Hyvä suvakki

Ihanaaaaaaaaaaaaaaaa

Sota ei ole syy turvapaikkaan. Joten älä viitsi enää lässyttää siitä, että lähtisit sinäkin pakoon. Istuppa hetki ja tuumaa millainen Suomi ja muut maat olisivat sodan syttyessä, jos näin olisi. Jos et millään keksi vastausta, niin kerron sinulle sen. Ne olisivat valloitettuja maita. Jos kaikki lähtevät äärimuslimien harjoittamaa sotaa pakoon, niin kohta koko maailma on islamin vallan alla. Sitten ei voida puhua enää monikulttuurisuudesta.

26

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • solttu7777

      Sota vaatii myös taitoa!
      Joskus on siirryttävä paremmille apajille, mutta ei sota siihen lopu!

    • Herranenaikasentäslää

      siellä o sisällissota ei maailmasota herää jo

      • tyhmäääää

        jumalauta ku ei osaa edes ihmiset lukea mite pystyy sitte tollaste kaa keskustella


    • eläke-ukko

      Jospa nämä turvapaikan hakijat ei tykkää että heidän kotinsa tuhotaan. Katselepa nyt noita uutisfilmejä sillä silmällä ja ajatuksella, että ymmärtäisit miksi ihmiset yleensä lähtevät pois kotikonnuiltaan. Tuskin kukaan varsinkaan perheellinen lähtee vaeltamaan jonnekin tuntemattoman, ellei oikeasti haluaisi edes yrittää säilyttää henkensä.
      Nuoret miehethän saattaa olla noita beduiini sivareita. Heillä on suurihalu elää . Kamelit piti jättää tuonne kotikonnuille .Meillä täällä on vaan tarjolla aaseja.
      Kyselepä meidän omilta sivareilta miksi he kieltäytyvät aseista.
      Syytätkö heitä mahdollisesti maanpetturuudesta, vai ovatko muuten vaan pelkureita.

      • Kotimaiset_sivarit

        ovat sekä maanpettureita että pelkureita. Asialla ei ole mitään tekemistä sodan kanssa. Pojut eivät siedä että joku käskee eivätkä ole tottuneet noudattamaan käskyjä keneltäkään. Mitään eettisiä syitä ei ole olemassakaan.


      • saatmitätilaat

        Halla-aho on todistetusti sivari ja Immonen muuten vaan lusmu.


      • tekopyhäeiainakaan

        Vihdoin tuli järjen ääni tällekin saitille! Paapatetaan joka päivä Immosen ja Halla-ahon juttuja (jotka ovat sivareita sekä maanpettureita), mutta sitten kun ihmiset lähtevät sisällisotaa karkuun he ovat monta tasoa huonompia ihmisiä kun nämä kaksi sankaria jotka eivät kestäneet rauhanaikana edes käydä armeijaa.


      • Täydellistätietämättömyy
        tekopyhäeiainakaan kirjoitti:

        Vihdoin tuli järjen ääni tällekin saitille! Paapatetaan joka päivä Immosen ja Halla-ahon juttuja (jotka ovat sivareita sekä maanpettureita), mutta sitten kun ihmiset lähtevät sisällisotaa karkuun he ovat monta tasoa huonompia ihmisiä kun nämä kaksi sankaria jotka eivät kestäneet rauhanaikana edes käydä armeijaa.

        Jos ihmiset lähtevät sisällissotaa karkuun, he majoittuvat lähialueille, kuten Suomen sisällisodassa aikoinaan. Jos he lähtevät elintasopakolaisiksi, he tulevat maahan, josta saa parhaimman sosiaaliturvan.

        Ja kyllä pitäisi jäädä perheiden puolesta taistelemaan ääri-islamisteja vastaan ja pyytää kansainvälistä yhteisöä auttamaan. Aivan sama kuin Venäjä kääntyisi kommunismiin ja alkaisi vallottaa alueita, niin olisiko oikea ratkaisu siirtyä kommunismin alta pois, jotta kommunismi saa uutta maa-alaa. Tietysti olisi, jos kannattaisi kommunismia. Voidaankin väittää, että ne pakolaiset, jotka eivät jää taistelemaan maansa ja liberaalimpien arvon puolesta ja jättävät vielä omat perheenjäsenensä sinne lähtiessään, itseasiassa kannattavat näitä äärijärjestöjä antamalla maansa vastaan panematta äärijärjestöjen käsiin. Asia on tasantarkkaan näin yksinkertainen.

        Edelleenkin sota ei Dublinin sopimuksen mukaan ole riittävä peruste turvapaikkaan. Elintasopakolaisen pitää keksiä taidokkampia valheita.


      • PamPamPam
        tekopyhäeiainakaan kirjoitti:

        Vihdoin tuli järjen ääni tällekin saitille! Paapatetaan joka päivä Immosen ja Halla-ahon juttuja (jotka ovat sivareita sekä maanpettureita), mutta sitten kun ihmiset lähtevät sisällisotaa karkuun he ovat monta tasoa huonompia ihmisiä kun nämä kaksi sankaria jotka eivät kestäneet rauhanaikana edes käydä armeijaa.

        Miltäs nyt tuntuu, kun kultamunat tekivät terrori-iskun? Enää ei voida sanoa, että nämä tulevat ihmiset pakenevat terroristeja, eivät ole niitä.


    • valtuutetulleoppitunti

      En ole mielestäni iso herra Suninen väittänytkään että olisi ainoa syy? Jos ISIS pakkovärväisi sut joukkoihinsa suostuisit mukisematta vai kuinka?


      Taustalla voi olla myös se, että miehet ja nuoret pojat ovat vaarassa tulla surmatuiksi tai pakkovärvätyiksi aseellisiin ryhmittymiin.

      Tällä hetkellä pakolaisuutta eniten aiheuttavat aseelliset selkkaukset ovat pitkittyneitä ja monimutkaisia konflikteja, joissa siviilit ovat usein väkivaltaisuuksien kohteina. Konfliktin osapuolina voi olla useita sisäisiä ryhmittymiä, kansainvälisiä joukkoja sekä yksityissektorin turvallisuusyhtiöitä. Niihin liittyy usein ääriryhmien erottelematonta väkivaltaa, kuten itsemurhaiskuja. Perinteistä ajatusta isänmaan puolustamisesta ei voi suoraan soveltaa näissä tilanteissa.

      Pakolaisuuden taustalla on vaino, joka kohdistuu poliittiseen mielipiteeseen, uskontoon, alkuperään, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen. Vainon aiheuttaja voi olla myös yksityinen taho tai organisaatio, jota vastaan pakolainen ei saa suojelua kotimaansa viranomaisilta.


      Henkilö, joka hakee turvapaikkaa, ei oleskele maassa laittomasti. Pakolaissopimuksen 31. artiklan ja Suomen rikoslain (17.luku 7 §) mukaan pakolaista ei tule rangaista luvattomasta maahantulosta. Sillä, saapuuko turvapaikanhakija oikeilla tai väärennetyillä papereilla, ei ole vaikutusta mahdollisen suojelun myöntämiseen.

      Vakavat aseelliset konfliktit ja ihmisoikeusloukkaukset tapahtuvat usein maailman köyhimmissä maissa. Köyhyys, epätasa-arvo ja väkivaltaiset konfliktit ruokkivat toisiaan. Teollisuusmaihin tulevista turvapaikanhakijoista huomattava osa tulee Afganistanin, Somalian, Zimbabwen tai Eritrean kaltaisista erittäin köyhistä maista. Köyhyys itsessään ei kuitenkaan oikeuta saamaan kansainvälistä suojelua. Jos huono elintaso on ainoa peruste turvapaikkahakemukselle, hakemus hylätään.

      Kuten 137 muulla YK:n pakolaissopimuksen allekirjoittaneella maalla, Suomella on velvollisuus auttaa kansalaistensa lisäksi myös niitä, jotka eivät ole turvassa omassa maassaan. Perustuslain mukaan perusihmisoikeudet kuuluvat Suomessa myös ulkomaalaisille ja kaikkia on kohdeltava yhdenvertaisesti. Kansainväliset ihmisoikeussopimukset, EU:n turvapaikkadirektiivit ja Suomen lait edellyttävät, että turvapaikkahakemukset on tutkittava asianmukaisesti ja vastaanotto on järjestettävä menettelyn ajaksi.


      Turvapaikanhakijoiden joukko on taustoiltaan kirjava, eikä hakijoiden koulutustaustoista ole systemaattisesti kerättyä tietoa. Suurimmissa lähtömaissa lukutaitoisten osuus vaihtelee suuresti. YK:n kehitysohjelman UNDP:n tilastojen mukaan esimerkiksi Irakissa (suurin lähtömaa Suomessa vuonna 2008) lukutaitoprosentti on 74 prosenttia, Afganistanissa noin 28 prosenttia ja Iranissa 82 prosenttia. Somaliasta luotettavia tietoja ei ole saatavilla.

      • Sotaeioleperuste

        Edelleenkään pelkkä sota ei ole peruste turvapaikkaan. Median haastatteluissa aika moni turvapaikanhakija sanoi syykseen sodan tai sen, että ei vielä ole sotaa, mutta on tulossa. Eli siis maista lähdetään karkuun varmuuden vuoksi, kun sota on kuitenkin tulossa. Kansakunnat sotii keskimäärin kerran sadassa vuodessa. Suomessa sodittiin viimeksi 1944. Voin siis alkaa valmistautumaan lähtöön. Parempi tehdä hyvissä ajoin, että ehtii rakentaa tulevaisuuden toiseen valtioon toisten kansalaisten verorahoilla, niin on sitten kaikki siellä valmiina, kun se sota täällä syttyy.

        Sota ei oikeuta turvapaikkaan ja mitenkäs todistat, että muut perusteet ovat totta. Siinä vaiheessa, kun Euroopassa alkaa räjähtelemään pommit, pitäisi jo pystyä viranomaistenkin antamaan aika pitävä näyttö siitä, että millä asioilla ja ketä täällä liikkuu.


      • eioleperusteeioleperuste

        MISSÄ OLEN SANONUT ETTÄ SOTA ON AINOA SYY?!?!? JUMALAUTA KUN EI KOUVOLASSA vissii opeta lukemaan :D

        Tilastothan käy yksi yhteen sotimisien kanssa. Karhu kävi paskalla tasan vuosi sitten samaan aikaan, varmaan käy nytkin.

        Löysit yhden ainoan argumentin tukemaan propagandaasi ja nyt toistat sitä koko ajan vaikken ole koskaan sanonut ettei ole ainoa syy? Muut perusteet turvapaikan antamiselle voit lukea netistä jos sen EDES verran viitsit. On kielitestit yms.

        Pariisissa ISIS kosti koska Ranska on mukana Syyriassa sotimassa ISIS vastaan.

        Lue ajatuksella mitä toiset kirjoittaa. Ei tässä ole mitään järkeä kun hoet samaa koko ajan, muttet perustele muita väitteitäsi missä olit väärässä. Joo ja vedä seuraavaks raatteen tiellä sinäkin taistelit kortit yms.


    • politiiiiikkaaaäksdeeeee

      BLA BLA BLA BLA BLA LA

    • FUCKTHENATIONSUOMIrebel

      "ovat sekä maanpettureita että pelkureita. Asialla ei ole mitään tekemistä sodan kanssa. Pojut eivät siedä että joku käskee eivätkä ole tottuneet noudattamaan käskyjä keneltäkään. Mitään eettisiä syitä ei ole olemassakaan"


      homot ne itseään antaa nöyryyttää.

      • Pikkupoikien_juttuja

        vetää keskusteluun homot ja homous mukaan siinä vaiheessa kun ei enää ole mitään järkevää argumenttia asiansa todistelemiseksi.


      • näköjäänvituttaasua

        Taitaa olla sun kaveris kun yhtä sekasin ku käkikello.

        Sähän tässä viet persutyyliin keskustelun toisille urille ja vedät sitten ihan taukkiamaisia maailmansota vertauksia, vaikka kuten sanoin tämä ei ole verrattavissa mihinkään Suomen talvisotaan.


      • Suvakki-akka
        näköjäänvituttaasua kirjoitti:

        Taitaa olla sun kaveris kun yhtä sekasin ku käkikello.

        Sähän tässä viet persutyyliin keskustelun toisille urille ja vedät sitten ihan taukkiamaisia maailmansota vertauksia, vaikka kuten sanoin tämä ei ole verrattavissa mihinkään Suomen talvisotaan.

        Ei voidakaan verrata Suomen talvisotaan. Siksi kaikki sota-alueiden ihmiset pitääkin ottaa Eurooppaan. Kyllä tänne mahtuu: http://www.warsintheworld.com/?page=static1329446051
        Kaikille tulee myös tarjota riittävä sosiaaliturva- ja palvelut: https://www.suomenuutiset.fi/maahanmuutto-maksaa-suomalaisille-yli-miljardin-vuodessa/


      • hraSuninen

        Me puhuttiin siitä että ovatko sotakarkureita vai eivät. Ei siitä paljon tulevat maksamaan Suomelle. EN minäkään heitä noin paljon tässä taloustilanteessa ottaisi (älä yritä laittaa sanoja toisten suuhun hra suninen). Siitä ei tosin olla keskusteltu vaan sotakarkuruudesta, joka on noilla perusteilla aika paksu väite.

        Lain mukaan kaikki hakemukset on käsiteltävä.

        Joo alotetaan vaan tämä suvakki akka vasemmisto piipertäjä yms vammanen toisto, se tekee hyvän keskustelun aikaiseksi vai mitä? Vanha mies ja jaksaa olla noin lapsi, huhhuh.

        Minun sukupuoleni tai poliittinen kantani ei ole tässä keskustelun aiheena? Miksi pitää mennä henkilökohtaisuuksiin? Argumentit loppu?


      • Vitunkapitalistisika
        hraSuninen kirjoitti:

        Me puhuttiin siitä että ovatko sotakarkureita vai eivät. Ei siitä paljon tulevat maksamaan Suomelle. EN minäkään heitä noin paljon tässä taloustilanteessa ottaisi (älä yritä laittaa sanoja toisten suuhun hra suninen). Siitä ei tosin olla keskusteltu vaan sotakarkuruudesta, joka on noilla perusteilla aika paksu väite.

        Lain mukaan kaikki hakemukset on käsiteltävä.

        Joo alotetaan vaan tämä suvakki akka vasemmisto piipertäjä yms vammanen toisto, se tekee hyvän keskustelun aikaiseksi vai mitä? Vanha mies ja jaksaa olla noin lapsi, huhhuh.

        Minun sukupuoleni tai poliittinen kantani ei ole tässä keskustelun aiheena? Miksi pitää mennä henkilökohtaisuuksiin? Argumentit loppu?

        Mie haluaisin tietää, et miten sie perustelisit sinne jääneille rahattomille ja sairaille, joilla ei oo mahollistakaa parantaa omaa elämänlaatuu, et ne, joil on rahaa ja terveyttä voi lähtä ja otetaan turvapaikanhakijoiksi. Sanoisit sie, et no meil nyt vaa on tälläin rahaa suosiva järjestelmä.


      • höpiseesammakoita

        Iskisin perustuslain käteen. En minäkään voi lakeja ja säännöksiä sentään muuttaa!

        Pakolaiset ei liity rahaa tuovaan järjestelmään mitenkään vaan rahaa vievään.

        Taas syytät mut joksikin, tällä kertaa kapitalistiksi. Jos sanon ettei voida puhua näiden sotakarkuruudesta nii miten helvetissä mä syrjin huonompiosasia? Nii kun sanoin aikasemmin, jos minä saisin päättää, niin en olisi ottanut heitä noin paljon.

        Sä koko ajan laitat sanoja toisten suuhun ja hypit asiayhteyksistä. Sut ehkä otettas tosissaan jos et koko ajan haukkuisi toisia millon miksikin ja pysyisit asiallisena.


    • erakkoanarkisti

      yhyy yhyy menisitte vitun yhteiskuntasekopäät vittuun täältä lässyttämästä tota politiikkaa ihan oikeasti

    • tunturinohrapurot

      "vetää keskusteluun homot ja homous mukaan siinä vaiheessa kun ei enää ole mitään järkevää argumenttia asiansa todistelemiseksi."

      hahhahhah. ei noi teidän marinat ainakaan järkee ole nähneetkään.
      intternettiin voi vaikka runkata mun puolesta eikä homous synti oo vai miten
      se meni??

    • olivieläaika

      "Muut perusteet turvapaikan antamiselle voit lukea netistä jos sen EDES verran viitsit. On kielitestit yms."


      yhyy yhyy niisk niisk.
      menisitte pölvästit helvettiin koko netistä jauhamasta paskaa,
      ei se netissä lässyttäminen ole mikään kansalaisvelvollisuus koskaan ollu.
      nykyajan kakarat pitää nettiä suurenaki asiana, mut meille kokeneille
      konkareille tää idiootti nettibuumi on kyllä niin hupaisa asia et vittu
      että pidän tollasia kooklettajia ja feisbuukkaajia kyllä oikeasti ihan täysinä
      vtun idiootteina joilla ei oo mitään elämää

    • olivieläaika

      "Turvapaikanhakijoiden joukko on taustoiltaan kirjava, eikä hakijoiden koulutustaustoista ole systemaattisesti kerättyä tietoa. Suurimmissa lähtömaissa lukutaitoisten osuus vaihtelee suuresti. YK:n kehitysohjelman UNDP:n tilastojen mukaan esimerkiksi Irakissa (suurin lähtömaa Suomessa vuonna 2008) lukutaitoprosentti on 74 prosenttia, Afganistanissa noin 28 prosenttia ja Iranissa 82 prosenttia. Somaliasta luotettavia tietoja ei ole saatavilla."


      BLAA BLAA BLAA VITUN PELLE KYLLÄPÄ OLET VIISAS SETÄ
      SULLA VARMAAN VINO PINO KIRJALLISUUTTA KALLIIN OKT:N HYLLYSSÄ
      JA HIENO TAKKAHUONE NAHKASOHVILLA

      mitä vitun järkeä on päteä jossaan netissä siis ???!!

      mitä sä voitat tällä? et mitää.

    • Huhhuhhuhhu
      • vankinaafrikassa

        Hieman toisenlainen asepalvelus kuin täällä tosin!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      60
      3110
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      546
      2967
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2155
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1972
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1781
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1542
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1267
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1172
    Aihe