Sossu ja vahingonkorvaus

vakuutus69

Luin, että sossu katsoo vakuutusyhtiöiden maksamat korvaukset tuloiksi. Kannattaako hankkia toinen pankkitili vakuutusyhtiölle mahdollisia korvauksia varten (kuten läppärin rikkoontumisen osalta)? Saako sossu ja miten tietoon, jos hakijalla on enemmän kuin yksi pankkitili?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Petu_

      Jos sossulla on perusteltu epäily siitä, että asiakkaalla on toinen pankkitili niin se voi ryhtyä asiassa toimenpiteisiin:
      http://toimeentulotuki.net/sosiaalitoimisto/tilitiedot.php

      Voithan pyytää, että vakuutusyhtiö antaisi maksusitoumuksen esim. johonkin liikkeeseen tietylle summalle tietokoneen hankkimiseen. Sitä ei voi katsoa tuloksi tt-tukilaskelmassa.

    • KorvausEiOleTuloa

      Vakuutuskorvaus maksetaan käteisellä jos sitä osataan anoa.

    • sossuköyhä-

      Läppärini varastettiin. Varas jäi kiinni ja sain korvauksia 350. sossu katsoi ne korvaukset tuloiksi joten menetin toimeentulotukea 350 euroa vaikka olen yksin asuva.

      • Juurinäina

        Sossun varassa elävällä ei ole omaisuutta kuin lainassa. Jos jotain sattuu menettää näin omaisuutensa. Mahtavaa touhua.


      • katsopauudelleen

        "menetin toimeentulotukea 350 euroa vaikka olen yksin asuva."

        Et sinä mitenkään voinut menettää 350 €, koska eihän sinulla sitä ollutkaan. Sinä menetit varkaalle läppärisi, huolimattomuuttasi. Ei ole sossun asia korvata läppäriäsi.


      • surkeatapaus

        Toimeentulotukea ei voi menettää, sitä voi vain saada. Muuten minäkin menetän joka kuukausi toimeentulotukea noin 485 euroa, koska ansaitsen työssäni noin 2600 euroa kuukaudessa. Lisäksi menetän sen mitä minun kuuluisi saada vuokraan, sähköön, vakuutuksiin, lääkkeisiin ym.


    • bnvbnbvn

      niin, eli he laittomasti pakottivat sinut "realisoimaan omaisuuttasi" vaikka se on kiellettyä tt-laissa, ja soveltamisohjeissa. Nyt sait opsikelusi kannalta olennaisen tavaran realisoitua. OKT ei tarvi realisoida, mutta perinöksi saadun (kuolinpesän )kesämökin pitää myydä 6 kk jossain ja rahoilla elää.

      • Toivoa-on-

        Ei se sossu sitä omaisuutta ainakaan tuossa tilanteessa (läppäri) pakottanut realisoimaan vaan se joka sen varasti. Sossu sitten vain teki mahdottomaksi tuon omaisuuden realisoinnin kumoamisen ja ihan oikeinhan se onkin kun toimeentulotuki on Suomalaisen yhteiskunnan alin ja viimeisin tukimuoto. Ei sillä läppäreitä ole tarkoitus maksella.


      • tämän.kansan.moraalitaso
        Toivoa-on- kirjoitti:

        Ei se sossu sitä omaisuutta ainakaan tuossa tilanteessa (läppäri) pakottanut realisoimaan vaan se joka sen varasti. Sossu sitten vain teki mahdottomaksi tuon omaisuuden realisoinnin kumoamisen ja ihan oikeinhan se onkin kun toimeentulotuki on Suomalaisen yhteiskunnan alin ja viimeisin tukimuoto. Ei sillä läppäreitä ole tarkoitus maksella.

        Kyllä juuri näin. Myös jos satut joutumaan tahtomattasi rikoksen uhriksi eli jos sinut vaikka hakataan henkihieveriin ja saat siitä elinikäisiä vammoja sekä lisäksi henkisiä traumatisoivia arpia niin kyllä on todellakin oikein ja kohtuus että nuokin rikollisen tekemistä haitoista maksettava korvaus vähennetään toimeentulotuesta eli ei kannata edes hakea mitään korvauksia vaan kärsi rauhassa itseksesi.

        Hienoa että meillä on tällainen viimesijainen toimeentulo joka ottaa huomioon kaikki korvaussummat kun olet jotain menettänyt on menetys sitten fyysistä omaisuutta tai terveyttä.

        Tosin meillä ei edelleenkään pidetä rikoksena sitä että pimittää miljoonia euroja veroparatiiseihin. No eihän se tietysti olekaan mikään rikos vaikka summat ovat tähtitieteelliset näihin onnettomiin muutaman satasen läppärivarkauksiin nähden. Hyväosainen suurituloinen ei ole koskaan rikollinen vaikka mitä tekisi eikös vaan.


    • ryöstetty

      Mulla taas on seuraava tapaus. Olen sossun asiakas ja viikonloppuna jouduin ryöstön kohteeksi, kamera vietiin. Kyse on vuoden vanhasta, sain lahjaksi. Arvoa sillä on tonnin verran. Kun vakuutusyhtiö aikanaan suostuu maksamaan korvauksen, niin sossuhan katsoo sen tuloksi ja siten evää parin kk tuen vai miten sossu toimii?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      89
      4174
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4062
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      609
      3884
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2697
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2465
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2064
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2062
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1930
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1599
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1422
    Aihe