kerronko miehelle?

mooralisti

entisessä koulussani kaksi opettajaa ovat olleet melko avoimesti suhteessa keskenään jo vuosia vaikka molemmat ovat naimisissa tahoillaan. Kaikki tietävät, sadat elleivät jo tuhannet ihmiset paikkakunnalla. Oppilaat ovat joskus ihmetelleet vanhemmilleen ja nämä rehtorille, mistä oikein on kyse; miten opettajat kehtaavat ja miten siihen pitäsi kouluyhteisössä suhtautua. Tätä on jatkunut jo vuosia ja luotettavan lähteen perusteella luulen, että nämä kaksi eivät koskaan pystyisi muodostamaan keskenään kestävää suhdetta jos heidän puolisonsa lähtisivät. Kyse on siis "hauskanpidosta". Voisin käräyttää naisen aviomiehelleen nimettömällä kirjeellä - teenkö sen?

12

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskopuoletmitänäet

      Mikäs velvollisuus sulla on ketään käräyttää? Jos noin pieni paikkakunta on kyseessä että kaikki muka tietää ja ihmettelee niin eiköhän nuo puolisotkin jo tiedä mikä on homman nimi. Ihmiset juoruaa aina. Puhuvat totena asioita, joilla ei välttämättä ole päätä eikä häntää.
      Pidä vaan huolta omasta moraalistasi. Se on sun tehtävä, ei muiden käräytys. Jos sun moraalisi on sitten niin vahva että se vaatii kertomista niin tottakai uskallat tehdä sen omalla nimelläsi. Mikä pelottaa?

    • eiieeieiieieiei

      Mikä on motiivisi? Pahansuopaisuutta edes suunnitella kertomista. Ethän sä tiedä vaan kuulemasi perusteella vaan luulet.

    • Seksireksi

      Olen kullut, että yhdellä sun toisella opella on sutinaa keskenään. Näitä opejen kehittämispäiviä kannattaa pitää silmällä. Vastikään kuulin, että vastaavaa poljentaa pidettiiin rehtoreidenkin kesken Seinäjoella.. Ei se ihme ole, jos Suomi pettää.

    • ValheetAuki

      Kaikki pitää käräyttää armotta!

    • uhubiöl

      No olispa mielenkiintoista tietää, että mitä "tavatonta" siellä koululla oikein tapahtuu? Mikä on se asia, johon pitäisi "suhtautua" ? Tekevätkö avoimen seksuaalisia tekoja vai mitä ?

      "Entisessä koulussani" alkaa kirjoitus... Ja teet muutenkin johtopäätöksiäsi pelkästään olettamusten ja kuulopuheiden perusteella. Mikä lie se luotettava taho, johon viittaat? Tuskin kumpikaan näistä keissin osapuolista?
      Hoh hoijaa, eikö ihmisillä ole omissa asioissaan riittävästi murehdittavaa, kun pitää tuollaistakin vatuloida? Vai onko niin, että kun ei itselläkään mene kaksisesti, pitää ottaa ilo irti toisten OLETETUISTA tekemisistä?

      • kantsiieikantsi

        No niinpä! Kuulin tapauksesta jossa nainen (vähemmän viehättävä) käräytti työkaverit joilla oli jotain sutinaa. Ja tämä käräyttäjä maksettiin ulos.
        Tiedä vaikka olisi itse ollut tarjolla tuolle työkaverille ja kun ei flaksi käynyt päätti kieliä. Nyt hän luulee olevansa jollain tavalla parempi ihminen...kukaan ei vain ole hänelle kertonut mitä hänestä todella ajatellaan....
        Ei kannata sekaantua jokainen pitäköön huolensa omista suhteistaan.


    • misogyniaako

      Miksi juuri naisen haluat käräyttää etkä miestä? Jos kerran molemmat varattuja.

      • pitäköönhuoltaomistaan

        Aloittaja on nainen. Siksi että siinähän ehkä vapautuisi potentiaalinen hyvä mies markkinoille jos vaimon pettämisen takia parille ero tulisi. Naurettavaa kuulopuheiden perusteella mennä sotkeutumaan asiaan, joka ei muille kuulu. Tuskin aiheuttaa työyhteisössä ja koulussa minkäänlaisia ongelmia. Siellähän ollaan töissä. Ei vaikuta opetuksen tasoon yms. Aloittaja pitäköön vaan huolta omista asioistaan.


      • noikku

        Mistä päättelet että ap on nainen? Saattaa ollakin mutta yhtä hyvin miehet ovat tekopyhiä ja pahanilkisiä. Oman kokemuksen mukaan myös miehet ovat niitä pahimpia juoruilijoita, levittävät juoruja, ovat oikein juoruäijiä!
        Ap, älä sekaannu asiaan. Teet itsellesi palveluksen jos unohdat koko jutun. Nyt varmaan herkuttelet sillä että miten hyveellinen ja kunnon asialla olisit jos käräyttäisit naisen, tuhoaisit synnin pesän. Sitten saisit sivusta seurata kuinka tapahtumaketju lähtee liikkeelle. Mutta ota huomioon että seuraukset saattavat olla niin pahoja että katuisit koko lopun ikääsi...


    • olet_sairas

      Ihan turhaan kadehdit heitä. Vika on sinulla omassa päässä. Veikkaan, että sinulla on pian edessä työpaikan vaihto.

    • kertoako

      Jos olisin 5 vuotta sitten saanut valita saanko tietää mieheni pettävän minua, vastaisin tänään kyllä olisin halunnut tietää. Sen ajan miettiminen nyt, että miten minua huijattiin monta kuukautta "työmatkoja, ylitöitä" jne. on ollut kaikkein pahinta ja kesti pitkään prosessoida.

    • lkdfgökljsdfg

      "Jos Sulla on joku toinen, koko kaupunki tietää sen mua ennen" eli ilman muuta kerrot!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe