Taas koiranmyrkyttäjä-kandidaatti

enTunneSääliä

Kaverini lähetti mulle linkin tämän hullun facesivuun. Luulin että on pilaa, mutta toinen kaverini tiesi tapauksen ja sanoin että kaveri on oikeesti avoihoidossa.

Haloo, Tampere! Miksi?

"Kohta on eläinrakkaille huikea video. Videolla lyön koukulla koirasta läpi ja nostan sen autotallin kattoon, ja alan teurastamaan sitä elävältä. Koira kiljuu kuin kaltattava sika. Samalla videolla koputtelen pallopäävasaralla kissan pään lyttyyn niin hienovaraisesti että vaikka pää on banaanin muotoinen niin silti se räpyttelee silmiään. Olen kissojen ja koirien teurastaja. Rankaisijat RY kiittää löytöeläinkotia josta saamme näitä elukoita rangaistaviksi."

http://aijaa.com/PwVTU1

En tiedä onko tuo oikean henkilön kuva, mutta Tampereella kuulemma asuu, vaikka väittää profiilissaan olevansa stadilainen.

Oma mielipiteeni on, että tuon jos joku lopettaisi, siinä ei yhteiskunta menettäisi mitään.

48

1240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uutuytut
    • nojoo123

      Siis hetkonen. Et tiedä, onko jaettu kuva oikeasta ihmisestä, mutta silti jaat sitä tähän aloitukseen liittyen?

      Minun mielipiteeni on, että jos tuollaista tekevän tai sellaisesta edes kirjoittavan kävisi joku lopettamassa, niin kyllä siinä yhteiskunta menettäisi paljonkin, varsinkin siinä ihmisessä, joka sen lopetuksen suorittaisi. Puhumattakaan siitä, mitä kyseinen lopettaja menettäisi.

      • Jfphggigoh

        Vaikka ihminen on kuin sairas ei Suomessa kenekään henkeä saa uhata Ei eläinten tai ihmisten. Aina poliisille ilmoitus


    • Poppo

      Vedätkö jotain päihteitä? tai oletko itse sekasin? . Tarkistin sivun ,ei tollasta edes lukennut sivulla.

      • Vähän_bugii

        Facebook-sivulta löytyy tuo ko. teksti...


    • seinäHullu

      tässä sen uusin päivitys

      http://aijaa.com/Fj6zdp

    • HullutPuuroaKeittää

      Ei hyvää päivää, miten hyväuskoisia imbesillejä täällä huutelee. Antakaa nyt ihmeessä toiselle palstatilaa tälläkin sontasivustolla, sitähän se haluaa.

      Verratkaapa huviksenne tuon linkkaamanne facebook-sivun kuvaa, jossa osoitellaan aseella tähän musiikkivideoon: https://www.youtube.com/watch?v=ZRo48zg2iyU

      No joko vertasitte? Millä todennäköisyydellä toinenkaan linkkailemanne kuva on sellaisesta henkilöstä, joka liittyy kuvailtuun julmuuteen oikeasti mitenkään? Hävetkää nyt jo jumankauta. Jos linkkailette syyttömien kuvia, niin syyllistytte ihan samaan kuin niiden alkuperäinenkin pöllijä. Minäpä sitten naureskelen, jos siitä joku kaunis päivä kärähdätte. Ette varmaan edes tajua, miten totaalisesti olette omalla osallistumisellanne potentiaalisesti pilaamassa jonkun elämän.

      • identitytheft

        Mikäli tuon miehen Facebook-tunnus on varastettu ja hänen identiteettiään käytetään, niin onhan se epäreilua tulla tänne jakamaan nimeä ja kuvaa. Mutta mikäli näin on, niin kyllä henkilön elämän pilaa joku ihan muu kuin se, joka tekee tutkintapyynnön poliisille. Toisaalta ymmärrän jos tästä toiminnasta halutaan loppu, oli oikea henkilö tai ei.


      • elämänpilaaja

        En usko että kukaan kuvitteleekaan, että tuo kyseinen henkilö on oikea, olisi aivan järjetöntä kertoa mitä kaikkea laitonta tekee ja kertoa nimensä ja miltä näyttää. Kuvatkin löytyvät googlesta, jos henkilö mainitsemiaan juttuja olisi oikeasti tehnyt, olisi jäänyt kiinni jo. Mutta kyllä tuo facebook-sivu pitäisi saada suljettua. Vaikka näin ei saisi olla, facebookissa on 10-12v lapsia paljonkin, jotka voivat sivun sisällöstä järkyttyä. Ja uskon että kyllä 13-vuotiasta vähänkin herkempiin tapauksiin tuo sisältö voi vaikuttaa. Eivät niin nuoret välttämättä tiedä että sivu ja sen jutut ovat tekaistuja


    • enTunneSääliä

      Flunssa tekee tepposiaan. Siis JARNO KORHONEN.

      Jarno Korhonen ei olefeikkinimi vaan todellinen henkilö. Kaverini sen tuntee kun on ollut psykiartisena hoitajana Tampereellakin. Korhonen on huumeita ja viinaa sekaisin käyttävä ,monimielisaiiras ,erittäin väkivaltainen ihminen.

      Todella vaarallinen ,mutta avohoidossa. Vihaa eläimiä jaihmisiä.kummankaan henki ei olel minkään arvoinen . En seuraa Korhosen sivuja. On vissiin kuulunut ja taitaa nytkin kuulua johonkin jengiin Tampereella.

      • mokasipol

        Älä jaksa toit sivulisen nimen .sytellen flunssaa . Suo ei tunnu "eikä kaveriasi " mikään laki koskevan .

        Kunnialoukkaus laki : kunnialoukkaus on myöskin vaikka asiat olisivat tosia. Rikosilmoitukset on asianomistaja rikos.


      • ohjshiet

        Öh, et valitettavasti voi perustaa uskomustasi vain ystävän sanoihin. Vaikka olisikin hoitanut, voitki tietää, että hän itse kirjoittaa oman nimensä takaa. Facebooktunnukset on voitu viedä.

        Itse tunnen pari sekakäyttäjää ja lukuisia mielenterveysongelmaisia sekä kuntoutujia, eikä yksikään tekisi noin eläimille tai ihmisille, varsinkaan jos on jo avohoitoon päässyt. Noin sekaisin oleva henkilö olisi jo otettu kiinni.


      • pöpåö
        ohjshiet kirjoitti:

        Öh, et valitettavasti voi perustaa uskomustasi vain ystävän sanoihin. Vaikka olisikin hoitanut, voitki tietää, että hän itse kirjoittaa oman nimensä takaa. Facebooktunnukset on voitu viedä.

        Itse tunnen pari sekakäyttäjää ja lukuisia mielenterveysongelmaisia sekä kuntoutujia, eikä yksikään tekisi noin eläimille tai ihmisille, varsinkaan jos on jo avohoitoon päässyt. Noin sekaisin oleva henkilö olisi jo otettu kiinni.

        Suomessa ihmiset laitetaan vastentahtoiseen hoitoon jos ihminen on vaaraksi itselleen tai muille . Tuntuu toi ihminen itsekkin kaipaavan jotakin apua ihan oikeasti.


      • ohhohh

        Nimenomaan. Pakkohoitoon olis päätynyt.


      • SuksiTiehesi

        HERÄÄ NYT JO, IMBESILLI!

        Nyt kaikki räpätädit ja juoruämmät harjoittelemaan googlettelun alkeita. Tuolla nimellä löytyy netistä vaikka mitä länkytystä mm. murha.info -sivustolla ja perus kuvahakukin tuottaa tulosta. Mm. tuohon yllä mainittuun musiikkivideoon. Yksi löytö on se, että tämän sinun KUVITTEELLISEN inhokin laittamat kuvat esim. hevosesta johonkin päivitykseen on varastettu netistä ja kuvan oikea omistaja siitä harmittelee blogissaan. Voit siis olla aivan varma, että yksikään kuva EI OLE inhokkisi oikea kuva, vaan tasan kaikki on pöllitty netistä. Kukaan ei myöskään kirjoittelisi tuollaisia omalla nimellään, vaan sekin on keksitty eikä googlettelun seurauksena ole edes hankalaa arvata, mistä se mahdollisesti on keksitty. Tuolla profiililla on kirjoiteltu ympäriinsä niin paljon kaiken näköistä sellaista, jonka tiedetään aiheuttavan mielipahaa, mm. Utkinan tapauksesta. Ei tarvitse olla ruudinkeksijä, jotta älyää, että KAIKKI ON SAIRASTA PILAA JA AINOA TARKOITUS ON SAADA IHMISET ANTAMAAN HÄNELLE EDES FEIKKIPROFIILIN MUODOSSA TUKOSTI JULKISUUTTA JA HUOMIOTA. Ja juuri sitä sinäkin juoruakka annat NIIIIIIIN mielelläsi.

        Mitä tulee aikaisempaan tämän aamun kommenttiisi siitä, että tämä Rantanen olisi itse vastuussa nimensä lokaamisesta, niin otapa pääsi sieltä, missä se on ja mieti uusiksi. Rantanen ei todellakaan ole edelleenkään millään todennäköisyydellä oikea nimi, eikä fb-profiili ole välttämättä edes varastettu, vaan se on yksinkertaisesti FEIKKI. Levittelemäsi nimi ja kaikki tänne linkatut kuvat eivät sitten millään todennäköisyydellä viittaa henkilöön, joka tuollaisia asioita on tehnyt tai niistä edes kirjoittelee pitkin ja poikin. Tuskin mitään tuollaista on edes tapahtunut, vaan kaikki on keksitty juuri tätä tarkoitusta varten. SINÄ olet omalta osaltasi se, joka lokaa toisen nimeä ja jakelee kuvia, joissa esiintyvät ovat täydellisen syyttömiä koko jupakkaan. Koska kaltaisiasi imbesillejäsi riittää, niin julkisella lynkkauksella on usein se piirre, että se vain kasvattaa mittasuhteitaan, ja kohta olet ihan oikeasti pilannut jonkun elämän. JA SIIHEN OLET SINÄ OSALTASI SYYPÄÄ.

        Kusessa on nyt muuten kaverisikin, kiitos vain tunnustuksesta. FOBBA, FOBBA, FOBBA: KATSE TÄNNE! Hoitajilla on velvollisuus pitää suunsa visusti supussa asiakkaistaan, kuulostaako tutulta? Kun se vastuu rikotaan, niin se todennäköisesti tarkoittaa hoitajan oikeuksien menettämistä ja kaverisi saa jatkossa miettiä ihan toisenlaista duunia itselleen. Ja toistan nyt vielä kerran: Ei todellakaan ole kovin todennäköistä, että todellinen henkilö liittyy noihin kirjoituksiin mitenkään, joten anna jumankauta jo olla. Tuollainen vainoaminen on jo sairasta!


      • jotainjärkeäplys

        Oon kyllä aika samoilla linjoilla. Tosin kun tota profiilia kattoo, niin varhaisimmat kirjoitukset ovat vielä ihan asiallisia.
        Nyt profiili on vaan sen olonen, että pyritään tarkoituksella saamaan ihmiset repimään hiuksensa. Ja ihan profiilikuvienkin perusteella täysin kieli poskella tehty ja jos näin on, että hänen nimissään kirjoitellaan juttuja, niin kyllä - sinä pilaat jonkun elämän! Tuo profiili ei todellakaan ole vakavasti otettava ja vaikka olisikin, jätä asia viranomaisilla.


      • ääääö
        SuksiTiehesi kirjoitti:

        HERÄÄ NYT JO, IMBESILLI!

        Nyt kaikki räpätädit ja juoruämmät harjoittelemaan googlettelun alkeita. Tuolla nimellä löytyy netistä vaikka mitä länkytystä mm. murha.info -sivustolla ja perus kuvahakukin tuottaa tulosta. Mm. tuohon yllä mainittuun musiikkivideoon. Yksi löytö on se, että tämän sinun KUVITTEELLISEN inhokin laittamat kuvat esim. hevosesta johonkin päivitykseen on varastettu netistä ja kuvan oikea omistaja siitä harmittelee blogissaan. Voit siis olla aivan varma, että yksikään kuva EI OLE inhokkisi oikea kuva, vaan tasan kaikki on pöllitty netistä. Kukaan ei myöskään kirjoittelisi tuollaisia omalla nimellään, vaan sekin on keksitty eikä googlettelun seurauksena ole edes hankalaa arvata, mistä se mahdollisesti on keksitty. Tuolla profiililla on kirjoiteltu ympäriinsä niin paljon kaiken näköistä sellaista, jonka tiedetään aiheuttavan mielipahaa, mm. Utkinan tapauksesta. Ei tarvitse olla ruudinkeksijä, jotta älyää, että KAIKKI ON SAIRASTA PILAA JA AINOA TARKOITUS ON SAADA IHMISET ANTAMAAN HÄNELLE EDES FEIKKIPROFIILIN MUODOSSA TUKOSTI JULKISUUTTA JA HUOMIOTA. Ja juuri sitä sinäkin juoruakka annat NIIIIIIIN mielelläsi.

        Mitä tulee aikaisempaan tämän aamun kommenttiisi siitä, että tämä Rantanen olisi itse vastuussa nimensä lokaamisesta, niin otapa pääsi sieltä, missä se on ja mieti uusiksi. Rantanen ei todellakaan ole edelleenkään millään todennäköisyydellä oikea nimi, eikä fb-profiili ole välttämättä edes varastettu, vaan se on yksinkertaisesti FEIKKI. Levittelemäsi nimi ja kaikki tänne linkatut kuvat eivät sitten millään todennäköisyydellä viittaa henkilöön, joka tuollaisia asioita on tehnyt tai niistä edes kirjoittelee pitkin ja poikin. Tuskin mitään tuollaista on edes tapahtunut, vaan kaikki on keksitty juuri tätä tarkoitusta varten. SINÄ olet omalta osaltasi se, joka lokaa toisen nimeä ja jakelee kuvia, joissa esiintyvät ovat täydellisen syyttömiä koko jupakkaan. Koska kaltaisiasi imbesillejäsi riittää, niin julkisella lynkkauksella on usein se piirre, että se vain kasvattaa mittasuhteitaan, ja kohta olet ihan oikeasti pilannut jonkun elämän. JA SIIHEN OLET SINÄ OSALTASI SYYPÄÄ.

        Kusessa on nyt muuten kaverisikin, kiitos vain tunnustuksesta. FOBBA, FOBBA, FOBBA: KATSE TÄNNE! Hoitajilla on velvollisuus pitää suunsa visusti supussa asiakkaistaan, kuulostaako tutulta? Kun se vastuu rikotaan, niin se todennäköisesti tarkoittaa hoitajan oikeuksien menettämistä ja kaverisi saa jatkossa miettiä ihan toisenlaista duunia itselleen. Ja toistan nyt vielä kerran: Ei todellakaan ole kovin todennäköistä, että todellinen henkilö liittyy noihin kirjoituksiin mitenkään, joten anna jumankauta jo olla. Tuollainen vainoaminen on jo sairasta!

        Siis mitä tuot sinäkin sivulisen nimeä . Mitä liittyy juttuun Rantanen. ???Jättäkää sivulinen ihminen rauhaan.


      • oivoivoioooo
        ääääö kirjoitti:

        Siis mitä tuot sinäkin sivulisen nimeä . Mitä liittyy juttuun Rantanen. ???Jättäkää sivulinen ihminen rauhaan.

        Öööö, oletko lukutaidoton? Tämän ketjun aloittaja toi senkin nimen keskusteluun. Kaikki täällä ovat todennäköisesti sivullisia nimiä, mutta kaikki ne sivulliset nimet tänne on tuonut aloittaja. Sinä toope voisit miettiä sitä kenen kimppuun käyt kun nimenomaan sitä, joka käskee aloittajaa lopettamaan olet sinä hiljentämässä.


      • Facebo
        oivoivoioooo kirjoitti:

        Öööö, oletko lukutaidoton? Tämän ketjun aloittaja toi senkin nimen keskusteluun. Kaikki täällä ovat todennäköisesti sivullisia nimiä, mutta kaikki ne sivulliset nimet tänne on tuonut aloittaja. Sinä toope voisit miettiä sitä kenen kimppuun käyt kun nimenomaan sitä, joka käskee aloittajaa lopettamaan olet sinä hiljentämässä.

        Google haulla ihminen on perheelinen nainen. Jättäkää lapsiperheet rauhaan bliiis.


      • puhhuhhuuu
        Facebo kirjoitti:

        Google haulla ihminen on perheelinen nainen. Jättäkää lapsiperheet rauhaan bliiis.

        Edelleenkin se lukutaito hakusessa. Kuka tahansa sivullinen tulee jättää rauhaan oli lapsia tai ei. Ja juuri sitä on aloittajalta vaadittu, mutta sinä toope vaadit sitä niiltä, jotka yrittävät hiljentää aloittajan? Hoh hoijaa.


      • arrgghhh

        Ei ole yllätys jos joku hermostuu, et kyllö mitenkään tahdikkaasti itseäsi ilmaise.
        Vaikkakin typerää toimintaahan tämän asian ruotiminen on eikä johda mihinkään. Kyseessä on kuitenkin selkeä feikkiprofiili ja sivullisten tuominen tähän täysin turhaa ja ajattelematonta toimintaa. Huoh.


      • ääääååääääö
        puhhuhhuuu kirjoitti:

        Edelleenkin se lukutaito hakusessa. Kuka tahansa sivullinen tulee jättää rauhaan oli lapsia tai ei. Ja juuri sitä on aloittajalta vaadittu, mutta sinä toope vaadit sitä niiltä, jotka yrittävät hiljentää aloittajan? Hoh hoijaa.

        Minä vaadin sitä kaikilta. Että ei sivullisia nimillä sekoiteta!!!Miltä lapsistakin tuntuu äitinsä vedetään lokaan syyttömänä????. Koko ajan ketjussa syytöntä eläinrakasta äiti omiin touhuihin vedetään....


      • eihyväääpäivää
        ääääååääääö kirjoitti:

        Minä vaadin sitä kaikilta. Että ei sivullisia nimillä sekoiteta!!!Miltä lapsistakin tuntuu äitinsä vedetään lokaan syyttömänä????. Koko ajan ketjussa syytöntä eläinrakasta äiti omiin touhuihin vedetään....

        Ei varmaan hyvältä tunnu.

        Kävin katsomassa ihmisen facebook sivua ,teki mieli ilmoittaa hänelle , hänet oh suomi24 eläinrääkkäys touhuun laitettu nimellä.


      • khdiu
        ääääååääääö kirjoitti:

        Minä vaadin sitä kaikilta. Että ei sivullisia nimillä sekoiteta!!!Miltä lapsistakin tuntuu äitinsä vedetään lokaan syyttömänä????. Koko ajan ketjussa syytöntä eläinrakasta äiti omiin touhuihin vedetään....

        Onko sinullakaan kaikki kotona? ALOITTAJA toi kyseisen nimen tähän keskusteluun. SINÄ kerroit täällä kaikille, että sillä nimellä löytyy ihan oikea henkilö ja vielä muitakin tietoja hänestä. Sen lisäksi jatkat tätä keskustelua koko ajan täysin turhaan ja tuot entistä enemmän tietoa koko ajan. Mieti siis ihan loppuun asti, kenen kimppuun käyt. Ota myös omasta neuvostasi vaari ja lopeta sekoittamasta pakkaa syyttömien nimillä ja tiedoilla.


      • mietippäitse

        "Mieti siis...kenen kimppuun käyt"
        Öhh mitä? Sinähän olet täällä se suuri auktoriteetti, jota kaikkien tulee kunnioittaa. Älä naurata.


      • hahaha7haha555
        ääääååääääö kirjoitti:

        Minä vaadin sitä kaikilta. Että ei sivullisia nimillä sekoiteta!!!Miltä lapsistakin tuntuu äitinsä vedetään lokaan syyttömänä????. Koko ajan ketjussa syytöntä eläinrakasta äiti omiin touhuihin vedetään....

        Hahahahaha! Kaikki älylliset olennot täällä tajusivat, että rantasen nimi oli aluksi täysi vahinko kun muistettiin nimi väärin. Sen jälkeen joku toinen puhui rantasesta niin, että siitä puhumisen voi lopettaa heti. Mutta sinä idiootti jatkat. Sen lisäksi sinä idiootti yksilöit pelkän vahingossa kirjoitetun nimen tiettyyn henkilöön, josta auliisti kerrot kaiken mitä löysit. Eli mun nähdäkseni se olit sinä, joka alkoi puhumaan tietystä henkilöstä ja täysin ilman syytä. Mietipäs nyt sitten sitä lapsiensa kannalta idiootti. :'D


      • surkeelosi4
        hahaha7haha555 kirjoitti:

        Hahahahaha! Kaikki älylliset olennot täällä tajusivat, että rantasen nimi oli aluksi täysi vahinko kun muistettiin nimi väärin. Sen jälkeen joku toinen puhui rantasesta niin, että siitä puhumisen voi lopettaa heti. Mutta sinä idiootti jatkat. Sen lisäksi sinä idiootti yksilöit pelkän vahingossa kirjoitetun nimen tiettyyn henkilöön, josta auliisti kerrot kaiken mitä löysit. Eli mun nähdäkseni se olit sinä, joka alkoi puhumaan tietystä henkilöstä ja täysin ilman syytä. Mietipäs nyt sitten sitä lapsiensa kannalta idiootti. :'D

        Googlelta etsivät nimet löytää.

        Kanavoitko vihasi kaikkiin ihmisiin? Saatko hyvää olotilaa?

        Hanki ystäviä, lemmikki tai joku kiva harrastus.

        Et huomaakaan kun mukavaa voikaan elämä olla tietokonemaailman ulkopuolinen elämä.

        Toivon saat elämäsi kuntoon, löydät elämääsi merkitystä


    • EnSääliYhtään

      Tuo hoitaja omistaa itse sakemanneja, ainakin omisti. Se itki jossain päivityksessä sitä, että joku oli varastanut hänen kuolleen koiransa kuvan. Oliskohan ollut just tuo Jarno joka sitä kuvaa käytti.
      Hoitaja on käsittääkseni jo eläkkeellä, eli hänelle ei enää voi mitään. Ja miksi pitäisikään? On selvää, että Suomessa vaarallisetkin tyypit saa liikkua vapaana. En tiedä onko tämä Jarno vaarallinen, luultavasti vain huomiota etsivä runkkari.
      Mutta kiva, että tunnette myötätuntoa Jarnoa kohtaan. Mua ei naurata yhtään, ottaen huomioon että Suomessa oikeasti myrkytetään koiria jatkuvasti.

    • hahhahh

      Kaiken lisäksi yhdessä "koiranmyrkkynakki"kuvassa nakkiin on tungettu melatoniinia. :D

    • EnSääliYhtään

      Aika omituinen asenne. Jos katsoo jakoja JARNO KORHOSEN sivulta niin huomaa, että kyllä siellä moni olisi valmis listimään tyypin. Jarno Korhosia on tässä maassa vaikka kuinka monta, mutta siis mulle on kerrottu, että olis oikea nimi ja nimenomaan tamperelainen. Jos asia näin todella on, ehkä se saadaan paikannettua näiden tietojen avulla.
      Miksi sä muuten otat tuollaisia pultteja asiasta?

      • kehfuijg

        Oletko kuullut mitään näistä sanoista: oikeudenmukaisuus, vainoaminen, harhaan johtaminen, tasapuolisuus, laillisuus, hyväksyttävä jne. Jos olet, niin aukeneeko niiden merkitys, sinä kuvotus? Kysymys kuuluu pikemminkin näin: Miksi SINÄ otat asiasta tuollaisia pultteja?

        Juttusi on osoitettu p****puheeksi jo sillä, että kaikki tuohon profiiliin liitetyt kuvat on varastettu netistä. Mikään muukaan tuskin pitää ko. profiilissa kutiaan.Mullekin on kerrottu vaikka mitä creepypastastooria, mutta pidätän oikeuden oman järjen käyttöön. Toisin kuin sinä juoruakka. Mutta muista, että karma on aikamoinen narttu.


    • järkikäteenplys

      Jepjep. Nytkin kuva hirtetystä koirasta löytyy helposti googlettamalla. Ja nakkeihin voi kuka tahansa laittaa lääkkeitä. Älkää nyt ottako niin tosissaan vaikka sairasta onkin.

    • Nettivinkki
      • kylläkyllääääää

        Tuosta profiilista on ilmoitettu jo moneen kertaan. Sekin selviää googlella. Tämän ketjun aloittajasta sen sijaan voisikin tehdä ilmon.


    • tervure

      Aloittajalle: ei kai tietolähteesi ole AKK? Sehän soittelee ihmisille (yleensä ei kirjoita, että ei jää todisteita) ja puhuu paskaa kaikista joiden nimen on joskus kuullut. Siis jos on se ei ole luotettava tietolähde. On kyllä joskus todella työskennellyt mielenterveyshoitajana, mutta taitaa nykyään olla enemmänkin tiskin toisella puolella. Jos ymmärrät mitä tarkoitan?

    • enTunneSääliä

      Mistä arvasit?

    • Tee ilmoitus poliisille eläinrääkkäystä sisältävästä verkkomateriaalista. Äläkä jumitu tänne kirjoittelemaan.

      Pahuus synnyttää pahuutta:Taannoisen Alibi-lehden mukaan koiran paistinpannulla tappanut poika pahoinpideltiin vakilassa, muistamani mukaan kuoliaaksi. Oli siellä toki muista rikoksista kuin koirantaposta.

    • Rukousvastauss

      Reko-koiran toinen tappajahan tappoi toisen. Eli onko molemmat nyt kuolleet? Voi tätä onnen päivää!

    • liioiteltuavähän

      Onko nyt oikeasti järki tallessa kun täällä puhutaan siit kuinka nyt on jonkun Jarno Korhosen elämä jossain pilalla kun hänestä puhutaan eläinrääkkääjänä. Otetaanpas nyt huomioon että nimi on niin yleinen että enpäs usko että nyt joku henkilö missään päin suomea lukee näitä, ja kauhuissaan miettii onko naapurin Jarno eläinrääkkääjä. Se on totta että turhaa on antaa trollille lisää julkisuutta, mutta ei tässä nyt ketään mustamaalata.

    • järkikäyttöön
      • siinähänsetaasnähtiin

        Yhtään enempää eivät täällä ainoat järkevät olisi voineet oikeassa olla. Mutta toisten on pakko antaa juuri sitä huomiota kuten tekijä haluaakin. Muka tutun tietämä tyyppi, pyh.


    • DoggyKilla

      Rankaisu tulee jatkumaan ja te ette voi sitä estää

    • KoiranVihaajienVihaaja

      Kertokaa osoite, niin käyn "visiitillä" ison koirani kanssa. Loppuu ainakin nuo jutut vähän pidemmäksi aikaa.

      • hyvääidea

        Isot rakit pitääkin lopettaa ensimmäisenä.


      • Oikeinhyväoli
        hyvääidea kirjoitti:

        Isot rakit pitääkin lopettaa ensimmäisenä.

        Niin. Ja sinut sitä ennen.


    • Koiranomistaja

      Ihan sairasta tommonen. Sain tuttavalta kuulla tämmösestä koiran lelukaupasta. Kuulemma hyviä leluja nuo. Aion tilata tuolta ja jos toimivat niin ehdottelen uusia värejä. Abella.fi on tuo sivu!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe