Suuresti ihmetyttää

asiatkohdilleen

Mulla on naispuolinen kaveri/tuttava ikää 45v, erosi miehestään pari kuukautta sitten ja jo nyt treffailee itseään huomattavasti nuorempaa miestä ikä 27 tai sanotaanko että lähinnä käyttää miestä naisellisten tarpeiden hoitamiseen ei juuri muuhun. Itse en haluaisi sekaantua noin nuoreen ei tosin ole tarvettakaan ja olen ottanut välimatkaa kaveriini sen jälkeen kun pistäydyin hänen luonaan ja tää nuori mies oli paikalla ja katseli minuakin välillä kieli pitkällään, aika etovaa.

17

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helpostiselitettävissä

      Olen itse aina ihmetellyt miksi viisikymppiset miehet villiintyvät parilymppisistä naisista ja nelikymppiset naiset nuorista miehistä ja uskokaa tai älkää tähän löytyy selitys, jolla voisi olla tieteellinen pohja. Tutkimusten mukaan naisten seksuaalisuus on melko alhainen parikymppisenä, kun taas miesten seksuaalisuus on suurimmillaan siinä hieman yli parikymppisenä. Miesten seksuaalisuus laskee kolmenkymmenenviiden ikävuoden jälkeen, kun puolestaan naisten seksuaalisuus lisääntyy iän myötä, ollen korkea nelikymppisenä. Eikö ole järkeen käypää, että viisikymppisten miesten ja parikymppisten naisten seksuaalisuus on silloin samoilla tasoilla ja puolestaan nelikymppisten naisten ja parikymppisten miesten suuret seksuaaliset halut ovat samoilla tasoilla. Tästä johtunee tuo puumailmiö. Siis ihan puhtaasta biologiasta ja hyvin siis siinä mielessä yhteensopivasta ilmiöstä kyse ja paras yhteensopivuus, jos asiaa tarkastellaan vain seksuaalisuuden näkökulmasta. No, suhdehan nyt tietysti muodostuu monesta muustakin tekijästä, mutta siis jos haetaan vain seksisuhdetta. ja muistaa täytyy tietysti, että ihmisten seksuaalisuudessa on myös yksolöllisiä eroavaisuuksia. Joku, harva yli viisikymppinen mieskin voi olla seksuaalisesti toimiva, kun taas naiset vaan paranevat vanhetessaan (voi tietty olla joitakin harvoja poikkeuksia). Jos siis vanhempi nainen ei suhteessaan ole halukas niin ehkä se johtuu väärästä kumppanista.

    • ainoAd

      Ystäväsi tykkää seksistä, se ei ole hänelle ongelma. Älä sinä tee itsellesi ongelmaa asiasta, joka ei sinua kosketa. Tuskinpa mies sananmukaisesti "kuolaa" katseellaan, sinusta vain tuntuu siltä. Ja mikset voisi olla ylpeä tuosta tunteesta? Miksi se etoo?

      • asiatkohdilleen

        En tunne ylpeyttä jos lähes puolta nuerempi mies kyttää minua sillä silmällä kaverini luona. On vaan jotenkin ahdistavaa.


      • 4tergrg

        Kenen ongelma? Ihan sinun omasi!
        Kaverisi tuskin kuvittelee elävänsä tämän nuoren miehen kanssa mitään Vuosisadan Rakkaustarinaa ja varailevansa kirkkoa? Nauttii elämästä ja nuoremman miehen huomiosta. Mistäpä sinä sen puoleen tiedät miehen ajatukset? Voi olla hyvinkin päinvastaiset kuin luulet - että onpa siinä hapan ämmä, joka ei osaa olla iloinen siitä, että kaverilla menee hyvin!


      • annahänennauttia

        Entäs jos hän katselee sua vaan siinä mielessä, että haluaisi tutustua naisensa kavereihin? Mä luulen, että sä tulkitset hänen katseensa tietoisesti väärin. Koska sulla on jo valmiiksi tuo negatiivinen asenne ystäväsi parisuhdetta kohtaan.
        Anna ystäväsi nauttia seksistä viriilin nuoren miehen kanssa. Kyllä naisellakin on tarpeensa ja jos nuoremmista tykkää niin ei ole sun asiasi moralisoida häntä.

        "helpostiselitettävissä" puhuu asiaa. Paitsi oman kokemukseni perusteella myös 40 miehet ovat hyvinkin pystyviä ja taitavia sängyssä. Heitä vaan on vähän tarjolla kun tuppaa nelkyt ja plus miehet olemaan järjestään varattuja.

        Sun ystäväsi mies varmasti ajattelee susta, että ompa tiukkapipotäti. Veikkaan että sun mielestä ystäväsi alkoi liian nopeasti eron jälkeen uuteen suhteeseen koska pitäähän sitä jokaisen yksin olla eron jälkeen mahdottoman pitkä aika. Osuiko oikein? Ja sitten kun vielä nuoremman kanssa huseeraa niin moralisti sinussa puskee esiin.


    • Kylsesiitä

      Jos sillä oli paska liitto ja haluaa vähän irroitella sen jälkeen aivottomassa seksisuhteessa. Se onnistuu hyvin sellaisen kumppanin kanssa, joka on jo iältään mahdoton mihinkään vakavampaan. Kerran täällä vain eletään. Varmaan tosta veilä vakiintuu tai sitten sinkkuuntuu.

    • Etoohantuo

      Niin omien lasten ikäinen poikakaveri,etoohan se. Eikä se mikää seksihullu oo ,oluen pöhöttämä poika,jolla elämä meni itsellä risaiseksi.

      • jooniinsetaitaa

        Niinpä, kyllä nuo aika usein tahtovat olla niitä hieman lapsen tasolle jääneitä tapauksia, ilmeisesti molemmat. Ja puheet jostain "puumailmiöstä" nyt voi kuitata lähinnä hollywoodin muotihömpäksi.

        Hyvin harva tuon ikäinen nainen kokee henkistä yhteyttä omien lastensa ikäisiin, ja vielä vähemmän mitään niin valtavaa tarvetta "pelkkään panemiseen". Sekin on pornoteollisuuden luomaa myyttiä kuten edellä mainittu puumahömppä.


    • hyrre

      Olet tekopyhä! Vai olet oikein ottanut etäisyyttä kun olet niin moraalisesti närkästynyt. No pidä etäisyyttä ettet vain sinäkin likaannu kun ystävä viettää rietasta elämää!
      Olet tuominnut hänet jo etukäteen ja muodostanut mielipiteesi: Kyse on vain seksistä. Mistä sinä tiedät millainen suhde heillä on? Heillä hyvinkin saattaa olla toimiva suhde myös henkisesti. Sinun mielipiteesi on seksuaalisesti värittynyt. Ettet häpeä! Se olet sinä joka heti ajattelit seksiä, eikö vaan.
      Ja kun tämä nuori mies katseli sinua niin heti sinulla oli seksi mielessä. Miksi ihmeessä? Tuskin hän mitään sellaista ajatteli, oma suhtautumisesi oli seksuaalisesti värittynyt.
      Myönnä pois, olet kateellinen. Ystäväsi pääsi eroon huonosta liitosta ja jatkaa elämäänsä. Hän on itsenäinen, päättää omasta elämästään, seisoo omilla jaloillaan. Jos sinulla on elämä mallillaan, miksi olet hurskasteleva ja mukamas närkästynyt: Hyi hyi, piehtaroi nuoren miehen kanssa, otanpa etäisyyttä, en mene enää synnin pesään!
      Sitä paitsi tuon ikäinen mies on jo aikuinen ja tietää mitä elämällään tekee.
      Yritä päästä eroon negatiivisesta suhtautumisesta, vahingoitat sillä vain itseäsi. Ja myönnä että olet kateellinen. Se on ihan normaalia kun itse elää vanhenevan räähkän kanssa ja ystävä nuoren kaverin kanssa. Kateus tässä tapauksessa täysin normaalia!

    • aapeeltävastaustaodotan

      Aloituksesta näkee, ettei kaikki keski-ikäiset ole sinut seksuaalisuuden ja erilaisten parisuhteiden suhteen vaikka miten kehutaan olevamme. Ap:llä ainakin on vielä pitkä matka sen hyväksymiseen, että naisetkin on seksuaalisia ja heillä on oikeus omia halujaan toteuttaa.
      Ap ei tietenkään ole kysynyt ystävältään suhteen laatua. Olettaa sen automaattisesti perustuvan pelkästään seksiin. Mietis ap tällainen tilanne: sun lapsesi tuo sulle näytille itseään huomattavasti vanhemman vävy tai miniäkokelaan. Mitenkäs sitten suu pannaan? Oletko yhtä ahdasmielinen kuin ystävääsi kohtaan?

    • ajattelenäin

      Myönnä pois, sä olet kateellinen ystävällesi. Jopa niin kateellinen että kuvittelet uuden miehen katselevan sua sillä silmällä. Ja mitä jos katsookin? Siinä tapauksessahan sä olet vielä pantavan näköinen nainen :).
      Vapaa nainen saa ihan vapaasti tapailla ketä tahansa. Ei kuulu sulle.

    • yäääk

      27vuotias kaljapöhö jonka elämä on mennyt risaiseksi, joka kuolaa kun näkee naisen -- miehen käytöstä ei tarvitse enempää selitellä! mies on VALINNUT tyylinsä elää. harmi vain kun ystäväsi on valinnut tuon laatuista seuraa. On todennäköistä että tuo olio saa paljon harmia ystävällesi ennenkuin hän tajuaa heittää sen yli laidan.
      Tuo helposti saatava seksi kai ystävääsi viehättää. Sääli vain kun hän ei tajua että sitä voi saada toisenlaistenkin miesten kanssa jos vain vähän viitsii nähdä vaivaa ja etsiä! ( minimi vaatimus: ei kaljapöhöjen ja heti ensisilmäyksellä toisen naisen näkemisestä kuolaava)

      • Sannnna_

        "27vuotias kaljapöhö"

        Missä noin sanottiin? Jos joku treffailee, seurustelee, on ystävyyssuhteessa nuoremman kanssa, niin se ei kyllä automaattisesti ole "kaljapöhö". Aika ilkeästi nimitelty. Miksi aina pitää olla niin negatiivinen?


      • samaamieltä
        Sannnna_ kirjoitti:

        "27vuotias kaljapöhö"

        Missä noin sanottiin? Jos joku treffailee, seurustelee, on ystävyyssuhteessa nuoremman kanssa, niin se ei kyllä automaattisesti ole "kaljapöhö". Aika ilkeästi nimitelty. Miksi aina pitää olla niin negatiivinen?

        Joku muu kuin aloittaja puhui jostain kaljapöhöstä. Miksi aina luullaan, että nuoremman miehen pitää olla joku alkoholisoitunut paksukainen jos vanhemman naisen kanssa kuljeskelee? Todella ilkeää nimittelyä.
        Mä olen päivittäin työssäni tekemisissä nuorten ihmisten kanssa. Lähempänä kolmeakymppiä olevat miehet on ihania. Kohteliaita ja ystävällisiä, komeitakin jotkut. Osaavat jopa jutella itseään parikymmentä vuotta vanhemman tätin kanssa, asiallisesti ja fiksusti. Yhtään en ihmettele, jos joku vanhempi nainen heistä kiinnostuu. Välillä tulee itsellänikin mieleen että voi voi kun olisin nuorempi :). Ja mietin myös usein sitä, että oliko silloin kun itse oltiin kolmenkympin kantturoissa samanikäiset miehet noin fiksuja kuin nyt. Epäilyttää että ei olleet. Pojasta polvi paranee, onneksi.


    • Sannnna_

      Mistä tiedät suhteen laadun? Ja mitä merkitystä sillä on teidän suhteenne kannalta? Koska sinulla on ongelmia oman seksuaalisuutesi kanssa, teet helposti vääriä johtopäätöksiä toisten "silmäyksistä". Opettele suhtautumaan ihmisiin ihmisinä. Älä anna iän tai sukupuolen vaikuttaa mielikuviisi noin voimakkaasti.

      Itselläni on ystävyyssuhteenakin puolta nuorempia miehiä. Kukaan heistä ei viitsi kommentoida suhdettamme kenellekään, jotka todennäköisesti ei ymmärtäisi sitä. Sama minun puoleltani, eli aika harva tietää.

    • kateus-luo-kiukkua.m

      Varmahan ei tietenkään voi olla, mutta kyllä tekstisi viittaa siihen, että olet kateellinen.

    • Tänään olikin juuri Hesarissa asiaa sivuava juttu http://www.hs.fi/elama/a1448431040373

      Miksi ihmeessä pitää moralisoida kahden aikuisen välistä suhdetta, vaikka se olisikin vain pelkkää seksiä.

      On hyvin tyypillistä, että eron jälkeen harrastetaan jonkin aikaa helppoa seksiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe