Kahvinkeitin kielletty!

IDateOnlyCrackWhores

Olen kuntouttavassa työtoiminnassa,jossa kahvinkeitin on kielletty sosiaalisissa taukotiloissa vedoten,että kahvinkeitin on paloturvallisuusriski.

Kuntouttavassa en saa edes palkkaa,vain kulukorvauksen 9e/päivä ja kahvinkeiton mahdollisuuskin on riistetty.

94

3226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietoaKiitos

      Missä olet "kuntoutumassa"?

    • IDateOnlyCrackWhores

      Kuntouttava työpaikka on Honkalampi-Säätiö KASKI Joensuu

    • IDateOnlyCrackWhores

      Kyseisessä paikassa on sanottu kuntouttaville työntekijöille mm.että olet liian hidas,et tarpeeksi tuottava ja monesti on mainittu,että tällä työvaiheella on kiire.Kuinka kuntouttavalle edes iljetään tulla sanomaan tuollaista.Eikö kuntouttavan tilanne ole jo muutenkin kurja?

    • paskakusi

      Olen ollut itse kyseisessä paikassa "kuntoutumassa". Ihan paska paikka ja ei todellakaan sovi kaikille. Ihme niuhotusta ja pilkunviilausta koko ajan - itse sain kuulla vittuilua mm. liian aikaisin kotiin lähdöstä.

      • TanteroToinonen

        Kyttäilyä on ollut,puhallusratsioitakin on tehty!


      • Ex-työntekijä

        Itse ko talossa olleena tiedän, että siellä on nolla-linja alkoholin suhteen. Siksi ne joskus puhalluttaa, jos epäilevät henkilön olevan vaikka krapulassa.


    • IDateOnlyCrackWhores

      Honkalampi-Säätiössä pilkkua todellakin viilataan,joutuu helposti puhutteluun,jos vähän myöhässä tai lähtee vähän liian aikaisin.Ruokalan hinnatkin ovat huimia,jos kuintouttava syö ruokalassa ja juo vielä kahvin,niin se sitten on sen 9e/pv rahojen menoa.Sosiaalinen ruokailutila,jossa voi syödä omia eväitä on todella ahdas.

      • vittumikäantero

        Honkalampi-Säätiössä, viilataan todellakin sitä pilkkua, aikoinaan minulle antoivat suullisen varoituksen jonkun puhuttelun yhteydessä. Vaadin sitä varoitusta siinä tilanteessa että haluan kyseisen varoituksen kirjallisena, koska suullinen varoitus ei ole pätevä. En saanut sitä suullista varoitusta kirjallisena jonka jälkeen sanoin että silloin varoitus ei ole pätevä että HAISTAKAA VITTU!! ei mennyt pitkään kun A.O keksikin tämä että tuosta että varoitus pitää olla kirjallinen ennenkuin on pätevä varoitus niin oli heti jo jotakin toista henkilö uhkaillut että haluatko kirjallisen varoituksen.


    • IDateOnlyCrackWhores

      Kuntouttavaa työtä ei saa tehdä yrityksille,eikä toiminta saa olla kannattavaa.Honkalampi-Säätiöllä tehdään alihankinnassa töitä,joista ainakin osa on samoja kuin Valukummulla ja yhteydet on olemassa Valukumpuun.Kuntouttavan lain mukaan Honkalampi-Säätiön toiminta on laitonta,mutta kuitenkin te-toimisto ja TYP sen hyväksyy.

      • Vittumikäantero

        Yhdistysten yms toimintaa valvovat patentti ja rekisterihallitus, tosin vähän haiskahtaa tämän honkalampi-säätiön toiminta ja juhta oy:n toiminta, vaikuttaa siltä että ovat yhtä ja samaa paskaa. Katselin yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä näitä kahta toimijaa

        honkalampi-säätiö https://tietopalvelu.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=689856&tarkiste=AADD12010CA9E17CEF4C824C6D6A7525FA95D36A

        Päätoimiala: Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille

        Juhta Oy https://tietopalvelu.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=1288672&tarkiste=58F2BCCF79CF07ABA03E5E76235B5FA439BA8634

        Päätoimiala: Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut

        Että ei taida nykyisin pahemmin täsmätä nämä päätoimialat mitä on rekisteriin merkitty näistä kahdesta toimijasta kannattakin ilmoittaa patentti ja rekisterihallitukseen ja lisäksi verottajalle.


      • vittumikäantero

        Tiedätkö kumman alaisuudessa oikein työskentelet honkalampi-säätiö kaske:n vaiko juhta oy:n, todennäköisesti teet näitä alihankintatöitä joiden tilaukset on mahdollisesti kierrätetty juhta oy:n koska sehän on osakeyhtiö ja sitä koskevat eri säännöt kuin honkalampi-säätiötä joka on pelkkä säätiö.


      • ExKaskilainen

        Näistä Säätiöistä ja vastavista pajoista on tehty paljon kanteluja.Kannattaa ilmoittaa eduskunnan oikeusasiamiehelle näitten kieroiluista.Teettävät vielä ainakin alihankinnassa kahta vuoroa,ahneita ja kieroja ovat nämä säätiöt.


    • IDateOnlyCrackWhores

      Kuntouttava työtoiminta pitäisi tapahtua asiakkaan omilla ehdoilla,kuinka siis on mahdollista tulla sanomaan kuntouttavalle,että vaadittaisiin tuottavampaa otetta tai työtehtävillä on kiire.Jos työtehtävillä on kiire,niin sitä ei voi vaatia kuntouttavan lain mukaan kuntouttavaa työtä tekevältä,joten älkää tulko koskaan sanomaan kuntouttavalle,että on kiire!

    • m.m.m.p

      Onhan tuo outoa mutta keitä termariin kahvia mukkaasi.

    • TanteroToinonen

      Paikallisen palotarkastajan on kiellettävä kahvinkeitin työpaikalla paloturvallisuusriskinä,jos paikallinen palotarkastaja ei ole kieltänyt kahvinkeitintä paloturvallisuusriskinä,niin kyseisen paikan kielto on laitonta!

    • TanteroToinonen

      Onko näitä kuntouttavia työpaikkoja muitakin missä kahvinkeitin on kielletty?

    • TanteroToinonen

      Termarikahvi ei korvaa vastakeitettyä!

      • hgtfred

        Mutta varmasti parempi kuin ei ollenkaan jos kahvista tykkää. ;)


    • TanteroToinonen

      Tässä koitetaan huokutella kansaa samaan ansaan kuin entisaikaan,ei tarvitse kuin nappia painaa,niin paska lentää aina!

    • TanteroToinonen

      Voisivat samantien kieltää sen mikroaaltouunin,mikä on siellä taukotiloissa.Eikö mikroaaltouuni ole muka paloturvallisuusriski?

    • setä1

      On se hyvä että kahvikeitin on kielletty. Menisi hommat pelkäksi kahvitteluksi. Tarkoitushan on oppia tekemään töitä ja noudattamaan työaikoja.

      • TanteroToinonen

        Taidat olla itse näiden palkkalistoilla kun asiaa puolustelet tai ehkä jopa nautit oikeaa palkkaa,onko itselläsi työpaikallasi kahvinkeitto mahdollisuus?Monella työpaikalla on kahvinkeitin sosiaalissa taukotiloissa ja kahvinkeitto on sallittu taukojen aikana,siinä ei pitäisi olla mitään ihmeellistä.


    • jumalautaperkele

      Sama honkalampisäätiö eli kaski on kiteellä,puhalluksia kuulema pitää tehdä,en vain oikein käsitä ,suomen lain mukaan ei tarvitse puhaltaa edes polisiin läsnäolessa kun ratsiassa pysäytetään,niin miten on sitten jossain kaskella?

      Muutenkin se ei ole kuntouttavaa vaan hermoja repivää ,minulla meni hermot kyttäämiseen ykköskuukausina ja nyt olen työkyvytön,joten miten tämä kuntoutti minua?

      Hermot meni,nyt jouduin loppullisesti työelämästä siitä vähästä lähtee.
      Ei tämmönen joka raskasta ruumiilista työtä on tehnyt aikaisemmin ja sitten joutuu lopuksi ilmaistöihin ja kyttäykseen jaksa tuota henkisesti.

      Typpille ei auta sanoa mitään.

      Edessä ei ole kuin eläkkeen anominen,henkinen ja rahallinen tilanne on loppussa.

      Kyllä on paapominen ulkomaalaisille ja kaikki noille on ilmasta missään niitä ei näy tukitoimissa ei missään,suomalaiset kyllä orjana perkele kelpaa saatana.

      • TanteroToinonen

        Kaskilla ei näy juuri ulkolaisia ja jos on näkynyt,niin nopeasti on liuenneet.Venäläisiä toki aina silloin tällöin pyörii,niinkuin jokaisessa halpatyöpaikassa mitä kaupunki järjestää.Kaskella kytätään ja miten esim.mielenterveysongelmista kärsivä kuntouttava voi kuntoutua,kun kytätään selän takana.Lääkitystä on lisättävä ja ehkä jopa kyseisen toiminnan jatkuessa turvauduttava keskeytykseen ja siitähän rankaistaan karenssilla,ei mielenterveysongelmista kärsivä kuntouttava jaksa välttämättä lähteä lääkäriin tilittämään työpaikkansa ahdistusta ja kyttäävää ilmapiiriä oikea palkkaisten osalta.Se että kytätään ja tullaan vielä sanomaan,että työllä on kiire,niin lisää kuntouttavan ahdistusta ja pahaa oloa entisestään.Eikö 9e/pv ole jo tarpeeksi alhaista!


      • TanteroToinonen

        Kyttääminen kun kohdistuu paniikkihäiriöiseen kuntouttavaan,niin siinä saattaa hyvinkin käydä niin,että se on sitten siinä kuntoutus.Paniikkihäiriö on vakava sairaus ja kun kytätään,niin saadaan ehkä aikaan kuntoutettavalle karenssi ja oireiden pahentuminen ja pahimmassa tapauksessa kuntoutettava ei koskaan enää pysty kuntouttavaan työtoimintaan!


      • Anonyymi
        TanteroToinonen kirjoitti:

        Kyttääminen kun kohdistuu paniikkihäiriöiseen kuntouttavaan,niin siinä saattaa hyvinkin käydä niin,että se on sitten siinä kuntoutus.Paniikkihäiriö on vakava sairaus ja kun kytätään,niin saadaan ehkä aikaan kuntoutettavalle karenssi ja oireiden pahentuminen ja pahimmassa tapauksessa kuntoutettava ei koskaan enää pysty kuntouttavaan työtoimintaan!

        Mitäs lähitte


    • TanteroToinonen

      Kyttäämisen tarkoitus on pahentaa kuntoutettavan oloa ja sillä pyritään saamaan aikaan karenssi ja näin yhteiskunta säästää menoissaan.

    • terveysmeni

      Niin kuin työllä ylempänä kirjoitinkin.

      Minulle kävi juuri niin kuin olitte kirjoittaneetkin,aiemmin olin leppoisa kaveri ja hyvä työntekijä niin tämä (typi ) nyt ahdisti niin paljon että kaskelle laittoivat että menetin hermot,en saanut olla rauhassa vaikka siitä varoitin etukäteen heitä.

      Ajoin autolla tuonne 40km matkan yhten suuntaan ja jne,minä en kestä kyttäystä joten olen ihan eläkeihminen siinä suhteen,kun ei saa edes palkaa,40km korvasivat mutta 40 piti itse kustantaa,ja joka kerran hait sitä korvausta,ei tullut kuin manulle ilallinen.

      Oli hyvinkin vaikeaa minulla on vielä lukihäiriö ja ei ihan mieto olekkaan niin minun piti täyttää tarkoin noita papereita joka lähtöön,ja katsokaa sitten kuin edes kunnon korvausta saanut,voi hemmetti että minä paloin henkisesti,kaiken kokekeena joutui vielä tuonne,no sitten jonossa piti kirjoittaa se puumerkki että on ollut paikalla ,voi hyvänen aika .

      Akat sielä typissä nauroi ja pilkkasivat,ne ei tajunut vaikka kerroin lähtökohtani ja kerroin myös psykiatrille niin nekään ei tajua.

      Ei tälläinen joka on joutunut lastenkotiin 7 päivän vanhana ja riepolteltu kodista kotiin ole täysipäinen.

      Olen enmmän sairas kun edes olen antanut ymmärtää,selkä meni raskaissa töissä,nyt tuli sarkoidoosia keuhkoihin ja astma päälle.

      En polta tai juo yhtään,silti on terveys mennyt,lääkäri käski liikkua,no 4 kertaa on käyty salilla mutta kun ei kärsi paljoo hummatta vaikka on tukiliivit päällä.

      Autolla ajokin tuskaa ja hermot paskana,ja silti kytätään ja pitäs olla yhteiskunnassa työntekijänä,millä terveydellä minä ole?kädet ei toimi terveystarkastuksessa kerroin tarkkaan nivelistä niin ei kuvattu kuului siihen typi juttuu terveys tarkastus.

      Selkä kuvattiin ja revenneet oli paikat silti piti olla typilöissä ja kulumia oli nyt on hermot mennyt.Ei kestä painostusta enään.

      • Anonyymi

        Sairas kaveri on mielenterveysongelmia ysi millinen Burana auttaa


    • sekoilua

      kyseisestä äijästä en kehtaa ees kirjoittaa

    • Näinoli

      Varsin outo paikka tuo Kaski-työvalmennus. Sinnehän on ohjattu monesti pitkäaikaistyöttömiä, aika tosikkoa h-kuntaa. Ja yleensä hauskuus joissain yhteistilaisuuksissa päälleliimattua.

    • IDateOnlyCrackWhores

      Kutsutaan APV - valvomaan firmaasi ja kohta väärinpieraissut pomokin joutuu maksamaan ziljoona kiloa maksaa korvaukseksi.

      Mokomat hiirennussijat saisivat aikaan vain paskaa,ripuliläjässäkin lilluessaan, APV on natsi

    • SivistymatonMoukka

      Joo se A.O. on kova kyttäilee,hiippailee pitkin käytäviä,välillä melkein seinilläkin,vittumainen ilme kasvoillaan

      • vittumikäantero

        Ihme ettei kukaan ole vielä vääntänyt tältä A.O. niskoja nurin. Mutta veikkaan että tuolla asenteella A.O on hankkinut joensuussa paljon vihamiehiä itselleen,


    • AriPekkaNikkola

      A.O on kirjanoppinut kyylä!

    • wernerska

      Ruokatunti ja kahvitauot ei kuulu kuntouttavalle työntekijälle, sen sijaan lepotaukoja saa pitää. Kahvia voi silti joutua muille keittämään, mutta työllistetty periaatteessa ei saisi sitä kahvia juoda työaikana, töiden jälkeen sitten voi juoda jos saa luvan.

    • kuntoutettu

      helppo kyykyttää näitä väsyneitä kipujen kanssa eläviä ym.vaivojen rasittamia ihmisiä. onnistusko jossain muussa porukassa.

    • Ihnkauheakaski

      Joo oon täällä kaskissa. Ihan kauhea paikka
      Hirveitä henkilökuntaa. Kyttäilyä ja vittuilua

    • tuho

      kohdistakaa noihin muutamaan ohjaajaan nää kasken ongelma kohdat käyttävät omaa valtaa

    • A.0

      "Sairausepidemian aikana ja tilanteessa, jossa lääkärin vastaanottoaikoja ei ole saatavilla, voidaan hyväksyttävänä selvityksenä pitää työterveyshoitajan tai terveydenhoitajan antamaa sairauslomatodistusta lyhytaikaisesta 1–3 kalenteripäivää kestävästä poissaolosta.”
      – Työpaikalla voidaan myös sopia, voiko työntekijä olla omalla ilmoituksellaan poissa esimerkiksi 1–3 päivää.
      Niinpä lain mukaan tuo perkeleen Honkalampi Kaski käyttää ahneuksissaan tuota 1 päivän velvollisuutta,kun sairastuu.Ahneudella ei ole mitään rajaa, talon omat palkkatyöläiset ovat huolissaan omista perseistään,työpaikoistaan ja siitä säätiön kannattavuudesta,niinpä on kiire ilmoittaa,kun sairastuu ja niinpä on aina kiire niillä saatanan töillä,mutta tässähän ainoatuhrit ovat juuri 9e tekijät.

    • KyyläAntero

      Kuntouttava työtoiminta on tapahduttava kuntoutettvan omien voimavarojen mukaan ja jokainen kuntoutettava on yksilönsä.Kysymyksessä kun on kuntouttava työtoiminta,niin kuntoutettavalle ei voida tulla puhumaan työvaiheen kiireestä,työkiire kuulu oikessa palkkasuhteessa oleville.Kuntoutettavilla henkilöillä voi olla esim.työkykyä rajoittavia tekijöitä ja muutenkin kuntouttavaa työtoimintaa ei voi verrata oikeaan palkkatyöhön.Nämä kiireestä puhuvat työnohjaajat saavat itse palkkaa työstään ja vetävät tietysti taloon päin.Huoli on talon kannattavuudesta ja omasta työpaikastaan.Mikäli kuntouttavaa henkilöä tullaan painostamaan puheella kiireestä,niin kuntoutettava henkilö voi tehdä tehdä ilmoituksen omalle sosiaaliohjaajalle.

    • KyyläAntero

      Perussuomalaisten kansanedustaja Maria Tolppanen ihmettelee kuntouttavan työtoiminnan väärinkäytöksiä.

      Kuntouttava työtoiminta on kunnan järjestämää toimintaa, jonka tarkoitus on parantaa henkilön elämänhallintaa sekä luoda edellytyksiä työllistymiselle. Kuntouttavaa työtoimintaa ei saa hankkia yritykseltä. Tällä pyritään siihen, että kuntouttavan työtoiminnan asiakkaiden työpanosta ei käytetä taloudellisen voiton tuottamiseen.

      – On käynyt ilmi, että lakia rikotaan häikäilemättömästi ja kuntoutettavia työllistetään voittoperiaatteella toimiviin yrityksiin, Tolppanen toteaa.

      – Näyttää myös siltä, että palkatta tehtävä työ on paisumassa kannattavaksi liiketoiminnaksi ympäri Suomen. Esimerkiksi eräs uusi vantaalainen pesulapalveluyritys ilmoitti lehdessä toiminnan aloittamisesta ns. työllistämistoimena. Yritys kyllä työllistää, mutta palkkaa työntekijät eivät saa, työ teetetään kuntoutettavana työtoimintana ja työkokeiluna. Henkilö siis tekee työtä yritykselle ja saa siitä työmarkkinatuen ja yhdeksän euroa per päivä sekä päivittäisen kulukorvauksen. Toiminnan voitto jää yrittäjän taskuun.

      Yhdeksän euroa päivässä

      Tolppasen mukaan eräs lahtelainen osakeyhtiö kehuu harjoittavansa menestyvää liiketoimintaa, jonka liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa vuodessa. Yrityksen ydintehtävä on kuntouttaa ihmisiä työelämään tuotannollisissa työpajoissa.

      – Työpajoihin etsittiin lehti-ilmoituksella työpajapäällikköä, jonka tehtävänä olisi valmentaa ihmisiä eteenpäin elämässään. Tämän yrityksen päivittäinen vahvuus on parisataa työntekijää, josta noin 60 on toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella, loput ovat kuntoutujia, Tolppanen sanoo.

      – Yksi toimista on kuitenkin ylitse muiden. On käynyt ilmi, että ihminen löytää itsensä vanhasta työpaikastaan, josta hänet on puoli vuotta aiemmin irtisanottu, tekemästä omaa entistä työtään 9 €/päivä. Tilanne on kestämätön. Se on selkeää työntekijän hyväksikäyttöä ja ihmisarvon viemistä.

      Työperäistä ihmiskauppaa?

      Tolppasen mukaan vastuu on TE-keskuksilla, joiden olisi puututtava selkeisiin rikkeisiin. Hän sanoo, että tämänkaltaisessa toiminnassa on työperäinen ihmiskauppa hyvin lähellä.

      – Nämä ovat vaikeita asioita, mutta ne on tunnistettava ja niihin on puututtava. TE-keskuksissa on tiedossa ihmisen työhistoria. Ketään ei pidä alistaa kuntoutettavaksi omaan työhönsä. Tuotannollisista ja taloudellisista syistä irtisanottu ei menetä ammattitaitoaan irtisanomisen takia. Nykyisellään kuntoutuspaikka on otettava vastaan, koska muutoin työkkäri kirjoittaa karenssilapun.

      Valtio maksaa viulut

      Tolppasen mukaan on vaikea kuvitella, että edes osa-aikaista palkkatyötä löytyisi työttömille, jos työvoimatoimisto tarjoaa ilmaisia, ammattitaitoisia ja työkykyisiä työntekijöitä.

      – Valtiolle tämä on kallista, koska valtio kustantaa tämän orjatyön.

      Tolppanen jätti aiheesta kirjallisen kysymyksen hallitukselle.

      SUOMEN UUTISET

    • KyyläAntero

      Aktivoinnin anti työttömälle: "Nöyryytystä ja itsensä turhaksi tuntemista"
      Huittislaisen Teppo Palmroosin mielestä kuntouttava työtoiminta on nöyryyttävää. Palmroos sanoo, että hänelle valehdeltiin mahdollisuudesta saada oikeaa työtä. Vain kolme prosenttia työttömistä siirtyy kuntoutuksen jälkeen töihin.Huittislainen Teppo Palmroos kävelee joka tiistaiaamu kahdeksaksi täyttämään ristisanatehtäviä Huittisten päivätoimintakeskukseen.

      Hän astelee Huittisten keskustan halki pitkin hampain. Jos Palmroos jäisi kotiin, hänen tukiaan leikattaisiin, eikä nelihenkinen perhe tulisi toimeen.

      Viimeisen kahdeksan vuoden aikana Palmroos on muutaman kerran kieltäynyt menemästä aktivointiin. Silloin hän on saanut tukien jäädytyksestä aiheutuvan karenssin.

      – Täytyy tulla vähän vähemmällä toimeen, mutta henkisesti se tuntuu helvetin vapauttavalta, Palmroos sanoo.

      Palmroos on mukana kuntouttavassa työtoiminnassa. Hänet on velvoitettu olemaan joka viikko neljä tuntia päivätoimintakeskuksessa. Kunnat ja kaupungit tarjoavat tällaista aktivointia muun muassa siksi, että niiden ei tarvitse maksaa sakkoa valtiolle.

      Palmroos pitää aktivointiaan hyödyttömänä.

      – Siellä ei tehdä yhtään mitään. Ei puutu kuin imelät viulut, niin meininki olisi kuin elokuvasta Yksi lensi yli käenpesän.

      Palmroos kertoo, että hän voisi tehdä kaikenlaisia töitä. Rakennushommat eivät onnistu polvivamman takia.

      Hän yritti hakea töitä vuokratyöfirman kautta. Se ei Palmroosin mukaan onnistunut, sillä vuokratyöfirmalle ei kelvannut hänen prepaid-liittymänsä.

      Mitä Palmroos on saanut kuntouttavasta työtoiminnasta?

      – Pahaa mieltä ja vitutusta. Nöyryytystä ja itsensä turhaksi tuntemista, hän sanoo.
      Palmroos väittää, että häntä huijattiin

      Palmroos meni mukaan kuntouttavaan työtoimintaan kahdeksan vuotta sitten.

      – Minulle valehdeltiin, että tämä voisi johtaa oikeaan työpaikkaan, Palmroos sanoo.

      Kuntouttavasta työtoiminnasta työllistytään huonosti. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan vain kolme prosenttia päätyy kuntoutuksen jälkeen palkkatöihin. Yleensä päädytään uudelle kuntouttavalle jaksolle tai takaisin työttömäksi.

      Kuntouttava työtoiminta on alun perin tarkoitettu esimerkiksi päihdeongelmaisille, minkä vuoksi sillä on huono maine.

      Eräs nimettömänä pysyttelevä entinen työtön kertoo, että toimintaan oli kiusallista joutua mukaan.

      – Nimike kuntouttava työtoiminta on leimaava. Siitä tulee automaattisesti mieleen, että ihmisellä on alkoholi- tai huumeongelma, hän sanoo.

      Kuntouttavassa työtoiminnassa on mukana 25 000 työtöntä. Määrä on yli kaksinkertaistunut kolmessa vuodessa.

      Mukana on nykyään paljon sellaisiakin työttömiä, joilla ei ole ongelmia elämänhallinnan tai päihteiden kanssa.

      Ensi vuonna kuntoutettavien määrän odotetaan kasvavan lisää, kun kunnat joutuvat maksamaan entistä herkemmin sakkoa työttömistä.
      Kaupungilla tarjolla muutakin kuin ristikoiden täyttöä

      Huittisten kaupungilta kerrotaan, että kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat voivat halutessaan vaihtaa toimipistettä.

      – Meillä on esimerkiksi Meijerin piste, jossa voi hyödyntää omaa osaamistaan. Siellä on muun muassa puupaja ja metallipaja, sanoo kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja Arja Lehtinen.

      – Jokainen saa tehdä jotain, ja tekemistä löytyy varmasti. Pyrimme myös kuuntelemaan ihmisen omia toiveita, Lehtinen toteaa.

    • KyyläAntero
    • kököä

      muualla on hyvät ja ymmärtävät ohjaajat. ei vittuilusta tuuylimääräistä rasitusta. tarkista kaski joskus työyhteisösi pari työntekijää

    • ImelätViulut

      Helppohan se on kyttäillä ja vittuilla vähäosaisille näiden palkkatyöläisten.9e työntekijöille kun ei makseta edes palkkaa,eikä ole edes työterveyshuoltoa,niin lähtökohdat on jo valmiiksi huonot.Alunperin kuntouttava työtoiminta suunniteltiin alkoholisteille ja menneisyyden haamut kummittelee edelleen.

    • Uusiaohjaajia

      Nii sais joku isompi kenkänen pomo käydä välillä tarkkailemassa kasken työntekijäohjaajija. Kohteleevat 9 e työharjottelijoita kuin roskaa. Kyttäävä ja ilkkuvat. Suoranaista kiusausta. Varmasti parempi ohjaajia olis ihan jonossa.

    • Onkotottatää

      Onko totta että kaskella 9 euron harjottelijat laitetaan jopa ajamaan trukkia, vaikkei heillä olisi trukkikorttia? Perustellen siten että, kyllähän ketä vaan osaa ajaa trukilla jos on autoo ajanu.

      Joku sais syynätä firman touhuja.

      • ImelätViulut

        Kaskilla olleena,mutta sitä en tiedä ketkä trukilla ovat ajelleet.Trukilla ei tartte 9e tekijän Kaskilla ajella,jos ei itse halua.Jos tullaan ehdottamaan trukilla ajoa,niin siitä voi kieltäytyä ja jos ei mene kaaliin,niin ilmoitus on hyvä tehdä omalle sosiaaliohjaajalle ja tarvittaessa kantelu eduskunnan oikeusasiamiehelle.


      • vittumikäantero

        Tuon lisäksi kannattaa tehdä kantelu työsuojelupiiriin/viranomaisille,


    • kokemustaON

      On muuten ihan ufo paikka, itsekin siellä olleena voin todeta, että työtahti ei todellakaan ainakaan liian tiukka ole - päinvastoin, ihmiset tekevät tooooodella hitaasti hommaa ja sit jos itse teet nopeammin, niin ei ole enempää töitä. Ja se porukka, kukaan ei puhu mitään, kaikki tuijottavat vain hiljaa omaa napaansa ja ei edes tervehditä työkavereita! Sairaaksi tuolla tulee.

      • Hahperkele

        Niinhän nuo kertoivat ettei "töissä" hiki tule.
        Ongelma on miten saisi ajan kulumaan kun ei kuulemma aina runkatakaan jaksa.
        Vai pitäisi joutenolosta ja tyhjänpäiväisyydestä vielä palkkaa maksaa!
        Soshuollon kustantamissa sätkänsavuisissa asunnoissane ette kuitenkaan muuta tee kuin kiljua ja käteenvetoa. Siinä se on elämän tarkoitus ja päämäärä.


      • ImelätViulut

        Tiedoksi,siellä ei makseta PALKKAA!!!


      • ImelätViulut

        Työnteko on ilmaista,ilman palkkaa,vain kulukorvaus 9e/päivä ja jos olet sairaana,niin hätä on samana päivänä toimittaa sairaslomatodistus!


    • ExKaskilainen

      Kyllä siellä ohjaajat puhuvat usein kiireestä ja sitä ei tartte ainakaan kuntouttavassa lain mukaan pitää.Tervehtimistä ei kannata odottaa ja hiljaisuutta riittää.Toi Antero mulkku ilme kasvoillaan aina kävelee!

    • minneilmoituskantelu

      Siis työtahti todellakin on liian kiireinen ja kokoonpanossa kahta vuoroo paiskitaan.

      Trukilla ajelee kortittomat jne.

      Onko teillä siis tarkkoja linkkejä heittää, mihin kantelun voi tehdä?
      Omalle sosiaalityöntekijälle ja eduskunnan oikeusasiamiehelle?

      Entä tuo työsuojelupiiri, eli minne siis. Oon avuton ja uupunut töistä.

      • vittumikäantero

        Tässäpä on työsuojelupiirin yhteystiedot,

        http://www.tyosuojelu.fi/tietoa-meista/yhteystiedot/ita-suomi

        Eihän kortittomat saa ajella trukilla ja käsittääkseni trukin käyttämiseen tarvitaan trukkikortti sitä varten, että jos vahinko sattuu että vakuutusyhtiö luistaa vahingonkorvauksista siinä tilanteessa jos trukilla sattuu joku vahinko ja sen vahingon voi joutua silloin korvaamaan kortiton trukkikuski ja jos ei ole lisäksi sitä trukkikorttia, että ei kannata ajaa jos ei ole ajokorttia ja sitä trukkikorttia. Tämähän on trukkikortti on työsuojeluun liittyvä asia, uskoisin työsuojelupiirinkin kiinnostuvan siitä jos siellä kortittomat ja trukkikortittomat ajelevat trukilla, koska sehän on aina riski muille työntekijöille siinä tilanteessa.


      • vittumikäantero

        Ajetaan trukilla julkisella/yleisellä alueella, (ei suljetulla alueella) lisäksi onko trukki rekisterissä ja vakuutettu?


      • ImelätViulut

        Ota yhteyttä kaupungin sosiaaliohjaajaan!


    • minäkinsielläolin

      Saanko udella, mitä hommia te siellä teette/olette tehneet, jotka valitatte liian kiireisestä työtahdista??!

      • NäinOnKaski

        Niin mitä siellä tehdään liian kiireessä?? Ainakin alihankinnan puolella kokoonpanotehtävät on sellaisia,että lapsikin pystyisi niistä suoriutumaan ja ihmisten työtahti kammottavan verkksinen. Silti ei keritä olevinaan edes työkaveria tervehtimään, kun "pitää keskittyä"!


    • Hyviinpäärjäävä

      Olisit vaan jaksanut koulussa keskittyä siihen opiskeluun niin ei olis tarvetta olla täällä valittmassa kun kaikki kusee silmään ja käyttää hyväksi.

      • EipalkkaaEiKiirettä

        Kyseessä on huonompiosaisten hyväksikäyttö ja puolustaminen ja oikeudet ne on kaikilla,antaisitko itse viranomaisten käyttää hyväksi ja tyytyisit kohtaloosi?Vai oletko itse näiden Säätiöiden palkkalistoilla,kun asia tuntuu vaivaavan?


      • Noinhan_se_on

        "Olisit vaan jaksanut koulussa keskittyä siihen opiskeluun niin ei olis tarvetta olla täällä valittmassa kun kaikki kusee silmään ja käyttää hyväksi."

        On vahvasti epäiltävissä kyseessä olevan juuri sellaiset yksilöt joita ei millonkaan ole kiinnostanut muu kuin yhteiskunnan siivellä eläminen, eli kyseisten herrojen eteen pitäisi tuoda kaikki valmiiksi. Kun niin ei tapahdukaan, kehitellään ja keksitään mitä erikoisempia tarinoita ja valitetaan kaikesta mahdollisesta.
        Tälläkin palstalla on nähtävillä kuinka nuo omasta syystään epäonnistuneet ränkyttää vuosi toisensa jälkeen ja toiset samanlaiset idiootit vahvistaa muiden samanlaisten idioottien kertomuksia tosiksi. Kaikissa muissa on vika mutta milloinkaan ei heissä itsessään. Varmastikin elävät aivan väärässä yhteiskunnassa!
        Luulisi noin täydellisten jo ottavan repun selkään ja matkustavan näyttämään suuria kykyjään ja ääretöntä älykkyyttään maailmalle sen sijaan että pärisevat jossain Honkalammen kuntouttavassa työtoiminnassa muutaman tunnin viikossa!


      • TrukkiTimppa

        Taidat tässä todistaa juuri sitää omaa viisauttasi ja herrojen nuoleskelua.Kirjoitat" on vahvasti epäiltävissä.."Olettamalla leimaat ihmisiä,siispä ilmeisesti tiedät tuosta Honkalampi-säätiöstä kaiken mahdollisen aina työntekijöitä myöten.


      • Palkkapaskiainen
        Noinhan_se_on kirjoitti:

        "Olisit vaan jaksanut koulussa keskittyä siihen opiskeluun niin ei olis tarvetta olla täällä valittmassa kun kaikki kusee silmään ja käyttää hyväksi."

        On vahvasti epäiltävissä kyseessä olevan juuri sellaiset yksilöt joita ei millonkaan ole kiinnostanut muu kuin yhteiskunnan siivellä eläminen, eli kyseisten herrojen eteen pitäisi tuoda kaikki valmiiksi. Kun niin ei tapahdukaan, kehitellään ja keksitään mitä erikoisempia tarinoita ja valitetaan kaikesta mahdollisesta.
        Tälläkin palstalla on nähtävillä kuinka nuo omasta syystään epäonnistuneet ränkyttää vuosi toisensa jälkeen ja toiset samanlaiset idiootit vahvistaa muiden samanlaisten idioottien kertomuksia tosiksi. Kaikissa muissa on vika mutta milloinkaan ei heissä itsessään. Varmastikin elävät aivan väärässä yhteiskunnassa!
        Luulisi noin täydellisten jo ottavan repun selkään ja matkustavan näyttämään suuria kykyjään ja ääretöntä älykkyyttään maailmalle sen sijaan että pärisevat jossain Honkalammen kuntouttavassa työtoiminnassa muutaman tunnin viikossa!

        Siinä kyseinen juntti puolustelee herroja ja luulee kaikkien olevan yhteiskunnan siivelläeläjiä,jotka ovat joutuneet kyseiseen toimintaan karenssin uhalla.Taidat olla itse juuri sen luokan paskiainen,että nuoleskelet vielä näitä honkalampisäätiöitä ja muita vastaavia.


    • kertokaakokemuksinne

      Olipa mikä työpaikka hyvänsä, esim kaupunki työllisstää, niin esimiehet ovat kyttääviä ja käskyttäviä..
      Kaupunki maksaa noin 5-600euroa alempaa palkkaa, sitten tarjoavat jonkun konsertin'ilmaiseksi', minkä työntekijä on periaatteessa itse maksanut .
      Joulun aikaan tarjotaan joluruoka, jotta orjat painaa niskalimassa töitä ja unohtaisivat,että heitä kusetetaan.
      Vakkari työntekijät tärkeilee lämmityskeittiöissään ja ovat naamapaksuna olevinaan tehokkaita., vaikka eivät tiedä oikeanruuan päälle mitään.

    • tuntuujoprovolta

      Koko ketju ei ole uskottava, olen itse Kuntouttavan työtoiminnan ohjaajana muualla Suomessa. Tässä ketjussa on epäkohtia, jotka eivät toivottavasti pidä paikkaansa. Ensimmäinen taho johon ottaa yhteyttä on Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja, joka yhdessä sosiaalipuolen ja Te- verkoston kanssa pohtii asiakkaan tilanteen uudestaan. Yrityksissä ei voi olla Kuntouttavan sopimuksella, asia on yksiselitteisesti laissa kielletty. Myös työn "teetättäminen" pakkotahtisesti on paheksuttavaa eikä todennäköisesti vastaa sopimukseen asetettua tavoitetta.

      • Eiooprovoq

        Ei oo provo. Varsinki kokoonpanossa kohtuuttomat vaatimukset ja työtahti. Ohjaajat kyttää. Ite eivät tee mitään.


      • Alihankataeikoko

        Lisään vielä että tarkoitin "alihankinnassa".

        Ilmanko kiiruhtavat, kun nimikin kertoo, etttä tuotteet menee myyntiiin. Alihankinta


      • vittumikäantero
        Eiooprovoq kirjoitti:

        Ei oo provo. Varsinki kokoonpanossa kohtuuttomat vaatimukset ja työtahti. Ohjaajat kyttää. Ite eivät tee mitään.

        Lisäksi on hyvin epäselvää että tuotteet ja työtehtävät joita tehdään niin mille taholle ne tehdään se on erittäin epäselvää kun saman katon alla ja samoissa tiloissa toimii kaski-honkalampisäätiö ja juhta oy eli periaatteessa pitäisi tietää kummalle teet töitä, jos olet kaski-honkalampisäätiöllä ja sitä kautta teet juhta oy:n tuotteita/tilauksia niin on vähintäänkin hämärän tai laittomuuden rajamailla tämä toiminta, lisäksi osa ohjaajistahan on kummankin toimijan työsuhteessa että näin


      • Palkkapaskiainen

        Siellä ei kerrota minne tuotteet menee ja mitä ne on,vastataan hyvin vaisusti,jos kysyy.Seinillä on tuotteiden työ tavoitemäärät,joita ei tarvitse tietenkään yrittää ilmaisessa palkattomassa työssä.Ohjaajat ovat vaihtuneet aika tiukkaan ainakin siellä alihankinnan puolella.Potkutkin on annettu tänä vuonna ohjaajalle sen Anteron toimesta.Antero hommas sinne välillä 20 v juipinkin ohjaajaksi.Kirjallisia varoituksia on Antero myös jakanut.Home-epäilyt on nyt menossa siellä kaskilla ja jotain pyörimistä on ollut siltä taholta.Olen tehnyt kantelun mm.eduskunnan oikeusasiamiehelle tuosta honkalampi säätiöstä.


    • kuntoutettu

      kyllä on ohjureilla opit menny hukkaan.

    • karessinsaanut

      Kerrompa oman tarinani kun olin kaski-honkalampisäätiöllä työharjoittelussa/työkokeilussa, siellä ollessani sain karenssin 5kuukauden työssäoloehdon (puhutaan elinkautisesta karenssista). Tähän pois potkimiseen kaski-honkalampisäätiöllä ihan alusta lähtien pyrittiin että saadaan karenssi järjestämällä järjestettyä, tästä karenssista tottakai laadin asiaan kuuluvan valituskirjelmän/lausemalman työttömyysturvan muutoksenhakulautakuntaan. Siellä ei valitukseni tuottanut tulosta, jatkoin valittamista vakuutusoikeuteen eikä sielläkään valitukseni tuottanut muutosta asiaan. Te-toimistossa jos ovat tätä kaski-honkalampisäätiötä tai honkalampisäätiötä yleensä ehdottaneet niin olen kertonut te-toimiston virkailijalle tarinani että mitenkä kävikään honkalampisäätiöllä ollessani virkailijat eivät muka ole koskaan kuulleet mitään näin negatiivista tai tälläistä asiaa honkalampisäätiöstä mutta ihme kyllä virkailija ymmärräsi minua tuon jälkeen. Sanoin että nyt olet kuullut ja tiedät tarinani miksi kyseinen paikka on minulle kirosana

      • karenssinsaanut

        Kehtaisivat vielä valehdella työkkärille lausunnossaan potkujeni syyksi mm työkalujen tarkoituksellinen rikkominen, työmotivaatiota moittivat ja että annetut työtehtävät eivät ole sujuneet. Ihan oikein että kaski-honkalampisäätiöstä on tehty kantelu eduskunnan oikeusasiamiehelle, lisäksi kannattaisi patentti ja rekisterihallitukseen tehdä kantelu että toimivat vastoin säätiön/yhdistyksen sääntöjä


    • poltakaakokopaska

      Lukekaa tämä minun sepustukseni,yhdistyksistä mm.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14013014/mika-se-on-kun-pilluvaahdossa-akat-palvovat-mamuja

    • Anonyymi

      Kovin ontuu.

    • Anonyymi

      EU tulee apuun kieltämällä kaiken maailman usbit.

    • Anonyymi

      Lataa slapkings.

    • Anonyymi

      Mielenterveysongelmat yleisiä jos ei saa kahvia keittää.hakisi apua.

    • Anonyymi

      On suljetulla osastolla taas päästetty porukkaa tietokoneen ääreen.

    • Anonyymi

      Uusin tilasto osoittaa Itä-Suomen synkkää aluetta mielenterveys asioissa ja sen kyllä huomaa esim.kahvinkeittomkieletty

    • Anonyymi

      Pyydä/vaadi virkatodistusta kuntoutukselta vastaavalta

    • Anonyymi

      Olet siellä töissä etkä kahvia litkimässä! Liikettä niveliin!

      • Anonyymi

        olet ilmeisesti armeijassa töissä kirjoituksesi perusteella


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        olet ilmeisesti armeijassa töissä kirjoituksesi perusteella

        Mitä sinä armeijasta muka tiedät?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sinä armeijasta muka tiedät?

        eräs kapiainen kerran sano että hymy pyllyyn


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eräs kapiainen kerran sano että hymy pyllyyn

        Meille sanoi vääpeli että rivissä ollaan hiljaa ja ilmeettömänä, te ette naura vaikka ohitse hiihtäisi verinen v**tu sikari hampaissa!
        No silloinhan rivistö räjähti nauramaan...


    • Anonyymi

      Kun itsellä on paha olla niin purkaa pahaa oloaan toisille.ei ole minun vika jos sinulla on vaikeaa käy hakemassa apua mielenterveysongelmiin.

    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1780
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1095
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe