Krimin sähkö katkos

sähkötpois

lamauttanut Venäjän kuljetukset Syyrian jonkun ajaksi. Puolet Krimin sähkönkulutusta on Venäjän armeijan tarvetta.

37

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • russiagoodby

      Venäjän tukikohdat Krimin niemimaalla tuskissa ilman sähköä. Venäjä ei pysty lähiaikoina korvata Ukrainan sähköä.

    • juonija-

      NATO juonii. Ensin katkaistaan Krimiltä sähköt ja sitten ammutaan venäläiskone alas. mitä seuraavaksi?

      • StopNatziVenäjä

        Venäjän junta Ktrimiltä pois, venäjän terroristit itä-Ukrainasta pois. Ei sen kummempaa.


    • bulgaria

      Edelleen tavaratoimitukset Syyriaan ovat jumissa Krimillä. Jos Putin jatka turkmenin pommitukset Turkki sulkee tie meritsekin.

    • tutka_ei_näytä

      Venäläisten tutkilla on huono sähkönjakelu eli tutkat eivät toimi 100 %:n varmuudella. Tämän vuoksi Venäjän ilmavoimat EIVÄT todellakaan tiedä missä niiden lentokoneet todella ovat.
      Tämän vuoksi niitä "vahingossa tehtyjä rajaylityksiä" sattuu.
      Ei ne lentäjät ehdi paperikarttoja silmäilemaan.

      • tutkasäde-

        jos ei tiedä missä lentää, vastuullinen lentäjä jättää lentämättä


      • komentoporras_käskee

        "vastuullinen lentäjä"

        ?????? Entäpä mikä on vastuu silloin kun käsketään lentämään?


      • käräjille

        Käsky ei poista lentokoneen päällikön vastuuta, mutta lisäksi käskyn antaja nousee myös vastuulliseksi. Oikeus ratkaisee sitten syyllisyydet tarkemmin.


    • AntiTrollendaar

      Ei mahda Venäjä maksaa Ukrainalle mitään Krimin sähköstä. Samaan aikaan varastaa itäukrainan kivihiilen ja uhkaa lopettavansa kivihiilen ja kaasun toimituksen.

      Saa mitä tilaa? Ainakin pitäisi.

    • sähköputkimies

      No nyt kun venäläiset eivät voi matkustaa enää Egyptiin ja Turkkiin, niin jäljelle jää Krimea ja sieltäkin ovat sähköt poikki!

      • Portinvartija

        Kiovan rikollisen juntan alamaisille koittamassa kovat ajat.Talvi on tulossa ja pakkaherra ei tunne armo

        "Venäjä katkaisi kaasuntoimitukset Ukrainaan", sanoi Gazpromin johtaja Alexey Miller. Kaasuntoimituksia jatketaan vasta sen jälkeen, kun Kiova on suorittanut etumaksut.

        "Tänään klo 10, Naftogaz pumppasi koko etukäteen maksetun venäläisen kaasun volyymin. Me emme ole saaneet uutta ennakkomaksua. Myöskään Naftogaz ei ole saanut kaasuntoimitusta koskevaa hakemusta", informoi Alexey Miller.

        Energiayrityksen hallituksen puheenjohtaja lisäsi, että toimitukset voidaan aloittaa uudelleen heti kun Venäjä on saanut ennakkomaksun Ukrainalta. "Haluttomuus venäläisen kaasun ostamiseen aiheuttaa vakavia riskejä kaasun kuljettamisessa Ukrainan läpi Eurooppaan", Gazpromin johtaja selitti. Hän uhkasi 23. marraskuuta lopettaa kaasuntoimitukset Ukrainaan lähitulevaisuudessa ellei Kiova suorita ennakkomaksua.


      • waydown

        Venäläisiltä lähtee hiljalleen koko talouspaletti näpeistään. Nyt hädissään Venäjä pyrkii pakkomyymään öljyä ja kaasua sinne tänne, mutta harvalle nuo enää kelpaavat. Kyllä nyt on Putinin pojalle ja kumppaneille lähtölaskenta alkanut. Kaatuvat maansa talouden mukana ja karkaavat maanpakoon.


      • ämpäribisnes

        Kurjaa on venäläisillä. Kohta meno kuin Neuvostoliitossa. Ehkä sinkkiämpärit menee vielä kaupaksi, nykyladoja ei huoli kukaan.


    • There_there
      • Purtilonsa-kaatajat

        Sähköttömyys vaivaa myös Ukrainan puolella.


      • Eimemyyvävillihevosia
        Purtilonsa-kaatajat kirjoitti:

        Sähköttömyys vaivaa myös Ukrainan puolella.

        Poskettomin juttu siellä päässä oli, että Krimin Tataarit olisi käyneet sissimässä Ukrainan puolella sähkölinjan.


      • krakensteyr

        Krimin tataareilla on paljon hampaankolossa Venäjää vastaan. Neuvostoaikoina tataareja pakkosiirrettiin muualle teloituksien kera. Nyt tataareja vainotaan ja murhataan Venäjän tiedustelupalvelun toimesta. Siis ei ihme jos Krimin alkuperäisasukkaat ovat nousseet valloittajaa vastaan.


    • NovoroZZiaPiste

      Ovella Putinin propaganda lupasi tuoda sähköt Krimille joulukuun lopussa, silloin koko Venäjä ei muista Krimista mitään. Miehitetty itä-Ukrainassa ei o bensa jo 3 viikkoa, ei kuka ottaa huomiokaan miten typeriä separatistia pärjää. Venäjä keskittyy Syyrian ja Turkkiin. NovoZZian projektista ei muista kukaan, paitsi itse huijatut asukaat.

    • pimeässäKrimessa

      Sähköt Krimille on jo luvattu ei 22 joulukuuta vain 29 joulukuussa. Löydänkö vetoa että ensimmäistä tammikuussa Krimillä on edellen pimeässä. Hyvä Uutta vuotta turistit! Putin ei vapautuu poliittisia vankia, ei tule sähköä.

      • There_there

        Pitääkö antamasi tiedot paikkansa, vai muutenko vain kirjoittelet?


      • tataari

        Tottakai se pitää paikansa jo viisi vuorokautta kuin vanha sopimus loppu ja aktivistit laittoi linjat poikki. Vaatimukset vapauttaa poliittisia vankeja. Ja lopettaa Krimin tataarin poliittisia murhia. Paitsi sähköä bensa lopussa. Toisaalta kuin venäläiset osti hiljattain enemmistö osakkeet Sanoma. Ei enää huonoja uutisia Venäjältä. Ei ilmoituksia rekkakuskin mielen osoitusta vaikkapa kuun viimeisenä päivänä ne aikoa piirittää Moskovan. Uusi Rotenbergen laaki tappaa paljon pientä yrityksiä.


      • Kuhan-kyselin
        tataari kirjoitti:

        Tottakai se pitää paikansa jo viisi vuorokautta kuin vanha sopimus loppu ja aktivistit laittoi linjat poikki. Vaatimukset vapauttaa poliittisia vankeja. Ja lopettaa Krimin tataarin poliittisia murhia. Paitsi sähköä bensa lopussa. Toisaalta kuin venäläiset osti hiljattain enemmistö osakkeet Sanoma. Ei enää huonoja uutisia Venäjältä. Ei ilmoituksia rekkakuskin mielen osoitusta vaikkapa kuun viimeisenä päivänä ne aikoa piirittää Moskovan. Uusi Rotenbergen laaki tappaa paljon pientä yrityksiä.

        Minkäs maan mustalainen olet, suomalainen, rajat kiinni.


      • rekkojaturkissa

        Venäjä kielsi kuljetukset meritse Turkin ja Krimin välillä. 30-40 venäläistä rekkoja jäi jumin Turkissa. Venäjä ei ikinä säästä omia kansa-karja.


    • pimeakrim
    • tataari

      AZOV-miehet ovat saaneet taisteluita kärttäessään räjäyttää kaikessa rauhassa sähkölinjan ja netissi pikkuazovit riemuitsee tästä loistavasta voitosta.

    • 13VankiaVapaaksi

      Vain muutaman päivän sähkö katkos ja bensan pulaa, tekee ihmeitä. Krimiläiset ilman vuorokauden ympäri propaganda on huomannut ettei venäjä kahdessa vuodessa tehnytkään mitään Krimissä. Kaikki kaupungit haisee ihan p"""sti. Ensimäinen mielenosoitus, antaja mennä niitä 13 vankia ja palauta sähköä. Tämä kylä sai sähköä ei muut. Savchenko vapaaksi!

    • venäjälläkummenee

      Venäjä on märkää housussa. Venäläiset alkaa itkemään omasta boikotista. Pyyntö länsille lopettakaa pakotteet muuten talous on kuralla ja ihmisiä on menossa Moskovaan. On jo armeija pystyttiin liikkeelle puolustamaan Moskovan junta.

    • Merikuljetuksetpoikki

      Venäjä ei halua vapauttaa ukrainalaisia poliittisia vankia. Juna ja auton kuljetukset Krimille on suljettu. Sähköt on poikki. Aktiivistit ilmoittivat että seuravaksi meri kuljetukset on laitettava kiinni. Eri puolella Venäjällä tuhansia yrityksiä ei pysy maksaman palkkoja, jotkut jopa 3 kuukauden velkoja. Rekkakuskit Venäjällä jatkaa protestit.

    • propagangarekkoja

      Krimillä ei ole sähköä ei ole lämpöä, ei ole menovettä. Mitä venäjä lähetti avuksi? Älä naura propaganda -rekkoja!
      http://youtu.be/edKtj4iqk7s

    • VladPotjomkin

      Putin ei onnistunut laita Kimissä sähköt päälle vaikka itse kävi Krimillä. Kuitenkin se ilmoitti Krimin sähkö ongelmat puistetuksi. Tästä ilmoituksesta se sai lempinimiksi Vlad Potjomkin.

    • keskaritvenäläisille

      Krimiläiset ovat ihmeissään itse Putin kävi paikan päälle mutta edelleen ei ole Krimillä sähköä. Kymmenennen tataaria näyttävät keskarit koko mahtivenäjälle.

    • putinpullistelee

      Yrittäessä antaa sähköt Krimille, koko naapuri alue Krasnodar jäi ilman sähköä. Turha Putin pullistelle.

    • tyhmätkrimiläiset

      Hieno video jossa krimiläiselle Putin ilmoitti sähköongelman loppuun. Pimeässä kaupungissa asukkaille kerrotaan heidän hyvästä elämässä Venäjällä. Uusi ukaasi määrä 15 vuorokautta putkissa jos sanoo"Ei ole sähköä" Krimissa Stalinin ajat tule pian.
      http://youtu.be/DBowtlec-nI

    • Krimin on tulossa nälänhätä, eräs virkoilija selitti tilanne näin, olimme luvannut asiat kuntoon vuodessa 2019-2020. Nyt on teille vain kärsivällisyyttä.

    • pimeäkrimissä

      Putin ei voi anta periksi ja vapautua 13 Krimin aktivistia ja kidnapatun lentäjä Nadežda Savchenko.

    • eisähköä

      Miehittäjät edelleen tiukassa, Venäjä energiamahti ei pysty sähköistä Krimiä.

    • matkailunloppu

      Sähköt, bensa, lämpö ja nyt vettä on vähissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2576
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1176
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe