Matut raiskasi 14-vuotiaan

rterterter

Saunan taakse vaan tollaset!

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/14-vuotias-tytto-raiskattiin-kempeleessa-poliisi-epailee-kahta-ulkomaalaista-poikaa/5574702

33

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • moccakigul

      "Maanantaina 23.11.2015 puoli yhdentoista aikaan illalla raiskattiin kempeleläinen 14-vuotias tyttö Kempeleen Asemantiellä ulkona, poliisi tiedottaa.
      Poliisin mukaan kaksi ulkomaalaistaustaista henkilöä oli käynyt tyttöön käsiksi ja hänet oli raiskattu ainakin toisen nuoren miehen toimesta. Paikalle oli sattumalta tullut kaksi paikkakuntalaista miestä, jotka soittivat paikalle apua.

      Poliisin koirapartio seurasi tekijöiden jälkiä, jotka menivät erääseen asuntoon. Asunnosta tavoitettiin kaksi nuorta miestä, jotka ovat nyt kiinniotettuina epäiltyinä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Epäillyt 15–17-vuotiaita.

      Kempeleen uudessa vastaanottokeskuksessa oli myöhään maanantai-iltana poliisioperaatio. Oulun poliisista kerrotaan, että operaatio liittyi tutkittavana olevaan rikokseen.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1448331557423.html"

      EI MUUTA KUIN OTETAAN VAAN LISÄÄ NÄITÄ PASKOJA SUOMEEN!!!

    • SuvakitVastuuseen

      Ja kytät kyttää vaa, ettei kukaan sanoisi näistä raiskaavista partalapsukaisista mitään pahaa. Tai yleensäkään koko vitun islamista.

    • kuslimin_mulli
    • Matupaskat

      Epäillyt 17-vuotiaat ovat varmaan todellisuudessa 25-40v. Tytön elämä meni pilalle vain sen takia, että tänä vuonna Suomeen piti hyyssäämällä ottaa rikollisia.

    • MamutHelvettii

      Aivan kamalaa!!! Raiskais joku juha sipilän vaimon tai lapset ehkä se sit miettis uuestaa tai sitte ei.... nä jotka hyysää matuja on varmana tiedostanu et ne tulee pilaa monen tytön ja naisen elämän! Mut silti niille annetaan katto päänpäälle, ruokaa ja huolenpitoo! Tollaset sairaat paskiaiset ei ansaitsis elää, ei suomen oloissa! Kirveellä vaa munat pois ja aavikolle nääntyy nälkää.... eikös ne mamut oo tuonu suomee nyt jotai tuberkuloosiiki?... hienoa, todella hienoa... tän arvas kaikki järkevät ihmkset et nuo aiheuttaa vaan harmia ja pelkoa suomessa, mut ei, ei kansaa kuunnella, päätetään niiden puolesta... tyttö parka :'(

    • kompostilla

      Sipilän mukaan Suomessa on pohdittava lainsäädännön muuttamista sen suhteen, miten turvapaikan hakemisen aikana tehdyt rikokset vaikuttavat turvapaikkapäätökseen. Saunan takaa alkaa raja.

    • krikiksi

      sipilän siskontyttö varmaan ollut,
      kun kriisikokous hallituksessa.

    • erwtewe

      Toivottaisiin tietoa että oliko lapsen vanhemmat suvakkeja vai menikö taas väärään osoitteeseen. Myötätuntoa tällä hetkellä ainoastaan tytön suuntaan. Toiv. Kempeleeltä kerrotaan olivatko tytön vanhemmat suvakkeja ja siten osallisena ja edesauttajina tähän raiskaukseen.

    • 4532

      Missä vitussa on. tätä. kieltä. käyttävä palstasuvakki??? Hae saatana köyttä itsellesi paskiainen!!!

    • rupert3

      Missä on suvakit nyt mielipiteineen ????????????????

    • Raanakko

      Kiitos Sipilä kun toit kempeleeseen helvetin. Ennen uskalsi liikkua ulkona milloin vain mutta ei enään. Hallitus on muuttanut Suomen täydellisesti muutamassa kuukaudessa. Sipilä sinun on vastuu tästä tytön raiskauksesta.. Tee Suomalaisille palvelus ja eroa.

      • kovatpiippuun

        Sipilän olisi syytä tappaa itensä. Niin totaalisesti epäonistunut kaikessa. islam tuhonnut jo Suomen. Nyt on kansan aika reagoida ja heittää muslut helvettiin täältä. Mulujejn näyttöjen perusteella keneltäkään ei tarvitse kyslellä mitään. Kovat piippuun ja hommiin.


      • Kivekäs

        Ihan samaa mieltä. Lopetetaan suunpieksentä näillä palstoilla ja ryhdytään sanoista tekoihin. Muu ei nyt auta.


      • KyllästynytAhdisteluun

        Muistakaa kutsuu mutki sit mukaa mamujen häätämiseen! Lähen ilomielin! Ei jaksa enää et ei saa oulusksa liikkuu yksin tai kaverin kaa pimeen tullen ku aina joku ählämi tarraamas kiinni! Mä ihan oikeesti pistän sukkaan kiviä ja lyön armotta sillä naamaan jos ykski mutiaine vielä muhun koskee :D ni ja oon blondi nii arvaatkaa vaan saanko kulkee rauhassa, mua pelottaa oikeesti.... enkä todellakaan oo värjäämäs hiuksii tummiksi ja pukeutumalla johoki peittävään kaapuun! Mä vedän siltä hampaat kurkkuun ja viillän silmät päästä jos kukaa koittaa raiskaa mua. Sori ehkä sairaan kuulosta mut kyllästyttää jo tää kuinka naisii aletaa kohtelee ku tänne tulee maasta jossa naiset on vaa roskaa nii miehiä ja luulee et kaikki naiset sais raiskata!!!


    • misyäsanovat

      Mitä sanoo Sipilä, Stubb, Vartianen? kaikki ruotsalaisen hintti-Borgin asiakkaita. Nyt Borg nauraa anaalliinsa. Yksi asia varmaa. Kohta lätisee ja kovaa. Muslut ei täällä pitkään silmille hypi.

    • s.tanan.mamut

      VOI helvetti sentään..rajat kiinni kokonaan nyt!!!

    • 786378637

      Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta. Kempeleen sietääkin saada vähän kansainvälisyyttä takapajulaansa. Onneksi rikokset eivät vaikuta turvapaikan saamiseen, kyllä kotoutus tulee vielä onnistumaan näidenkin afgaanilasten kohdalla. Toivottavasti pojat saavat turvapaikan ja jäävät asumaan Kempeleelle. Rasistisuomalaiset pitää pakkosiedättää kansainvälisyyteen, se on suvaitsevaisuutta.

      • Pia_Rask

        yrittää ärsyttää tahallaan. Skitsofreenikolla on vaikka minkälaisia mielitekoja. Ja aikaa aamuvarhaisesta yöhön kun muuta ei enää elämässä olekaan.


    • määrtioghoi

      enkö minä jo tuominnu paskaksat.Lopputulos on vielä arvoitus, mutta venäjä ja obama vankistavat asemiaan, Ryssä on nyt syyriassa voitolla koska turkki ampu niiden koneen. Ryssällä on nyt lupa haalata sinne ilmaherruushävittäjät. Putinilla on laillinen tuki al-assadilta. Jos obama ampuu syyrian yllä venäjän ilmaherruushävittäjän, venäjä voittaa, Sillon ryssällä on lupa käyttää ydinasetta, Ja poistaa isis.

    • tubituu

      Pieksämäelle toi tulessaan tubin,nyt ei ruokakaupoista pahemmin uskalla ostaa mitään,mihin on räkämälli sylkästy.

    • Tai pakottivat yhdyntään. Loppujen lopuksi taisi olla kyseessä vain yksi ulkomaalaistaustainen poika, joka käsitti väärin hehkeän tytön halukkuuden lähempään kanssakäymiseen.

      Emme toki saa tuomita liian ankarasti näitä seksuaalisia kykyjään vielä harjoittelevia ja oman toimintansa rajoja koettelevia poikasia, joiden suonissa hormonit hyrräävät.
      Varsinkin kun nämä hienosti parturoidut, partaveden tuoksuiset suklaasilmät tulevat aivan eri kulttuurista kuin meidän vapauteen tottuneet neitosemme.

      • tehkäänäin

        Mene sitten tarjoamaan itseäsi näille suklaasilmille. Kaikki suvakkimuijat vois muutenkin perustaa järjestön, jossa antavat kaikille mamuille. Vähenis sitten viattomien tyttöjen raiskaamiset. Tätähän mieltä sinäkin olet. Miten oikeastaan voit väittää vastaan. Kunnon suvakkibordelli kehiin.


      • Olet aivan oikeassa! Nuo kommentit: Suomalainen nainen pukeutui "liian seksikkäästi" on niin p****kaa! Nainen saa vaikka alasti liikkua, eikä miehellä ole oikeutta ilman lupaa koskea! Se on niin päivänselvä asia (tai siis pitäisi olla) että nouse oikein iho kananlihalle kun lukee/kuulee vielä jonkun tuollaisia suoltavan.


    • Äläkylvärasismia

      Miksi sinä keksit omasta päästäsi tarinoita, joita sitten levität totena ?
      Missään ei ole kerrottu, että maahanmuuttaja olisi raiskaaja. Vai onko ? Laita linkki uutiseen, jossa kerrotaan kuka raiskasi.

    • Maanpettureita

      Onneksi ainakaan Mikkelissä ei suvakit kekkaloi julkisesti kadulla. Mikkelissä suurin osa ei siedä suvakkeja, saati näitä suvakkien maahantuomia jihadisti-raiskaajia. Paikallista mediaa he VIELÄ hallitsevat ja länkkärillä onkin oikein kunnon suvakkilinjaus.

      • Rauhaonparasapu

        Koita rauhoittua hyvä ystävä. Älä laita omia tulkintojasi mikkelin väestön kannasta, jota ei tietääkseni ole edes kyselty ns.faktoina esille.
        Mikkelissä ollaan enimmäkseen auttamisen kannalla, jos olen oikein ymmärtänyt.
        Rasismia ei kannata kylvää, se ei ole kenenkään etu.


      • fhjlö
        Rauhaonparasapu kirjoitti:

        Koita rauhoittua hyvä ystävä. Älä laita omia tulkintojasi mikkelin väestön kannasta, jota ei tietääkseni ole edes kyselty ns.faktoina esille.
        Mikkelissä ollaan enimmäkseen auttamisen kannalla, jos olen oikein ymmärtänyt.
        Rasismia ei kannata kylvää, se ei ole kenenkään etu.

        " Rasismia ei kannata kylvää se ei ole kenenkään etu" Hyysäämälläkö luulet jotain saavuttasi, kyllähän partalapset nauraa takapäin teille hölmöille.


    • EnOleRasisti

      "Mikkelissä ollaan enimmäkseen auttamisen kannalla, jos olen oikein ymmärtänyt."

      No, olet ymmärtänyt väärin. Pienen suvakkikaveripiirisi ulkopuolella on valtaväestö, joka ei halua lähi-idästä nuoria miehiä Mikkeliin.

      • enyhtään

        " Mikkelissä ollaan enimmäkseen auttajien kannalla, jos ole oikein ymmärtänyt" Väärin, enpä tiedä yhtään ihmistä joka olis näiden loiseläjien puolella.


      • Tutustu_ulkopuolisiin
        enyhtään kirjoitti:

        " Mikkelissä ollaan enimmäkseen auttajien kannalla, jos ole oikein ymmärtänyt" Väärin, enpä tiedä yhtään ihmistä joka olis näiden loiseläjien puolella.

        Jos et tunne yhtään joka haluaa auttaa maahanmuuttajia, niin kannattaisi varmaan hommata ensimmäinen ystävä tai yleensäkin tutustua johonkin perheen ulkopuoliseen henkilöön.

        Se, että kieroutunut siskoni on äitini- perhe ei kannata maahanmuuttajien auttamista, ei tarkoita sitä, että enemmistö Mikkelin yli 50000 asukkaasta ei kannattaisi.


    • SuvakkiaKulmaan

      No montako tuollaista "kieroutunut siskoni on äitini- perhe"- perhettä mamunrakastajasuvakki tietää olevan olemassa Mikkelissä? Onneksi valheet kaatuvat pian ja päästään koko kansan voimin syyttämään suvakkeja maan tuhoamisesta

    • koppalakkihintit

      Menkää vasurihinttarit eheyttämään itsenne ja kommentoikaa sen jälkeen lapsiin kohdistuvia asioita, mikäli kykenette heitä maailmaan saattamaan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe