Naapurissa jytisee 12/24.

Omakotitaloon345

Mitä tehdä kun naapuri meluaa häiritsevästi? Asun siis kaksiossa ja yläkerran naapurista alkaa kuulua joka aamu 7 hirveetä töminää, hyppimistä (ihan kuin hypättäis tasajalkaa ja jostain korkeammalta alas), kalusteita raahataan huoneen toisesta päästä toiseen, tavaroita tiputellaan joskus 10kin kertaa putkeen (eli nostetaan ylös ja tiputetaan taas lattialle), lattiaa ja lattialistoja hakataan jollain. En usko että remonttia kuitenkaan kun ei kuulu naputtelua/vasarointia..? Tätä siis jatkuu aamu 7 iltapäivään asti tai joskus iltapäivästä hiljaisuuteen asti. Teen töitä kotona ja viikonloppuisin haluaisin jonkinlaista rauhaa.. En häiriinny askelista, satunnaisista kolinoista/paukkeesta mutta nyt menny hermot.. Valitanko turhasta?

13

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Höpöhöpö_

      Höpö höpö, vai mistä on tieto että näin tehtäisiin?
      Asiat usein ei ole miltä ne saattaa kuulostaa.

    • ehkäpä.näin

      Lapsi herää aamulla ja purkaa ylimääräistä energiaansa. Masentunut yh äiti ei jaksa viedä lasta ulos temmeltämään. Naapurin apua tarvittaisiin.

    • ääntämahtuu

      Muuta spöndelle helkutin spönde

      • 513513513

        Te Helsinkiläiset ette selviä minuuttiakaan Kehä III ulkopuolella eikä teillä ole mitään käsitystä siitä millaista elämä "maalla" on. Täälläkin on melua ja melskettä vaikka sun kaltaselle itteään täynnä olevalle idiootille se on mahdoton ymmärtää. Hävettää teidän puolesta ku harva teistä edes tietää mikä lehmä on (ei, se ei ole sun mielikuvitustyttöystävä).


    • HäirittyMyöskin

      Käy sanomassa kasvotusten asiasta.
      Jos on vähänkään älykäs ja päästään terve naapuri, niin rauhoittaa kyllä tuota meluamistansa.
      Ja jos ei rauhoitu, niin isännöitsijään yhteyttä häiriöilmoituksen muodossa viimeistään, jos ei muu auta.
      Poliisillekin voi soittaa, mutta tuskin tulevat ihan tuollaisen takia, vaikka se häiritseekin. Yöaikaan järjestetyt bileet, perheriidat ja vastaavat on eri asia, sellaisesta poliisi tulee herkemmin paikalle.

    • Omakotitaloon345

      Tämä talo on täynnä juoppoja, työttömiä ja nuoria ja meteli on sen mukainen. Alakerran mummo kertoi että tästä talosta ei ketään ulos saa vaikka kuinka valittaisi. Päätin siis antaa naapurille samalla mitalla takaisin!

    • Katastrofaalista, jos sallinette artikulaationi.

    • parempaaväkeä

      Muuta pois vähän kalliimpaan kämppään niin ei tarvi kuunnella luusereita.

    • Joulurauha2015

      Tänään on Jouluaatto.

      Nukuin vähän ja huonosti viime yönä , klo 05 - 09.30. Kävin aamulla kaupassa. Otin lääkkeet. Vatsavaivaa ja refluksitautia. Kävin apteekissa hakemassa ahdistuslääkkeet. Nyt toivoisin, että voisin nukkua jonkin aikaa, illemmalla voisin katsoa TV:stä vaikka elokuvia.

      Joulurauha on julistettu Suomen Turusta, mutta taisi kiertää kerrostalon rappuni se julistus. En voi käsittää yläkerran porukkaa ja elämäänsä. Nuori äiti ja isä, koira ja kaksi taaperoikäistä lasta, neliöitä pienessä kaksiossa 49 m. Nupit on kaakossa ja basso tuntuu minullakin täällä alakerrassa kuin sydän pompsahtaisi paikaltaan. Tämä huuto, tappelu tai vaihtoehtoisesti hurja outo (SYY ??? ) hysteerinen naurunremakka ja parvekkeen oven läimiminen on jokapäiväistä elämänmenoa tuossa perheessä.

      Luulin ja toivoin, että Joulun aika olisi rauhallista. Tuntevatko virolaiset lainkaan Joulua ? Minulla on onneksi uudet, käyttämättömät korvatulpat, joululahjaksi itselleni.

      Taidan mennä yrittämään päiväunia.

      Hyvää Joulua kaikille yksinäisille ihmisille.

    • wefdcwefdwef

      Lapsiperheet on talon pahimmat meluajat yleensä. Siinä ovet paukkuu niin että kuuluu toiseen taloon saakka, seinät halkeaa myös, hissit on rikki kun tenavat leikkii niillä, seinät töhryillä jne..

      Onneksi ne asuu tuolla alempana, ei kuulu muuta kuin se ovien pauke kun ovat liikkeellä. Iskee jyskyy koko talo, kamalaa ovien hakkaamista ja kohta kuuluu pihalla lasten mekastus 1 1..

      Ei tuosta nyt suurta haittaa ole, sääli vaan talon rakenteita, ovia, lukkoja ja muuta..

    • ihmettelen_taas

      Jos joku soittaa musiikkia kovallla tai pitää muuta melua, niin olisikohan ihan ylivoimaista soittaa puolestaaan ovikelloa?

      • uiop098

        Älä ikinä valita meluamisesta tai muusta häiriköinnistä henkilökohtaisesti. Se häirikkö voi olla joku vajaaälyinen vapaan kasvatuksen tuotos ja se takuulla ottaa sut jollain tavalla silmätikukseen, esim. häiriköi vielä enemmän tai jopa puhkoo auton renkaita. Näin se vaan on.


      • ihmettelelen_taas
        uiop098 kirjoitti:

        Älä ikinä valita meluamisesta tai muusta häiriköinnistä henkilökohtaisesti. Se häirikkö voi olla joku vajaaälyinen vapaan kasvatuksen tuotos ja se takuulla ottaa sut jollain tavalla silmätikukseen, esim. häiriköi vielä enemmän tai jopa puhkoo auton renkaita. Näin se vaan on.

        Olen valittanut henkilökohtaisesti useita kertoja naapuriasunnosta, jonka omistaa yleishyödyllinen säätiö. Joka ainut asukas, joka sinne sijoitetaan on ollut eri tavoin epäsosiaalinen ja kaikista heistä on lähtenyt erittäin paljon juoppomelua. Kun yksi muuttaa pois, niin toinen paskiainen muuttaa tilalle. Ensin sanon ystävällisesti muutamia kertoja, sitten on vuorossa isännöitsijä ja taloyhtiön hallitus tietenkin.

        Olisin itse melkoinen idiootti, jos vain alistuisin mölyyn.

        Valitettavasti ei ole taloudellisia rahkeita muuttaa muualle (kyseessä on siis minulla omistusasunto).

        Kukaan ei ole toistaiseksi ottanut minua silmätikukseen. Yhdessä tapauksessa toistuvat valitukset eivät auttaneet, melu jatkui ja kaveri sai sitten häädön.

        Tottakai jokaisen normaalin ihmisen tekisi mieli kuristaa mölyapinat tai heittää ne alas portaita, mutta elämme sivistyneessä yhteiskunnassa ja lähtökohtaisesti käyttäydymme sivistyneesti toisiamme kohtaan. Eihän meitä muutoin apinoista erota.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1749
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1262
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      76
      1086
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe