KEMPELEELLÄ RAISKATTU 14 V. -MATUT ASIALLA PERKELE

KOSKASHEINOLANVUORO

Just...nyt se sitten alkoi, tänään on uutisoitu, että Kempeleellä
on ohikulkijat tulleet apuun kun 14 vuotias tyttö on raiskattu,
kaksi ulkomaalaistaustaista eli Matut, -perkele.
Onneksi poliisikoira oli saanut ko. henkilöt kiinni ja just, nekin
on alaikäisiä matuja.
Olen Heinolassa itse huomannut matujen seuraavan ihmisiä, antavat
ensin ymmärtää, etteivät tule perässä ja sitten ovatkin melkein selän takana.
NÄMÄ PITÄÄ PASSITTAA TAKAISIN KOTIMAAHAN JA VIIPYMÄTTÄ.

20

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voitaivas

      Mitä helv......Oko tämä se Sipilän paikkakunta missä antoi kotinsa matuille ? Vau, meillä on unelma.....mitä tapahtuukaan kun kesä tulee ja tytöt kulkevat pienissä shorseissa, en uskalla edes ajatella !!!! Sipilälle palautetta [email protected] mitä usempi laittaa linkkiä ja kommenttia sitä parempi.

    • kohtaheinolassa

      Raiskaukset eivät ole pelkästään alkaneet, vaan kiihtyvällä tahdilla lisääntyvät. Lähes päivittäin olemme saaneet lukea raiskauksista tuomituista maturikollisista ja raiskauksista tai sen yrityksistä. Suvakit myös vastuuseen näistä tapahtumista, sekä päättäjät tietenkin myös.

    • Horn_of_Truth

      Luulin, että tämä on Heinolan eikä Kempeleen palsta.

      Muistatteko historian tunnilla lukeneenne, että kun Lalli surmasi piispa Henrikin kirveellä Köyliönjärven jäällä, niin koko Suomen kansa todettiin kelvottomiksi piispanmurhaajiksi kaikki tyynni, pakkosiirrettiin Siperian perukoille, jossa lähestulkoon kaikki sitten teloitettiin Stalinin vainoissa? Ette tietenkään muista, sillä siihenkään aikaan ei harrastettu kollektiivisia rangaistuksia. Ei aloiteta niitä nytkään.

      • truthtruth

        Jokos unohtui Opekon raiskaus hornoftruth? Mikähän suvakki horo sinäkin olet?


      • Ahmedalipapa

        Kato suvakkimuijakin herännyt.


      • Horn_of_Truth
        truthtruth kirjoitti:

        Jokos unohtui Opekon raiskaus hornoftruth? Mikähän suvakki horo sinäkin olet?

        Mikä Opekon raiskaus? Viittaatko perättömään huhuun vai oikeaan raiskaustapaukseen? Jälkimmäisestä linkki, kiitos.


      • Voice_of_Fart

        "Luulin, että tämä on Heinolan eikä Kempeleen palsta."

        Eikö asioista voi puhua yli kuntarajojen niiden oikeilla nimillä?
        Tekeekö totuus niin kipeää??


    • Hulluutta

      Kyllä tämä on tulevaisuutta,pahaa tekee näiden nuorien tyttöjen kohtalo. Euroopassa pakolaisleireillä raiskataan lapsia ja naisia mikä ihme saa ihmiset luulemaan että nämä mamut täällä meillä ei raiskaa samaa sakkia kun ovat pakolais statuksineen. Ruotsi raiskaustilastot mamujen osalta karua luettavaa. Ja nämä totuudentorvet meillä ei voi sitä myöntää. Oisko aika avata silmät, muslimit ei kunnioita muita kansoja ja heidän tapojaan.

      • vadenblick

        Täysin samaa mieltä nimimerkki hulluutta kanssa,näiden"upeaan"kulttuuriin kun kuuluu että naisia voi raiskata tai tässä tapauksessa alaikäisen lapsenkin.Aina puolustelijat vetoavat että onhan suomalaisiakin raiskaajia ja ryöstäjiä.On,mutta suhteessa paljon harvemmassa eikä täällä mikään yleisesti hyväksytty kansallisarvo!Ehkä partalapset pitäisi laittaa suomalaiseen vankilaan tutustumaan kuinka esim muut vangit raiskaajia Suomessa"arvostaa",taitais tulla turpaan harva se päivä ja vartijatkin luultavasti katselisivat toisaalle kuten pitääkin näissä tapauksissa!Mutta tuskin näitä tuomitaan,vähän torutaan ja korkeintaan sakko jonka Spr pulittaa..Suomalainen rauhallinen yhteiskunta tuhottu kaikkien aikojen typerimmän hallituksen toimesta ja tämäkin kulttuuririkastus aiheutti itse uhrille ja omaisilleen kosulti harmia,pääseekö tuollaisen yli koskaan!Luulen kyllä että suvakkien määrä laskussa ku fiksuimmat herää auttamisvimmastaan ettei ehkä kannattais tälläistä maailmankatsomusta tukea!


      • Täysin samaa mieltä molempien kanssa. Meitä asiasta huolestuneita tavallisia ihmisiä on todella paljon. Pidetään malttimme siinä, että keskustelu pysyy asiallisena. Josko saisimme pikkuhiljaa esille sen, että kaikki maahanmuuttokriittiset eivät ole ääriainesta / työttömiä nuoria miehiä / rasisteja ym. vaan ihan tavallisia työssäkäyviä suomalaisia kansalaisia. Ja meitä on paljon. Mitä me voimme tehdä, jotta saamme äänemme esille? Uskoisin, että valtaosa kansasta EI halua turvapaikan hakijoita tällä tavalla ja tässä määrin tänne.

        Uskoisin, että lähes jokainen on valmis auttamaan hädänalaisia lapsia ja naisia MUTTA ei terveitä aikamiehiä. Olkoon hätä "mikä tahansa", niin mies jää taistelemaan kotinsa ja maansa ja tulevaisuutensa puolesta. Eriasia on, jos on varallisuutta lähteä ulkomaille. Mutta silloin ne laskut pitääkin sitte maksaa itse ja viettää täällä aikaa turistina maan tapojen mukaisesti.

        En vastusta hädänalaisten auttamista, mutta EN HALUA maksaa aikamiesten oleskelua, ruokaa, siivouspalveluita ym. En myöskään hyväksy, että lapseni eivät saa noudattaa suomalaisia perinteitä, koska täällä on toisista kulttuureista tulleita asukkaita. Ymmärrän, että jokaiselle annetaan vapaus olla osallistumatta uskonnollisen luonteen / taustan omaaviin perinnetilaisuuksiin ( joulujuhla ym. ), mutta en ymmärrä, miksi meidän pitäisi muuttaa omia tapojamme muualta tulleiden ihmisten tapojen mukaan. Eihän muuallakaan muuteta paikallisia tapoja, jos sinne matkustaa suomalainen, vaan kyllä me ihan sopeudumme paikallisiin tapohin.

        Mikä meidän päättäjissä on vikana? Kuinka voi olla mahdollista, että Suomessa on yhtäkkiä menty tällaisiiin ylilyönteihin? Miksi me emme käännytä heti rajalta kaikkia aikamiehiä?


      • EX-suvakki

        Kirjoitat täyttä asiaa! Maassa maan tavalla tai maasta ulos!!!
        Milloinkohan kielletään sianliha ja kirkonkellojen soitto, ettei ne(kään) loukkaa näitä partalapsosia..?


    • Reumanmäenkiipeilijä

      Nyt tuli oikein yöntimojakin Reumalle. Kyllä vanakkivusut saa pitkää koipea. Opekolla Tais olla minimeisseleitä pestävänä.

    • saakasvili

      Ajan kysymys milloin Reuman ja Jäähallin välillä tapahtuu. Matut kytiksellä....

      • Huolestunutmyös

        Olen huomannut jo saman. Lapsien pitää saada heti Rainio Lakeasuon alueelta koulukyyditys koululle ja takaisin. Lapset ovat täysin suojattomia yksin kulkiessaan ja viattomia maailman kärsimyksiin. Yksikään lapsi ei saa joutua koulumatkalla uhriksi.


    • ihmetyhmiä
      • SuvakinSuustaKuultua

        Suomalaisen vika - mitäs teki itsestään haluttavan...


    • Okepo

      ...Jos ei Paavi eikä lesdis setä niin nyt karvaranteet. thyi....

    • tapahtumialiianpaljon

      Pietarsaaressa ollut myös nuoren raiskaus!!!!!!!!

    • mustekalaperseessä

      Hornoftruth? Varmaan se opekon nimeltä mainitsematon nahkapäinen feministilesbo?

    • keropää

      Vanhempien olisi syytä keskustella alaikäisten tyttöjensä kanssa käyttäytymistavoista mitä tulee näihin mamuihin. Mikkeliin tuli jo vuosia sitten näitä samoja mamuja. Poliisit kuskasi päivittäin alaikäisiä tyttöjä näitten mamujen majoituspaikasta pois ja tytöt tuli aina takaisin.Kyllä siinä oli vapaaehtoisesta antamisesta kysymys eikä yhtään raiskaustapausta kirjattu.Näistä alaikäisistä tytöistä oli vaan jännää seikkailua kun kerrankin joku oli kiinnostunut heistä ja pääsi huomion keskipisteeksi ja kaikkensahan ne antoivat että säilyivät huomion keskipisteenä. Nämä mamut olivat ikäänkuin rocktähtiä heille ja kaikkensa tekivät että huomio säilyi .Huumeita käytettiin yleisesti ja nämä mamut tykkää nimenomaan alaikäisistä tytöistä , ulkonäöllä ei ole niinkään väliä kunhan " pelit" toimii. 16v. on jo liian vanha. Pitäkää varanne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe