Suomi24 Treffien hyvät ja huonot puolet?

murmell1

Mitkä ovat Suomi24 treffipalstan hyvät ja huonot puolet?

Olisi mukava kuulla kokeneempien nettideittailijoiden näkemyksiä.

Kannattaako valita mielummin joku muu palsta?

16

103

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • harppusiii

      Hyvinä puolina näen, että jos vähänkään omaa mielikuvitusta ja kirjoitustaitoa niin helmiä voi löytyä. realistiset toiveet kumppanista. :)

      Miinuksena se kun menet ostamaan sen plus-paketin niin et enää pääsekään kirjautumaan kovin helposti ja netti tökkii koko ajan muka.. Vaan kun jäsenyys päättyy niin heti toimii :D Outoa mutta totta..

      Itseäni harmittaa vain se, että liian hyviä miehiä omalle kohdalle on tyrkyllä ja ne rupuisimmat joita yritän viestiä niin eivät tietenkään halua vastata mitään. Eli.. kai se on pakko vaan tyytyä niihin liian tasokkaisiin. Tai näin mielestään kuvitteleviin..

    • I-know33

      Kannattaa etsiä ulkoa sitä kumppania jos olet mies koska netissä ihmiset huijaa tai eivät vastaa ollenkaan viesteihin. Baariin tai jonnekkin jossa pääsee heti juttusille jos on rohkea. Naiset ei ainakaan vastaa miehille ellei ole joku komea.

      • EiootottaEi

        Komeus on katsojan silmässä :) Yleisesti komeaksi sanotut miehet ei ainakaan minusta ole komeita. Ei bodattua, ei pyntättyä jne. Meitä on moneen junaan.


    • pitääitseäänkomeana

      hymynpuolikas on aivan joutavan päiväinen selfie pärstä pelle peilari.

    • ExOnLineDeittiMies

      Hyvät puolet: ?? Voi kuitenkin kirjoittaa ilman maksua vaikkakin rajoitetusti. Simppleli käyttää. Jokaiselle jotain. On koulutettua ja vähemmän koulutettua. On paksua ja hoikkaa.

      Huonot puolet: Aivan sama vaikka maksaisit plussasta. Naiset ei vastaa. Ihan sama millainen profiili sinulla on, millainen kuva sinulla on, naiset ei vastaa. Naisten markkinat. Kirjoitat vaikka 100 riviä pitkän avausviestin, nainen ei vastaa. Kirjoitat vaikka yhden lauseen pituisen viestin, nainen ei vastaa.

    • jklöääa

      Suomi24 Treffien hyvät puolet: ilmainen ja helppokäyttöinen. Valikoima miehistä ei ole mitä parhain ja aion siirtyä maksullisen nettideittiprofiilin käyttöön.

      • mimmiMuu

        Hyvä päätös, mutta se valikoima ei paremmaksi muutu.


    • kaija.koooo

      Varatut miehet, jotka etsii seksiseuraa, pommittavat ahkerasti ja sankoin joukoin viesteillään, se ei ole kivaa, mutta muuten ihan ok. ja näppärä treffisivu.

      • mimmiMuu

        Kiimaiset varatut miehet ällöttää ja samalla pilaa koko sivuston.


      • EiootottaEi

        Miinuksena just noi kiimaset miehet ja vanhat papat jotka ehdottelee kaikkea. Ja kaiken huippuna varatut miehet jotka etsii pettäjäkumppania itselleen. Todella etovaa ja sairasta! Kunnon miehet jää niiden varjoon. Mistä erottaa oikeasti kunnon mies :( Plussaa ilmaisuus.


      • Miten ne miehet voi olla kyseisen palvelun miinus? Eihän ne siihen palveluun kuulu vaan ne on käyttäjiä yhtälailla.


      • mimmiMuu
        AbsoluteZeroForce kirjoitti:

        Miten ne miehet voi olla kyseisen palvelun miinus? Eihän ne siihen palveluun kuulu vaan ne on käyttäjiä yhtälailla.

        Kuka on väittänyt, että ne kuuluu? Lähinnä ne näkyy.


      • Joku____
        mimmiMuu kirjoitti:

        Kiimaiset varatut miehet ällöttää ja samalla pilaa koko sivuston.

        Eiköhän tuo ilmiö ole ihan jokaisella deitti saitilla?


      • Kurppis

        Villi veikkaus/arvaus, että varatut ukonkupelot ne helpommin ilmaisilla deittisivuilla pyörii.. Ettei jää kiinni tilitiedoista vaimolle ;)

        Yleensä juuri ne tossun alla elävät ukot, ovat niitä pettäjiä.. Vaimo syynää tilit ja usein onkin se yhteistalous so.. Mutta pinmppii ei kotona tule kaupan päälle. Heh.


    • liiankauandeittaillut

      Noh..teknisesti Suomi24:n treffit on ihan paska ja ylläpito on ylimielistä ja välinpitämätöntä. Jos vähänkin tarkemmin osaa teknistä toimivuutta katsella, niin huomaa että hakutoiminto ei toimi kunnolla, online näkyvyys ja vierailut eivät ole reaaliaikaisia, viestien kirjoittaminen onnettomalla eri laitteiden näyttöihin skaalautumattomalla viestiruudulla on välillä mahdotonta, ja välillä viestit lähtee ja välillä ei ja koko sivusto on todella usein nurin palvelinongelmien takia. Treffeihin on kehitetty ylläpitäjän toimesta yhä uusia toimintoja, joiden tarkoitus on "pakottaa" käyttäjät hankkimaan maksullisen plus-tilauksen (esim. viestintä rajoitukset).

      Nettideittitarjonnan puolesta ns. normaalikäyttäjät ovat sitä samaa kauraa, kuin muissakin palveluissa. Osa jengistä on roikkunut nettideitissä vuositolkulla ja nämä ikideittaajat eivät koskaan tule löytämään itselleen ketään. Miehenä naisilta on todella hankalaa saada vastauksia ja puheisiin pääseminen toisen deittaajan kanssa on hyvin sattumanvaraista. Yleensä ottaen miehiä on naisiin nähden moninkertainen määrä ja miehet varmasti lähettävät kaikille naisille lukemattomia viestejä, joten sieltä seasta on yksilöiden vaikea erottua. Kokemuksieni mukaan harva nainen edes varsinaisesti hakee ketään esim. selaamalla miesten profiileja, vaan he vain passiivisena odottavat milloin viestitulvasta ilmestyy se prinssi valkealla ratsulla. Tässä mielessä kyseenalaistan yleisesti nettideitin toimivuuden vakavan parisuhteen löytämispaikkana. Muutenkin nykyään nettideitissä luuhaajat vaikuttavat olevan jotenkin tosi hankalasti pariutuvaa porukkaa. Sen huomaa vaikkapa siitä, miten keskustelu etenee jos keskustelemaan pääsee. Valitetaan sitä ja tätä, ei kysellä mitään, vaatimuksia on hirveästi, vastaamisessa on pitkiä taukoja ja omaa kuvaa ei haluta näyttää, mutta toisen kuva vaaditaan heti kättelyssä ja usein keskustelu loppuu kuvan näyttämiseen ja heippoja ja hyvien jatkojen toivotuksia on turha odottaa.

      Koska Suomi24:n treffit on "maksuton" palvelu, se tarkoittaa myös olematonta moderointia. Käytännössä palvelu on täynnä feikkiprofiileja ja miehet saavatkin eniten viestejä seksiseuran tarjoajilta ja google-kääntäjällä tehdyiltä valeprofiileilta. Epäilen, että myös osa aidolta näyttävistä profiileista on feikkejä, koska palvelussa on lukuisia copy-paste-profiilitekstejä useissa eri profiileissa. Ehkä ylläpito haluaa näin luoda mielikuvan, että palvelussa on paljon käyttäjiä. Huomion arvoista on sekin, että eri laitteilla ja kirjautuneena tai kirjautumattomana tehtynä haku antaa tulokseksi eri määrän profiileja. Kannattaa siis suhtautua varauksella siihen, kuinka paljon oikeita profiileja palvelussa ylipäätään on.

      Hyvää suomi24.ssä on ehkä käyttäjän kannalta se, että palveluun voi luoda profiilin ja viestitellä myös maksutta. Ja jos sietää teknisiä ongelmia, niin palvelu on suht helppo käyttää toimintalogiikaltaan. Ja profiilia voi muuttaa ja piilottaa helposti ilman, että tarvitsee odottaa ylläpidon hyväksymisiä tms. Jos hakee jotain tietynlaista ihmistä tosissaan, niin sama lainalaisuus pätee Suomi24.n treffeihin kuin muihinkin palveluihin: yleensä ne joista itse olisi kiinnostunut eivät kiinnostu takaisin ja juuri siihen yhteen tiettyyn mielenkiintoiseen profiiliin ei saa yhteyttä, vaikka mitä tekisi. Sen sijaan huomiota voi saada väärän ikäisiltä, väärän kokoisilta, väärällä paikkakunnalla asuvilta ja ihan miltä vaan väärältä, mikäli itse on asettanut haulleen jotain kriteerejä. Ehkä jotkut nuoret ja komeat ja pelimiehet saavat huomiota ja helppoja tapaamisia, mutta itse en sellaisesta ole tietoinen. Tai ehkä hekin ovat jo siirtyneet Tinderiin.

      Mielestäni on pöljää arvioida palvelua kokonaisuutena pelkästään sillä perusteella, miten hyvin sieltä löytyy johonkin henkilökohtaiseen tarpeeseensa sopivia tyyppejä, kuten vaikkapa "komeita miehiä". Nettideitti sisältää itsessään palvelulupauksen siitä, että kuka vaan voi päästä sen kautta treffeille ja löytää jopa elämänkumppanin. Mielestäni Suomi24:n Treffissä ei ole luotu yhtään sellaista toimivaa ominaisuutta, joka edesauttaisi tätä tavoitetta. Päinvastoin epäilen etteivät suurin osa deittailevasta massasta löydä palvelusta yhtään ketään ja vaikka löytäisivätkin, niin eivät saa tähän kontaktia näistä edellä mainituista syistä johtuen.

    • huoramaisuudenhuippu

      Huonoa on se että naiset ovat pääosin maksullisia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe