smsdeitti.com

gradu12

Onko kenelläkään kokemusta tai tietoa tuosta sivusta? Yhdelle laittelin viestiä, ei vielä halunut nähdä ja eikä antaa numeroa. Ja kierteli joka kysymyksen... 2e viesti nii täytä heti lopettaa.

31

3125

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyväollatotta

      Feikki sivu. Testasin hieman :)

    • feikkimikäfeikki

      Pelkkää kusetusta, ei kannata.

    • tiedänkaiken

      Feikki on

    • isiss

      Täyttä humpuukia! Rahastusta. EI MITÄÄN TEKEMISTÄ SEKSIN SAANNIN KANSSA.

      • Moi..Kuis tämmönen sivu...panokaveri.com onko sekin pelkkää kusetusta??


      • IltaExpress

        on. testailin kesllä. varmaan ainakin kymmenkunta naisoa halusi "tutustua" niin kauan kun nesnustellaan sivuston kautta. Yksi niistä vaitti olevan 47v, kun taas profiilin kuva oli selvästi ale 30v naisen. Roikkuin tuplöa noin 6kk, ei kertaakaan törmännyt naisen kuka olisi aidosti etsimässä seuran.

        Jos joku seksistä kinnostunut nainen lukee tämän, niin yhteyttä vaan. Tuntuu ettei netossä on yhtään paikka missä aidot hmiset etsivät seksiseuran.


    • huoh2015

      Feikkipaskaa koko homma. Mihinköhän voisi laittaa asiasta valituksen (poliisi, kuluttaja-asiamies, joku muu mikä) kun ei missään ilmoiteta että ilmoituksiin vastaa kyseinen yritys?

    • onkohan oikein valheella rahastaa.

    • keio

      juu... kusetusta on ja harmittaa kun menin kokeilemaan. näin meitä tyhmiä on helppo huiputtaa. :(

    • graduuu12
    • hurduri

      Ihan karmeeta paskaa ja kyllä kuluttaja-asiamiehen pitäis lopettaa tuollaset "deitti" palvelut millä ei oo mitään tekemistä mahdollisen tapaamisen kanssa. Mistä lie on luvatta vielä nuo kuvansa noihin ilmoituksiinkin pöllinyt...

      • suljettava_kaikki

        Aivan kuten huorien iskuri palstakin alaikäisine kiristäjineenkin pitäisi lopettaa, kun ei edes valvontaa palstalla ole, eikä sääntöjäänkään yllläpito noudata. Näyttää sille, ettei yksikään netin deittipalsta enää toimi kuten kuuluisi.


    • deittailija

      Itsekin lähettelin viestejä erään naisen kanssa, jolla oli ilmoitus tuolla sivulla. Ilmeisesti feikki, voikohan kyseiset viestit jättää maksamatta? Voiko poliisi tai kuluttaja-asiamies tehdä asian eteen mitään vai onko lain mukaan pakko maksaa lähetetyt viestit?

    • tiukkaalihaa

      "Palveluntarjoaja voi aika ajoin luoda sivustolle myös pelkästään viihdekäyttöön tarkoitettuja profiileita palvelun analysointia, ominaisuuksien testaamista ja toiminnan varmistamista varten. Pavleluntarjoaja ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta."

      Tuo kertoo jo aika paljon..

      Taitaa olla niin että kun miehille näytetään vähän tissejä ja persettä niin kriittinen ajattelu lakkaa toimimasta ja sitten laitetaan rahoja tuommoiseen kusetukseen.

    • juuu22

      Täyttä paskaa koko sivusto! Itse myös menin lankaan

    • itorino

      100% kusetusta!

    • kuse

      Täyttä kusetusta ! Älkää ikinä menkö lankaan !

    • EI-feikkiä

      Ei todellakaan ole feikki! Varmasti on feikkiprofiileitakin joukossa kuten kaikissa treffipalveluissa, mutta kyllä täältäkin on live-seuraa saatu!

      • kusetus222

        Selvää huijausta. Ilmoitukset ovat niin samalla tyylillä köpelösti kirjoitettuja, että ne täytyy olla 1-2 henkilön tuotosta. Suomi 24 Treffi sivulla näkyi selkeästi deittisivustoon viittaava mainosprofiili, joka tosin poistettiin 26.2.16. Ajatelkaa nyt!
        Yhtäkkiä 20-35 vuotiaita kiimaisia naisia joka pitäjässä 10 kpl !!! Haloo!!


    • a1b2

      Mut onhan sinne mahdollista jättää omakin ilmoitus. Vai vastaako siihenkin nämä "olemattomat" nimimerkit.?.?

    • Toisenlainenkokemus

      Ihan hyvin on toiminut tämäkin sivu seuran haussa... Ihan tosissaanko te siis valitatte, että sivusto on feikki, jos ette sieltä pindeä saa? Vikahan ei tietenkään voi olla teissä itsessänne, eihän? Kannattaiskohan kattoo peiliin?

    • Wahlbergo

      Ihan täyttä sontaa. Kalastellaan lähettämään lisää viestejä, esim. sähköpostia ei voi mitenkään ottaa käyttöön..
      jepjep

    • dwatson

      Googlen kuva haku paljasti että kuvat pöllitty laittomasta netistä.

    • feikkiä.älä.sorru

      Jos on kyse maksullisista viesteistä niin siinä vaan joku yrittää kerätä rahaa.

      Itse huomasin yhden s24 treffit 19v naisen profiilin jossa sanoi että en lue tätä s24:ää joten mene smsdeitti ja laita viesti siellä, joka sattumoisin maksaa 2€, seems legit joo..

    • tosi_uskottavaa

      Tämän smsdeitti huijaripalstan ilmoitelijat löysivät nyt iskurinkin. Hämmästyttävä tuuri, kun neljällä eri paikkakunnalla olevat smsdeitin seuranhakijat laittoivat iskuriin ilmoituksensa samalla kellonlyömällä samana päivänä, että katso tuolta kuvani.

    • epäileväinen

      Hyvä aina lukea nuo "säännöt"ettei maksa turhasta ja ilman oikeutta valittaa. Mutta jos kuvat on otettu laittomasti netistä niin että ne selkeästi ovat noita feikkiprofiileja ja palvelu on pelkkää rahastusta niin ehkä saattaisi poliisillakin olla jotain vaikutusta palvelun sulkemiseen jos moni ilmoittaa epämääräisestä, hämärästä palvelusta. Joka puolella valitettavasti noita "deittipalveluja" joissa miehiltä nyhdetään rahat pornotähden/mallin tms. varastetuilla tai naisilta ostetuilla kuvilla kuvitteellisine profiileineen. Noiden profiilien "naiset" ovat muka hyvin kiinnostuneita kunnes lakkaa maksamasta. Sitten he katoavat kuin pieru Saharaan. Helppo arvata että on kyseessä sellaiset feikkiprofiilit. Ihan samaa kuin ne itäeurooppalaisten naisten morsiuspalvelut länsieurooppalaisille. Mutta pieni määrä on tavallisia joukossa juuri ettei pysty väittämään feikiksi jos jollakin oikeasti onnistuu. Tosin kukaan ei tiedä onko täällä kirjoittajat onnistuneet vai eivät jos väittävät niin. Omistajat tai työntekijät (joku palveluun kytköksissä oleva)saattavat kirjoittaa tänne. Toisten kokemukset parhaan kuvan antavat. Jos on paljon negatiivista palautetta juuri tuosta että on feikkiprofiileja ja kaikki viestit maksavat niin ehkä ei kannata tehdä omaa. Noilla morsiussivuilla on yksi sähköposti n. 5 dollaria ja lakkaavat vastaamasta ja kiinnostumasta jos yrität muuttaa jonnekin ilmaiseen palveluun. Ehkä sama touhu tuollakin.

    • Täys_kusetus

      jos on kumminki jonku pakko kokeella aivan varmuuden vuoksi niin jos lähetät yli 160merkkisen viestin niin siitä tulee 2 viestiä ja lasku sen mukaan...

    • Pettynyt130egee

      On kokemusta, ei saa mitään selkeitä vastauksia. Yrittävät kovasti kysellä tyhmiä ja lähinnä ärsytti. Huijausta koko PASKA!! Jos joku oikeasti uskoo tähän, niin taitaa olla sivuston väkeä!!

    • mukkula10

      Aivan täyttä skeidaa ainakin tuo panokaverit. Ylläpitäjät vastaavat ja poistavat viestin jos ehdotat meiliosoitetta. Linnaan vaan huijarit :-)

    • Mies2121

      Miehet: Jos viestittely maksaa -> huijaus. Miksi iskurissa vastataan SÄHKÖPOSTILLA että mene sivustolle maksamaan viesteistä ja SÄHKÖPOSTI-osoite ei toimi? Siksi koska sähköposti on ilmainen ja sivusto ei. Pillua siis ei saa sitä kautta!

    • Anonyymi

      Nykyisin toimii hyvin ja seuraa löytynyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe