Pk-seudun talousrikosasianajajat & lakimiehet

Päämies100

Millaisia kokemuksia teillä on?

Kävin itse kahdella ja molemmat leikkivät poliisia ja yrittivät vittuilla. Toinen vasta kun oli palkannut ja toimeksianto loppusuoralla. Tuli hieman lohduton kuva suomen asianajon tilasta.

Huomioita
- Kuulusteluihin ei prepata, ei kerrota oikeuksia, ei mitään
- Vihjaillaan syyllisyydestä ja vittuillaan
- Annetaan todella huonoja ja selkeästi vääriäkin neuvoja
- Jos kysytään oikeasti tärkeitä asioita tehdään passiivista vastarintaa eli heittäydytään typeräksi. En osaa neuvoa mitään.

Alkaa olla aika nähty tämä Suomen oikeusjärjestelmä. Tätä se "Suomalainen rehellisyys" teettää. Kaikki luulee että pelkkä epäily on rikoksen merkki, myös oma asianajaja. Sitten hoidetaan huonosti juttu jotta koettu oikeus toteutuis mahdollisimman tehokkaasti. Aikamoista touhua.

Hyviä / huonoja PK-seudun asianajajia tai lakimiehiä jotka käsittelee talousrikoksia? Kokemuksia? Vastaavia?

11

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tonttu_tollukkala

      Mitä sitä preppaat. Kerrot totuuden oikeudessa mitä teit. Se riittää oikeaan tuomioon. Jos olet jotain väärää tehnyt, ansaitsetkin tuomion.

      • Voisuatonttu

        Voi voi. Heikkoa ymmärrys. Jos kaltaisesi Tonttu joskus joutuu epäillyksi jostakin mitä et ole tehnyt, sinut tuomitaan varmasti. Poliisi esittää tuttuun tapaansa joitakin täysin naurettavia väitteitä (koska jokainen tutkija esittää jotakin hömppää, että poliisin kirjoihin tapaus saadaan "selvitetyksi" ja selvitysprosentit näyttää kivalta ja tutkija voi saada ylennyksen ehkä joskus). Näille hömppäväitteille ei tarvita edes näyttöä, kun sinun kaltainen kunnon kansalainen ei niiltä vaivaudu puolustautumaan. Vastailet rehellisesti niin astut jokaiseen johdattelevaan kysymykseen, johon vastaamalla yhtään mitään syyllistät itsesi tavalla tai toisella ja asia näyttää joltain ihan muulta kuin se todellisuudessa oli. Valitettavasti poliisi osaa valehdella siten, että sinut saadaan näyttämään valehtelijalta.


    • LeipäveitsiHeikki

      Ota yhteys Heikki Lampelaan. Hän on se joka sai tuomion leipäveitsellä uhkailusta ja joka irvistelee seiskan ja muiden höpölehtien palstoilla lainaferrarin katto auki. Heikki varmasti jeesaa ja ajaa asiaasi parhaiten.

      • Pyhäisä

        Tarkoitatko kuristaja lampelaa?


    • Väsyneet

      Kannattaa käydä Hgin oikeusavussa. Sieltä löytyy elämäänsä väsyneimmät ja huonoimmin palkatut, jotka sitten kyllä näyttää sen sinullekin jossain vaiheessa että haluavat vain jutun pois pöydältään. Niihin kun luotat niin ei paljon hyviä neuvoja tarvitse odotella.

    • Hän_joka_tietää

      Höpö, höpö
      Sekä poliisin kuuleminen että asianajajien käyttäytyminen on asiallista. Eikä poliisi syötä tarinaa että saisi sinut huijattua ja merkitä jutun ratkaistuksi.
      Puheesi on tyypillistä WC harhaisuutta.
      Vai,yritätkö salata jotakin ?
      Et kai, rehellinen mies !

      • Hokihoki

        Joo. Ei ole poliisi syöttänyt mitään koskaan. Mitä näitä nyt julkisimmissakin oikeudenkäynneissä jatkuvasti pitää lukea että poliisi on keksinyt ja valehdellut aineistosta. Jos nyt mennään taas kaikille tutuimpaan, niin Auer jutussa poliisi keksi ja kehitti aivan hömppää, kuten jo ilmaistiin. Ei sitä voi millään muulla ilmaisulla sanoa kuin valehteli.

        Tämä on tällainen tabu, että viranomainen ei valehtele edes silloin kun valehtelee. Se joka häntä siitä syyttää on aina harhainen tai itse se syyllinen. Tämän taustalla on taas se kulttuurisesti opittu "poliisi on rehellinen" hokema. No, eihän se kovin rehellinen ole. Tosin siitä varsin vähän on tietoa.

        Yksi tutkimus saatiin, mutta kun siinä Marko Viitanen rehellisesti tutki ja todisti, että Suomen poliisin yleisimmät rikokset ovat tutkinnoissa valehteleminen ja väkivalta, loppuivat tutkimukset kuin seinään. Valitettavasti valitsivat liian rehellisen tutkijan tai tutkija löysi aiheen itse. Poliisihallitus myös kieltäytyi luovuttamasta täysin julkisia poliisirikollisien tutkintaraportteja yli 100 kappaletta tuohon tutkimukseen... varmasti ihan puhtaat jauhot pussissa. Itsekin salaisin omat rikokseni jos olisin poliisi ja siihen annettaisiin valta.


      • Hokihoki

      • Kuulikkona

        Pysy sinä siellä wc fetissi maailmassas, kun ihmiset jakaa kokemuksiaan.


    • 12-3

      Talousrikokset ovat usein vaikeita ja harvempi poliisikaan haluaa erikoistua niitä tutkimaan. Lisäksi niissä on lähes aina asianomistajalla isot rahat pelissä, joka nostaa tunteita poikkeuksellisen korkealle. Vielä jos on käsitys täydellisestä pulmuisuudesta, vaikka todistusaineistossa on selvästi havaittavissa, että kaikki ei ole mennyt nuotilleen myöskään asianomistajan osalta, niin harvempi asianajaja nyökyttää päätään, että kyllä kyllä ja sanoo samalla, että vtuiksihan tämä menee.

    • juuso-VILLE

      Juristit.com on ainakin hyvä. Hoitavat homman ilman turhia mutkia suosittelen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe