"menen paskalle"

AikuinenNainen52v

Mitä mieltä olette aikuisen miehen karkeasta kielenkäytöstä? Ja kyse siis miesystävästä, emme asu yhdessä ja tapailemme harvakseltaan. En ole itsekään mikään siveyden sipuli mutta on alkanut häiritsemään moukkamainen käytös mieheltä. Esim. ilmoittaa joskus heti kun ovesta pääsee sisälle, että menen paskalle. On alkanut ärsyttämään toden teolla. Ja muutakin karkeaa kielenkäyttöä on ja lähinnä tekstiviestein tyyliin, nyt sun pitäs tyhjätä mun kassit kun olet tyttöystävä jne jne.

50

1433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sfdsfs

      Sano miehelle asiasta että tykkäisit siveellisemmästä kielenkäytöstä, ei me voida vaikuttaa miehen käytökseen täällä.

    • jytjtjdtj

      Kenen ongelma?
      Sinun. Mies on sellainen kuin on ja sinä joko hyväksyt sen tai sitten et. Se, että olet alkanut tapailla häntä hänen kielenkäytöstään huolimatta on antanut hänelle signaalin, että se on sinusta ok. Valinta on kokonaan sinun, mitä jatkossa tapahtuu.

      • Olen aika lailla samaa mieltä. Asiasta voi puhua ja esittää toivomuksen, että mies muuttaisi käytöstään, mutta toista ihmistä ei voi muuttaa.


    • oppeliini1

      Kuten sanottu: mies on täysi moukka. Se ei häntä vaivaa vaan sinua.
      on oma ongelmasi jonka itse olet etsinyt itsellesi.

      Tiedät varsin hyvin että kaikki miehet eivät puhu noin. Ellet ole muunlaisia tavannut, kerrotaan se nyt keskustelupalstalla kaikien tietoon:
      suurin osa ihmisistä EI käyttäydy noin. Ihmisten omanarvon kunnioitus asettaa jo minimikäytostavat joista tuo valitsemasi moukka ei ole tietoinen

      sum summarmrum; ongelma on sinun, tarvitset oppitunnin ystäviesi valinnassa!

      • fujjk

        Niin... Suurimmalla osalla on paljon isompia vikoja kuin toisinaan karkea kielenkäyttö.


    • Kielikuva

      Vaikka ongelma olisi kuinka sinun, niin kyllä minä tollaisesta huomauttelisin. Ja kysyisin, että tuntuuko hänestä tärkeälle puhua noin, vai haluaisiko hän yrittää lopettaa sen, kun se lopettaminen tuntuisi musta tärkeälle.

      Vaikea ymmärtää, miksi joku tahtoo puhua noin, mutta jospa hän kokee sen jotenkin rennoksi tms?

    • Too_much_information

      En ymmärrä, miksi ylipäätään pitää ilmoittaa menevänsä paskalle, kuselle, tupakalle tai vaikkapa suihkuun, kai sen nyt muutenkin näkee, mihin toinen on menossa.
      Silloin on ihan paikoillaan avata sanainen arkku, kun lähtee esim. baariin, matsiin tai ruotsinlaivalle.
      Meillä ei muuten vaimo (50v) ilmoita menevänsä vessaan , mutta istuu tietenkin ovi auki ja antaa kuulo- ja hajuaistieni havannoida mitä on tekemässä, se on ilmeisesti jotenkin hauskaa hänen mielestään. Olen useasti ilmoittanutkin, etten matalasti koulutettuna pysty samaistumaan hänen akateemiseen huumoriinsa.

      • Anonyymi

        Hehheh. Vessan oven auki jättämisestä siten että vielä ruokailevat näkevät ja haistavat tilanteen on kokemusta eräästä miespuolisesta tuttavasta, korkeakoulutettu sekin. Itse olen osannut lukita oven jo lapsesta asti ja jos muiden puhe kuuluu vessaan niin olen tähtäillyt WC altaan sisäkylkiä pitkin ettei lorotus kuulu muille. No onhan meitä moneksi. Nykyisin osaan tähtäillä jo tuella istualleen.

        Lukijoille yleisesti se, että passiivisesti aggressiiviset ihmiset purkavat vihaansa uhriaan kohtaan mm karkealla kielenkäytöllä, nalkuttamisella tai tekemättä jättämisellä sekä sivuuttamisella ja päällepuhumisella. Kun näitä on havaittavissa niin uhriutumisen sijaan tulee avata keskustelu asian käsittelemiseksi. Aikanaan tilanne aukeaa tai tiet eriävät ja väkivaltainen etsii itselleen uuden hyväksikäytettävän uhrin.


    • noloudenhuipentuma

      No, toisaalta ja toisaalta.

      Ensinnäkin, tiedät jo tuossa tapailuvaiheessa, että se mies puhuu noin. Yleensä tapailuvaiheessa ollaan "ujompia" jos ollaan ollenkaan, sitten se "ujous" karisee suhteen myötä. Toisin sanoen, yleensä ei pierrä, paskota (toisen tietäen) eikä hikoilla tai tehdä mitään muutakaan "ällöä" siinä alussa, koska halutaan tehdä hyvä vaikutus. Mutta jos mies on jo tapailuvaiheessa karkeakäytöksinen, se luultavasti pahenee suhteen edetessä - tai pysyy ennallaan, mutta sinähän et pidä käytöksestä nytkään..

      Sitten taas toisaalta, esim. itseäni on jopa häirinnyt se, etten ITSE pysty olemaan noin avoin suhteessani. Se paskominen on todellinen ONGELMA, kun päässä on niin vahvat estot, että joo ei saa paskoa, pierrä (siis vessassa, ei tietenkään missään vessan ulkopuolella koska epäkohteliasta) tai edes ilmineerata tekevänsä noita asioita koskaan, jos puoliso on samassa talossakaan. :DDD Siinähän sitten kärsin vatsanväänteistä, kun se tavara ei vain yksinkertaisesti tule pihalle, koska "ei saa olla ällöttävä ja epäsiisti". Itse en pahastuisi, jos puoliso ilmoittaisi avoimesti "menevänsä paskalle", mutta toisaalta, meillä töissäkin tyypit ilmoittavat kovaan ääneen "taidan tästä mennä paskalle", joten olen kai vain tottunut asiaan...

      Sano miehellesi, että asia häiritsee sinua ja ehdota, voisiko hän esimerkiksi hieman miettiä, missä ja millä tavoin ilmoittaa aikeistaan?

      • Anonyymi

        Jos ihmisellä on ongelmia ruumiintarpeiden luonnollisessa hyväksymisessä niin auttaisiko tämä: ”Mikä menee suusta sisään, ulostuu ajallaan, mutta ihmisen saastuttaa se mikä tulee suusta ulos”; tässä Jeesus puolusti opetuslapsiaan jotka eivät pesseet käsiään ”kenttäruokailun” yhteydessä, mutta moitti syyttäviä fariseuksia panettelusta.

        Kun asia on kerran luonnollinen, niin miksi sitä pitäisi hävetä?


    • Samaa.sanoisin

      Luuleeko miehet olevansa karskeja miehiä kun käyttävät karkeaa kieltä. Eivät ajattele kumppania miten vastenmielistä tuollainen kielenkäyttö naisesta on. Hienotunteisuus puuttuu. Näitä miehiä tapaa aivan liian usein ja heihin tulee helposti etäännyttävä olo kuin että kaipaisi heidän läheisyyttään. Oman tiensä valitsevat jos ei tapoja ole. Kerro hänelle että sinua etoo tuollainen puhe. Ajan myötä vain pahenee jos hyväksyt nuo tavat. Älä missään tapauksessa hyväksy niitä että hän tietää mitä mieltä olet.

      • vessassa

        Ai, että ne normaalit ruumiintoiminnot pitäisi jotenkin salata? "Ei, en mä koskaan käy *****lla, mä olen sellainen sivistynyt ihminen joka ei päästä eritteitä ulos ruumiistaan...." ?

        En tarkoita, etteikö nyt vähän voisi katsoa millä tavoin siitä vessaan menosta ilmoittaa ja missä välissä, mutta kyllä minusta ainakin on tosi outoa, millä kokoonpanolla tahansa, jos joku vain yhtäkkiä häviää paikalta. Sitten kaikki ihmettelee "hei mihin se nyt lähti????" ja kyselee toisiltaan kummastuneina, että minne yksi vain yhtäkkiä lähti kävelemään, ennen kuin kuuluu vessanoven kolahdus ja sitten kaikki on silleen "aaaa! se meni vessaan!!" Kyllä tässäkin tavassa tulee väkisin mietittyä, että joop, ruumiineritteitä poistuu nyt kropasta. Eli ihan vain helpommalla päästäisiin, jos vessan menijä ilmoittaisi "menen vessaan" tms. ja sitten menisi sinne. Muut voisivat jatkaa keskustelua, ei tulisi välikohtausta siitä, minne joku karkasi.

        Kyllä meillä kotona kahden keskenkin ilmoitetaan "menen vessaan", vaikka menisi vain kuselle. Anteeksi, siis ****lle.

        Siitä olen samaa mieltä, että jos se nyt on aivan ylitsepääsemätön juttu, että toisesta ihmisestä tulee eritteitä pihalle (jos ei tulisi, olisi kyseessä fysiologinen ihme), naisen kannattanee KERTOA siitä miehelle. Eipähän mies muuten tiedä, että asia ei ole ok. Mitä kauemmin käytöstä "hyväksyy" eli ei sano mitä mieltä on siitä, sitä vaikeammaksi sen muuttaminen myöhemmin tulee.


    • lajityypillinenkäytös

      Onko hänen kielenkäyttönsä muutoinkin samanlaista?

      Yhdessä peiton alla tai päällä; lämmitä ittes, ota suihin, haluutko munaa yms. En malta olla kysymättä, suhtautuuko naisiin narttuina?

      • merkitysnimitys

        Pakko kommentoida, että sellaiset karkeat kommentit eivät tarkoita sitä, että suhtautuisi naisiin narttuina.

        Minun rakas mieheni saattaa välillä hyvinkin tuumata että "Meepä jo räplään ittes märäks, niin mä käyn eka suihkussa". Tai vaikkapa "Haluatko munaa?", jos minä kiehnään lähellä. Saattaa myös joskus tuumata käyvänsä paskalla, harvoin tosin.

        Mutta mieheni kohtelee minua äärimmäisen hyvin ja arvostavasti. Hän on vilpittömästi kiinnostunut siitä, että olen onnellinen hänen kanssaan. Hän on avuliain ihminen jonka tunnen, hän ei koskaan ole minua millään tavalla loukannut, hän on uskollinen eikä edes flirttaile tai kommentoi muiden naisten suuntaan hitustakaan, hän on kunnioittava myös työtäni ja näkemyksiäni kohtaan, hän ei tee suuria päätöksiä koskaan yksin vaan yhdessä minun kanssa jne.

        Eli siis erittäin kunnioittava mies naistaan kohtaan. Kohtelee myös muita naisia, ja miehiäkin, hyvin.

        Kielenkäyttö on vain tapa. Ei merkki suhtautumisesta ihmiseen/ihmisiin.

        Minua miellyttää esimerkiksi seksiin liittyen mieheni suorat kommentit. Kiihottaakin ehkäpä. Ja muutenkin on mielestäni tärkeää, että mies saa olla rennosti mies, eikä hänen tarvitse pelätä, että minä kovin pienestä vetäisin hernettä nenääni.:)

        Aloittaja toki itse päättää, mikä hänelle on tärkeää ja mikä ei. Oleellisinta onkin se, miten mies kohtelee naista muutoin.


      • NäinMeillä
        merkitysnimitys kirjoitti:

        Pakko kommentoida, että sellaiset karkeat kommentit eivät tarkoita sitä, että suhtautuisi naisiin narttuina.

        Minun rakas mieheni saattaa välillä hyvinkin tuumata että "Meepä jo räplään ittes märäks, niin mä käyn eka suihkussa". Tai vaikkapa "Haluatko munaa?", jos minä kiehnään lähellä. Saattaa myös joskus tuumata käyvänsä paskalla, harvoin tosin.

        Mutta mieheni kohtelee minua äärimmäisen hyvin ja arvostavasti. Hän on vilpittömästi kiinnostunut siitä, että olen onnellinen hänen kanssaan. Hän on avuliain ihminen jonka tunnen, hän ei koskaan ole minua millään tavalla loukannut, hän on uskollinen eikä edes flirttaile tai kommentoi muiden naisten suuntaan hitustakaan, hän on kunnioittava myös työtäni ja näkemyksiäni kohtaan, hän ei tee suuria päätöksiä koskaan yksin vaan yhdessä minun kanssa jne.

        Eli siis erittäin kunnioittava mies naistaan kohtaan. Kohtelee myös muita naisia, ja miehiäkin, hyvin.

        Kielenkäyttö on vain tapa. Ei merkki suhtautumisesta ihmiseen/ihmisiin.

        Minua miellyttää esimerkiksi seksiin liittyen mieheni suorat kommentit. Kiihottaakin ehkäpä. Ja muutenkin on mielestäni tärkeää, että mies saa olla rennosti mies, eikä hänen tarvitse pelätä, että minä kovin pienestä vetäisin hernettä nenääni.:)

        Aloittaja toki itse päättää, mikä hänelle on tärkeää ja mikä ei. Oleellisinta onkin se, miten mies kohtelee naista muutoin.

        "Kielenkäyttö on vain tapa. Ei merkki suhtautumisesta ihmiseen/ihmisiin."

        Kielenkäyttö tietysti heijastelee sen käyttäjän omaa ajattelumaailmaa ja sitä minkä hän ajattelee olevan korrektia ja minkä ei. Puheella on kuitenkin aina myös vastaanottaja ja sosiaaliseen lahjakkuuteen kuuluu myös ymmärrys siitä että eri vastaanottajat reagoivat samaan asiaan eri tavoilla eikä tämä riipu siitä mitä sanoja itse sanoillaa ymmrtää. Jotkut vastaanottajat kestävät ronskimpaa kielenkäyttöä ja toiset taas kokevat sen loukkaavana.
        Jos puhuja ei tunnu välittävän sanojensa vaikutuksista, se on merkki suhtautumisesta ihmisiin, eikä vain positiivinen.


      • Mistälöytääseoma
        merkitysnimitys kirjoitti:

        Pakko kommentoida, että sellaiset karkeat kommentit eivät tarkoita sitä, että suhtautuisi naisiin narttuina.

        Minun rakas mieheni saattaa välillä hyvinkin tuumata että "Meepä jo räplään ittes märäks, niin mä käyn eka suihkussa". Tai vaikkapa "Haluatko munaa?", jos minä kiehnään lähellä. Saattaa myös joskus tuumata käyvänsä paskalla, harvoin tosin.

        Mutta mieheni kohtelee minua äärimmäisen hyvin ja arvostavasti. Hän on vilpittömästi kiinnostunut siitä, että olen onnellinen hänen kanssaan. Hän on avuliain ihminen jonka tunnen, hän ei koskaan ole minua millään tavalla loukannut, hän on uskollinen eikä edes flirttaile tai kommentoi muiden naisten suuntaan hitustakaan, hän on kunnioittava myös työtäni ja näkemyksiäni kohtaan, hän ei tee suuria päätöksiä koskaan yksin vaan yhdessä minun kanssa jne.

        Eli siis erittäin kunnioittava mies naistaan kohtaan. Kohtelee myös muita naisia, ja miehiäkin, hyvin.

        Kielenkäyttö on vain tapa. Ei merkki suhtautumisesta ihmiseen/ihmisiin.

        Minua miellyttää esimerkiksi seksiin liittyen mieheni suorat kommentit. Kiihottaakin ehkäpä. Ja muutenkin on mielestäni tärkeää, että mies saa olla rennosti mies, eikä hänen tarvitse pelätä, että minä kovin pienestä vetäisin hernettä nenääni.:)

        Aloittaja toki itse päättää, mikä hänelle on tärkeää ja mikä ei. Oleellisinta onkin se, miten mies kohtelee naista muutoin.

        No mutta tuossa juuri tullaan siihen että samankaltaiset parit löytävät toisensa. Hienoa. On sitten kyse puhetyylistä, tavoista, tottumuksista, what ever.
        Jollekin toiselle "mennään naimaan" voi olla kiihottavinta mitä ikinä, jollekin toiselle taas täydellinen "turn Off".


    • eräskinmies

      No, voi voi! Tämä kuuluu sarjaan Naisten pierut eivät haise, eivätkä kuulu... Ihmiset ovat erilaisia.

      • haisevapallero

        Tai pikemminkin sarjaan "naiset eivät piere ensinkään", joten mieskään ei luonnollisesti saa tehdä sitä edes vessassa.

        Kauhean hyvä huomio muuten monella, että olisko mitään jos vaikka sanoisi asiasta sille miehelle? Ihmisille yksilöstä riippuen tietynlainen käytös on luonnollista, joten he eivät välttämättä itse edes huomaa tekevänsä jotain, mikä ärsyttää toisia. Tuskin alottajan mieskään ihan naisystävää ärsyttääkseen puhuu törkyjä. Niinku "meen paskalle!!!! kjähähähää sainpas sen vittuuntumaan!!"


    • Uzzpe

      Ap:n kannattaisi ottaa muutama rauhoittava. Ja sun äijällä ei ole mitään ongelmaa vaan sulla. Jos et kestä äijää tuollaisena, niin vaihda. Paskalla käyminen on aika luonnollinen asia, vai etkö sinä muka käy vai?

      Eli jos ukko ei sinua miellytä, niin mitä sä sitä katselet. Etsi joku sivystynyt, joka ei sano mitään kun käy vessassa tai jos sanookin, niin sitten hän menee ulostamaan.

      • sivistynytmoukka

        Samaa mieltä. Moni tässä ketjussa on sanonut ihan samaa kuin Uzzpe, ja niin sanon minäkin.

        Mies tuskin siitä muuttuu (eikä pidä vaatiakaan muuttumaan, itepähän on ap valinnut miehensä), joten kärsi hänen paskomisensa tai vaihda ukkoa.

        Omassa suhteessani minä (nainen) olen se, joka ilmoittaa menevänsä kuselle tai paskalle, vaikka muutoin olen "sivistyneempi" tai miten lie, sen käytöskirjan nielaissut snobbari, mies taas on perus maalaisjunttura kera kaikkien ns. sivistymättömien ihmisten tavat omaten, mutta ei koskaan sano menevänsä "paskalle" vaan ilmoittaa vain menevänsä vessaan. :D


      • Voevoevoee

        No sitten naisenkin pitäisi ilmoittaa että meen tästä vaihtamaan tamponin tai valkovuotoisen pikkuhousunsuojan uuteen - sekin ois varmaan miehille ihan ok. ? Tai vaikka "perkele kun toi perse taas valuu, meen heittää uutta rättiä kalsareihin". Moniko mies haluaa kuulla mitä siellä vessassa naiset tekee? Toki ihan luonnollista paskominen ja kuseminen,mutta täytyykö siitä jotain tilanneraporttia tehdä, varsinkaan jos toinen ei halua kuulla...?


    • muodokasvaahtera

      Hyvähän se on ilmoittaa, että menee vessaan hoitamaan asioita, ettei toinen ala häiritsemään kesken torttujen :D

    • virkamiesnainen52v

      Siis aikuisten oikeasti olet saanut typeriä vastauksia tyyliin "sinun ongelmasi". Näinhän ei ole. Kysymys on paitsi karkeasta kielenkäytöstä myös naista alistavasta ajattelutyylistä:

      "nyt sun pitäs tyhjätä mun kassit kun olet tyttöystävä jne jne."

      Tuohon olisin itse sanonut "haista sinä paska, tyhjennä itse kassisi, heippa tämä oli tässä".

      Joskus, etenkin tällaisten toisten kokemien karkeuksien yhteydessä olen miettinyt vaatimuksiani miesten käytöksen ja puheiden suhteen. Olen kuitenkin aina tullut siihen tulokseen, kuten nytkin: ei ole paljon vaadittu, jos mies kohtelee minua ystävällisesti ja yhtä kauniisti kuin minä häntä. Näin on aina tapahtunutkin, pyytämättä, ilman mitään huomautteluja.

      • aäprijäeoipjiop

        Eli siis kun mies ilmottaa nasevan humoristisella ja suorasukaisen seksikkäällä tavalla että hänellä olisi himoja naista kohtaan, niin sinä koet oikeudeksesi loukata miestä haistattelemalla paskan, ja jättämällä sillä perusteella?

        Kovin kypsäksi tai sivistyneeksi sinua ei ainakaan voi sanoa.;) Kyllä minä ainakin tykkään siitä, jos mies haluaa että tyhjennän hänen kassinsa! Se että jos sanoo sen olevan mun tehtävä, niin a) useimmitenhan se on leikkimielinen kommentti, eikös? Jokainen vähääkään huumoria ymmärtävä sen tajuaa. Ja b) onhan se puolison tehtävä, jos mitään erityistä syytä ei ole "tehtävää" olla suorittamatta. Eikös? Olisihan se aika itsekästä ilman mitään perustetta olla vain ilkeä ja olla tyydyttämättä omaa puolisoa. Toki jos itsellä on mielipahaa, sairaana tms, niin on toki oikeus kieltäytyä. Mutta ne kerrathan ovat asia erikseen.

        Näillä ohjenuorilla olen onnellisesti ollut naimisissa jo 12 vuotta. Meistä kumpikaan ei ole koskaan toiselle sanonut niin rumasti ja törkeästi kuin sinä tuossa kirjoitit että voisit sanoa. Sen sijaan olemme kyllä molemmat käyttäneet seksistä suorasukaisia kommentteja ja paskallakin on käyty.=D Tosin itse en käytä sanaa paska. Sen sijaan pieruhuumori meillä kukkii oikein mukavasti, esimerkiksi sängyssä peiton alla kisaillessa. Jaa sivistystä? No, meillä molemmilla on korkeakoulututkinto ja teemme töitä kohtuullisen korkeassa asemassa esimiestehtävissä. Emme harrasta kännejä, asumme perheen kanssa siistillä asuinalueella ok-talossa ja kohtelemme hyvin ystäviä ja naapureita. Voisin sanoa että olemme varsin/riittävän sivistyneitä.


      • virkamiesnainen52v

        "Kovin kypsäksi tai sivistyneeksi sinua ei ainakaan voi sanoa."

        On siis epäkypsä ja sivistymätön ihminen, ellei pidä törkyhuumorista, ja karkeista sutjauksista? No just joo. Ja paskan haistatteluko loukkaisi miestä, joka noin estottomasti viljelee tuota sanaa? Mielestäni ilmaus vain kiihottaisi miestä ;). Muttei minua, vaikka se olisi miehen tarkoitus. Ja katsohan juuri tuossa se vinha ero: parisuhde ei millään muodoin onnistu, jos sen osapuolilla on kovin erilainen vuorovaikutustyyli, ilmaisutapa ja huumori.

        Olen lukenut aikoinaan esim. Pahkasian kaikki numerot. Minulla on lähipiirissä kovin monta pieruhuumorin ystävää, pariskuntiakin. Ymmärrän kyllä eri huumorilajeja, mutta törkyhuumorista en omassa parisuhteessani pidä. Se on rasittavaa. Ihmisen on pystyttävä parempaan :). Kassien tyhjennys ei kyllä oikeasti ole huumoria, vaan tylsä seksistinen ilmaus, jolla ei ole mitään tekemistä seksuaalisen kanssakäymisen kanssa.

        "onhan se puolison tehtävä, jos mitään erityistä syytä ei ole "tehtävää" olla suorittamatta."

        Seksi ei ole parisuhteessa suorittamista, eikä näin ollen kummankaan "tehtävä", vaan se perustuu täysin parin omiin haluihin, tarpeisiin ja niiden soviteltuun yhteispeliin.


      • Haloohaloo
        aäprijäeoipjiop kirjoitti:

        Eli siis kun mies ilmottaa nasevan humoristisella ja suorasukaisen seksikkäällä tavalla että hänellä olisi himoja naista kohtaan, niin sinä koet oikeudeksesi loukata miestä haistattelemalla paskan, ja jättämällä sillä perusteella?

        Kovin kypsäksi tai sivistyneeksi sinua ei ainakaan voi sanoa.;) Kyllä minä ainakin tykkään siitä, jos mies haluaa että tyhjennän hänen kassinsa! Se että jos sanoo sen olevan mun tehtävä, niin a) useimmitenhan se on leikkimielinen kommentti, eikös? Jokainen vähääkään huumoria ymmärtävä sen tajuaa. Ja b) onhan se puolison tehtävä, jos mitään erityistä syytä ei ole "tehtävää" olla suorittamatta. Eikös? Olisihan se aika itsekästä ilman mitään perustetta olla vain ilkeä ja olla tyydyttämättä omaa puolisoa. Toki jos itsellä on mielipahaa, sairaana tms, niin on toki oikeus kieltäytyä. Mutta ne kerrathan ovat asia erikseen.

        Näillä ohjenuorilla olen onnellisesti ollut naimisissa jo 12 vuotta. Meistä kumpikaan ei ole koskaan toiselle sanonut niin rumasti ja törkeästi kuin sinä tuossa kirjoitit että voisit sanoa. Sen sijaan olemme kyllä molemmat käyttäneet seksistä suorasukaisia kommentteja ja paskallakin on käyty.=D Tosin itse en käytä sanaa paska. Sen sijaan pieruhuumori meillä kukkii oikein mukavasti, esimerkiksi sängyssä peiton alla kisaillessa. Jaa sivistystä? No, meillä molemmilla on korkeakoulututkinto ja teemme töitä kohtuullisen korkeassa asemassa esimiestehtävissä. Emme harrasta kännejä, asumme perheen kanssa siistillä asuinalueella ok-talossa ja kohtelemme hyvin ystäviä ja naapureita. Voisin sanoa että olemme varsin/riittävän sivistyneitä.

        Haloo! Seksikin on vuorovaikutusta mitä suuremmassa määrin. Jos haluaa pysyä parisuhteessa kumppaninsa kanssa, kannattaa kiinnittää viestintään erityistä huomiota. Eikä sanoa mitä sylki suuhun tuo/käyttää mahdollisimman karskeja ja halventavia ilmaisuja. Etenkään seksistä. Tökeröt ja karskit ilmaukset on itsekästä toimintaa, jossa kumppania ei huomioida.


      • Hohhoijassssss
        aäprijäeoipjiop kirjoitti:

        Eli siis kun mies ilmottaa nasevan humoristisella ja suorasukaisen seksikkäällä tavalla että hänellä olisi himoja naista kohtaan, niin sinä koet oikeudeksesi loukata miestä haistattelemalla paskan, ja jättämällä sillä perusteella?

        Kovin kypsäksi tai sivistyneeksi sinua ei ainakaan voi sanoa.;) Kyllä minä ainakin tykkään siitä, jos mies haluaa että tyhjennän hänen kassinsa! Se että jos sanoo sen olevan mun tehtävä, niin a) useimmitenhan se on leikkimielinen kommentti, eikös? Jokainen vähääkään huumoria ymmärtävä sen tajuaa. Ja b) onhan se puolison tehtävä, jos mitään erityistä syytä ei ole "tehtävää" olla suorittamatta. Eikös? Olisihan se aika itsekästä ilman mitään perustetta olla vain ilkeä ja olla tyydyttämättä omaa puolisoa. Toki jos itsellä on mielipahaa, sairaana tms, niin on toki oikeus kieltäytyä. Mutta ne kerrathan ovat asia erikseen.

        Näillä ohjenuorilla olen onnellisesti ollut naimisissa jo 12 vuotta. Meistä kumpikaan ei ole koskaan toiselle sanonut niin rumasti ja törkeästi kuin sinä tuossa kirjoitit että voisit sanoa. Sen sijaan olemme kyllä molemmat käyttäneet seksistä suorasukaisia kommentteja ja paskallakin on käyty.=D Tosin itse en käytä sanaa paska. Sen sijaan pieruhuumori meillä kukkii oikein mukavasti, esimerkiksi sängyssä peiton alla kisaillessa. Jaa sivistystä? No, meillä molemmilla on korkeakoulututkinto ja teemme töitä kohtuullisen korkeassa asemassa esimiestehtävissä. Emme harrasta kännejä, asumme perheen kanssa siistillä asuinalueella ok-talossa ja kohtelemme hyvin ystäviä ja naapureita. Voisin sanoa että olemme varsin/riittävän sivistyneitä.

        "Nasevan humoristinen ja suorasukaisen seksikäs tapa" ilmaista haluavansa naista siis tyyliin tyhjennä mun pussit - on aika HELVETIN kaukana siitä mitä varmasti enemmistö naisista odottaa. Joo minulta ainakin saisi vastauksen; mee vetää kätees - mä meen nyt paskalle! Wau, tosiiiii seksikästä!!!


    • Haloohaloo

      En pidä yhtään kenenkään karkeasta kielenkäytöstä. Parisuhteessa sellainen on erityisen haitallista, koska kielenkäyttö liittyy limittäin ja lomittain kaikkeen vuorovaikutukseen. Viestinnän on myös oltava vähintään kaksisuuntaista. Kuinka moni karkean kielen käytön mestari haluaa oikeasti kuunnella vastaavaa puolisoltaan? Tai edes ystävältään?

      • helooheloo

        "Kuinka moni karkean kielen käytön mestari haluaa oikeasti kuunnella vastaavaa puolisoltaan? Tai edes ystävältään?"

        Tiedän aika monia.....


      • NäinMeillä
        helooheloo kirjoitti:

        "Kuinka moni karkean kielen käytön mestari haluaa oikeasti kuunnella vastaavaa puolisoltaan? Tai edes ystävältään?"

        Tiedän aika monia.....

        Sosiaalisesti taitava ihminen ymmärtää että eri ihmiset kokevat saman puheen hyvin eri tavoilla. Jos hän huomaa että vastapuoli ei pidä hänen puhetapaansa hauskana tai pitää sitä jopa itseään loukkaavana, hän ei käytä enää niitä sanoja. Jos toinen on taas täysillä mukana, voi näillä sanoilla revitellä juuri niin paljon kuin haluaa.
        Alkuperäisessä tapauksessa miehen kumppani selkeästikin loukkaantuu miehensä kielenkäytöstä joten ei osoita mieheltä kauhean suurta ymmärrystä jos hän niitä silti jatkuvasti käyttää ja saattaa pitää puhetapaansa jopa huvittavan.


      • gjkjj

        No tuota... Väitän että lähes kaikki karkeita heittoja esittävät jopa toivovat että lähipiiri olisi samanlaisella karkealla huumorilla varustettuja. Onhan se tympeää yksin heittää läppää kassien tyhjennyksestä ja pieruista, jos toinen ei vastaaviin kykene ollenkaan...


    • uunoturhapurokäytös

      Tämä on vähän hassu juttu, oikeastaan. Ensinnäkin, en minä ainakaan jaksaisi koko ajan miettiä, mitähän sanoja saan käyttää, ettei vastapuoli siitä harmistu. :D Siis kohtahan en saisi käyttää sanoja ollenkaan - ja sitten sekin olisi jollekin ongelma, etten puhu mitään - kun aina on olemassa jotain sanoja tai puhetyylejä, joista JOKU kuulija ottaa itseensä.

      Toisaalta, kauhean törkyistä puhetta ei ole kiva kuunnella, eikä kiva suoltaa pihallekaan (tosin ehkä joistakin on, koska niin tekevät). Pelkkiä kaksimielisyyksiä viljelevästä törkyturvasta tulee mieleen lähinnä jokin masturboiva pornon suurkuluttaja, jonka elämän suurinta huvia ovat viina, tupakka, (huumeet) ja vastakkainen sukupuoli (kyllä, törkyturpia löytyy naisistakin).

      Jokaisella ihmisellä on oikeus puhua suurimmaksi osaksi kuten haluaa, mutta kyllä kaikilla jonkinlainen säätely pitäisi päässä pelata, missä ja miten sitä kielenkäyttöä harjoitetaan.

      Aloittajan ongelmaan ehdotan ratkaisu(yritykse)ksi keskustelua miehensä kanssa. Se yleensä on paras tapa aloittaa asioiden järjestely paremmalle tolalle.

      • NäinMeillä

        "Ensinnäkin, en minä ainakaan jaksaisi koko ajan miettiä, mitähän sanoja saan käyttää, ettei vastapuoli siitä harmistu. :D Siis kohtahan en saisi käyttää sanoja ollenkaan - ja sitten sekin olisi jollekin ongelma, etten puhu mitään - kun aina on olemassa jotain sanoja tai puhetyylejä, joista JOKU kuulija ottaa itseensä."

        Tuntuu että on olemassa tässä suhteessa aika lailla kahdenlaisia ihmisiä. On niiitä joille tulee ihan luonnostaan se että havainnoidaan sitä miten omat puheet vaikuttavat kuulijaan ja sitten se oma puhe ihan automaattisesti mukautuu ilman sen kummempaa ajttelua siihen tilanteeseen jossa ollaan. Ja sitten on niitä jotka puhuvat ihan samalla tavalla kaverien saunaillassa ja presidentin vastaanotolla (näin vähän kärjistäen). He usein pitävät tätä rehellisyytenä ja että "sanotaan miten asiat ovat" eivätkä huomaa että saattavat välillä loukata toista.


      • kiroilevasiiri
        NäinMeillä kirjoitti:

        "Ensinnäkin, en minä ainakaan jaksaisi koko ajan miettiä, mitähän sanoja saan käyttää, ettei vastapuoli siitä harmistu. :D Siis kohtahan en saisi käyttää sanoja ollenkaan - ja sitten sekin olisi jollekin ongelma, etten puhu mitään - kun aina on olemassa jotain sanoja tai puhetyylejä, joista JOKU kuulija ottaa itseensä."

        Tuntuu että on olemassa tässä suhteessa aika lailla kahdenlaisia ihmisiä. On niiitä joille tulee ihan luonnostaan se että havainnoidaan sitä miten omat puheet vaikuttavat kuulijaan ja sitten se oma puhe ihan automaattisesti mukautuu ilman sen kummempaa ajttelua siihen tilanteeseen jossa ollaan. Ja sitten on niitä jotka puhuvat ihan samalla tavalla kaverien saunaillassa ja presidentin vastaanotolla (näin vähän kärjistäen). He usein pitävät tätä rehellisyytenä ja että "sanotaan miten asiat ovat" eivätkä huomaa että saattavat välillä loukata toista.

        Tyypillistä NäinMeillä:n tekstiä, ettei lueta toisen tekstiä edes loppuun, kun jo kommentoidaan. u__u Johan tuo sanoi, että kyllä kaikilla pitäisi jonkinlainen säätely päässä pelata siitä, miten puhutaan missäkin tilanteessa.

        En minäkään ala mukailemaan puheitani koko ajan sen mukaan, mistä sanoista kuulija ei ehkä pidä, mutta kyllä minä osaan sen suhteuttaa, missä voi esim. kiroilla kovasti ja missä taas ei, ja kenen kanssa/missä yhteydessä puhutaan virallisempaa kirjakieltä ja missä sitten taas voi mennä murteella. Eikä sitä tosiaan ajatella tarvitse, se tulee vähän luonnostaan. Mutta siinä en ala mukailemaan tai miettimään, jos jossain ihan normaalissa tilanteessa (hengailua kavereiden kesken, esim.) joku nyt ei satu tykkäämään tavastani puhua (olen silleen melko äänekäs, siis puhun kovaan ääneen - ja kiroilen - , koska olen tottunut siihen töissä). Osa kun ei sitten taas sietäisi sitä hissuttelua ja kuiskintaa, kun joutuisi koko ajan kysymään "mitä? Mitä sanoit? En kuullut..."

        Sitten jossain kotioloissakin, en ole koko ajan kiittämässä ja puhumassa huolitellulla kirjakielellä (tämä ei sitten tarkoita, etten KOSKAAN kiittäisi mistään tai että pitäisin muita itsestäänselvyyksinä, ei lähimainkaan) jos vaikka joku ojentaa minulle lusikan tai muuta sellaista. Mutta töissä / kylässä taas tulee se kiitos-sana suusta melkeen jokaisesta kädenliikkeestä, minkä muut tekee minun suuntaani, vaikkei edes _tarvitsisi_ kiittää. Tarkoitan, että kyllä kotioloissa ja tuttujen kesken täytyy voida olla vapautuneesti. Ei nyt ehkä ihan niin tökerösti, että "sun täytyy tyhjätä mun kassit heluna", mutta mitä pahaa siinä muka on jos sanoo "meen paskalle"...

        Turhapuron kans samaa mieltä siitä, että kyllä se sanojenkäyttösäätely yleensä ihmisillä pelaa, kun tilanne muuttuu ns. virallisemmaksi.


    • pilates

      Karkea kielenkäyttö puhuu omaa karua tarinaansa, ja kertoo puhujasta paljon.
      "sun pitäs tyhjätä mun kassit kun olet tyttöystävä jne jne."
      Tämä osoittaa erityisen paljon rispektin puutetta sinua kohtaan. Itse en viihtyisi hetkeäkään tuolla tavoin jutustelevan miehen seurassa. Lasken karkean kielenkäytön kuuluvan huonoon käytökseen, keskustelukumppanin aliarviointiin ja -arvostukseen, tilannetajun yms. puutteeseen. Eikä se näin ollen missään nimessä ole huumoria. Niin no. Ehkä joku tykkää paska- ja sotkuhuumorista. Kiihottuvathan jotkut seksuaalisesti pissa- ja kakkaleikeistäkin.
      Tuossa sanottiin, että sinun pitäisi puhua asiasta miehelle. Minä puolestani sanon, ettei kannata. Käy rasittavaksi sellainen elämä teille molemmille. Suhteessa MOLEMPIEN pitäisi saada olla oma itsensä. Jos tai kun et pidä miehen puhetyylistä ja ilmauksista, et voi olla suhteessa oma itsesi. Mikäli sanoisit miehelle "puhu minulle toisella tyylillä", mies ei voisi olla oma itsensä.

    • Raaka-Arska1

      Tulen puolen tunnin kuluttua paskalle ja panemaan. Varaa jääkaappiin kylmää olutta. Kymmenkunta tölkkiä riittää koska lähden illemmalla kapakkaan. Nähdään kohta, terveisin Raaka-Arska.

      • LolliPop_66

        No ihan turha tulla. Mene mahdollisimman kauas jonnekin muualle.


      • dhjlb

        Jos mun mieheltä tulis tällainen viesti, niin varaisin oluet jääkaappiin ja harrastaisimme hyvillä mielin rohkeaa seksiä. Mies ei lähtisi kapakkaan,vaan se olisi ollut vain läppää.


      • Ahjavoih

        Älä turhaan vaivaudu. Naapurin Rane toi vinkut tullessaan ja sain sen verran hyvät kyydit ettei ainakaan viikkoon jaksa eikä paikat kestä. Mee kotiis paskalle!!! ;-)


    • Anonyymi

      Sano samalla tyylillä, kun hän tulee vonkaamaan seksiä, että ootas kun mä käyn paskalla ensin, ja sitten piereskelet seksin yhteydessä. Jo siinä himot katoaa mieheltä. Paras konsti on jättää alapää pesemättä, ja levittää sinnekin vähän ruskeaa haisevaa eritettä, niin luulis että keksii muita kiinnostuksen kohteita.

    • Anonyymi

      Moukka tuollainen tyyppi on, joten varmaan puuttuu muutkin käytöstavat. Potkisin pellolle.

      • Anonyymi

        Tarina ei kerro kuin kävi. Mut olis kiva tietää, vieläkö nää alkuperäiset mainitut on kyyhkyläisiä keskenään.


    • Anonyymi

      Riippuu ihan mistä tykkää. Itsekin tulee heitettyä aina huonoja juttuja, mutta tuollainen kuulostaa mun korviin liian karkealta. Puhetapaan tottuneille varmasti ihan normaalia settiä kyllä. Riippunee kasvatuksesta, ystäväpiiristä ja omista mieltymyksistä.

      Kai tuosta kannattaa keskustella miehen kanssa, jos se häiritsee liikaa.

    • Anonyymi

      Oletko koskaan kysynyt miksi kokee tarvetta kertoa sinulle ulostamisen tarpeestaan. Kumpuaako jotenki lapsuudesta? Ja Eikö ne kaupa katsot voi tyhjentää yhdessä. Eikä vaan toinen. Toki voit myös kokeilla samaa käytöstä häneen. Ymmärtääkö sitten miltä se vaikuttaa
      Vai odottaako peräti sitä. Ilmoita itsekin kovaan ääneen mitä olet menossa vessaan tekemään .

    • Anonyymi

      "menen kakalle"

    • Anonyymi

      Mene joskus miehen mukaa vessaan kun ilmoittaa menevänsä paskalle. Sitten voit samalla kädellä tyhjentää rakkaasi kassit kun hän kakkaa🥰

    • Anonyymi

      Teitä nyt kiinnostaa tämä aihe kun klikkasitte sitä tätä aloitusta. Muistakaa sitten!

    • Anonyymi

      Ymmärrät väärin, mieshän ilmoittaa väärinkäsitysten välttämiseksi asiat selkokielellä niin ettei mitään jää epäselväksi. Ei tarvitse tehdä minkäänlaisia tulkintoja aiheesta kuin aiheesta, silkkaa miehistä hienotunteisuutta hiukan karheassa muodossa 😁

    • Anonyymi

      Tollanen kielenkäyttö on keskenkasvusten ja moukkamaisesti käyttäytyvien juttuja. Ei mene toista aliarvioiva ja halveeraava, alistava tyylinen kielenkäyttö huumorina läpi. Varsinkaan toistuvana ja väärässä paikassa lauottuna. Haiskahtaa persoonahäiriöisen jorinoilta jolla yrittää itsetuntoansa nostaa. Ei kuulosta, että tyttöystäväänsä arvostaisi vaan pitää tätä pelkkänä tarpeittensa tyydyttäjänä. Härskiä huumoriakin voi olla mutta se on laji joka pitää osata jos sitä viljelee. Kusipäitä, moukkia ja peroonahäiriöisiä sekä toisten hyväksi käyttäjiä ikävä kyllä kuulostaa olevan nykypäivänä joka nurkassa. Tuskin haluat olla pidemmän päälle tuollaisessa suhteessa jossa arvostus ja välittäminen on ala arvosta.

    • Anonyymi

      Jahas, mä meen tästä kuselle. Rrröyhhh öööräähhh.. Haeppa mulle lisää kaljaa. Pröööt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe