Eikö suomalainen raiskaa?

kakemaan

On se liiottelua, että tilastoja tehdään maahanmuuttajien raiskauksista. Paljonko suomalainen raiskaa? Näkyväkö kaikki edes raiskaustilastoissa, suomalaisten odalta?

35

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei_tiedossa

      Tutkittua tietoa: Maahanmuuttajien raiskaukset ovat 17.kertaisia suomalaisiin nähden.
      Kaikki raiskaukset ovat liikaa myös suomalaisten. Empä ole kuullut että suomipoika käy käsiksi nuoreen tuntemattomaan lapseen keskellä asutusta.
      Suomalaisten raiskaukset ylensä tapahtuvat kotioloissa tuttavien kesken molemmat ovat humalassa.

    • taipumaton

      Onko jossain sitten tilasto, jonka mukaan suomalainen ei raiskaa? Laitapa linkkiä, niin ihmetellään yhdessä!
      Kuten ensimmäisessä kommentissa kerrotaan, mamut raiskaavat 17-kertaisesti kantasuomalaisiin nähden. Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää? Kyllähän mamujen raiskauksistakin varmasti osa jää kirjaamatta syystä tai toisesta - aivan kuten kantasuomalaisistakin.
      Karu totuus on vain se, että maTuissa on aivan liikaa ainesta, joka ei sovi eikä sopeudu suomalaiseen yhteiskuntaan. Jos iltamyöhään ulkona kulkeva teinityttö on heille kuin avoin kutsu tekemään seksuaalista väkivaltaa, jotain on pahasti pielestä. Kiitos vain, suvakki-hyysärit!

      • ponu1

        On!
        Löydät netistä.
        Tutkimusten mukaan ulkolaisten raiskaukset on yli 10 kertaset Suomalaisten tekemiin raiskauksiin.


    • kakemaan

      On typerää väittää, että ulkomaalaiset maahanmuuttajat olisivat raiskaustilastoissa suomalaisia edellä. Paljonko tapahuu suomalaisten oloissa raiskauksia ihan kotioloissa, niitä ei kirjata tilastoihin eikä iltapäivälehtien otsikoihin. Ja paljonko alkoholilla on osuutta raiskaustilastoihin suomalaistenosalta.?

      • ymmärrä_jo

        Viisaammat ovat tutkineet ja todenneet mamujen raiskausvietin olevan 17 kertainen verrattuna suomalaisiin.Toki molempien yhteisöjen raiskauksia suurin osa jää tilastoimatta, tämänkin ovat huomioineet.
        Kultuurierot on yksi suuri tekijä. Esileikkien ja lämmittelyiden jälkeenkin suomimiehelle voi nainen pistää jalat ristiin, ja sanoa että soitellaampa huomenna. Siinävaiheessa suomimies nielaisee kaksi kertaa tyhjää, mutta mamu raiskaa. Oppikaapa naiset tämä, säästyttte monelta murheelta.


      • gjsoeotu

        Opettelisit Kakemaa lukemaan tilastoja, niin ymmärtäisit ne suhteellisuudet.
        Vai eikö teillä Kemijärvellä koulussa ole sellasia opetettu? :D


      • tehdään_toisin

        Kun sinä kerran lukemistasi mainostat esitäppä tilasto jossa perustelisit minun olevan väärässä.
        Samalla voisit myös tilastoida kuinka monta somaalinaista suomalainen mies olisi raiskannut, ja missä. Tiedosta pieni palkkio, sillä haluaisin tehdä jutun sellaisesta.


      • tämäTilastonikkari
        tehdään_toisin kirjoitti:

        Kun sinä kerran lukemistasi mainostat esitäppä tilasto jossa perustelisit minun olevan väärässä.
        Samalla voisit myös tilastoida kuinka monta somaalinaista suomalainen mies olisi raiskannut, ja missä. Tiedosta pieni palkkio, sillä haluaisin tehdä jutun sellaisesta.

        Kyllä täällä Kemijärvellä osataan tilastojakin lukea, kuitenkaan en löydä sellaista tilastoa joka kertoisi kuinka kiivaasti suomalaiset miehet ovat raiskanneet maahanmuuttaja naisia? Kerroppa sinä jos tilastotieteilijänä sellaisen löydät.
        Olisihan se tasapuolista kun aina vain kerrotaan mitenkä maahanmuuttaja miehet raiskaa meidän naisia.


      • gkrwkv
        tehdään_toisin kirjoitti:

        Kun sinä kerran lukemistasi mainostat esitäppä tilasto jossa perustelisit minun olevan väärässä.
        Samalla voisit myös tilastoida kuinka monta somaalinaista suomalainen mies olisi raiskannut, ja missä. Tiedosta pieni palkkio, sillä haluaisin tehdä jutun sellaisesta.

        http://yle.fi/uutiset/maahanmuuttajien_korkeaan_raiskaustilastoon_ei_loydy_yhta_patevaa_syyta/7877771

        Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneiden miesten rikollisuustaso raiskauksissa on 17-kertainen syntyperäisiin suomalaisiin verrattuna.

        http://www.helsinki.fi/kriminologian-ja-oikeuspolitiikan-instituutti/

        Opetelkaa Kemijärveläiset itekki hakemaan näitä tietoja..


    • kurjarikosseraiskaus

      No tilastot on yksi asia, toinen asia on sitten se käytäntö. Suurin osa kotimaisista raiskauksista ei koskaan mene tilastoihin asti, koska niitä ei raiskatut minnekään ilmoita.
      Tilastot kertovat vain ilmoitetuista raiskauksista, kotimaiset raiskaukset jäävät usein vain asianosaisten omaan tietoon.

      • Kysyin_Sitä

        Kerro minulle oletko kuullut, ja onko tietoa milloin, ja missä suomalainen mies olisi raiskannut irakilaisen, tai somaalialaisen naisen. Sitä tietoa kaivattaisiin.


    • Vihertävävasuri

      Suomalainen raiskaa myös mutta että saadaksemme ulkomaalaisten osuuden raiskauksista kohoamaan vielä 99,9% niin petteriorpoporon ja lestasipilän johdolla on alettu tuottamaan maahan urakalla näitä seitsentoista (tirsk) kesäisiä sotaorpoja nauttimaan vieraanvaraisuudestamme.

      Onhan meillä varaa.

    • Hävettää

      Keskustelun aloittaja taitaa olla viimeisen päälle suvakki vasemmistolainen. Hävettää tuollaiset henkilöt.

      • hluorprn

        Kakemaa on pelkkä Kemijärveläinen paskan jauhaja.
        Joka ei kykene mihinkään muuhun, kuin omien huulien heiluttamiseen..


    • yksiNäkökohta

      Raiskauksia en puolustele, ja niintä voisi olla kovempikin tuomio. Kerran taas valitettavaa totuutta. Suomalainen nainen on kuuluisa ulkomailla löysäperseisyydestään, ja on tyrkky varsinkin tavatessaan tumman ulkomaan uljaan.
      Viinaan meneviä naisia on helppo käyttää hyväksi, ja näillä pojilla on eri kultuuri siellä ei vastustelut auta, nainen on koiran asemassa.

      Tämä oli yleisteyyt ilmaisu eikä mitenkään liity Kempeleen ikävään tapaukseen jossa kyse oli vielä lapsesta,joka joutui petojen kynsiin.

      • Tonka

        On aivan eri asia antaa kuin ottaa.


    • asiaymmärretty

      Poliisi ei ole aiemmin tiedottanut tapauksesta. Asiaa perustellaan uhrin suojelemisella.

      - Tietysti kun tällaista tapahtuu näin pienellä paikkakunnalla, niin pyritään mahdollisuuksien mukaan suojaamaan uhria. Kun on lapsesta kyse, olemme päätyneet siihen, että uhrin suojaaminen on tärkeämpi tässä, kuin se, että asia saa julkisuutta, Storvall perustelee.
      https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12247170_10153746423689793_177398076936743492_n.jpg?oh=5715b7d830a1946e0826f384a0d0d0f0&oe=56EE0C1E

    • SeOnJuurestaPoikki

      Jokainen raiskaus on tuomittava! Jos on kiistaton näyttö raiskauksesta, pitää värkki pistää pölkylle ja pistää juuresta poikki oli kyseessä suomalainen ta mamu.

      Näyttö pitää olla todella kiistaton ettei virheellisiä amputaatiosta satu.

      • einytsentään

        Ei nyt sentään juuresta poikki. Se olisi liian raakaa toimintaa. Korkeintaan sakkomaksuja olisi parempi tuomio. Tai vankeutta.


    • SeOnTosi

      Ei suomalaista miestä tarvi pelätä, eikä suomalaiset miehet tee joukkoraiskauksia!

    • kkpsåp

      Jokainen raiskaus on liikaa. Suomen nuoret tytöt on kärsineet tarpeeksi noista saatanan ählämeistä, pois maasta ja äkkiä. Olis jo ministereillä aika herätä ennen kuin tapahtuu lisää. Jokaiselta raiskaajalta munat pois.

    • RajuRankaistus

      Alkaa näitä raiskausjuttuja tulla yhä enemmän lehtien palstoille.

      Kokoomuksen poliisitaustainen kansanedustaja, olikohan Kari Tolvanen nimeltään, totesi että tottakai raiskaukset lisääntyy mamujen saapuessa. Sehän oli itsestään selvää kun nuoria miehiä on tullut maahan yli 30 000 kappaletta. Suomessa naiset kulkevat vähissä vaatteissa ja se tarkoittaa itäisissä kulttuureissa että nainen on halukas.

      Timppakin on alkanut pehmetä lausunnoissaan. Nyt Timpan mukaan kaikille mamuille on kerrottava kun he tulevat Suomeen ettei saa raiskata.

      Joku tuossa aiemmin vaati värkkiä pölkylle jos harrastaa väkisin seksiä, siis toisinsanoen raiskaa. Olen täysin samaa mieltä. Silloin ei voi tekoaan ainakaan uusia.

      • oikea_suomalainen

        Joka varastaa, siltä leikattakoon käsi. Ken raiskaa, siltä leikattakoon värkki......

        Mikä uskonto sanoo näin?


    • 7676ytre
    • Pareenmyöhään

      Ulkomaalais-siat pitäis ta....aa ja viedä metsänpedoille ruuaksi näin joulun alla

      • kakemaan

        Kommenttisi ei ele sivistyneen ihmisen puhetta, eikä nimittely maahanmuuttajista sikoihin verrattuna. Kun vertaat tai otat esille ulkomaalaiset.

        Totta, että suomen hallitus on havahtunut pakolaisongelmaan Suomessa. Pakolaisia on tietääkseni tullut Suomeen 30000 tuhatta. Lehdistä on saanut lukea pakolaisten raiskauksista tai yrityksistä raiskauksiin. Mielestäni on ongelma on vakava nyt. Sen varmaan ymmärtää hallituskin pääministerin ohella.

        Viha ja rasismi ei asiaa paranna. Jotain muuta on tehtävä, mutta mitä? Pakolaiset on saatava töihin ja pikaisesti. Sellaiseen työhön johon suomalaisia on vaikeata saada. Vaikka metsätöihin, risusavottaan. Sitä varmaan riittää.

        Toisaalta pakolaisten tullessa Suomeen, on viranomaisten, tai hallituksen, joka pakolaisia Suomeen antaa tulla, niin on tehtävä pakolaisille selväksi, että Suomenoloissa ja Suomenmaaperällä ei raiskauksia sallita. Rangaistukset raiskauksista ovat kovat ja pitääkin olla. Se asia pitää saada selväksi maahanmuuttajille. Kuka on vastuussa Suomen pakolaisongelmatilanteessa. Onko se nykyinen hallitus?

        Eikö suomalainen raiskaa, kysyin avauksessani. Kyllä varmaan. Mutta nyt ongelmakysymys ei ole suomalaisten raiskaustapauksista, vaan maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista. Hyvä että asia on lehdissä esillä. Se on tullut varmaan yllätyksenä maanhallituksellekkin, kun maahanmuuttajia on tullut suomeen 30000 tuhatta. Vihalla ja rasismilla ja yleistämällä ei ongelmaa ratkaista tässäasiassa.


      • huomioitavaa
        kakemaan kirjoitti:

        Kommenttisi ei ele sivistyneen ihmisen puhetta, eikä nimittely maahanmuuttajista sikoihin verrattuna. Kun vertaat tai otat esille ulkomaalaiset.

        Totta, että suomen hallitus on havahtunut pakolaisongelmaan Suomessa. Pakolaisia on tietääkseni tullut Suomeen 30000 tuhatta. Lehdistä on saanut lukea pakolaisten raiskauksista tai yrityksistä raiskauksiin. Mielestäni on ongelma on vakava nyt. Sen varmaan ymmärtää hallituskin pääministerin ohella.

        Viha ja rasismi ei asiaa paranna. Jotain muuta on tehtävä, mutta mitä? Pakolaiset on saatava töihin ja pikaisesti. Sellaiseen työhön johon suomalaisia on vaikeata saada. Vaikka metsätöihin, risusavottaan. Sitä varmaan riittää.

        Toisaalta pakolaisten tullessa Suomeen, on viranomaisten, tai hallituksen, joka pakolaisia Suomeen antaa tulla, niin on tehtävä pakolaisille selväksi, että Suomenoloissa ja Suomenmaaperällä ei raiskauksia sallita. Rangaistukset raiskauksista ovat kovat ja pitääkin olla. Se asia pitää saada selväksi maahanmuuttajille. Kuka on vastuussa Suomen pakolaisongelmatilanteessa. Onko se nykyinen hallitus?

        Eikö suomalainen raiskaa, kysyin avauksessani. Kyllä varmaan. Mutta nyt ongelmakysymys ei ole suomalaisten raiskaustapauksista, vaan maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista. Hyvä että asia on lehdissä esillä. Se on tullut varmaan yllätyksenä maanhallituksellekkin, kun maahanmuuttajia on tullut suomeen 30000 tuhatta. Vihalla ja rasismilla ja yleistämällä ei ongelmaa ratkaista tässäasiassa.

        Nyt ilmoitetuissa raiskaustapauksissa noin kymmenen vuoden aikana ilmoitettiin ne tapaukset jotka turvapaikaa hakevat ovat nyt tehneet.
        On aivan eri tilasto mitä turvapaikan saaneet, ja muutoin maahan tulleet ovat raiskailleet. Tilastoja voi tehdä monella tapaa.
        Olisikin hyvä jos kerrottaisiin kokonaisuus maahanmuuttajien, ja ulkomaalaistaustaisten esim toisen polven maahanmuuttajat tekemät rikokset suhteuttenuna valtaväestöön. Sillä voitaisiin katsoa mitenkä kotouttaminen on onnistunut.


    • suomalaisetki

      Saako naisia kivittää? Arabitki saa.. Mie niin tahtoisin.. En tosin kaikkia!

    • jep100

      Kato peiliin. Ja oikeita tilastoja.

    • Pimealla22

      Ei ole liioittelua!

    • fasdfadfasd

      mamut raiskaa enemmän

    • älämenetätoivorikkauttas

      Tuo aloittaja on jälleen jokin keski-ikäinen puutteessa oleva akka joka haluais tulla raiskatuksi, mutta ei tuu koska ei oo hemaisevan näköinen, ei se auta vaikka puoltaakin mamuja ei ne sinuun koske, ala myymään ittees josko joku kaljaukko sattuis ostaan.

    • olen_suomalainen_mies

      Puhutaan mitenkä etelän tumma saisi kaikki haluamansa naiset. Miksi silloin pitää raiskata ? Minä tavallinen suomalainen mies, ja kyllä saantia on ollut aivan jaksamiseen asti. On miehen huonoutta jos väkisin pitää ottaa, tai olla puutteessa pikemminkin on omaa kuntoa joutunut rimmaamaan että paukkuja riittäisi jokaiseen tilanteeseen.

      • paskasakkiakaikki

        No eihän sitä täyspäinen mies ala väkisin naista nussiin, nämä mamut käyttää hyväkseen muka tietämättömyyttään että suomessa ei saa niin tehdä, kyllä se on laki sielläkin mistä tulevat, valetta kaikki höpinä että heillä saisi niin tehdä, otettiinhan ne murhaajatkin suomeen turvaan ja kun siitäkin tieto leviää mamujen keskuudessa kotimaihin niin kaikki joita odottaisi kuoleman rangaistus tulevat suomeen turvaan, näinhän levisi tieto sipilän antamasta asunnostakin, ministerin asuntoon pääsette asumaan, jo alkoi liikenne tänne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe