Miksi vasemmistoterroristit murhaavat viattomia

Sattuuko-joku-tietämään

19

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sott

      Pariisin joukkomurhan tekijät olivat persuoikeiston sisarjärjestön arabialainen muunnos. Molempien politiikka tukee toinen toistaan.

      • uneimm

        Kommunisteilla ja muslimeilla on järkyttävän kummallinen uskonto, joka kehottaa murhaamaan vääräuskoiset. Ne ovat tuolta kohtaa mielisairaita.
        Kansa on kuitenkin äänestänyt ne paitsioon.

        Kiitos kun huomautit.


    • mienu

      Persuoikeistolla, uusnatseilla sekä islamilaisella terrorismilla on sama ideologia. Työväenliike nurin ja maassa olevilta vähemmistöiltä oikeudet pois. Persuoikeisto ja kiihkoislamismi nojautuvat nojautuvat väkivaltaan. Persuoikeiston toimet vahvistavat islamin nimissä esiintyvää väkivaltaa.

      • oman

        Mistä tiedät asiat noin hyvin että kaikissa kommunistimaissa ja -systeemeissä on aina ollut päällimmäisinä asioina; ihmisen halveksunta, alistaminen, diktatuuri, saatanallinen epäinhimillisyys ja sadismi ? Olet vissiin tutustunut kommunismin historiaan aika hyvin ? Tästä sinulle suuri kiitos ja kunnia. Jos et ole käynyt Budabestin terror-museossa niin käy, siellä asiaan annetaan lisää valaistusta ja tietoja diktatuureista nimeltä kommunismi ja natsismi.
        Tänä päivänä me liitämme tähän rikollisjoukkoon fundamentalistimuslimit, jotka hirveydessään nousevat näiden kahden rikollislauman rinnalle.
        Kiitos huomioista.


    • isis.mvsakki

      Islamilainen fundamentalismi, joka esiintyy terroritekoina on porvarillinen oppi. Niiden teloituslistalla ovat ensimmäisenä työväenliikkeen edustajat. Persuoikeisto harjoittamalla väkivaltaa sekä propagandaa toismaalaisia kohtaan edistää terrorismia.
      Suomalaiset kommunistit sanoutuvat irti kansallisuusvihasta ja väkivallasta turvapaikanhakijoita kohtaan.
      Natoturkki sanoo sotivansa ISISTÄ vastaan. Turkin, Syyrian ja Irakin islamilaiset kurdit sotivat maasotavoimana ISISTÄ vastaan. Natoturkki ampuu kurdien PKK-sotilasosastoja ja jotka ovat kurdien armeijan pääosa. Alueella on islamilaisia voimia, jotka haluavat kaataa isis- ja muun terrorismin.
      Yhä useammat julkisuuden henkilöt kyselevät sen perään kuka tai ketkä ovat saattaneet arabimaat mittavan tuhon kohteeksi. Turkin kommunistinen puolue tuomitsee islamilaisen terrorismin. SKP tuomitsee myös.
      Suomalainen oikeisto tukee terrorismia suuntaamalla vihaa turvapaikanhakijoita vastaan.

      • folo

        On hyvä että Sinäkin olet huomannut kommunistien olleen sadistisia murhaajia. Koskaan ei ole liian myöhäistä ymmärtää elämää ihan sen omista lähdöistään. Ja on hyvä että Sinäkin vaadit kommunisteja vastuuseen rikoksista ihmisyyttä vastaan. Sillä sektorilla kommunistien saavutukset ovat ylittämättömät. Maailman ihmiset eivät tule koskaan antamaan anteeksi kommunistirikollisille niiden tekemiä rikoksia ihmisiä ja ihmisyyttä vastaan.

        On hyvä että Sinäkin ymmärsit asiat ja saat omatuntosi kuntoon ennen lopullisia tuomioita.


      • isis.mvsakki
        folo kirjoitti:

        On hyvä että Sinäkin olet huomannut kommunistien olleen sadistisia murhaajia. Koskaan ei ole liian myöhäistä ymmärtää elämää ihan sen omista lähdöistään. Ja on hyvä että Sinäkin vaadit kommunisteja vastuuseen rikoksista ihmisyyttä vastaan. Sillä sektorilla kommunistien saavutukset ovat ylittämättömät. Maailman ihmiset eivät tule koskaan antamaan anteeksi kommunistirikollisille niiden tekemiä rikoksia ihmisiä ja ihmisyyttä vastaan.

        On hyvä että Sinäkin ymmärsit asiat ja saat omatuntosi kuntoon ennen lopullisia tuomioita.

        Olet oikeassa, olin väärässä ja olen ollut väärässä. Antakaa anteeksi, minulla on ollut kaikenlaisia ongelmia syntymästä lähtien yritän parantaa tapani, ihan oikeasti !


    • valehtevat.persut

      Pariisin joukkomurhan suunnittelivat ja toteuttivat porvarilliset toimijat. Natoporvarit tuhoavat arabimaita. Arabimaissa nousee nationalismi ja asealivoima pakottaa tyytymään ns. terroristisiin tekoihin. Porvarit sotivat keskenään. Arabinationalismin ideologiana on heidän vapautensa ja islaminusko. Läntinen osapuoli nojaa ylivoimaiseen natoasevoimaan, kristinuskoon ja läntiseen vapauteen.
      Natolänsi pärjää suorassa rintamasodassa. Arabi-islam tekee neulanpistoja lännen näkövinkkelistä terroristisilla joukkomurhilla.
      Sekä arabi-islam että natolänsi suhtautuvat jyrkän kielteisesti vasemmistolaiseen työväenliikkeeseen.

      Aloitus oli tyypillinen persuvalhe.

      • bher

        On hyvä että ymmärrät vasemmistoterroristien rikokset ja tuomitset ne. Olet nyt liittynyt rehellisten ihmisten joukkoon ja tästälähtien nautit kansalaisluottamusta normaalien ihmisten tavoin. Koko ryhmämme onnittelee sinua uuden ja paremman elämän alkamisesta !


    • Ihee

      Se kuuluu niiden uskontoon.

      • ub-save

        Sillä tavalla ne tuhoavat itsensä. Hl on hyvä esimerkki, miten uskonto tuhosi tyypin. Siitä tuli hintti ja kakka tuli housuun.


    • lapds

      Suomessa on pelättävissä milloin oikeistoterroristit tekevät murhatöitä. Uusnatsit riehuvat jo polttopullojen kanssa pakolaiskeskuksissa. Uusnatsien sivustot muokkaavat nuorisomme päitä ulkomaalaisvihamieliseksi.
      Porvarillinen oikeisto harrastaa Suomessa ja maailmalla väkivaltaa, sotia ja murhia. Barbaarinen porvaristo, kristinuskon mustimmat voimat, kiihottavat pogromeihin homoja kohtaan. Perussuomalainen puolue on ristiketkellä kokonaisuudessaan. Patmos säätiöstä, persupuolueesta ja helluntailaisten keskuudesta löytyvät jyrkät homovihaajat.
      Aloituksen tekijä päästi suuren valheen. Persujen sisarjärjestö, fanaattis-uskonnollinen ja homovihainen ISIS järjesti Pariisin joukkomurhan.

    • Se-on-psyykehuumetta

      ääriuskovaisille.
      Kun murhaaminen loppuu, loppuu myös koko uskonnon kiinnostavuus ja kannatus. Joten pitääkseen vähät kannattajansa niitä pitää ruokkia näillä ääriuskonnollisilla rikoksilla. Samahan oli aikoinaan NL:ssa, kommunismi pysyi vallassa vain niin kauan kun hallintokoneisto jaksoi tehdä 'äärikommunistisia tekoja'. Kun ne loppuivat, loppui myös kommunismin kannatus. Senjälkeen kansa kantoi paskan tunkiolle.
      M.O.T.

    • eter

      Pariisin murhajoukko oli porvarillinen joukkio, jonka johtotähtenä lienee ollut islaminuskon kiihoke. Maallisessa mielessä taustalla voi olla kosto siitä, kun natomaat ovat tuhonneet kymmenien miljoonien kansalaisten kotimat.
      Ranskassa Algerian itsenäisyyssodan aikana (1 960 luku) toimi mittava algerialaisten "sotarintama" terrori-iskujen voimin. Ranska yritti estää Algerian itsenäistymistä hyviin raaoilla teoilla. Syyria on entinen Ranskan protektoraatti.
      Natomaat ovat olleet jokaisessa maassa aseineen tällä vuosituhannella Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa, joissa on joko sisällissota tai muita selkkauksia. Ukrainasta tuli muutamassa vuodessa taloudellinen holhousvaltio naton sekaannuttua maan asioihin.

      Aloitus on somalaisten uusnatsien tyypillistä propagandaa.

    • ex-kommari

      Koko kommunismi on perseestä.

      • NIIN-ON-

        JA HINTTILUUSERI ON MIELISAIRAS.


    • hefaisto

      "Koko kommunismi on perseestä."

      Natomaat ovat aiheuttaneet sodillaan kymmenille miljoonille kansalaisille ennenkuulumattomia kärsimyksiä. Niiden jäljiltä syntyneet oikeistolaiset rikkollisjärjestöt ovat lisänneet kärsimyksiä omissa maissaan sekä natomaissa. Suomessa natosotien tiimoilta persu- ym. oikeistolaiset hakkaavat ulkomaalaisia ja Ruotsissa sisarpersut heittelevät polttopulloja ja polttavat turvapaikanhakijoiden asumuksia.
      Koko persuoikeisto, uusnatsit ovat sontaperseestä.

    • Kuten-huomaatte

      hinttiluuserit menivät ihan sekaisin kun kysyttiin,
      "Miksi vasemmistoterroristit murhaavat viattomia ihmisiä ?"

      Rikos ahdistaa.

      • Historia-todistaa

        Kyllä historia todistaa tuon, vastaansanomattomasti. Ja kyllä kai lopullinen tuomio antaa noille sen mitä kuuluukin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe