varokaa bonuskirpparilla vanhaa mummoa

njuijghdf

Toin pöytään tavaroita-oli ystävällinen ja auttoi" tavaroiden laitossa. Osti minulta lähes kaiken arvokkaan ja laittoi omaan pöytäänsä ne heti myyntiin uudestaan lisäten hintaan puolet lisää -onks toi joppari ? Bonuksen työntekijä siellä sisällä ? saatan--- näitä huijareita on joka paikassa. Sain tietää et myy myös tuolla sammonkadun kirppiksellä ahmimiaan tavaroita . V...ttu kierän paikat ... auttaa? - siis ryöstää"

52

1061

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaksikymm

      SAMA Tauti on monilla joppareilla.

      • euskoijaa-aina-piste

        eu:n aikana porvarit kieriskelee rahassa ja nauraa paskaseen partaansa, kun työttömyys kurimukseen joutuneet useat.. huom siis useat.. työttömät ym pieni tuloiset, yrittävät myydä kippoja ja kuppejaan kirppiksellä elantonsa pidikkeeksi. vaihtoehto = ero eu:sta, niin kuin englantilaiset ensi kesänä tulee tekemään, vaikka eu skoijarit yrittävät käydä myönnytyksiä ja helpotuksiaan englannille lupailemassa kieli ruskeena,. aikoinaan lupailivat suomeenkin "työttömyys laskee, ruoka halpenee, ja vaikka mitä,, pelkkää paskaa sadellut suomalaisten niskaan. viimeisenä matu tulva.


    • kipolo

      Sait tavaroista sen minkä pyysit ja vielä nopeasti, mikä meni nyt väärin? Kateuskohtaus iski ja tulit tänne valittamaan. Helpottiko?

    • kaksitto

      kolahti heti kolleeka joppariin.myrkky hammas kireellä.

    • AnnaHe

      Niin ei kai tuo myyjän näkökulmasta pitäisi ongelma olla jos tavarat menee kaupaksi halutulla hinnalla ja nopeasti?Kirppisostajaa varmaan harmittaa kun edulliset löydöt jää tekemättä.

    • 098765432100

      Tiedoksi : vaikka kuinka omista väittää ettei tuo mummo ole siellä työssä ! On se laskee , lajittelee kuitteja -Kuinka? ha ha - voi v...ttu -pöytiä lisäksi sammonkirpparilla .se on pahinmanluokan joppari jo parturi kampaaja ajoilta- silloin käräytti muut mut ite jäi välistävetäjäksi.- ans kattoo kuin mummo jaksaa on ikää ja sydän saattaa ruveta reistaa....,kun tietää olevansa "Roisto"- Ja tää omistaja suojaa sitä kun saa ilmaista työvoimaa- olis kait verottajalle asiaa.

      • ihkuuu

        tuo on tottamaar.


      • Enmeneenää

        Parasta palvelua kyseiselle mummolle eräänä päivänä. Asiakkaat jonottivat maksaakseen ostoksiaan ja "viksu" kassatyttö alkoikin kesken kaiken tilittämään tälle mummolle pöytärahoja. Ihan vaan ajattelin siinä jonottaessani, että kun tämä mummeli hyörii siä joka ikinen päivä, niin eiköhän ne rahat olis voinu tilittää mummukalle silloin kun ei ole asiakkaita tiskin takana.


      • myyjämyös

        Jos tilitysaika on esim. arkisin klo 10-17, niin kyllähän sen tilitykset voi silloin hakea. Nopeammin tilityksen saa, kuin maksaa korillisen lastenvaatteita.


    • vttumitätolloja

      Ei hitto, luenko minä jonkinn kommunistisen maan keskustelupalstaa kun ihmisillä on näin heikko talousosaaminen... sait tavaroistasi sen mitä pyysit ja nopeasti mutta et tajua olla siitä tyytyväinen etkä tajua sitäkään että ostaja saa tehdä maksamilleen tuotteille ihan mitä haluaa, vaikka pistää ne tuplahinnalla edelleen myyntiin, se ei enää kuulu sulle millään tavalla!
      Voithan nostaa jäljelle jääneiden tavaroidesi hintaa myös tuplaksi jos kerran niin harmittaa, näätpähän sitten että saatko enemmän rahaa niistä käteen vai jääkö tuotteet myymättä...

    • jobbaritHYI

      Mikä kirppari kyseessä? Haluan kiertää kaukaa! en elättää jobbareita, en edes mummoja!
      Kirpparin tarkoitus on että joku saa tarvitsefmansa tavaran edullisesti, OMAAN tarpeeseen.

      • slkjfklsjfkldjfkldj

        Kirpparin tarkoitus on se että sinä pääset vanhoista rojuistasi eroon haluamallasi hinnalla ostipa sen kuka tahansa. Sen jälkeen kun ostaja on maksanut tuotteen, omistusoikeus siirtyy hänelle ja hän määrää mitä hän sille tekee, vaikka hajottaisi sen siinä paikassa paskaksi tai laittoiko tuplahinnalla myyntiin, se ei kuulu paskaakaan enää tuotteen entiselle omistajalle!


      • tattaraaraa

        Kyse on ammattimaisesta liiketoiminnasta. Eli jos jollain on päytä kuukaudesta/vuodesta toiseen kirpparilla ja sinne hankkii käytettyä tavaraa jatkuvasti myyntiin ja myy tavaran voitolla, kuuluutästä liiketoiminnasta maksaa asianmukaiset verot. Se on kumma kun täällä tätä yksinkertaista asiaa ei ymmärretä. Miksi kirpparipöydän pitäjä olisi jotenkin erityisasemassa muihin yrittäjiin verrattuna sillä kyllä se on monelle ns. vakipöydän pitäjälle ihan täyttä työtä ja liiketoimintaa kiertää kirppareita ja ostaa tavaraa myyntiin omiin pöytiinsä


    • kirppiksenbonus

      Viimeksi kun kävin bonarilla, vanhempi nainen oli tiskin takana myymässä, eli on työntekijänäkin siellä. Sain todella kohtuuhintaan laatutavaraa, joten ei ehtinyt kukaan jobbari ensin. Bonuksella on kyllä monissa pöydässä ylihinnoiteltu tuotteita ja tuo ylihinnoittelu näyttää olevan tuolla kirppiksellä ongelma.

      • kiinantavaraapyörii

        Toinen asia on että näillä kirppareilla myydään uutta tavaraa jota ei kai saisi olla.Jobbarit saisi karistaa pois pyörimästä.


    • 56778

      Ylihinnoittelu ei ole ongelma. Jos on kallista, älä osta, kyllä ne hinnat siitä tippuu, jos ei kukaan osta.

    • misnnani

      nimi ylös ja tieto verottajalle
      arvio yläkanttiin mitä on saanut
      joku 20000€ vuodessa on oikea summa.
      tv:Nissanmummo oulusta

      • kirpppu

        Oletko koskaan myynyt kirppiksillä tai edes käynyt? Ei sillä hommalla todellakaan voi tienata - ei ihmiset ole valmiita maksamaan käytetystä tavarasta paljon mitään ja keräilyesineitä ei kirppiksillä kannata edes myydä, koska niitä saatetaan pölliä ja köyhillä ei ole niihin varaa kirppiksilläkään. Kirppismyyjille kirppismyynti on yleensä vaan harrastus, josta tulee enemmän kuluja kuin tuloa. Jobbarit on yleensä eläkeläisiä, joille se myynti on ajankulua, ei tienaamista. Kokeile itse kirppismyyntiä, niin ymmärrät. Kyllä siinä joutuu jännittämään, jääkö plussalle vai miinukselle ja saako edes pöytävuokraa katettua. Kannattavinta kirppistoiminta on kirppisten pitäjille, jotka saa tuloa jobbareiden maksamista pöytävuokrista.


    • KAKSKYTÄY

      Kyllä voi tienata,kiertää ja ostelee kaikki herkut,joka kirppikseltä,parhaaseen vaihto aikaan ja sitten myy.kunnon hinnalla.näin toimii.näitä rohmuja on paljon.eivätkä rohmua tarpeeseen ,vaan ahneuteen.Vaikka kirppis on alun perin tarkoitettu halpa myymäläksi,omien tavaroitten kierto..Mutta iso bisnes on monille.Tuusulan vemmalla on aina eräs pariskunta rohmuamassa.ei tarpeeseen,vaan ahneuteen.ällöttää,kun tietää.Siis joka paikassa on harmaata taloutta.

    • werpi

      Mua ällöttää kateelliset ihmiset. Kokeile ite, et tule rikastumaan.

      • tälläkötienaa

        Niinpä. Kertokaa te muutkin myyjät ihan kunnon lukuja miten on kauppa käynyt...sillä se loppuu se kadehtiminen Itse voin aloittaa: varasin pöyän kuukaudeksi, sille tuli hintaa 60€ ja nyt kahen vkon jälkeen myyntiä on 45,50€.


      • jaajokalle

        Samoin. Varasin pöydän 2 viikkoa hintaan 25€. Eilen hain rojut pois. Myynti 9 euroa - tappiolle meni... En enää ikinä vie mitään kirppareille. Ilmaistorit ja huutis ehkä parempia. Ainakaan ei tartte maksaa omista tavaroistaan kun hakee pois...


    • yhdrksäntoist

      Mua ällöttää ahneet ihmiset.lipevä kieliset valehteliat.Nuolaisee tiskin taa,henkilö kuntaa pitkällä ruskealla kielellään.Röyhkeys,ylimielinen ,joppari käyttäytyy itsekkäästi.nostelee hyviä tilityksiä joka viikko ahmimillaan toisen tavaraloilla.Harmaa talous rehottaa.

    • fghyturhgyftrhgf

      tuo mummeli on ahne -röyhkeä- ja p.s.a. Monessa mielessä iljetys...

    • OikeatKirppikset

      Ratkaisu on helppo. Suomalainen kirppistyyli taitaa olla uniikki. Yleensähän kirpputori toimii niin, että joku hyväntekeväisyysyhdistys myy sille lahjoitettuja tavaroita. Tai joku taho järjestää kirpputorin, josta voi kuka tahansa vuokrata pöydän päiväksi. Jos pitää omaa pöytää yhden päivän tapahtumassa, ei ehdi niin kiertää toisten pöytiä. Kukahan tämän suomalaisen kirpputorisysteemin kehitteli? Se on outo. Se on silkkaa bisnestä kirpparin pitäjälle, mutta ei yksityisten paikka ostaa ja myydä tavaroitaan halvalla, eikä hyväntekeväisyyden rahoitusmuoto. (Ps. En lue äspeeärrää hyväntekeväisyysyhdistykseksi.)

      Kirpputorin voisi järjestää vaikka jollekin viikonloppuisin tyhjillään olevalle yrityksen parkkipaikalle tai jollekin muulle ulkoilmapaikalle, jos sisätiloja ei ole saatavilla. Katokset pitäisi olla, tai kukin myyjä voisi tuoda omansa. Ja miksei voisi myydä suoraan pakettiautosta tai takakontista?

    • kahdeksantoistt

      Onhan niitä kesällä.ulko kirppiksiä.Mutta jopparit ruuhkauttaa nekin heti.Eihän niihin tavan ostaja ehdi.Pitäkää puolenne ja olkaa röyhkeitä.Jos aijotte edullista löytää,omaan käyttöön.Kimpuun vaan,kun sika limpuun.Jopparit on ilkeitä ,oman edun tavoittelioita.

    • kakskytäk

      ahneet.

    • 23432343234261616

      V.ttu. tää saatanan joppari mummu kertoo selän takana asioita joissa ei ole päätä ei v.tun häntää. Mun kavereista (siskostani esim) saatanan omistaja joka.mm.hyötyy tästä mummusta ! Joudut kuseen takaan sen ! Verottajalla ois asiaa tälle kirpparille sekä tuon mummun myynnille mm. sammonkirppiksellä.: missä myy ryöstämiään tavaraa.Saatanan rosvo.!

    • outolintuu

      tuttua tavanomaista toimintaa siellä bonuksella.

    • viisitoistt

      Kuin myös vemmiksellä.sama mummo.iljettävyys.

    • kakskytäs

      Ei jopparit tapojaan muuta.Vemmiksen mummolla samat tavat ,ammattilainen.Ei ymmärrä,ettei kirppis ole tukkuliike jopparin toiminnalle.

    • KUUSITOISTT

      Jopparit vois,s perustaa omat kirppiksensä,yrityksensä,ihan oman makunsa mukaan jonnekkin.Ettei pilais tätä köyhien kaupaa ahneudellaan,Näistä on haittaa vaan tarkoituksen mukaisille asiakkaile ,oikeille kirpis kiertäjille.Ammatilaiset pilaa kaiken hyvän.A,H,N,E,U,D,E,L,L,A,A,N.

    • foftyfour

      velliperseet valittaa

    • kaksiiuist

      vuokran paikastaan maksaa kaikki.jopparit kehuu vuokran maksullaan.mitäs erikosta siinä nyt on.

    • seitsemäntt

      kirppis saa vuokran joka tapauksessa joltakin.raha,kun raha.

    • HälläVäliäMillään

      Eikö kirpputorin idea ollut myydä omaa tavaraa, edulliseen hintaan, että saadaan tavara kiertoon? Ios vien tavaraa kirpparille, niin haluun tarjota jollekin elämyksen, mahdollisuuden tehdä löytö edulliseen hintaan. Ymmärrän ,että joidenkin mielestä turha tunteilu on pahasta.
      Ostin itse viikolla ison ihanan koristeellisen ruukun neljällä eurolla(pinta vähä krakeloitunut) ja olin huumaantunut kokonaisen viikon, Nyt katselen sitä kirjahyllyn reunalla ja onnen tunne palaa.
      Toki me ihmiset olemme erilaisia. Jollekin raha on ainoa arvon mitta ja tunteilu tulkitaan heikkoudeksi ja potentiaaliseksi hyväksikäytön kohteeksi,

      • myykääitseniintiedätte

        Koska olen 15 vuoden ajan ostanut lähes kaikki tarvitsemani kirppareilta, niin myös kun jotakin jää tarpeettomaksi, myyn kirppareilla pois ja sellaista, mikä on kirppareilta ostettu alunperinkin. Yleensä hinnoittelen kaiken tosi alas, jotta menisi todennäköisemmin kaupaksi ja joku saisi tuollaisen onnen tunteen edullisesta löydöstä. Tosi harvoin myyn kirppiksillä, en edes joka vuosi, eli en ole jobbari vaan kierrättäjä. Niin paljon olen viimeisen 20 vuoden aikana kirppiksillä pyörinyt, että tiedän sen olevan harrastus, joka maksaa, myös myyjille. Enemmän on kuluja kuin tuloja.


    • griise

      Onko tää häijy vielä sielä työssä?

    • seitsemäntt

      Ärsyttävä piirre ,tuo juoru joppari.´Myyjistäkin löytyy näitä juorua edistäviä yksilöitä.Levitellä asiakkaitten yksityis asioita,eivätkä edes palkkaa siitä saa.Suoranaista valehtelua.

    • kakskytäk

      Kyllä ei ammatti myyjät myynti summiaan tänne kirjoita,älä unta nää.

    • kakskytän

      kirppiksillä on jopa korkeammat hinnat,kun kaupoissa.esim.halpa myymälät myy uutta edullisesti.

    • kakskytäkk

      juu.

    • viisitoisttt

      joppari mummukka vemmalla,tukka putkella,silmät kierossa kiertää.

    • kolkytyks

      juuri näin,

    • Empiirinentutkimus

      EN ihan koko ketjua jaksanut lukea, mutta on aika selvästi toteen näytetty, että jobbarit koituvat monen kirpparin tuhoksi, koska he kahmivat kirppisasiakkaille edulliset "löydöt" muiden pöydistä ja laittaa myyntiin omaan pöytäänsä antikvariaattihinnoin tai uudesta tavarasta pyytävät enemmän kuin kaupassa.Vain hullu ostaa jobbareilta ja koska muissä pöydissä ei edullisesti mitään ole myynnissä, asiakkaat häviävät.

      Muille kippismyyjille on tietysti se ja sama, kuka heidän tavaransa ostaa, mutta jos olet kirppariyrittäjä, älä vuokraa pöytää "vakiomyyjille", jotka jobbaa. Jos nimittäin haluat pitää hintatason hyvänä ja tahdot asiakkaita.

    • mkkoo

      Ihan vaan tiedoksi, että kirppiksen pitäjille nämä jobbarit ovat juurikin niitä parhaita asiakkaita.

    • yksitoisttaaa

      ylimielinen joppari jälleen mainosti itseään.joka paikan ronkkia.

    • kakskytävis

      joppareille voi taa koulutusta.suorat sanat.

    • TaianTietää

      Onkohan kyseessä sama mummo, joka tulee ruokajonoon viimeisenä ja kiilaa aina siihen ensimmäiseksi? Sit jos ei pääse perkele siihen ekaksi, niin se aloittaa yksin jupisemisen "Ahneet ensin, ahneet ensin..."

    • vjutyhdnsmeidlfkgjhnbmv

      ollut tuolla jo varmaan todella pitkään... omistaja hyötyy hiukan hänen toimistaan.. tuskin maksaa pöydistään vuokraa.. sammonkadulla myös pöytää pitää... myrkyksi nimetty akka.. todella vanha ahne mummeli- tosin todella töykeä ja vastenmielinen. en vie sinne tavaroita myyntiin hänen takiaan.. no monet ovat samaa mieltä ja ei vie sinne tavaroitaan..

    • niomkirliks

      voi heitsin v.ttu- se on siellä vieläkin... on se ite piru.... kattoo kuin kauan .. - ei jalka liiku enää nopsaa... mut huijaus viel kait kohillaan..- en mee sinne ainakaan vuoteen..

    • ahnepaska

      ai se vielä sielä luuraa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe