Miten pitäisi lopunaikoina elää

siis kristittyjen? Miten elää tuoden Jumalalle kunniaa loppuun asti? Miten evankelioida sulkeutuneille ja pelokkaille sydämille? Kertokaas muitakin ajatuksianne näistä ihan uskomattomista ajoista, joista jos olisi 10 vuotta sitten kerrottu, ei oltaisi uskottu.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helluntailainen

      Eiköhän Pyhä Henki johda kun rukoillen etsii paikkaa. Meille on myös annettu järki. Voimme rukoilla pelkäävien ja uskomattomien puolesta. Voi lohduttaa Jumalan sanan lupauksilla uskovaa pelkääjää. Raamatussa on jokaiselle vuoden päivälle kehotus, ettei tarvitse elää pelossa.

      Mikäli kohtaa uskomattoman pelkääjän, silloin on todistaminen paikallaan. Jos ei ole rauhaa Jumalan kanssa, niin on kyllä syytäkin pelätä.

      En uskaltaisi elää ilman turvaa Jeesuksessa päivääkään. Todennäköisin "uhka" on ajallisen elämän päättyminen, kuolema tässä iässä.

    • "Kertokaas muitakin ajatuksianne näistä ihan uskomattomista ajoista, joista jos olisi 10 vuotta sitten kerrottu, ei oltaisi uskottu."
      Minulle on vähän epäselvää, että mikä näissä ajoissa on niin uskomatonta? Koko kristinuskon historian ajan on jatkuvasti ollut ihmisiä, jotka ovat sitä mieltä, että lopun ajat ovat tulleet tai ihan juuri kohta alkamaisillaan.

    • ei_niin_briljanttia

      "ajatuksianne näistä ihan uskomattomista ajoista, joista jos olisi 10 vuotta sitten kerrottu, ei oltaisi uskottu."

      "Joka ei usko, on jo tuomittu." - Sanoi eräs kiistelty henkilö historiassa, vaikkakin joidenkin mielestä kyseinen henkilö ei ole historiallinen henkilö.

      Onhan jo 80-luvulla nähty visioita terminaattoreista. Jos et usko tällaisiin fiktiivisiin satuelokuviin, niin miksi et? Miksi uskot mieluummin lentävään juutalaiseen? Oletko jollain tapaa "parempi ihminen" kun uskot vielä uskomattomampiin asioihin?

      Terminaattoreita meillä ei vielä ole massatuotannossa, mutta internet ja kännykät mahdollistavat ihmisten hyvinkin tarkan seurannan. Se mikä tässä on ongelmana, on se että ihmiset eivät enää koe olevansa vapaita. Jokainen kamppailee selviytymisen puolesta ennemmin kuin pyrkisi nauttimaan elämästä tai auttamaan toisia ihmisiä.

      Mutta siis onhan siellä kirjassa sanottu: "Kun näet hävityksenkauhistuksen niin vedä **ttu päähän ja pakene vuorille."

      Jos se hävityksenkauhistus ei ole vielä täällä, niin mitähän tässä vois tehdä? Rakentaa taloja? Joo niitä vois periaatteessa rakennella, mutta se on liian kallista puuhaa. Ja siis jos se maailmanloppu on kohta edessä niin turha haalia maanpäällisiä aarteita. Ehkä sitä vois mennä harjottelemaan jäällä kävelyä. Se vois olla yhtä kova pinta kuin jos kävelisi kullalla päällystetyllä tiellä. Semmosellehan tässä ollaan menossa kävelemään. Hyvällä lykyllä siellä tulee vastaan 79 neitsyttä. No ei tietenkään, vitsi vitsinä. Satukirjasta otin ton jutun. Ei se voi olla totta. Mutta siis kristinuskon oppikirja on totta eikä sinne ole kirjattu paholaisen tekstejä, vaikka Jeesus kyllä kovasti ennusti sitä että antikristus tulee esiintymään Jeesuksena. Ja onhan siellä eräs henkilö joka ainakin omalla tavallaan yritti väittää Jeesuksen ilmestyneen hänelle. Ja sitten siellä on kirjoituksia joita on kirjoiteltu kenties toisten ihmisten nimissä. Mutta ei sillä niin väliä. Jumala kyllä pelastaa vaikka olisi lukenut vääränlaista oppikirjaa. Mutta itse en kyllä lähtisi levittämään näitä oppeja jos en olisi varma siitä että tällaisen oppikirjan opit ovat luotettavia.

      "Miten evankelioida sulkeutuneille ja pelokkaille sydämille?"

      Jos jatkat tuota paholaisen työtä missä tarjoat valheellista rauhaa, eivät ainakaan järkevät nuoret tule luottamaan sinuun. Lopeta se evankelointi jos paholaisen evankeliumi on sinun sydämeesi tarttunut. Kysyisit ennemmin näiltä sulkeutuneilta ja pelokkailta ihmisiltä mitä he haluaisivat elämältä. Todennäköisesti vastauksena on se että he haluavat vapautta. Sitä sinä et pysty tarjoamaan jos olet luottanut tähän maailmaan. Jos tarjoat heille näkemystä: "Luottakaa Jeesukseen", eivät he tule luottamaan tällöin sinuun, mutta kenties Jeesukseen omalla tavallaan. Jeesus ei tullut tuomaan rauhaa, mutta jakautumisen kyllä.

      Jos puu tunnetaan hedelmistään, onko sinulla tarjota maallisia rikkauksia näille pelokkaille ihmisille tai hengellistä rikkautta? Voi olla että nämä pelokkaat ihmiset ovat saaneet pelkonsa tiedon kautta täältä internetistä. Sinulla ei välttämättä ole mitään tarjottavaa heille.

    • Lyhyesti: Olemalla uskollinen, jatkamalla uskomista ja uskollisuutta loppuun asti, pitämällä Hänen käskynsä ja kantamalla ristinsä joka päivä ja voittamalla maailman kiusaukset niin kuin Jeesus voitti. Jeesuksen seuraajan tulee tunnustaa syntinsä päivittäin, tehdä parannusta ja pyhittyä. Jeesus antoi ohjeet siihen kuinka elää.

      Pelastuminen kun ei ole kertaluontoinen tapahtuma, vaan se on prosessi: TIE.

    • Minä ainakin elän ihan samalla tavalla kuin tähänkin asti.

      • Herätyys

        Alkamalle yhtymällä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan paikkakunnittain ja alueittain, kansakuntien laajuisesti Raamatun UT mukaisesti ja perustalta Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen maailmalle valkeudeksi olevasti ja maalle suolaksi vaikuttavasti Hänen apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumlalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, ns. "Nooan arkkia" (vertaus) yhtä olevasti ja kaikessa yhtäpitävästi, Totuudessa yksimielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti rakentaviksi.

        Josta Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden mahdollistavasta. Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta sanoma kantautusi ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Samoin kuin siitä Nooan perehkunnan rakentamasta, pelastukseksi vaihtoehdosta (Nooan arkista) sanoma / viesti kantautui koko silloiseen maailmaan asti, kaikille luoduille. Niin että eläimetkin tiesi / osasi tulla siihen yhteyteen.

        Jeesuksen nimessä muituttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. mukaiseen rakentavaan yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa. niitä muita kutsuttuja perään kuulutteleva / etsivä.


      • Näin113355667

    • se.on.tärkeätä

      Kuunnellen omantunnon ääntä.

    • Maailmassa menee paremmin kuin ikinä, se on vain hihhulit jotka luulevat että maailmanloppu on aina.

      • Näinonasia

        Maailma loppuu ja syntyy uudelleen joka hetki, vähän kerrallaan. Se ei hihuja kiinnosta.


      • Herätyys

        Niin mutta mihin suuntaan, kaikille hyväksi vain pahaksi. Alkaa niitä pahoin voivia olemaan ja niin valtavan paljon enemmän kuin niitä hyvinvoivia, niitä Raamatun UT Totuuteen perustuvien ja mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti eläviä ja toimivia. Joita ns. vastavirtaan uivia onkin todella vähän. Niitä väärään vaaralliseen, tuohokseen / tuomiokseen myötävirtaan tämän pahan vallassa olevan, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan, kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti touhuihin ja politiikaan mukautuneesti / osllisuudessa kulkeutuvia ja pyrkiviä taas lähes kaikki ihmiset maailmassa. Jossa kaikessa "piru" vie, johtaa ja hallitsee, ja PAHA perii. Niistä pahan perimistä tiedotusvälineet paivittäin, ihan kautta maailman herätykseksi / varoitukseksi uutisoi.

        Jeesuksen nimessä... herätykseksi Totuutta. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe