyt varjelemaan nuoria tyttöjä näiltä pakolaisilta. Ei tällainen oikein sovi meidän elinympäristöön ja vanhemmat, jos nuorillanne on harrastuksia niin mahdollisuuksien mukaan viekää ja hakekaa heitä niin tyttöjä, kun poikiakin.
        Kuopiosta kuulin, että ovat aika kovia poikia varastelemaan myymälöistä nämä pakolaiset. Varastelevat kalliita tavaroita ja kiinnijäädessään ei poliiseja paikalle vaan vastaanottajat lupaavat maksaa laskun... Olisipa meilläkin yhtä hyvä palvelu.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      397
      4022
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      218
      1994
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1500
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      155
      1335
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      991
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      61
      973
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      125
      937
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      869
    Aihe