Vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille...

TiesitköTätä

Gal. 1:8
Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

1Kor. 16:22 Jos joku ei pidä Herraa rakkaana, hän olkoon kirottu! Maran ata.

Biblia (1776)
Mutta ehkä me taikka joku enkeli taivaasta saarnais teille toisin evankeliumia, kuin me olemme teille saarnanneet, se olkoon kirottu!

19

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1000ja1

      Hulluuden huippu , on uskoa jotta Saulus Tarsolainen , tietäisi sellaisen totuuden joka on ja pysyy totuutena maailman sivu.
      Näitä hulluuden huippuja on jokaisessa uskonnossa ja aina niihin uskojia löytyy.

      • Vilkaise.vas.valikkoon

        Jahah, on taas uskoontulon aika Kainuun korvissakin.


      • 1000ja1

        Islam on saapunut , Kuulkaa korpien kuiskintaa, heillekkin on vapautta vaarat .
        Ja kohta he puolustavat meidän oikeuksiamme, yhtä yhdessä on Sionismi ja Muhammettilaisuus Kainuun korvessa , ei mitään tekoa ole tuollaisilla aatteilla niin kuin ei ole ollut Kristinuskolla eikä Marxsilaisuudellakaan , ne ovat olleet muutamien höyröhtäneitten päässä olleita kiihokkeita muutamien kylähullujen huulilla - kaukana jossain sieltä mistä sortajat sortaa ja rapparit ja ryöstäjät raiskaa, luokaamme taas kerran uudesta Suomenmaa!

        Mutta on se helvetin vaikeaa , tässä vatuloinnin ja jamppauksen aikakautena kun turhaan jumpataan.

        Eikä Kusti polje ,- ei posti kulje , mutta on se kovin vanhanaikaista mitään papereita lähetellä kenellekkään , postilaitos tekee parhaillaan itsemurhaa ja samalla itsensä tarpeettomaksi , maailma muuttuu vilikaseppa ite !
        Ei täällä leveää toimeentuloa tarjota , jos ei itse sitä väkisellä ota.
        Virolainen,Venäläinen,Puolalainen,Latvialainen,Liettualainen tekee halvemmalla ja vuokravirmat ovat rekisteröity ulos.
        Mutta Islamistit tekevät vieläkin halvemmalla ja osa niistä on "rekisteröity sisään",
        mutta viha kasvaa suurissa asutuskeskuksissa, ei tama hyva, tama huono, rasisti sanalla aukeaa ovet jos suunta ei muutu .


      • LakiV
        Vilkaise.vas.valikkoon kirjoitti:

        Jahah, on taas uskoontulon aika Kainuun korvissakin.

        Kainuu oli hyvin skitso paikka. Puolet kavereista kamalia kiroilijaperkeleitä, ja puolet yritti olla hihhuleita, vaikka en minä tuosta suhteesta ole varma. Kolmasosa kai niitä sotasatanisteja ja kolmasosa melko tavallsia, ja hieman ALLE kolmasosa oli tosi vakaamielisiä kristittyjä...Se suhde oli silti liian suuri, koska vain 1/10 ihmisistä on luvattu Saatanan kaveriksi....Maailmankaikkeuden olennoista, se suhde on silti tuo 1/3 joka on pahiksia. Pyhyys silti tukee mieluummin hyvyyttä, vaikka rakastaakin kaikenlaista taistelua pahaa vastaan.... Ja seksiä jokainen Pyhä Rakastaa, ja himoitsee kuulla kaikenlaista häpäisyä....


      • Tammi23

        Saulus tarsolaine kerran on valittu,niin on uskominen et voi muutta Jeesusen suunitelmia ne tapahtuvat ajallaan.


      • LakiV

        Joo, Saulus tiesi paljon fariseusten ja kirjanoppineiden oppeista, ne mystiset voimat, millä ruumista lähdetään liikuttelemaan, koska hän itsekin oli yksi heistä, mutta ei tuolloin oltu vielä poistettu Mooseksen lain yltä sitä kuuluisaa "peitettä," vaan luulivat että lain nojalla saatiin Tappaa ihmisiä rangaistuksena, täysin eri rikkomukseen, kuin murhaan rangaistuksena. Kyllä Mooseksenkin vai oliko se joku profeetan laki, että vain sillä asialla millä syntinen rikkoi, vain sillä samalla hänelle annetaan rangaistus. Käsittämätöntä armottomuutta olisi ollut Mooseksenkin laki, jos Mooses muka oikeasti ja konkreettisesti olisi jonkun puita sapattina keränneen ihmisen kivittänyt, enpä vielä usko, että se tapahtui kirjaimellisesti, vaan pelkällä pilkkaamisella sitäkin äijää vai oliko se ämmä, "kivittivät". Saatana rupesi, tai se kuuluisa PIRU, Raamattua lukemaan, ja sanoi, että Sapatinrikkojatkin pitäisi tapaa, vaikka "Ei ihminen ole sapattia varten vaan sapatti ihmmistä varten"(Jeesus): Jos jostain syytä et tarvitse lepopäivää moneen vuoteen, niin tietenkään ei silloin tarvitse sapattia viettää, kun oli sullakin niin helppo työ silloin, saapahan kuollessaan sitten pitää sapattia, pakostakin, kun ei kuolleet yleensä voi mitään enää tehdä kenellekään.... Mutta ei olemassa mitään iankaikkista kuolemaa, yhdelläkään edes hetken elossa olleella, Helvettikin kestää vain 7000 vuotta:-) Koska näin on kirjoitettu, en minä "omiani" tässä puhu.


    • syyttäjänapupoika

      Aloittaja taitaa siis olla kirottu.

      • MitäRaamattukertoo

        Vain jos raamattu on mielestäsi kirottu, mutta se ei ole enää kristillistä, eikä tämän palstan asiaa, Jarmo.


      • NjetTälläKertaa

        Väärä vastaus ja väärä kohde epäiltynä tällä kertaa.


      • 234324

        423


      • Hiihhuuli
        NjetTälläKertaa kirjoitti:

        Väärä vastaus ja väärä kohde epäiltynä tällä kertaa.

        Niin kyllähän hihhuleille, ja varsinkin Lestadiolaisille ja Helluntailaisille on tavallista ruveta syyttämään ihmisiä synneistä. Voiko kukaan pelastuakaan jos ei havaitse omaa syntiään? Jos joku olisikin vain voinut valita toisin. Mutta se järkyttävää järjettömyttä, sydämettömyyttäkin, että jos itse on jostain syystä päässyt esim. joistakin "aineista" irti helluntalaisuuden avulla, alkaa sitten Hellvettiin manamaan muita entisiä kavereitaan, koska ei se muuta sitä, että silti itsekin aiemmin elämässäsi niitä aineita käytit. Ja paholaisen syytös saa heidän sydämeessän juuri tuollaisia voittoja aikaan. Mutta Herra heidät siitä mielettömyydestä silti joskus pelastaa...


    • SarvipääManalasta

      Mihis lahkoon kuulut?
      Älä ala hihhuloimaan, ajattele omilla aivoillasi!

      • 567

        576


      • Hihhuuuuuuli

        Et sinä ainakaan ole siis Jeesuksen palvelija, jos et hihhuloi. Saatana huomaa vain tuon sanan pilkkamerkityksen, mutta Jumala näkee hihhulinsa iloisen sydämen....


    • Akbartsi

      Älkää ruvetko silti millään liian pienellä ymmärtimellä(taustamerkitys) ja käsittämisellä(valhetta vai totta) katsomaan, syyttämään ja tuomitsemaan sitä, mikä on sitä väärää evankeliumia ja Raamatun vastaista"Jokainen joka ei ole teitä vastaan, on puolellanne"(Jeesus). Pahasti tulkittunahan uskovaisia on pistetty niinkin kauheaan pakkopaitaan joskus, kärjistettynä, että joka ainoa lausekin pitää olla Raamatusta, millä puhutte, sekin on vain Saatanan juonia. EI Raamattu ole esimerkiksi tiedeopus, paitsi ehkä historiikkina, eikä tiede ole silti väärää evankeliumia, sekin on Jumalan Sanaa, silti osin, kuin se on täysin totta. Evankeliumihan on VAPAUS; jos rupeatte uudelleen orjuuden ikeen alle, teidän pitäisi vaihtaa kokonaan uskontoanne, muslimiksi, jos teillä on liian orjalliseen henkeen taipumuksia. Kyllä muslimitkin melko paljon tietääkseni Raamattua lukee(Imaaminsa), koska Muhammed ei kironnut yhtäkään kirjaan perustuvaa uskontoa ollenkaan.

      • LakiV

        Miksiköhän oikeistoa on vielä niin vähän, hihhulipiireissä. KYllähän sitä, kuin Gestas ristillään, syytetään Jeesusta(Hän on vain sama silloin kuin Sinä) kaikenlaisesta, mutta kovin harva edes juonitellessaan yrittäisi olla se Dysmas, ja Ylistää Jeesuksenkin elämää, ettei hän sortunut armottomuuteen koskaan, vaikka teki itsekin jotain pientä yhteiskunnan lakien vastaista syntiä kun hajotti mm. julkista omaisuutta, kun ajoi niitä kauppiaita temppelistä pois. Miksi teistä kukaan EI PUOLUSTA veljeään, vaikka ei syntiä ole mahdollista puolustaa, vaan heti synnin havaitessan liian moni vain tulee syntiseksi ITSEKIN taas kun alkaa syyttää täysin epäolleellisista asioita. En tiedä, onko olemassa edes mitään "oikeaa syyttämistä", en sitäkään valitettavasti tiedä....Iljettävää nähdä ja kuulla, että lähdetään melkein aina paholaisen palvelijan mukaan, vain syyttämis- ja inttämishekumointiin mukaan, jos joku jonkun likaisen herjan yhtenään täälläkin heittää...


    • LakiV

      EIhän "evankeliumi taivaasta" ollut sitä, että apostolit ja profeetatkaan koko ajan siteeraisivat Tooraa ja muuta juutalaisten Raamattua, vaan puhuivat vain sen ja kirjoittivat sen, mitä Henki, joka Isän, joko Pojan tai Veljen henki heille puhuttavaksi antoi. Onko Raamattu muka täynnänsä sitä, että katsotaanpa nyt mitä se Oikea Syyttäjä, Sefanja teille satoja vuosia sitten kirjoitti, vaan kirjaoppineiden tavoin, ruvetaan keräämään kuolleiden luillla kaikenlaisia iskulauseita, jotka eivät sovi kyseiseen tilanteeseen ollenkaan....Älkää tästä evankeliumista langetko, että teillä on Hengen vapaus, jos siitä lankeatte, tai se sopii teille paremmin, Allah vie teidät mukanaan, jopa siihen "Pyhään Sotaansa"....Luciferin vapaus hengelle oli tosin, se että keksitään Jumalan Lakiin nähden päinvastaisia toimintamalleja, mutta ei ne sovi kuin paholaisille, demoneille... En puhu homoudesta, koska osan laeista Korkein muuttaa, kullekin sukupolvelle ja sen omainaispiirteille sopivksi, Minkä sille tekee, jos 2000 luvulla on enemmän hinttejäkin, kuin koskaan aiemmin.

      • Hihhuuli

        Hinttiys tai siis homoseksuaalisuus on usein paljon siveämpää elämää nähdäkseni, kuin heterous, koska pahempi ja parempi perverssi kiima se miehelle koko ajan jotain huoria tsekata, kuin että homona sitten jotain kummaa paskafiilistä, siitä aktista, koko ajan sulatella. Olen varma, että hintit "rakastelevat" paljon harvemmin kuin heterot, en ole vielä itse siis tavannut ketään kovin kiimaista homoa vielä, vaan ne on kai olleet lähes impotentteja ja selibaatissakin melkein koko elämänsä ajan....


    • Jarmo__EiKirj

      Mä olen vuosia jo koittanu saarnata teille että katsokaa näitä termejä ennen kuin käytätte niitä randomeina lyömäaseinanne. Se on saatanan demonisten henkien työtä, jotka haluavat vain sivaltaa ruoskan lailla vailla päämäärää.
      ELIKKÄ SIIS!!!
      Jos laustaan sanat "vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille EVANKELIUMIA, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet" niin yrittäisit edes ensin järjellä miettiä mitä tällä tarkoitetaan. (korostin se versaalein kirjaimin) EVANKELIUMIA.
      Jos siis taivaan enkeli kertoisi teille, kuten Mohammedille luolassa antievankeliumia, niin olkoon tämä kirottu.
      Katsokaa siis tarkkaan mitä TERMI "evankeliumi" tarkoittaa. Se ei ole mitä tahansa sanomaa sodista tai maanjäristyksistä, valloituksista tai päämiesten politiikasta. Se on evankeliumi, siis ilosanomasta Jeesuksesta Kristruksesta, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan pojasta, joka Golgatalla vuodatti verensä ja kuoli meidän syntiemme tähden. Tämä on evankeliumia, eikä siis mitä tahansa sanomia.
      Se joka tuo ja julistaa ns. antievankeliumia, se olkoon kirottu. Älkääkä nimitelkö toisianne kaikenmaailman vääriksi profeetoiksi, ettette samalla tuomitsisi itse itseänne.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe