Ohjelmatarjonta

ennustelija

Mitään katsottavaa ei tule tältä kanavalta. Ainakaan keski- ikäiselle.
Salatut elämät Kaunarit Posset putoukset.Samat ihmiset esiintyvät ja voi
kysyä että mitä keski- ikäiset ukot ja akat leikkii televisiossa.
kun kakarat.

69

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TunnustuksenAntaja

      Voi-voi, 3llahan on monen monta hyvää juttua. Kuten Mustamaalattu ja Rouva ministeri ja... no jaa, siinähän ne onkin. No, 2 on monta...

    • Vainparaslkelpaa

      Emmerdale on paras MTV3 sarja. Kauniit ja Rohkeat saisi jo lopettaa koska menee jo niin absurdiksi epäuskottavaksi jutut. Rickin ihastuminen naisen näköiseksi leikeltyyn mieheen on kuvottavaa. Mustamaalattu,Bones,Bosch ovat hyviä. Itse en katso ja pidä putouksesta tms.viihde ja musiikki kilpailuista.

      • yutrf796r

        Ei kai kukaan täyspäinen katsele jotain Emmertaalia tai kaunareita tai jotain vastaavaa roskaa. Bones on yksi TV:n huonoimmista sarjoista ja ilmeinen halpamyytisarja, putois on aivan älykääpiöille jne.


    • junttikanava

      MTV suoltaa jatkuvasti uusia ns. kotimaisia viihdeohjelmia, jotka ovat alapuolella kaiken arvostelun. Kenelle lienee tarkoitettukaan, ilmeisesti täydellisille junteille ehkä.

      • Entyyykkää

        Puhelinäänestykset tuo rahaa.


    • Tvvapaa

      Näitä kaupallisia kanavia aina kehutaan niin pirusti. Ei tarvi maksa yleveroa. Ja tarjonta on pelkkää paskaa. Joka päivä. Asiaohjelmia on aivan turha odottaa.

    • koolli

      Tuleehan edes mainoksia viiden minuutin välein.

      • rkp

        3varttia oli viimeinen hjuva ohjelma ko. kanavalla. uutiset vielä tulee. 4kanavalla vain hesarin mainos.


    • Bolchevikkiensuunnitelma

      Suunnittelin Islannin Disco- kulttuuriin tutustumis matkaa tässä iltasella itsekseni. Ystäväni, arvostettu, siirto- karjalainen, siis umpi karjalainen. Niin, hänen oivaltavien luottokortti vaihtoehtojen lomassa olisimme reippaasti lähteneet lennolle Islantiin. Ehkä Reykjavikissä olisimme viikon aikana viettäneet aikaa ulkona ja sisällä. Lämpimät kylvyt ulkouimaloissa. Ravintolat. Hotellien lohokeskustelut. Paikallinen yö- elämä. Niin, olisimme, ehkä, tyhjentäneet paikallisen kaupan, jossa virvokkeita on myynnissä ja alkaneet keskustelemaan, ehkä, hotellihuoneessa Islannin viime kevään euroviisu edustajan karismaattisesta olemuksesta. Tiedän, että old friend Academy of Highway keskustelut voivat olla unohtumattomia. Hän on hermona muutenkin. Elämä on tämmöistä. Yksi lätkäjengi Murmaskissa ja Islannin maisemissa keskustelut olisivat alkaneet muutama vuosi sitten. Niin, vihje. Ystäväni. Umpi karjalainen tykkää tästä Mega sensaatio ihmeestä. Hän ei ole ihan nuori enään. Mutta luottamus korttien toimintaan... Hölöhölö... Hän ei vihaa minua. Mutta hän voi kuulla kummallisia matkasuunnitelmia tyyliin ohi meni. läheltä piti. Kohta osuu...

      • 895767r5t

        >Tuo kommentoija ei ole ollenkaan terve päästään, vajakki ei edes tajua olevansa väärällä palstalla. Noita suoli24:ssä riittää. Suomen mielenterveyshoito on huonolla tasolla ja hullut ovat avohoidossa.


    • Rahatlopputyötönsossutuk

      Dinaarin luotto- tarina. En ole jaksanut katsella iltaisella televisiota. Olen kipeä. Ystäväni ei ole kipeä. Islanti on upea maa. Siellä kasvaa ihmisen sielu yhdellä poppitähden nimikirjoituksella ihaniin kotimaan maisemiin. Niin, Voitko mennä eläkkeelle? Mitä sanot vanhainkodissa? Luuletsä, että mulla on ollu helppoo? Saatana tajuutsä idiootti? Niin. Tämä on keskustelua tulevasta puhelin keskustelusta, kun vihjailen ystävälleni. Hyvälle ystävälleni. Isänmaalliseslle ystävälleni. Ei hän voi mennä vanhainkotiin sanomaan päivää karjalaisen tavan mukaan. Niin. Minun nimeni on. Dingo. Väärä vastaus. Niin, ystäväni tietää, että uskollisimmat ystävän maljat nami nami suklaa sineteillä voi uudelleen sommitella Disco pallojen loisteessa. Haluaisin kaikkien paikalla olevien muistavan tämän hetken.

    • Puolankansallislauluenm

      Hyväilin viljapellon sylissä, ennen punkki vaara- aikaa aika moista lemmen jättiläistä. Huokailut kaikuivat avaran kesä yön rauhassa. Paljon puhutut seksilomat olivat varjoja rantaan lipuvissa. Miten ymmärrys, voi parhaalla ystävällä olla kohdallaan. Aamun sarastus. Islannin maisemien syvällisyys. Voisin olla yksin. Näin ystäväni puhuu vanhainkodissa tulevaisuudessa. Hän on seikkailija. Hänen sielunsa avautui unelmille. Tähtösten jokukossa kimalteli herkullisin timantti, mitä toosan tarjonnasta voi ymmärryksellä varustettu karismaattinen suomalainen poimia. Kuin herkullisen banaanin...

    • JoeCockeronkeikallas

      Haashitaan coco yö. Haachitaan coco yö. Lemmen maa. Islanti. Hidastetut Siwa- mainokset. You are allways on my mind... Hitit seuraavat toisiaan. Olisin, niin hiljaa. Mitä minä olen tehnyt elämäni aikana? Miksi kukaan huomaisi minua? On hyvä olla rakkaan kaverinsa kanssa reissussa. Kaksi ystävää. Mitä minä tarvitsen enään? Niin, ystäväni, voi, hermoilla rauhassa. Hän saa mitä ansaitsee. Hän siis on toissä. Kaikki mitä tänne nettiin kirjoittaa on Hendrix fanille katastrofi. Mutta. Yksi tiiliskivi romaani, niin ystävänlaulu, soitto hänelle, jota niin olen kaivannut. Yhteiset muistot.

    • WhereareweNorvayorsleep

      Clarke niminen tarjoilija Islantilaisessa ravintolassa. Kysyisin ystäväni on vessassa puuteroimassa nenää. Miksi ravintolan katossa on kotka. Elävä lintu. Minä pelkään lintuja. Tarjoilija. Clarkson nimeltään katsoisi hieman minua. Iltapäivän aurinko säteilisi ikkunoista. Rauhallista hälinää ympärillä. Upee ravintola. Ystävä vessassa. Kaato punkkua syliin. Ois, niin hermona. Euroviisu esiintyjä vois olla samassa ravintolassa. Minun olisi edustettava kotimaan kivoja juttuja. Laittaisin pitkät päälle. Joe Cocker lavalla tyyli. Minulla on huonoja uutisia... Niin. Olenhan suomalainen. En suomalainen, näyttele ruotsalaista... Olisi, niin kivaa. Lohi olisi täydellistä. Limu makoisaa. Jäätelö hyvää. Te olette suurin idiootti maailman ääliöistä... Ei hyvä alotus. Sanoisin kivasti tarjoilijalle. Haviji paita. Kaveri ei nää kenkiäni. Sänky pyörii...

    • Clarksonvastasikirkaskat

      Mulla on hieman perhosia vatsassa. Viereisen pöydän poppitähti, katselin häntä toosasta. Niin, olisi kiva, jos pääsisin lähtemään heti, kun ystäväni palaa pöytään. Tuokaa lasku. Kotimaassa sanoisin, että oli tosi kiva reissu. Top Gear- tyylin lasketteluu. Juontaja hoisi homman. Vihree sohva oli tosi piukee. Islanti on upee. Upeeta polskutteluu lämpimissä Geyshire puuhkissa. Rentouduin täysin. En muista mitään. Kaveri diggaa euroviisuu. Mä olen virkistynyt. Unelmaanelma. Slouswing. Paikalla oli myös ruotsalaisia, tanskalaisia, ukrainalaisia...

    • Laatukamaa

      Kyllä Maikkarilta kerran tuli katsottavaa ohjelmaa. Viimeksi katselin niitä suunnilleen vuonna 2002, en ole ihan varma. Nimittäin lätkää! Ai niin, ja seitsemän uutiset tulee joskus vieläkin ainakin osittain katsottua Nelonen Pron näyttämien lätkämatsien erätauolla.

    • LapsetvarovastiBengtOleQ

      Ambarella sentään. Katsoin maikkarin uutisia, kerran, upee Samba- uutinen Helsingin keskustasta. Kyllä on upeeta. Lantion liike pienestä Esplanaadin pyhäköstä, voi, olla ratkiriemukasta ihan koko perheelle. Pitää olla varovainen. Sambulaisten katse henkii olemusta, että, koko viime talvi treenattiin ja tässä sitä pääkäupungissa Espalla pyörähdellään. Pertza Kovalevin vaneri osasto on näemmä jauhamassa Benny Hill- Esperantoo. Silavaa vaa sitte ojoon. Olen arvostettu, Eurooppalainen hotelli.

    • TammettummuuSaimaalla

      Ekan vedon kohtalo. Kaunis ilta. Olen arvostettu toimittaja, Keski- Euroopan maisemista. Tuon teille kotiin, jotain semmoista, millä matala paine, lippupallo ja tainionkosken hotelli kirja, jota ei, ehkä ole tehty. Mutta, mitä kultakauden taiteilijat vuosisata sitten paviljonkia rakentaessa mahtoivat miettiä? Suuri maailma. Elämä lipuu- ohitse tunnelmat. Oletteko hereillä vielä? Ei ole tarkoitus häiritä. Olenhan kohtelias umpi- karjalainen. Samovaari, lempinimeltään. Akseli, oli, kuitenkin, päättänyt jo keski- suomalaisen Sambakulkueen osaset voi jäotella siten, että. Espalla on pieni puinen katsomo. Eino Leinon patsaan takana. Tamminen lopettaa. Tiukka heitto. Jengi ei anna armoo. Salamin ja salmonella ero? Pitää todellakin keskittyä...

    • Todellisuudenmolemmatp

      Tzaazi hei. Hei, leegot on ojossa. Suu auki ja koala on puussa. Nukkuuko ylä- valot? Tuu, vaari leipoo vähän Sambaa. Otetaan Espa haltuun. Purkivat koko kaupungin aikoinaan. Jos naiset treenaa koko talven, ympäri maailmaa. Kai tänne, Baffilaan, tulee joku Albaaniastakin joraa. Kuuletzä. Tzäänzi. Pikku vippi.

    • SylviKekkosenpuolisoa

      Take on me. Aha. Purkkaa. Purkakaa kaikki. Alfons joen- tarinat ovat kioski taiteen haarukassa. Etu remmi. Taka remmi. Combot virtaa aina alas päin. Olemus, herkkä. Olen urheilu juontaja. Ehkä radiossa. Minua kuunnellaan. Olen jalopuu. Kukaan ei tunne minua, kun katselen ja kuuntelen. Samba kulkuen Helsingissä, jos jatkaisi korttelistä toiseen pari viikkoa. Ryhmät vuorottelisivat. Melu katukuiluissa ei leviä. Mutta. Paikalla olleena. Rytmiryhmän tanakka kerronta vie mukanaan. Lapset voivat tarvita kuulosuojaimet. Mutta. Joku laulaa pakussa. Meno on mitä on. Pari legnedaarista viikkoa. Sambakulkue menisi raitiovaunu linjoja pitkin. Ei Mannerheimin tiellä ole joka kohdassa kiskoja. Hauberin tiellä voi olla ihan mukavaa. Kalevan katuu kolmatta viikkoa. Presidentti Kekkosen muistoksi.

    • Bulttiboiskivaviihdeohje

      Vamos. Alabama. Täällä Aarne, voin joutua oikeuteen, Tanninen.

    • SnookerJukalleterveisiäK

      Hendrix kooling. Woodoo- chile, Woodsin tulkinnalla. Henkka fanina ihmettelen, kuinka ihmiset voivat kirjoitella maamme laulun tulkitsijasta vuonna 88, ehkä, Virossa. Uusikaa, välittömästi upea kokonaisuus Tallinnasta, ehkä, laulujuhlilta. Kuosmasen tulkintaa on peaa ihailaa. Upeaa. En ole löytänyt kirjahyllystäni, kuin, Mauri Sariolan posliini astioita. Myrnan hinnat eivät Albaani tietojen mukaan ole laskussa. Voileipä kakkua voi syödä. Salami täyte voisi olla yllätys. Henkka, ehkä, Woodoo hileessä kävi läpi bossanova rytmejä. Siis Samban omalaatuista rummutusta. Kolme kertaa. Rummut takoo. Kolme kertaa. Ehkä huomio, vain kuulioille, että Kilimanjaron rokilasin korkuiset. Niin. Yhtä en muista. Vihreän verän äärellä...

    • EncoreHeyJoeSurkeeohjaaj

      Kuningatar asteli upeassa Samba- asussa. Olin pata- ässässä laulamassa. Lauloin näin. Huomio. Nyt huumoria tulossa. Pientä kieroiluakin. Niin. Lauloin näin. Huhtikuussa, virran suussa pokasaha soi. Niin. Mitä sitten? Tulipuna ruususta aikoinaan laulettiin karjalaiseen tyyliin. Nämä kaksi ovat eri kappaleita. Mitkä kaksi? Aivan. Se voi olla liian helppoa jollekulle. Humpan ystävänä kuitenkin ihmettelen. Olen käynyt kiertokoulua. Miksi Retro ohjelmassa letka jenkkaa tanssittiin niin vähän. Kälviän kirkonkylän vieressä on pelto aukea. Ovesta, kun kävelen pihaan näen kirkonkylän suurimman navetan. Eikö ole täysin selvä? Fredi lauloi kaiken. Minäkin ole yrittäjä henkinen. Samba tanssijat aloittavat ja lopettavan, muistaakseni, senaatin torilla. Siellä voi ihailla suomalaisten miesten, myös, reserviläisten, upeita seuralaisia. Olen ollut paikalla.

    • Kiertoradallakaupunki

      Vastaus omaan kyssäriini. Moicca. Pocardi on, ehkä, vanha suomalainen sana. Kappaleessa Jätkän humppa, ehkä muista nimen oikein, lauletaan poka sahasta. Pocardi ei ole cocardi, ei kocardi. Niin, mikä on pocardi. Joku laatikko systeemi vanhoilta ajoilta. Suoritettuani kokeet turvallisesti. Kiertoradalle, avaruuteen, pääsevät kaikki. Nimittäin vanha savolaisjuttu on niin. Se siitä savolais jutusta vanhoilta ajoilta. Nimittäin. Pocardi. Sana, joka kuvailee laatikkoa tai semmoista suunnnilleen. Niin. Avaruudessa on kiertoradalla avaruus asema. Jotain systeemejä, jotka välittävät teevee kuvaa ja sitä rataa. Mutta. Pocardilla kaikki pääsevät avaruuteen. Siis taivaalle maankiertoradalle. Sinne voi rakentaa sairaalankin. Painottomuus voi olla jotain. Niin. Rakennetaan kiertoradalle avaruuteen kaupunki. Jotain laatikkoja ladotaan ruotsalaisten tyyliin yhteen. Steve Martin ja Eddie Myrphy eivät pääse heittää enään savupiippu herjoja. Ei siellä savuhormeja voi olla. Casino voi olla. Avaruus kaupungissa.

    • SeksitutkijaAvaruudesta

      Cosmonault comets... En muista mitään. Olen, vain, yksi kansalainen. En tiedä, miten maanpäältä, kertalaaki tyylillä lähdetään viettämään viikonloppu lomaa avaruuskaupunkiin, joka kiertää avaruusaseman kanssa. Mutta. Jollakulla, esimerkiksi, ruotsinmaalta voi olla kivoja ideoita, miten kaikki voi hoitaa, ilman Heather Grahamin rullaluistimia. Siis. Tämä on idea. Olen ideoinut Tex Willer- sarjakuvien ystäville, näillä BBQ- kärki..., sivuilla. Siis, suomi24 sivuilla on monipuolisia pohdintoja. Tämä avaruus kaupunki on ollut mielessä muutaman päivän. Moni muukin on voinut jo vuosia pohtinut samaa. Shabluunovin muistiinpanot avaavat näköaloja. Kiitos.

    • Eivoivähempääkiinnosta

      Kojatjackin muistelmat. Kovaa peliä Bostonissa. Kritpher Reeve, vanha Tarzan. Siis Teräsmies. Hän voi olla kiinnostunut. En tiedä. Suoraan ylös, kun mennään, niin mennään sitten. Läskia kulhoon ja korkillinen fariinisokeria... Mutta. En muista sanaa. Golbo. Ei ole vastaus. Joku välittää kiertoradalla dataa. Kuvaa. Haluaisin, vain, kiinnittää huomion siihen, että olen sinkku. Hellou I love you,,, Doors. Nimittäin antenni ei ole oikea vastaus. Oikea vastaus on. Sateliitti. Nimittäin, jos joku haluaa avaruuteen. Niin. Ruotsalaisten mukaan sinne pitäis päästä kaikki. Siispä, huutoäänestyksen jälkeen ei ole mitään... Eli, tämä on, vain, ehdotus. Evinruude lipuu satamaan. Liplatus kuuluu jalkojen välistä. Paljonko kello on? En tiedä. Mitä sitten? Taidät valehdella. Ei kukaan voi rakentaa kiertoradalle kaupunkia. Miksi ei? Pocardia, vain. Lootaa yhteen. Kuu varmaan pysyy paikallaan. Kaikki sinne pitää viedä. Varsinkin ne, jotka, sinne haluavat.

    • Kaupunkityhjyydenyllä

      Kiitos. Kaiken tämän, niin kaiken tämän jälkeen. Jollain voi olla upeita ideoita. Heitin hieman huumorilla. Muutan korvatunturille. Mauri Kunnasa odottaa minua takki auki. Olen maksaloota. Shabluunov. Muistiin panot. Kiertorata. Omaa sukua. Kierto kanki. Linnan ovi. Pohja tason alle lekaa. Jaanssonin viitosta. Huomaatteko. Näin merkkaan muistiin, mitä kirjoitan tänne nettiin. Jos, mitään ei tapahdu. Lopetan ystävien maljojen juonnin Zalztsburgin linnan pihaan ja koetan setviä tilannetta henkilökohtaisesti. Osaan tanssia limaistajaskaa. Osaan, siis, kieroilla. Larbatzonin kuulakerhoo kiinnostuneet voivat itekin harjoitella. Ylä viitosia. Kuunkiertoo. Kasikakkonen katoaa. Voi kadota. Se tapahtuu. Tzäänzi koodilla. Jokaisella omat sekojutut. Holby sairaalan nais näyttelijä on kiva. Kolme kerroksiset talot Amsterdamin keskustassa. Retron upee Setzuuri herkku kolmonen. Slarvik jalolostamon sose osasto. Peppi Pitkätossu... Ruotsista tuli niin kivä teema ohjelma. Poliisi minun suosikki.

    • RahatloppuHäsöJonskikys

      Näin nimittäin unen. Kyllähän yhden unen voi laittaa nettiin. Nojasin omaan suunnitelmaan. Oma tulkintani. Päädyn, ehkä, naimisiin. Ostan puolisoni kanssa upeen Juha Jokis- tyylisen Salosen mahonki ylpeyden ja alan kerää stsgoja riviin. Saadaan upee divaani. Studioon tuon kaiken mitä napista kuuluu. Hieman lepo asentoo. Paletti auki. Olen startaletti...

    • UpeeBottitzelliBananar

      Unessa olin kai Venäjällä. Veljeni oli unessa. Hän tietää unesta. Häsö ja Jönski eivät olleet unessa. En lähde avaruus asemalle. En lähde avaruus kaupunkiin. Kiertorata on minulle kiertokanki. Yläviitosessa. Jallun rivi. Pocardin kohdalla. Niin, siellä on tappi viitonen. Halle Berry. Blue Berry- sarjakuva. Gin ja Gan. Koksitehdas. Lohikäärme juttu. Kortti kallet. Musta pekka. Pelejä vain. Lisätään Zero Nine. Lopuu yhteys kohta, niin. Ilmat ulos koneesta. Pelleillä saadaan. Niin. Muut voivat miettiä samaa. Uutinen viime kesältä. Kaljaa kioskeihin. Zero Nine. Atr- moottori. Käy tyhjäkäynnillä. Pankkiholvi. Eli koppirangaistus uutisella tässä olen liikenteessä. Kiitos

    • BurtReinoldstyyliCarrols

      Cher on upee. Hoffa sekoili täysillä Camiina sarjassa. Ties mikä...

    • Esimerkillistämenoa

      Maurizio Kunnanhallitus- Jokinen. Olen. Mikäs manuaali tämä on? Jasson kulminaatio- oppi. Vai Ladan. Litmasen tyylillä. Niin. Savossa kuulemma kaikki on alottamista vaille valmista. Kyllä. Aivan oikein. Kiertoradalle pääsee helposti, katsomalla käyriä. Jostain syystä ne lopussa nousevat ylös. Ihan ylös. Ihan lopussa. Niin. Otetaan ruotsalaisten tyyliin ja mennään, mistä mennään. Hölöhölö- tyyliin. Ties miten. Lootaa ylös. Lootat on ylhäällä. En tiedä. Materiaalia on vaikea kuljettaa ylös päin maailmassa. Kalja virtaa alas. Remmi teoria voi selkeytää...

    • HuonoesimerkkiCindytäti

      Hyvää huomenta savo. On aamu. Oletteko kuulleet, mitä joulupukki sanoi korvatunturille? Ostakaa lada.

    • Nassesetä

      Aamun ensimmäinen. Mersun moottori levis ylämäessä.

    • Cindyonihana

      Kolmosella lähtee. Kiss, kiss kukkula.

    • Envoipyllistää

      Bravdan takaovi. Ole varovainen.

    • Cindyonedelleenihana

      Cher edessä. Hau, hau, Champion.

    • Ylimenihuhhuh

      Koskis jormaa ja sitä rataa. Edari on remontissa. Otin, vain tunnelmia. Olen Cindystä jotain mieltä. Salkkarien monet muutkin näyttelijät herättävät mielipiteitä. Kiitos

    • Kiitosjaherätys

      Areniukselle terkkuja. Armeija muisteloita. Kerättiin käpyjä. Nähtiin hiirihaukka. Ravintolan nimi oli Princessa Armaada. Oltiin ruotsin risteilyllä. Arenius polaakki kapteeni hoisi hommat. Baijer lever kuusen...

    • Tammisavujentuvissa

      Hyvästi Rakkaani. Kaikki jäi rajan taa. Otin etupylvää ja sanoin. Jossain täällä se on. Kaljaashi.

    • Sainduunianäkemiin

      Ystävät, toverit. Voitin lotossa. Elämä hymyilee. Mutta. Jollakin on tilanne. Lääkäri sanoo- tilanne. Minulla on kupettimestari sanoo- tilanne. Mitä sitten? Olen mitä olen, mutta joillekin lääkäri on sanonut, jo seisemänkymmentä luvulla, että mene vaikka nettiin. Saat nauraa. Pallea lihaksistoa, voi, käyttää... Niin. Minäkin voin olla, ehkä, lääkäri sanoo- tilanteessa jonain päivänä. Mutta, pitää elää päivä kerrallaan. Vedetään tikut ojoon. Otetaan Sir elvoodia ja heitetään kiekkoa. Pala kerrallaan syödään norsua... Olen, ehkä, ääliö, mutta kasi vitonen on eri kansalainen, kuin, minä kasikakkonen. Joku kasivitonen täällä suomi24 sivuilla sekoilee. Pieni välihuomio, vain, jos sallitte. I am looking for my Sally... Hendrix, Who Knows kappale. Niin, kujeillen, kukakohan avolava pakulla kolasi pihoja Amerikkalaisessa viihde elokuvassa?

    • Remmivitonenkiertokanki

      Kiertokanki. Niin evinruude.

    • Lopputulosaikojasitte

      Kiertokanki. On hauberivitonen. Olen ollut Munchenissä. Niin, juonut olutta. Pankkiirienkanssa. Hola kuutonen. On kiertokanki ja kampiakseli. Kuullostaako tutulta. Rautapannuun vähän siitakesientä ja ollaan ruotsin mailla. Hola. Upseerit olivat metsässä. Laskemassa ohimeneviä osastoja. Yöllä. Monta hyttystä minun päälle tulee? Kiertokanki ja kampiakseli peräkkäin. Alkaa singeri laulaa. Neulotaan leegoja Tanskan malliin. Siskoni on käynyt Lego- landiassa.

    • KiertokankiCindy

      Keskustelin henkevästi Mynchenin kuninkaiden kanssa. Siellä on Lothaarin joukkue. Stadio jotain...

    • Cindyonparas

      Vetäkää mielessä Tsetorin kuulaita soita. Koko juttu on siinä. Kiitos. Helsingissä oli aikoinaan Tsetor- ravintola ja ...

    • Kiitosja

      Loppu analyysi. Mynchen joen rannalla paikalliset kalastavat aamulla Japanilaista silakka analyysiä. Muovi hauet narraavat terassilla istuvia paikallisia.

    • Cindynkanssakahvilla

      Kaikki on valhetta. Katson suoraan ja näen käärmeen. Apuva. Kuule. Jorma. Herää. Mitä me tehdään? Oon koneella. Mä oon sekoillu, vain. Voi ei. Pilasin kaiken. Tämä on täällä netissä Suomi24 sivustoilla. Mitä mä menin tekee? Miks mä en ymmärtäny lopettaa? Joku sairaalassa voi luulla, että mut hakataan. Ne voi huolestuu. Onneks Gorilla halii mua. Mä toin sen Afrikan reissulta. Poplarin pää. Mua ei tunnistettu. Mä olin salkussa. Mentiin vitos luokassa. Koneessa Gorilla hali tätii. Mua vähän hävetti. Kontulassa taksi ei jaksanu välittää. Tosi kiva vaari...

    • pienetsekoilutCindy

      Zeoliitti kausi. Lukee postiluukussa. Naapurin ovi lähti rekan mukana. Niin. Voi ei. Olen pilannut kaiken. Itken ja völlötän kaiken aikaa. Iso- G käy kaupassa ja halii kaikkia. Mä sain vieraan. Penaltin. Ei puhu. Heiluta penalti. Penalti heiluttaa. Hyvin menee. Tulkaa kontulaan. Eturessu vedetään tyhjäks kehänliittymältä. Niin, ottakaa vähän peruukkeja mukaan. Lipas on tyhjä.

    • Sekosavolainen

      Angiina lähti, kun erikois joukot laskeutuivat Somaliasta aikoinaan. Tasankojen avolavat. Niin. Lapset, jos katsotte televisiota. Japanissa kaikki tapahtuu Suomessa. Sama, missä tapahtuu maailmalla. Vedetään pohjanmaan tyyliin. Viiden minuutin kohdalla. Pakulla ostoksille. Harvennetaan sivustoja. Otetaan kieliposkella. Somali tyyliin. Tarjoo. Aavikko kuvaa. Toosa auki. Velihän se siinä. Keittoo etulinjaan. Katohan Jenkit sekoilee. Bossanovaa. Siinä lähti koko kortteli. Maailma on tällainen. En mä tiedä mitään. Mitä te mulle tuutte sekoilee. Soittakaa... Nakit katossa...

    • Combotulilla

      Vedetään koodii koneeseen. Lähtee polakeilta paikat hampaista. Soitetaan broidille ja laittaa mignonit tulee. Avolavalta. Eduskunta. Yksi Somali. Katohan. Ruutipalaa. Rakettii Suomeen. Polakit takoo seinää. Lähtee seinät kertalaakista. Ollaan, vain. Cambiinaa. Broidi pyys apuu. Conan sano turpa kii.

    • Munsalainensuosikki

      Satellait love. Vanhat sotilas suvut kontulassa eivät voi vastustaa Saksan euroviisu edustajaa. Vain hänen takiaan. hölö hölö. Hä, mitä sä sekoilet. Tzääzi. Kuuletzä. Hölö. öö. Ota aamu käyntiin. Käy ulkona. Rentoudu. Körzi lähtetti terkkuja. Tähti comboo joulua odotellessa. Sulla on upee Köniz. öö. Ota relaa ja soita Kallelle. Hän on iloinen. Naurahti.

    • Töihinnaapuriesitteleemu

      Cindy lähetti viestin studioilta. Minun pitäisi lopettaa. Armaada. Soliferin etutankki. Älä jätä. Kello jättää. Pakataan kaikki. Unta taas. Otetaan vitamiini. Niin. Heräsin juuri. Musta yrjö? Jaa. Muistiinpanot. Halinalle. Tätähän tämä on. Lähden duuniin. Kone kiinni. Naapuri on edelleen alasti. Elämäntapaintiaani. Puoliso. Uskollinen. Joopa joo. Inotohimoja. Galaisa joki. Tammukkaa. Parempi olla omissa maailmoissa. Lapissa kello on joitain. Ajan parran.

    • ZOneedariinJeesuskonttii

      Yksi uutine maailmalla ja Suomessa kellot seisoo. Menkää kysyy. Menkää kysyy. Kysytään. Miksi Suomi kuljetti viattomat Somalit Guantamon vankileirille? Otetaan kentältä jengii mukaan. Suuren maailman menoo. Suomi autto. Somppu huutaa ostarilla oikeutta. Niin. Veljee kidutetaan Guantamossa. Suomi pojut itkee. Iso lava eteen. Mennään eduskuntaan. Vedetään liipasimesta. Koko kultaa...

    • HuumoriKontulastakiitos

      Gibbutsin Orangit. Israelin johto. Kysykää. Hautokaa. Kiitos.

    • Nainennaapurissahuuttaay

      Aamun kenttä tulokset. Toosa auki. Hyvä yön veto takana. Näkemiin vain muru. Alkaa ykköseltä. Kakkosella Somalit esittelee autojaan. Karvaset on nopat. Kolmoselta alkaa uusinnat. Bootsit jalkaan. Timo. Toivo. Rouger... Herkkupala. Cindylle soronoo. Beibet heiluttaa haarukaa. Oolalaa. Mulla on päivä pulkassa. Rambo. Rambo. Herää. On aamu. Keit ja Alley alkaa. Pistä pannulle kaksi munaa...

    • Joulunvedot

      Moicca on Kate ja Alley. Pocardi on Näkemiin, vain muru. Kaksi 80- luvun sarjaa. Draama komedioita. Toinen Amerikasta ja toinen, ehkä, Britteinsaarilta. Odotan joulua. Sohvaperuna. Tahvo jornaisista. Buenos aires.

    • TilataanpizzatMikkonenne

      Barbarossa. Soitit väärään aikaan. Kerro. Mulla on kaikki kartat liisteroitu huoneeseen. En löydä enään itseäni. Olin kerra Mynhenissä olut ravintolassa. Barbarossa, huuda vähän hiljemmin. Katon naapureiden touhuja. Kiitos. Paikallinen oli pari vuotta opiskellu Suomea. Ihan yliopistossa. Puolen tunnin jälkeen... Niin. Hän jutteli minulle. Minä hänelle. Niin. Hän oli, niin lahjakas nuori saksalainen. Kontulan baarit kyllä täynnä samanlaisia, mutta hieman liikaa minulle. Jos mä lähden pohjois- navalle halaa jääkarhuja, en jaksa kuunnella Inuiittien puhuvan suomea. Kiitos.

    • Rutiininsajokaisella

      Japanin chanel viitonen. Pohjanmaan arki. Viimeset viistoista vuotta. Somalit hieman totuttelivat maisemiin. Comb jauhaa. Vedetään ylämäkeen. Viisikko tyyliin. Somppu mussuttaa. Cocis sanoo. Mitä. Siinä. Koskee, vain, ylöspäin. Tankit lepää. Ota murukeittoo. Illalla tangoo...

    • PakolaisetJapanpörssi

      Tänään tulee täyttä tavaraa. Kate ja Alley. Herkkkä pari fantasia. Nuoret naiset New Yorkin vaaroissa. Saman katon alla. James Dean tyyliin. Somppu avaa ovi. Se ovesta. Katohan. Noita kullat. Kaffet tulelle. Huopatussia on. Antakaa paperia.

    • Hilibilitkattogruunussa

      Suomessa olevat Somalit seuraavat Japanin viihde- elämää ja nyt, maahan tulleet pakolaiset seuraavat Japanin pörssiä. Eivät taida tulla juttuun. Hööki jengi pelastaa. Poltetaan tulta kiukaassa. Otetaan löylyt. Kylmä olut. Kävelitte Angolasta? Anna poropaisti. Luuletsä, että täällä on talvi?

    • Höögijenginkokousseiska

      Menkää Joensuuhun. Siellä on aina talvi. Kontulassa Enontekijän pitäjässä leivotaan kinkkuja. Ootsa hullu? Vedä pipo päähän. Tajuutsä. Muuta joensuuhun. Saat puolison. Seuraa Japanin toosaa. Ota bissee. Kurret puissa. Kukaan ei tee mitään. Venäläiset istuu suon ympärillä. Antaa istuu. Somput mesoo Hesassa. Heillä on uudet kiukaat. Castorit. Pähkinä lauteet. Varo punkkeja. Juo bissee. Vesi ei lopu. Kato toosaa. Sulla on kaveri. Kato ikkunaa. Näet taivaan. Puhko renkaat autoista. Veli tulee saarnaa.

    • Eiviivojaenäänarabitseur

      Kiitos. Ystävät. Höögi jengi palalaa lepoon. Zone.

    • Kaipauksenlait

      Ostettuani vanhan mopon, eevinruude nimeltään. Niin, yksi tai toinen katsoo toosa- ohjelmat lehdistön julkaisuista. Suikkasen, jääkiekkovalmentaja, ainakin, viimevuosina tyylillä, voi ehkä, ottaa rennommin. Muista yhden pittoreskin tarinan menneiltä vuosilta. Oli kesä ja aurinko paistoi. Kesä - 87 tai - 88. Niin. Lämmin kesä. Silloin helle oli voimakasta ja sateen määrästä en ole tietoinen. Mutta, kun on rauhallinen yö ja olen myös keski- ikäinen 41 vuotta, niin voihan sitä ihmetellä, hyvien sarjojen vetovoimaa. Painottaisin, erityisesti, sanaa vetovoima.

    • Katsonulossielläensirakk

      Tuolla on koira. Erittäin kiinnostavaa. Lapin maisemat ja Eino Leinon rauhalliset runot. Eläinten ystävänä moni huomaa viihtyvänsä televisio sarjojen parissa, jotka henkivät tuoretta, monipuolista ja antoisaa osaamista elämän eriosa- alueilta. Pyydän kalaa tai olen sitten Libanonin kansalainen. Niin. Elämä voi antaa yllättäen jotain kivaa ja jonka kanssa voi nauttia. Olemmehan vapaa ja itsenäinen kansa. Huominen, voi alkaa arkisella aherruksella kello viisi. Hyvin voi kansa. Imatralla käyneenä tunnen koskinäytöksen kosteuttavan vaikutuksen olevan ainutlaatuinen muistutus kotimaan ja myös ulkomaan osaamisesta. Kenen on onni? Huomisella täytän pään. Kotimainen kevyen musiikin ainutlaatuinen osaaminen on kulminoitunut osaamiseksi Eppu Normaali- yhtyeen käytyä katsomassa koskinäytöstä. Olemmehan kansalaiset saaneet nauttia koskinäytöksistä, joka vuosi Eino Leino- kilpailujen saralla.

    • Lapintaiankuvausyritys

      Hassu uni- kerronta maassa suo kaiken. Luona onnen olevaisen. Kuulemme kaiken kattavia ja koossa pysyviä tunnelmia maamme monipuolisesta kerrontakulttuureista. Kukapa ei olisi käynyt katsomassa Onkiluodon maisemia. Harjuspää sillejä. Kuinka kuvailla, kaikki maamme kauneus ulkomailta saapuneelle, kiinnostuneelle, olenhan aina valmiina. Rakkaus säteilee kauniisti maisemista, jotka Oinaspään- kerronnoissa heräävät.

    • Jospalopetanhetki

      Jouluun on hetki. Tunnelmia. Kaipaus. Herkät haavulaiset. Vaikeuksien kautta voittoon. Tunnelmia jacobiinien omanlaisesta olemuksesta vastaomien ollessa tuttuja. Yliskylä. Maisema avaruus. Lapin taika. Etelä. Hyvien juttejen seurassa. Vihtori pääskyläinen sentään.

    • Kiitosjatervetuloa

      Perjantain kokemukset vielä. Nyt voi jo tunnelmoida. Kerran oli Tukholmassa. Metrossa. Muistelmia odotan. Kävin, missä kävin. Lauantai antaa makkaran ystäville pohdintoja. Tovottavasti, jotain mukavaa. Bönän kanssa kerran koulun ruokalassa. Oli talvi. Näkkileipää...

    • tämä.on.fakta

      Kolmoselta ei ole tullut enään yli kymmeen vuoteen mitään, mitä normaaliälyinen viitisisi katsella, kanava on täynnä pelkkää roskaa aamusta iltaan.

      • satkurr

        No niin on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1645
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1509
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      68
      1419
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      38
      1373
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1248
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1126
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe