Pakolaiset

ryöstettykotimaa

Kuinkahan moni sotaveteraani kiroaa oman uhrauksen sodassa ryssää vastaa
kun näkee että joka reijästä tunkee pakutorakoita tänne elätettäväksi!
Jos meidän ukit eivät olisi olleet rasisteja ja panneet hanttiin rajoilla niin ruotsin raja olisi venäjän raja ja me suomalaiset velivenäläisiä!!!!!
Toisaalta naapurimaassa on isäntä mutta suomi on isännätön maa ja isännätön talo
jonka itsenäisyyspäivä on pelkkä vitsi!!!
Tänne saa tulla kuka vaan ja koska vaan ja taatusti saa parempaa kohtelua kun sota-
veteraanit puhumattakaan vanhuksista.
ON TODELLA KUVOTTAVAA ETTÄ PAKUTORAKAT TUHOAA SUOMEN TALOUDEN
JA VIELÄ PUNAISENRISTIN AVUSTUKSELLA HYI HELVETTI!!
KYLLÄ ON KIVA LÄHTEE TÖIHIN JA MAKSAA PAKUVEROA....

15

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3332222

      Niin ja perkele vielä viiän meiltä lomarahatkin pois että saadaan elättää mamuja.

    • agabe

      Soppa onki heti valmis syötäväksi, Isokirjan mukaan viimeisinä aikoina kansa nousee kansaa vastaan (Etnos vastaan Etnosta) alkuperäiskäännös.On aika ratkaista ikuisuusasiat,olen ratkaisuni tehnyt 25 vuotta sitten.

    • eeeeiiisss

      Samaa täällä Rovaniemelläkin ajatellaan. Mitäs sitten kun KAIKKI SAAVAT SEN OLESKELUPAIKAN!!?? Sitten juhlat alkaa ja saamme todellakin pelätä !!!!!

    • kjgffhjvgh

      Sipilän apina ei arvosta eläkeläisiä ja sotaveteraaneja koska on kiero lestadiolainen

    • Äkllkmnä

      Onneksi on Sipilän hallitus joka rajoittaa laeilla maahan tunkeutumista. Jos olisi demarit ja Ville Niinistö plus Arhinmäki, Kontula, Häklund Li Andersson ym oppositio porukkaa hallituksessa niin meidän kävisi kuin Saksan ja Ruotsin. Olisi avoimien ovien päivät kansainvälistymiselle. Nyt Ruotsissa ja Saksassa on hätä ja työntävät muihin maihin näitä maahan tunkeutujia kun ovat itse vapaasti antaneet maihinsa tulla. Sotkevat muittenkin maitten asiat. Saattaa olla, että Saksa ei enää selviä muuttumatta muslimi maaksi koska siellä on monissa paikossa jo valta otettu tunkeutujien käsiin.

    • 8498468yjtfuy

      No, kun noin olet vanhuksista huolissaan, mikset mene auttamaan, olemaan seurana yksinäisille vanhuksille. Sen sijaan huudat täällä ja odotat, että muut tekevät kaiken sinun puolestasi.

      • pelastustaköyhille

        Ja voisit laulaa sen. Meill`vapauden kaiho soi


    • VANHENTUNUT

      NO VOI PYHÄ JYSÄYS EI TAIDA EDELLINEN KIRJOITTAJA OLLA AJAN TASALLA TÄSTÄ PAKOLAIS/VANHUSASIASTA OTTAAPI JÄRKI KÄTEEN JA MIETTII VÄHÄN ESIM:38 MATUA JA 20 HOITAJAA VALTION LIKSOILLA HOTELLITASON MAJOITUKSELLA SIIHEN VIELÄ VARTIJAT POLIISIHÄLYTYKSET/PALOHÄLYYTYKSET.ETTÄ SILLEEN MENNÄÄN.

    • SPRSPR

      TÄNÄÄN SE TULI TAAS YKSI UUTINEN MEIDÄN VANHUSTENHOIDOSTA JA TÄMÄ ON VAIN JÄÄVUOREN HUIPPU HOIDETTAVANA OLEVAT PUOLUSTUSKYVYTTÖMÄT VANHUKSET OVAT ALIRAVITTUJA JA VAILLA IHMISARVOISTA HOITOA.SAMAAN AIKAAN LAITTOMAT MAAHANTULIJAT SAAVAT KAIKEN HALUAMANSA. LEHTITIETOJEN MUKAAN MYÖS SKANDAALISTA TOISEEN RYVETTYNYT SPR:N TOIMINTA ON ERITTÄIN KYSEENALAISTA ESIM.VERIPALVELU JOKA MYY SUOMESTA KERÄÄMÄNSÄ VEREN ULKOMAILLE KALLIISEEN HINTAAN MAKSAAKSEEN YLISUURIA PALKKOJA JOHTAJILLEEN JOPA 15.OOO EUROA/KK.PALJASTUIHAN SIELTÄ MYÖS VIIMEINKIN SEKSISUHTEITA MATUJEN KANSSA VAIKKA SE ON AIKAISEMMIN JYRKÄSTI KIISTETTY.TÄLLÄINEN ON SUOMALAINEN HYVÄNTEKIJÄ.ONHAN TÄSSÄ JOTAIN HYVÄÄKIN SAAVAT NAISET KULKEA KADUILLA VAPAAMMIN,KUN SPR:N PALVELU PELAA.

    • olisjoaikaherätä

      Itävaltakin “sulkee rajansa” alkavalla viikolla – matut käännytetään takaisin Sloveniaan
      Matujen kulku Euroopassa saattaa häiriintyä ainakin hetkeksi, sillä Itävällan sisäministeri ilmoitti ettei maa päästä enää siirtolaisia kulkemaan maan läpi ilman 'asylumia'. Onkohan käynyt niin että Merkel on pakon edessä vaatinut ettei Itävalta enää päästä Saksaan lisää väkeä?

    • 203948

      Merkelin lähtölaskenta on jo alkanut Saksassa!
      Toivottavsti myös Sipilän ja kumppaneitten Suomessa....

    • AnneVehvi

      Joutavanpäiväistä uhoamista! Menkää rajalle ja puolustakaa Suomea!!!

    • juustola

      Olkaapa saamelaiset iloisia siellä lapissa.sinne sijoitetaan kaikki suomen matut ja suvakit sekä spr tädit.ja homppelit myös.piikkilanka aita vedetään oulun kohalta rajaksi.saatte hyviä poropaimenia sekä marjastajia siitä joukosta .se on kohta yhtä riemua ja röhinää elo siellä.inariin rakennetaan tosi iso moskeija.on siellä lysti pyllistelä ja lauleskella.

    • Kuriapenskoille

      Eiköhän ne sotaveteraanit arvosta eniten sitä, että suomalaisilla oli päässä jonkinlainen järki ja sydämessä sivistystä auttaa hädänalaisia. Etteivät tyhjää vaahtoaisi. Mikä hätä nyt taas? Niinkuiin pronikat kiljumassa!

    • olioinenko

      eipä taida olla kaikilla tietoa tännetulijoiden taustoista minkälaisia rikollisia heidän joukossaan on käykääpä katsomassa mv:lehden kuvakavalkaadia sieltä näette mm.kuinka hädänalainen matu roikottaa toverinsa katkaistua päätä.todella karmeaa....saapa nähdä miten käy norjasta venäjälle karkotettujen 5000:n matun ottaako suomi nämäkin avosylin vastaan luulempa niin.suomen päättäjäthän ovat ovat kaikki vellihousupelkureita ahdistelevat ja hankaloittavat kaikin tavoin vain oman maan kansalaisia kaikilla lisämaksuilla,että saisivat mahdollisimman hyvät elinmahdollisuudet matuille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4599
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1610
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      214
      1403
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1371
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe