Kaksi ulkomaalaistaustaista henkilöä raiskasi

abdulmohamm

70

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • evpkurvariliippakylästä

      Vitun karvakoura apinat. Savua nokkaan ja ruutia silimien väliin, niin eivätköhän opi elämään ihmisiksi.

    • Kansanääni

      Ruotsi alkaa tutkia nyt lääketieteel näitä ns. Alaikäisiä jos hallitus älyää niin niin täällä myös. Vanhat äijät ilmoit ikänsä alaikäiseksi. Miten kempeleessä? Ruotsi ja norja tiukentaa maahanmuut milloin suomi. Pitääkö jo tavallisten kansalaisten lähteä rajavahdiksi raiskaajia vastaan. On meillä hallitus kun kansa paremmin tietää mikä tästä vielä tulee.

      • Lounasseteli

        === Kansalaisaloite ===

        Kun islaminuskonnon mukainen Halal liha loppuu, niin kotimatka alkaa.

        Halal-liha on teurastettu islamin mukaan oikeaoppisesti leikkaamalla eläimen kurkku nopeasti terävällä veitsellä, lausumalla samanaikaisesti ”Allahu akbar”. Eläin on tajuissaan, kun veret virtaavat kurkusta pitkin maata. Tämä on eläinten rääkkäystä.

        Lakialoite uskonnollisten teurastuksien kieltämiseksi
        https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1697


    • RepaLöysä

      Perskeleen urpot tämä pitää kääntää voimavaraksi näitten geeniperimä on aivan toisessa tasossa kuin teidän juntti einareiden..

      • Enraiskaavuohia

        Näyttää että ehdottajalla on itsellään huono geeniperimä, se on ehdotta ongelma. Kuuluukin että näin on sulla.
        Mitä se meille kuuluu, ettei sulla ole kaikki ok.


    • Korvenkyynel

      Orpon tilalle ministeriksi pian Jussi Halla-Aho. Että suomi pelastuu

    • tekojakaivataanheti

      Sebastian Tynkkynen
      9 t · Oulu ·

      Lähetin juuri äskeisen sähköpostiviestin maamme pääministerille.

      --
      "Arvoisa Juha Sipilä.

      Kerroitte pääministerinä 5.9. antavanne Kempeleen asuntonne turvapaikanhakijoille vuodenvaihteessa. Tekonne seurauksena Euroopan johtajien ja suurimpien lehtien saattelemana maanosamme ulkopuolella Suomesta puhuttiin turvapaikanhakijoille otollisena kohteena, jossa pääministerikin avaa ovensa heille.

      Sillä oli vakavia seurauksia. Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa ihmissalakuljettivat markkinoivat maatamme lausunnoillanne. Suomen kantokyky ei kestä enää elintasosurffaajia, jotka ovat tulleet useiden turvallisten maiden läpi päästäkseen juuri Suomeen.

      Kansalaisemme ovat kohdanneet väkivaltaa, ryöstelyä ja turvattomuutta. Luottamusyhteiskuntamme on tuhoutumassa pala palalta, kun vuosikymmeniä jatkunut toisiin luottamisemme ja hyväuskoisuutemme valjastetaan näiden maahantulijoiden vääriin tarkoitusperiin. 23.11. on jälleen yksi niistä päivistä, kun Suomi suree tämän kansainvaelluksen karvaita hedelmiä.

      Kotikunnassanne Kempeleessä ulkomaalaiset kävivät käsiksi vasta murrosikäiseen lapseen, ja raiskasivat hänet. Se varmasti pysäyttti teidät. Uskon, että kempeleläiset ymmärtävät tilanteen vakavuuden, eivätkä halua alueelleen lisää ihmisiä, joiden sopeutumisedellytykset ovat huonot - siitäkin huolimatta, että olette ilmoittaneet ottavanne Kempeleeseen heitä lisää kodillisen verran.

      Olette sanoneet, että tuomitsette teon. Mutta se ei varmasti montaa ihmistä tällä hetkellä lämmitä, eikä auta itse tilannetta. Pyytäisin teiltä valtiomiesmäistä tekoa. Pyytäisin, että kannatte vastuun siitä, että teidän vuoksenne Suomesta on oltu tekemässä turvapaikanhakijamagneettia. Te voitte nyt astua esiin, ja ilmoittaa, että turvapaikanhakijat eivät ole tervetulleita teille ja perutte aikaisemman lupauksenne antaa heille kotinne.

      Sen jälkeen viesti siitä, että kantokykymme ja mittamme on täysi, kiirii myös lähtöalueille."

      • eiheltiä

        Wau. Tyrkyynen kerää taas irtopisteitä. Länkyttämässä sitä minkä kaikki jo tietää.


    • Suomitänään
      • HiljaiseksiVetää

        Paras kuulemani puhe koskaan! Rispekt!


    • dkjhfr

      Kato ihanko tänne piti jakaa tämäkin. Ikään kuin tätä ei ois jo kaikki tienny. Kai nyt helpotti kun pääsit nyt meitä kaikkia tiedottomia informoimaan tällä ilouutisella. Sitähän se nimittäin sulle on. Tätä oot oottanut kuin kuuta nousevaa. Ei sinua se uhri kiinosta paskan vertaa.

      • MeVajakit

        MV on paskaa. Paskaa paskaa paskaa paskaa paskaa paskaa paskaa. PASKAA!!!!!!


    • kkrrpp

      ERÄS tuore tapaus on Kuopiosta. Siitä on nyt annettu käräjäoikeudessa tuomio. Tuntematonta naista öisellä kadulla seurannut, lääppinyt ja kaulasta nuollut irakilainen turvapaikanhakija on tuomittu Pohjois-Savon käräjäoikeudessa seksuaalisesta ahdistelusta 180 euron sakkoihin. Mies velvoitettiin korvaamaan naiselle henkisestä kärsimyksestä 500 euroa.

      26-vuotias nainen oli lokakuisena yönä palaamassa kuopiolaisesta yökerhosta. 24-vuotias irakilaismies lyöttäytyi naisen seuraan keskustassa.

      Nainen ei onnistunut karistamaan miestä kintereiltään. Naisen mukaan mies näytti turvapaikkahakemuksensa ja kuvia Turkista, josta mies kertoi tulleensa. Mies ilmoitti rakastavansa naista.

      – Mies silitti hiuksiani ja sanoi love, sex ja fuck, nainen kuvaili myöhemmin kuulustelussa.

      Naisen mukaan mies myös suuteli häntä, hiveli takapuolesta ja nuoli kaulasta. Lisäksi mies laittoi takkinsa naisen päälle.

      – Miehen toiminta oli todella ahdistavaa, nainen kertoi.

    • rajakiini
      • qwerty_9

        MV lehti suoltaa paskaa ja natsivajakit uskovat kaiken.


      • Dostojevski68

        Niin. Nämä Irakin "hallituksen" tai muun valtion tahon ilmoitukset kannattaa aina tulkita tiettyjen "linssien" läpi. Vaikka Saddam Hussein onkin kuollut niin silti demokratia ja vapaus ovat Irakissa luokkaa Neuvostoliitto. "Sotarikoksista epäilty terroristi" voi ollakin todellisuudessa vain virallista hallintoa vastustava aktivisti. Jonnet ei vaan muista kun 70-80-luvulla Suomeen loikkasi monta monituista Neuvostoliiton mielestä "terroristia."

        Mutta MV-lehtihän suoltaa tosiaan kaiken legendan absoluuttisena totuutena meille suomalaisille. Vastuu on aina lukijalla


    • Onpakumma
    • älyhoihoi

      Lol. :D Olivatkin supisuomalaisia hamppeja. Taas yksi esimerkki MV-lehden suoltamasta p4skasta. Ja jätkät usko :D

      Mitä sanoo kuusamorasisti tähän?

    • oikeaälyhoihoi

      Auts. Milloinhan me saadaan vastaavanlainen listasivusto esim. vaaleihoisista suomalaisista kuusamolaisista? Poliisi tiedottaa -palsta on mukavaa luettavaa. Vastaavanlaisella yleistyksellä kaikki kuusamolaiset ovat juoppoja.

      Entäs ne pari ilmi tullutta "yksittäistapausta" kun suomityttö on valehdellut poliisille tulleensa mamun raiskaamaksi, mutta valvontakamerat ovat todistaneet jotain ihan muuta..

      Mutta niistähän ei saa puhua. Kaikki sadattuhannet mamut ovat raiskaajia ja sotarikollisia. Piste.

    • FabiohAlQsamo

      Heh. Hauskintahan tossa yksittaistapaus.comissa on se että se kääntyy itseasiassa täysin rasisteja vastaan.

      Tuo on tilasto. Koottu tilasto tietyn ihmisryhmän eli tässä tapauksessa mamujen tekemistä rikoksista (tai niiden epäilyistä) Suomessa.

      Median antamien tietojen mukaan Suomeen on tullut viime kuukausien aikana TUHANSIA turvapaikanhakijoita ja jos tuolla sivulla on tosiaan kerrottu KAIKKI mamujen tekemät rikokset, niin enpä olisi kyllä yhtään huolissaan. Jos sanon että yksi tuhannesta mamusta tekee Suomessa rikoksen, niin ei varmaankaan kovin kaukaa heitä? Puhutaan kuiteskin promilleista.

      Toki yksikin on liikaa. Mutta jos otetaan vastaavanlainen otanta esim. syntyperältään suomalaisista oululaisista, niin väitän että oululaiset tekevät prosentuaalisesti huomattavasti enemmän rikoksia Suomessa kuin täsmälleen sama väkimäärä maahanmuuttajia. Eli keitähän meidän kuuluisi oikeasti pelätä?

      Ja aika lupsakkaitahan nuo muutamat yksittäistapaukset tuolla on:

      Mamut ovat päättäneet hankkia kerrankin itse itselleen ruokaa etteivät vie suomalaisten veronmaksajien rahoja niin heti syytetään metsästysrikoksesta. :)

      Päissään ollut harras Isis-muslimitaistelija puristi naista persuksista. Ja syyte, ei todistajia (oisko tytyn puhelimessa ollut kaveri kenties hieman ehkä jäävi? ;) ). Joskus 15 vuotta sitten Fionassa pari tiettyä tuolloin keski-ikäistä miestä puristelivat melko useinkin tyttärien perseitä päissään, eikä edes portsarit reagoineet. Väärinhän tuo mamun teko tietesti on sikälimikäli se on oikeasti tapahtunut, mutta melkoiset mittasuhteet keissi sai. Mamuhan oli tossa vaan maassa maan tavalla :)

    • jihaad
    • Hannujakerttu
      • kännissäoletääliö.com

        Maassa maan tavalla. Kännissä riehutaan puukon kanssa. Eroaa suomalaisten käytöksestä miten?

        Ja sitten ihmetellään sitä miksi oikea muslimi ei alkomahoolia juo.

        Itse ainakin ottaisin uskovaisen muslimin naapuriksi ennemmin kuin tuon nykyisen kännissä ölisevän ukon. Viimeeksi kun piti naapuriin kytät soittaa niin heitinkin vitsillä että mites ois vaihtokauppa.


      • munistahirteen

      • iljush

        Siitäkin huolimatta turvapaikanhakijat raiskaavat.


    • kaukohinthaara
      • RiceCowsRulez

        Tuo sälli ei kyllä irak/syyria/afganistan/kongo yms. näköiseltä kuvassa näytä. Liekkö ihan Suomen Matti Meikäläisiä? Vähän ku puhuu tyttärelle heikkoa englantia niin mene mamuna ihan täydestä. Sitäpaitsi raiskaushan on nykyään muotia. Kaikki raiskaa, tummat sekä valkoiset ja siltä väliltä. Vähän on mennyt raiskaus-sanasta jo makukin kun se on niin yleistä kaikkien keskuudessa. Aivan sama. Ketä kiinnostaa?


      • FabiohAlQsamo

        Hyvin on huonolla englannilla näköjään pärjätty kun ukko on saanut naisen käsilaukun ja shoppailusäkin kannettavakseen. ;) Moniko nainen antaa kantamuksensa auliisti tunnemattomalle, huonosti kieliä puhuvalle miehelle? Lisäksi kuvassa näyttäisi siltä että nämä keskenään tuntemattomat kulkisivat peräti käsi kädessä. Kulkevat kuin pariskunta. Nainen on ostellut kaikkea mukavaa miehen piikkin ja kotiin ollaan menossa. Mitään en vihjaa, mutta jokin tossa keississä nyt ei mene niinkuin uutisessa sanotaan ;)


    • FabiohAlQsamo
    • Heinolassajyrää

      Apinat hakkasivat toisiaan lentopallomailoilla.

    • taskussa20senttiä
    • FabiohAlQsamo
    • Dostojevski68

      Niin. Nämä Irakin "hallituksen" tai muun valtion tahon ilmoitukset kannattaa aina tulkita tiettyjen "linssien" läpi. Vaikka Saddam Hussein onkin kuollut niin silti demokratia ja vapaus ovat Irakissa luokkaa Neuvostoliitto. "Sotarikoksista epäilty terroristi" voi ollakin todellisuudessa vain virallista hallintoa vastustava aktivisti. Jonnet ei vaan muista kun 70-80-luvulla Suomeen loikkasi monta monituista Neuvostoliiton mielestä "terroristia."

      Mutta MV-lehtihän suoltaa tosiaan kaiken legendan absoluuttisena totuutena meille suomalaisille. Vastuu on aina lukijalla

    • sopivaikäraiskaajalla

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1450782760890.html
      Kolme yksin maahan tullutta pohjoisafrikkalaista nuorta ovat olleet syytettyinä nuoren naisen brutaalista joukkoraiskauksesta Ruotsissa. Kaikki kolme todettiin syyllisiksi käräjäoikeudessa, joka tuomitsi nuoret 6–9 kuukauden rangaistuksiin. Hovioikeus kuitenkin päätti kumota yhden nuoren tuomion, koska oikeuden mukaan on syytä olettaa pojan olevan alle 15-vuotias. Täten hän ei olisi rikosoikeudellisesti vastuussa teostaan.
      Kun epäiltyjen sormenjäljet lähetettiin Interpolille, löytyi kolmikolle kymmenkunta eri henkilöllisyyttä, joissa iät vaihtelivat 13–33 vuoteen, kertoo Expressen.
      Joukkoraiskaus tapahtui Tukholman Södermalmilla 9. syyskuuta. Yksin yöllä liikkeellä ollut 23-vuotias nainen lyötiin maahan takaapäin. Nainen yritti taistella vastaan itkien, raapien ja anoen poikia lopettamaan, mutta ei lopulta voinut päällekäyjilleen mitään.
      Kolmikko raiskasi naisen vuorotellen.
      Yhden tuomitun osalta hovioikeus oli kuitenkin eri mieltä. Tämä koski poikaa, joka poliisitutkinnan mukaan on ehtinyt käyttää Euroopassa ainakin viittä eri henkilöllisyyttä, joiden mukaan hän olisi 14–33-vuotias. Poliisille poika kertoi syntymämaakseen Algerian. Hän oli syyllistynyt aiemmin rikoksiin Saksassa.
      – Kun poika haki turvapaikkaa Ruotsista maaliskuussa 2015, väitti hän syntyneensä huhtikuussa 2000. Näin ollen viranomaisten papereissa hän olisi jo täyttänyt 15 vuotta raiskauksen tekoaikana, Sangborn kertoo.
      Nyt poika on kuitenkin väittänyt syntyneensä jouluaattona 2000. Hovioikeuden mukaan pojan ikäväitettä ei voi muuksikaan todistaa.

      • OlenOikeaRoisto

        "Kolmikko raiskasi naisen vuorotellen".

        Että tällä tavoin balubat nulputtavat!
        Hevoskuiskaajien ministerijaostosta on tullut ehdotus näiden nokikeppien raiskausvimman hillitsemiseksi.

        Vastaanottokeskuksiin pitää hommata pumpattavia barbaroita ja jokunen kumilammas myös sekaan, (lampaan pitää määkiä, kun baluba nylpyttää..!)

        Julkisille paikoille pitää myös hommata pumpattavia barbaroita mitä he saavat raiskata...mikäli takana oleva bonusreikä jää ehjäksi suotakoon myös lesta-miesten käyttää barbaran jäännökset hyväkseen!


    • Tummaonyö

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1451092979588.html
      Kaksi mamua ratsasti Ylivieskassa

      Vuonna 1991 syntyneen naisen epäillään joutuneen kahden miehen raiskaamaksi.
      Poliisi tutkii tapausta, jossa 1991 syntyneen naisen epäillään joutuneen kahden miehen raiskaamaksi Ylivieskan keskustassa, lähellä kaupungintaloa.

      Epäilty rikos on tapahtunut hieman aamukolmen jälkeen.

      Poliisin mukaan tekijöiksi epäillään kahta tummaihoista ulkomaalaista miestä. Poliisi tutkii tapahtumaa törkeänä raiskauksena.

    • kotikutoinen

      Miksi näitä pitää tänne ottaa hyysättäväksi????????????? Nyt rajat kiinni ja tänne tulleet palautettava takaisin kotimaihinsa. Ei kiitos Islam ja Allahi!!!!

    • suvakitnauttii

      Toivottavasti poliisi ottaa dna näytteet kaikilta Raudaskylän opistolla asuvilta mustilta ja muiltakin Ylivieskan alueen mustilta jotta nämå ihmispedot saadaan kiinni.

    • FabiohAlQsamo
    • meitsitietää

      Huutonaurua !!! Mistä näitä vajakki-suvakkeja sikiää trollaamaan joka keskustelua??!! Hohhoh ja hahhah, makeat naurut saa kun näiden pakkohoitoon kuuluvien ja normaali-ihmisten joukossa kulkevien suvisten juttuja lukee, ei helv... !

      • sosiaalisuvakki71

        Kyllä te rasistit olette täällä vähemmistönä. Mistä teidän ulkomaalaisviha oikein kumpuaa? Miksi pelkäätte erinlaisuutta? Miksi olette niin väkivaltaisia? Miksi puratte pahaa oloanne viattomiin, tuntemattomiin siirtolaisiin?

        rasismi ja ulkomaalaispelko kertoo tyhmyydestä ja kouluttamattomuudesta, sekä huonoista kotioloista. Omena ei ole kauaksi puusta pudonnut, koulut on jäänyt kesken, ollaan syrjäydytty ja jääty sossun elätiksi. Pahaa ola puretaan sitten ihmisiin jotka yrittävät tehdä jotain elämällään eivätkä vain löhöä sohvalla.

        Hauskintahan tässä on että moni näistä nyt tulleista siirtolaisista ovat paremmin koulutettuja kuin heitä vihaavat rasistireppaanat. Ennen pitkää tässä käy niin että nämä mamut työllistyvät ja sehän korpeaa rasistireppanoita. Rasistien olisi syytä katsoa peiliin.

        Muutaman kuusamorasistin takia tämä Suomi24-sivukin mennyt tämmöiseksi MV-lehden sivuksi. Ennen täällä oli mukavia keskusteluaiheita.
        Kirjoitustyylistä päätellen pari rasistireppanaa terrorisoi koko sivustoa. Mutta moderaattorihan ei voi näitä kirjoittajia ja kirjoituksia poistaa koska sehän rikkoisi sananvapautta..


    • meitsitietää

      Nauru eikun jatkuu;) tää ongellakäynti on helppoo, senkun nakkaa murusen totuutta niin suvakki nappaa heti koukkuun ja kimittää naama punasena viattomista siirtolaisista! Hahhah:) En viitsi sinun "sosiaalisuvakki71" koulutusta tai kotioloja morkata enempää ku taso paistaa läpi:) Kun olet kuitenkin sivistynyt ja hallitset termin rasisti niin olet varmastikin wikipediasta tarkistanut mitä se mahtaa tarkoittaa:)? Nettipollari Fobbahan kyllä julisti että "ulkomaalaiset" ovat kansanryhmä mutta en aivan allekirjoittaisi väitettä. Niin pakoloisten koulutuksestahan on paljon ollut asiaa, toki Somaliassakin voisi periaatteessa olla insinöörejä, mene ja tiedä? Raiskaamisessa ne on kuitenkin meitä paljon edellä mutta siitä en ole heille kateellinen. Sen he voivat pitää omana voimavaranaan. Sinulla löytyy varmastikin parempaa faktaa näistä työllistymis- ja raiskaustilastoista? Kertoisitko jonkun paikan jossa tulijan henkilöllisyys varmaksi tiedetään ja hänellä on ollut jokin todistus koulutuksestaan? Ihan mielenkiinnosta! Vai ohitatko kysymyksen koska Suomen viranomaisetkaan eivät tiedä? Montako raiskauksen yritystä on ollut jo Kuusamossa? Onko joku karkotettu puukotuksen takia;)??

      • sosiaalisuvakki71

        "Montako raiskauksen yritystä on ollut jo Kuusamossa? Onko joku karkotettu puukotuksen takia;)??"

        Kerroppa SINÄ ihan mielenkiinnosta meille, että montako mamun tekemää raiskausyritystä Kuusamossa on ollut, entäpä montako puukotusta? Onko sinulla tietoa sellaisesta mistä ei ole viranomaisillakaan tietoa ( eikä muuten MV-lehdelläkään)? Ja miten luotettavia nämä tietosi ovat?

        Vai onko tuo käytöksesi vaan pelkoa? MustaTuntuu-valheiden levittämistä?

        Edelleenkin, suomalainen raiskaa useammin kuin mamu. Tyypillinen suomipojan kännissä tekemä raiskaus koskee omaa puolisoa ja kynnys ilmoittaa tästä on melko korkea.

        "Kuusamossa on tutkittu viimeisen seitsemän vuoden aikana 48:aa raiskausta, lasten seksuaalista hyväksikäyttöä, näiden törkeitä tekomuotoja ja muita seksuaalirikoksia, selviää Tilastokeskukselta. Tuona aikana Kuusamossa ei ole juuri asunut maahanmuuttajia, joten tekojen voidaan ajatella olevan ihan peruskuusamolaisten tekemiä. " http://www.koillissanomat.fi/alakerta/7764471.html Onko sinulla oikeasti asiasta parempaa tietoa ja näyttöä?

        Suomeen on tullut nyt muutamien kuukausien aikana joitakin KYMMENIÄ TUHANSIA maahanmuuttajia, ja heidän epäillään (huom. vasta epäillään) hieman yli kymmenestä raiskauksesta ta sen yrityksestä. Osa näistä epäilyistä ovat bsitäpaitsi perusteettomia. Riittääkö rasistipojalla laskupää ymmärtämään että mamujen tekemät raiskaukset EIVÄT ole sen yleisempiä kuin suomalaistenkaan.

        Rasismi: "Rasismi on aate tai toiminta, jossa ihmisten rodun, etnisen taustan tai biologisten eroavaisuuksien tai näihin liittyvien fyysisten tai henkisten ominaisuuksien erilaisuudella perustellaan ihmisten eriarvoista kohtelua eli syrjintää.[1] Rasismiksi voidaan kutsua myös toimintatapoja ja yhteiskunnallisia rakenteita, jotka johtavat näihin seikkoihin perustuvaan eriarvoisuuteen.[2][3]" -Wikipedia

        Juuri tätähän teidän rasistien käytös on. Sorratte Suomeen tulleita etniseltä taustaltaan irakilaisia, syyrialaisia, afgaaneja ja afrikkalaisia. Pidätte valkoista suomalaista rotuamme ylivertaisena ja kaikkia näitä mamuja "mokkakulleina", "raiskaajina" , "loisina".. listaa voi jatkaa loputtomasti.


      • Katsotilastojatarkemmin

        Kysymys sosiaalisuvakille ? Pitäisikö näille maturaiskareille tuomiota annettaessa ottaa huomioon alennus, koska he väkisellä pannessa niin pienellä kikkelillä sohivat.


    • FabiohAlQsamo
    • meitsitietää

      Uuskuusamolaiset ovat yrittäneet raiskausta 3 kertaa. Eka nilonkoulun ohimenevällä tiellä, sitten entisen nurkkiksen edessä ja viimeksi ammattikoululla. Tälläviikolla rajasta lähti 2 puukotuksen vuoksi.
      Tuossa lähdettä raiskausjutuista:http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/272679-il-raiskaustilastot-karuja-ulkomaalaistaustaiset-yliedustettuina-tekijoina-ja. Näitä tilastoja joissa puhutaan muutamista, ehkä vaan kymmenistä, julkaisee tietty yle muu valtamedia. Kaikki jotka seuraa hieman muutakin mediaa tietää asioiden oikean laidan. Minusta ei tee rasistia se että haluan nämä laittomasti maahan tunkeutuneet raiskaajat ja rikolliset pois Suomesta(toisikuin kuin sinä). Sinä itse toimillasi syytät valkoihoisia ja siitä syystä olet rasisti. Oletko koskaan miettinyt olevasi ammattiauttajan tarpeessa? Katso joskus 'suljettu saari' -elokuva:) Sovit juuri pääosan esittäjän profiiliin! Kannattaa katsoa. Ja muistappa ne lääkkeet!

      • FabiohAlQsamo

        "Uuskuusamolaiset ovat yrittäneet raiskausta 3 kertaa. Eka nilonkoulun ohimenevällä tiellä, sitten entisen nurkkiksen edessä ja viimeksi ammattikoululla"

        Jätkähän puhuu täyttä p4skaa! Mistähän on tieto peräisin ja miten luotettava lähde? ; D

        Ei taida muutes MV-lehti kertoa edes suomalaisten tekemistä raiskauksista kun uutisointi on "hieman" ehkä yksipuolista.

        Tossahan Helsingin uutisten jutussahan ilmoitettiin mistä ero johtuu. Suomalainen nainen ei uskalla ilmoittaa jos oma mies raiskaa kerran viikossa. Mutta annas olla jos ulkomaalainen edes tervehtii vierasta naista niin heti epäillään varmuuden vuoksi raiskauksen yrityksestä. Koska se on vaan nyt niin muodikasta. Kyllä rasistimuijatkin osaavat pelin ja valehtelun. Ja toinen puoli asialla, myös mamu voi olla raiskauksen uhri.

        Se tekee rasistista rasistin että hän epäilee lähtökohtaisesti kaikkia tietyn etnisen ryhmän edustajia esim. raiskaajiksi ilman perustetta.

        Nämä mamuraiskaajathan käännytetään maasta pois, toisin kuin suomalaisetraiskaajat jotka säilyvät täällä elätteinä.
        Ja faktoja sen verran kuntoon että nämä mamut eivät ole laittomasti maahan tunkeutuneita, vaan täysin laillisesti maahan tulleita. Siinä on vissi ero. Täällä joku käytti termiä siirtolainen mikä on täysin oikea termi.

        Tekisit sinäkin rasisti omalle elämällesi jotakin etkä huolehtisi asioista jotka eivät ole sun huolehdittavana. Menisit vaikka töihin ja näin.

        Te nykyajan pennut olette vaan tottuneet saamaan kaiken helpolla. Isi maksaa ja sen jälkeen sossu. Mitään ei tarttee itse tehdä. Ei ole koulutusta, ei ole työtä, sohvalla vaan makoillaan ja syytetään muita.

        Ennen vanhaan Suomestakin jengi lähti mamuiksi mm. Ruotsiin, Amerikkaan ja Australiaan jos ei Suomesta töitä löytynyt. Ei valitettu vaan mentiin. Nykyään jäädään peräkammarin perukoille valittamaan. Ja auta armias jos joku ulkomaalainen kehtaakin tehdä jotain elämällään, lähteä kurjuutta pakoon etsimään työtä ja hyvinvointia Suomesta niin heti ollaan vastahankaan. Se on kateutta se. Lähtisitte ite kielitaidottomana tuhansien kilometrien päähän parempaa onnea ettimään niin tietäisitte mitä se on. Äitiä tulisi ikävä.


    • sosiaalisuvakki71
    • karkoitusmaasta
    • omamaamansikki

      Turhaa voimavarojen tuhlausta juosta näiden soskuturvisten pillin mukaan. Suomi pelastuu VAIN sulkemalla rajat. Ja samantien 30t hlöä bussilla Haaparannasta takaisin. Myöhempi jälkipuinti voi olla sitten se miten turvisbisneksellä maanpetoksen tehneitä rangaistaan. Suvakeille mielestäni riittäisi pelkkä omaisuuden ulosmittaus valtiolle koska heistäkin suurin osa on valtamedian aivopesun uhreja.

    • FuckTheMv-lehti

      Perättömillä raiskaushuhuilla on seurauksensa: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016010320900073_uu.shtml

      Tässä taas hyvä osoitus rasistien ja MV-lehden toiminnasta.

      Joko on olemassa tilastoa kuinka moni ilmoitus mamun tekemästä raiskauksesta tai sen yrityksestä paljastuu perättömäksi?

    • Htihyi
    • Vvvvvvvok
    • tilastotieteilijä

      Nyt on tilastot julkaistu. Poliisin tilastoissa vuodessa yli 1000 raiskausepäilyä, turvapaikanhakija epäiltynä alle 2 prosentissa... Nii eli ketkä niitä raiskaajia oikeasti on?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe