Piiska ja sen oikea käyttö

scouplen

Olen piiska fetisissi tavallaan tai nautin siitä ja jos se tehdään oikein tunteella on orgasmi lähellä.
Olen huomannut että mieheni ei ilmeisesti uskalla antaa ruoskapiiskan heilahtaa pyllylleni kunnolla vaan se on liian lempeä.
Olen intohimoissani katsonut näitä piiskaus pornoa ja huomannut et nainen kun piiskaa tai ruoskii naista niin selvään on sitä kiukkua mukana.
Onko kellään sama näkökanta ja entäs miehet ootteko te huomannut et sukupuolella on eroa, itse kyllä ruoskin meiheni niin että viivat näkyy ja mies nytkähtää kahleissaan.

68

2797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harmillista että sinulla on mies jo joka sinä piiskaat!Minä haluaisin että sinä piiskasit minua!

    • voinpiiskata

      Hepparaippa,kumiletku,lasikuitu keppi...paljon mukavampia välineitä piiskaamiseen...nahkaisista vaan kunnon läpsy toimii....ja vyö tietenkin!

    • DomMadam

      Olen dominoiva nainen ja saan hurjat kiksit piiskaaamisesta. Joskus olen piiskaussessin jälkeen ollut itse hämmentynyt, miten piiskaus on saanut minut jonkin asteiseen "hurmioon". Kun olen katsellut session jälkeen piiskattavaa, olen ollut joskus hämmentynyt siitä, mitä jälkeä olen saanut aikaan,

      Elän parisuhteessa ja mieheni ei kestä niin kovaa piiskausta, kuin haluaisin tehdä. Muutaman kerran olen pääsyt piiskaamaan vierasta, sekä miestä, että naista, joilla on ollut suurempi kipukynnys.

      Suosikki itselläni on kouluraippa, mutta löytyy kyllä erilaisia ruoskia, raippoja sekä piiskoja.

      • Missä sinä asut?Minulla on korkea kipukynnös niin kauan aika kun piiskaa on kysymys mutta aivan eri juttu kun joku lääkäri eli sairassisko tulee neulojen kansa!Saat piiskata minun takamus ja reidet aivan tulipuinaiset,lihanpunaiset!


      • Hej Dom Madam!Haluatko keskustella piiskaa minun kansani private?Minun e-mail on [email protected]


      • exsika

        Tuli eilen sellainen ajatus, kun katselin Hintikan ohjelmaa, että menen vapaaehtoisesti jollekin tosi ammattilaiselle kuritettavaksi siitä hyvästä, mitä joskus olen lapselleni tehnyt. Se on vaivannut koko ikäni ja jospa se siitä helpottuisi kun itse saa oikein perusteellisen käsittelyn.


      • vierailija89

        Niin se riippuu mitä olet tehnyt... Katselin se kuritus klipin Missä heitä lyötiin remmillä, yleensä sitä 50 ja 60 luvulla käytettiin ja vielä paljaalle takapuolelle, ja silloin sitä pidettiin normaalina, vaikka kyseessä on selvä pahoinpitely. ja nykyään onneksi kiellettyä. Mutta on täysin eriasia jos nyt aikuisena suostuu piiskattavaksi, haluaa että lyödään piiskalla siinä on silloin mukana mieltymys masokismiin. Ja silloin piiskattava kokee sen miellyttäväksi. Ei se koskaan ole sama-asia jos rangaistusmielessä annetaan väkisin, se on aina väärin. Mutta masokisti pitää ja nauttii kivuntunteesta, niin on selvää että piiskanjäljetkin kiihottavat ja roolileikki piiskaustilanteesta. En tiedä saavatko orgasmia jos oikein kovasti jää jälkiä?


      • Minä sain kerran orgasmi unessa kuin näin unta että sain piiskaa ja usein kuin saan piiskaa oikein kova ja pitkä aika minä tulen tilanne joka ne kutsuvat subspace,en ole varma että olen kirjoittanut se sana oikein mutta minä tulen niin kuin extaasi=humalassa,ihana tunne!


      • Exsijankommenti
        exsika kirjoitti:

        Tuli eilen sellainen ajatus, kun katselin Hintikan ohjelmaa, että menen vapaaehtoisesti jollekin tosi ammattilaiselle kuritettavaksi siitä hyvästä, mitä joskus olen lapselleni tehnyt. Se on vaivannut koko ikäni ja jospa se siitä helpottuisi kun itse saa oikein perusteellisen käsittelyn.

        Exsikalle. Olisi varmasti sinulle ja lapsillesi hyväksi että olisivat lapsesi paikalla kun sinä saat KUNNOLLA selkääsi. Ja piiskauksen päätyttyä lapsesi kysyvät sinulta, Riittääkö vai haluatko lisää samaa lääkettä.


      • Selkäänsaanutlapsena
        exsika kirjoitti:

        Tuli eilen sellainen ajatus, kun katselin Hintikan ohjelmaa, että menen vapaaehtoisesti jollekin tosi ammattilaiselle kuritettavaksi siitä hyvästä, mitä joskus olen lapselleni tehnyt. Se on vaivannut koko ikäni ja jospa se siitä helpottuisi kun itse saa oikein perusteellisen käsittelyn.

        No mitäs sä sitten teit? Kun noin pitää katua? Eikös se selkäsauna ole joskus ihan hyväksikin? Lapsellekin?


    • Uskon että ero on enemmänkin siinä kuinka omakseen kyseisen touhun tuntee, kuin sukupuolessa. Toki eroa voi olla yleisesti siinä että naiset nähdään hauraampina kuin miehet, mutta kyllä piiskaleikeistä pitävä, jolla on myös sadistista puolta, varmasti antaa sukupuolesta riippumatta enemmän kuin riittävän selkäsaunan. Kyse on vain halusta.

      Ja siinä olen ehdottomasti samaa mieltä, että mikään ei ole turhauttavampaa kuin liian helläkätinen piiskaus. Jokainen toki tyylillään, mutta henkilökohtainen mielipiteeni on, että piiskauksen pitää tuntua kunnolla, niin että se saa henkilön oikeasti vääntelehtimään. Iitse olen saanut eniten irti kun turvasanasta on luovuttu kokonaan, mikä vaatii tietysti piiskaajalta hyvää silmää ja vastaanottavan osapuolen tuntemusta. Mutta mikään ei ole kiihottavampaa kuin olla toisen armoilla, joka selvästi nauttii siitä mitä tekee sinulla ja vie sinut aivan sille rajalle mitä siedät, vieläpä niin että olet sidottu ja avuton tekemään asialle mitään.

      No mutta, turha ehkä innostua liikaa kuin piiskan antaja tai saaja puuttuu tällähetkellä :)

      • PiiskassaOnVoimaa

        Minusta tärkeintä on, että vastapuolena on sellainen kaveri, joka pystyy sinut piisaamaan vaikka pistäisit täysillä vastaan. Piiskauksen ei tarvitse olla mitään ruoskintaa, vaan tehoa nostetaan hissuksiin, niin että lopulta lupaan olla kiltti poika ja pyytelen anteksi.

        Tilanteessa alistuminen tapahtuu sille kaverille, eikä niinkään kivulle. Piiskauksen valmisteluvaihe saa olla pitkä, jos piiskaaja on luotettava, eikä luovu kesken hommasta. Huippuhienoa on huomata, että ei pääse karkuun vaikka tuore vitsa laulaa paljailla pakaroilla.

        Kyllä vielä aikuisenakin hävettää, että on sanut piiskaa. Se syö tosissaan miestä, jos joku pystyy itseksee sulle piiskaa antamaan. Muutaman tunnin päästä, sitä uskoo, että koko homma oli vahinko ja kohta sitä kokeillaan uudestaan.

        Olen joskus tavannut sellaisen kaverin, että eka nykäisystä tiesin, että onpa pirun riski jätkä. Sellaista tyyppiä kunnioitti, vaikka selkäsauna hättikin. Silloin minusta tuntui, että kaveri ihmetteli meikäläisen vähävoimaisuutta. Se kaveri osasi tehdä numeron voimistaan.


      • vierailija89

        Juurikin näin... kyllä nainenkin riittävän kovaa piiskaa. saatko orgasmin piiskauksessa? Millainen piiska mielestäsi paras?


      • PiiskassaOnVoimaa

        Minusta paras piiska on koivuvitsa, johtuu varmaan siitä, että lapsia piiskattiin vitsalla, aikuisempia remmillä. Koivupiiskan käyttö korostaa valtasuhdetta.

        Jos orgasmi tulee piiskauksen aikana, niin se tulee silloin, kun tajuan, että peli on menetetty. Eli piiskaajan pitää olla oikeasti "kovan jätkän".


      • Voi voi mitä minä tulen kiimainen saada kovaa piiskaa koivupiiskaa!Se seisoo minulla nyt!


      • sub.ject..


      • sub.ject..


    • seonkivaa

      Tarpeeksi ohut piiska, rottinki tai vastaava, tai nahkaläpsy, perinteinen koivuniemen herra on hyvä. Takapuoli ei saa mennä tunnottomaksi vaan jokainen piiskansivallus täytyy tuntua. Ohuella piiskalla oikea kohde on siellä pepun alaosassa niin, että peppureikä ja väliliha häpyhuulet ovat tulilinjalla. Hitaasti, niin että piiskattava saa aina odotella seuraavaa sivallusta.

      • Minä pidän sen vaikeampi kuin lyönnit tulevat nopean tahtiin että se edellinen lyönti kirvele kuin eniten ja toinen tulee perään kovin tahdiin,se vaan lisäntyy silloin se kirvely mutta jos edellinen lyönti saa poisua se kirvely minä kestään parempi piiskaa!


    • piiskapoika

      Mulle on tullut sellainen näppituntuma että piiskaamisen kestämiseen vaikuttaa mielentila, lämpötila eli lämmin varmaan rentouttaa, kuinka paljon on rasvakudosta pakaroissa. En tiedä kuvittelenko tai onko kyse vain alentuneesta sieotokyvystä kun ei ole vähään aikaan saanut nauttia piiskasta. Laihduin viitisen kiloa ja sen jälkeen piiskaa tuntui sattuvan enenmmän. Eihän rasvakudoksen pitäisi minusta vaikutta siihen miten ihon hermot välittävät kipuaisteja? Olen saanut piiskaa vain naisilta mutta nyt on mielessä ollut millaista olisi alistua miehelle.

      • HoikkaPoikana

        Itse olin nuorena laiha poika ja olin totisesti tulisilla hiilillä kun sain piiskaa. Läski varmasti helpottaa tilannetta.


    • DomMadam

      Tuo vanhan ajan koivuvitsa on myös hyvä. Lähes jokainen on pitänyt sitä hyvänä. Mielenkiintoista on ollut myös huomata, miten tärkeää on piiskattavalle, että piiskauksesta jää muiden kiksien lisäksi myös kunnon jäljet piiskattavan takamukseen. Aika moni on halunnut, että ikuistan piiskauksen jäljet kameralla.

      • Tietysti haluan kuva piiskattu perseeltä!Piiskattu perse on kaunis!


      • piiskaamua

        Piiskauksen jäljet kiihottaa myös. Itse olin kaverin kanssa saunassa ja huomasin hänen pakaroissa selviä jälkiä. En kumminkaan uskaltanut kysellä, mutta kun alkoi oleen penis aika pystys, hän siten kysyi et "haluttaisko" . Sen jälkeen olen fantasioinut miltä tuntuis olla toisen miehen piiskattavana.


      • Minulle se ei ole mitään väliä jos isähahmo eli äitihahmo annat minulle piiskaa!


      • kunnollapiiskattu

        Olisi varmasti mukavaa että olisi porukkaa paikalla ehkä enemmänkin, Ja joku kuvais session. Minä tulisin Äitini tai isäni eteen, Tai ehkä vuoron perään kummankin eteen useita kertoja, Ja he ottavat multa housut alas, Ehkä riisuvat koko alapääni paljaaksi, Sen jälkeen runkkaavat yhden laukauksen, Ja olisivat vihasia mulle kun kusen lattialle, Ja antais selkääni. Ehkä pyytäis jotain katselijaa myöskin antamaan pojalle selkään, Sen jälkeen jokainen paikalla olija laittais pojan eri asentoon, ja piiskais pojan, Sekä runkkais pojan, Lopuksi poika joutuis pesemään jälkensä lattialta, Ja joutuis pyytämään äidiltänsä piiskaa/remmiä,Sekä myöskin isältään, Anna isä mulle remmistä, Ja isä antais, sekä tarkistais samalla että seisooko pojalla vielä. Ja jos seisoo, Laittais pojan pöydälle selälleen, Ja rupeis runkkaamaan poikaa. Jos pojalla seisominen ei lakkaa, Jokanen paikalla olija tulisi auttamaan poikaa, Ja kaikki vuoron perään runkkais poikaa. Se oli mun fantasijani. Olisi mukava toteuttaa se ehkä montakin kertaa pitkin vuotta.


      • Runkkaripoika

        Mukavaa varsinki jos siintä filmistä saisi kopion kohtuu hintaan. Markkina rakoa löytyisi varmasti.


    • Grrrrrr

      Se taitaa mennä usein niin että miehen on vaikea piiskata tai antaa isännän kädestä oikein kunnolla. Luulen että useille miehille naisen satuttaminen on vaan ihan huima tabu.

      Sama näkyy muuten kuntosalilla - minulla oli aluksi mies personal trainerina, ihana tyyppi mutta ei koskaan oikeasti pakottanut mua äärirajoille. Nyt mulla on nainen, joka ei tunne sääliä - tosin on tietysti pari kertaa tehnyt mieli lähteä kävelemään mutta kyllä tämä nainen on parempi loppujen lopuksi.

    • vierailija89

      Sillä ei ole merkitystä kumpaa sukupuolta piiskaaja on, piiskauksen voimakkuuden määrää se mitä piiskattava ja piiskaaja sopivat. todellisuudessa alistuja määrää voimakkuuden. Tässähän on kyse "leikistä " josta joissakin tapauksissa myös orgasmi. Jotkut vain haluavat jälkiä ja se on se "juttu" osalle riittää punoitus.

      • Se on sama minulle mitä se haittaa jos se on isä eli äiti joka annaa piiskaa eli nais eli mies poliisi,uppseeri,kuullostaja johtaja,nais eli miesopettaja jos minulla on erektiöhäiriköitä,siis en pysty naida ja en ole homokaan että kaipaan kulli!


    • vanhavaris

      Edellinen kerta oli sellaista kevyttä ja kerroinkin että ei se niin kipeää tehnyt, vaikka oikeasti teki ja jäljet oli monta päivää. Lupaus oli, että seuraavalla kerralla sitten annetaan kunnolla. Sitä odotellaan.

      • Sinä vanhavaris?
        Kuka annoit sinulle piiskaa?Oliko se mies eli nainen?Oletko sinä mies eli nainen?Minä haluan mielummin nainen tänne annaa minulle piiskaa koska minä en kehta otta miehet tänne kun hävetän jos naapurit huomaavat että minulla on miesvieraat!Muuten se ei haittaisi minua jos mies eli nainen piiskaa minua!


    • vierailija89

      Niin kyllä nainen piiskaajana sopivampi, itse tykkään sekä piiskata että saada, ehkä enemmän kuitenkin viihdyn piiskaajana. Miten usein kovanpiiskauksen mistä jää jälkiä, saa samalla orgasmin? Vai onko piiskaus esileikkiä? esileikiksi piiskaus sopii hyvin.

      • Minulle se piiskaa on minun seksi!En halua enemmän kuin pitkä sessio missä isä eli äitihahmo on saanut esim.puhelinsoitto koulun opettaja että minä olen tehnyt jotain pahaa ja minun vanhemmat haukkuu ja kuullostaa minua,uhkaat minua piiskaa ja käsket minua hakea vitsa ja rangaistuksen jälkeen joudun paljalle polvella seisoa ja kiittää rangaistuksestani ja pyydää anteeksi.jotain tällaista pitkä teatteri minä haluan.koko illan 6 tunttia pitkä sessio,paljo piiskaa ja paussia välillä,kuullostelua,haukkumisesta,uhkausta,kaikenlaista joka saa minua tuntea minua pieni,alamainen,elistettua,nöyryytettynä!


      • poikavanhasepetius
        poikavanha kirjoitti:

        Minulle se piiskaa on minun seksi!En halua enemmän kuin pitkä sessio missä isä eli äitihahmo on saanut esim.puhelinsoitto koulun opettaja että minä olen tehnyt jotain pahaa ja minun vanhemmat haukkuu ja kuullostaa minua,uhkaat minua piiskaa ja käsket minua hakea vitsa ja rangaistuksen jälkeen joudun paljalle polvella seisoa ja kiittää rangaistuksestani ja pyydää anteeksi.jotain tällaista pitkä teatteri minä haluan.koko illan 6 tunttia pitkä sessio,paljo piiskaa ja paussia välillä,kuullostelua,haukkumisesta,uhkausta,kaikenlaista joka saa minua tuntea minua pieni,alamainen,elistettua,nöyryytettynä!

        Sopiiko myöskin runkata sinua useita kertoja piiskauksen väleissä. Minä haluan että olen sylissä poikittain, ja minua piiskataan vitsalla, sekä aina välillä tarkastetaan penis, Eli runkataan että pojalta tulee lasti. Sen jälkeen piiskataan lujempaan. Tarkistetaan uudestaan, Ja kun poika on lauennut. Vaihdetaan piiska remmiin, Ja annetaan lisää selkään. Mä haluaisin että homma kestäis noin tunnin. Pieni tauko ja lisää samaa lääkettä pojalle. Yhteensä ehkä 5-7tuntia.


      • poikavanhasepetius kirjoitti:

        Sopiiko myöskin runkata sinua useita kertoja piiskauksen väleissä. Minä haluan että olen sylissä poikittain, ja minua piiskataan vitsalla, sekä aina välillä tarkastetaan penis, Eli runkataan että pojalta tulee lasti. Sen jälkeen piiskataan lujempaan. Tarkistetaan uudestaan, Ja kun poika on lauennut. Vaihdetaan piiska remmiin, Ja annetaan lisää selkään. Mä haluaisin että homma kestäis noin tunnin. Pieni tauko ja lisää samaa lääkettä pojalle. Yhteensä ehkä 5-7tuntia.

        Kuka sinä olet?Se rupea seisoa minulle heti!Minä olen se poikavanha mutta kun uudistanut tietokone kaikki vanhat lähtivät mukaan puhdaus,en löytänyt minun vanha osoite ja nimi,siis strykpojke on minun uusi nimi!strykpojke tarkittaa piiskaapoika joka oli kuningaslinnoissa ennen vanhan kun he eivät saanut anna prinsit ja prinsessat piiskaa kun ne olivat ilkeitä,siis ne antoivat köyhä poika piiskaa heidän tilassa!Oletko mies eli nainen?


      • Se on vaan se että en kehta otta miehiä tänne!Sen takia haluan että se on nainen joka tulee antaamaan minulle piiskaa!Ei se minulle haittaa jos se on isä eli äitihahmo joka annaa piiskaa mutta hävetän jos naapurit näkevät että minulla on miesvieraita täällä!


    • zzdd

      Innostuin lukiessani, että miehesi sätkii kahleissaan.

      • scouplen

        Niin siis se aloitan ensin pelottelemalla et nyt lyön mutta en teekkään ja tietysti hän jännittää kun luulee saavansa iskun. Heti kun hän jännittää pakaransa kiinteeksi niin annan mennä ja sitten se kun hän yrittää väistää sen liikkumavaran mitä kahleissa on varaa on sitä liikettä.


    • Nita_

      Millaisia piiskoja teilä löytyy?

      • Siinä-se

        Kuulutatko itsellesi runkkuaiheita?
        Mene seksiliikkeiden sivuille. Näet kuvatkin.


      • EtkäTeeSittenStubbitia

        Asiahan ei minua kiinnosta, mutta tuskin Siinä-se kaikkia lajeja omista, joita kaupasta löytyy. Joten millainen sinulla on?


      • Siinä-se
        EtkäTeeSittenStubbitia kirjoitti:

        Asiahan ei minua kiinnosta, mutta tuskin Siinä-se kaikkia lajeja omista, joita kaupasta löytyy. Joten millainen sinulla on?

        Mitä se sinua kiinnostaa? Et ole kertonut mitään itsestäsi etkä asumisestasi, joten et myöskään saa tuntea piiskojeni suudelmia.

        Katsele sinä vain kuvia.


      • Nahkaa,rottinkia,itsetehtyjä kumisia,vyötä läpykkää.....löytys vaan se nainen vielä jostain jonka kanssa sais käyttää näitä.....myös sidonta on kivaa,alistaminen käy aika hyvinkin henkinen puoli on vahvaa aluetta.....vain se nainen puuttuu.


      • Ei tuo oli mitään!Vaan ääni!Kyllä se pitää olla vitsa,ratsupiiska eli keppi eli rottinkkikeppi!


      • Katso spanking@aloha tube.com sivu kaksi Russian schoolgirl hard punished bay teacher sivu kaksi eli sivu 20 Caning wife again siellä ne piiskavat pakarat rikki,se caning wife ja se russian tulevat ne makkarat pakaroissa!Se on turvallinen paikka,en minä saanut koskan dataviirus siellä ainakaan!


      • Jos te olette kiinnostunut katsoa aito piiskaustrailers katso sivu kaksi AlohaTube.com xhamster nimi on amateur caning ja filmi on 11 minuuttia ja siellä nainen saa niin paljo piiskaa että lopuksi tule veri!Olen saanut itse niin paljo piiskaa että tiedän ett nuo värit ja raidat ovat aitoa siellä!


      • poikavanha kirjoitti:

        Jos te olette kiinnostunut katsoa aito piiskaustrailers katso sivu kaksi AlohaTube.com xhamster nimi on amateur caning ja filmi on 11 minuuttia ja siellä nainen saa niin paljo piiskaa että lopuksi tule veri!Olen saanut itse niin paljo piiskaa että tiedän ett nuo värit ja raidat ovat aitoa siellä!

        Se pitää olla spanking aloha tube!Nyt se trailers oli ensimmäinen sivu


    • scouplen

      Aloittajan jatko fetisissi. Huomasin miten uimahallin saunassa vaalean naisen pakarois oli punaisia viivoja ja hän yritti niitä peitellä mutta kuumuus ja vesi oli tuonut ne enemmän esiin ja minullakos se ajatus alkoi viihtymään asiassa. Pakko oli ratsastuksen jälkeen jättää piiska ovipieleen ja toivoa et mies ymmärtäis :)
      Oikeasti teki mieli koskee sitä vaaleeta.
      Itse ajattelin et katsooko uimahallis joku ja kiihottuu, itse olen entistä rohkeempi posliini viivoilla.

    • kukkakepillä

      Vaimoni antaa piiskata, mutta ei saa lyödä kovaa. Hän kiljuu ja voivottaa ihan kevyellä piiskauksella mutta kun hän piiskaa minua luulisi, että antaa samalla mitalla, eli kevyesti, mutta antaakin piiskan viuhua oikein olan takaa. Ja naama punottaa ja ihan selvästi nauttii siitä.

    • ntituhma

      Täällä yksi piiskansaamisesta pitävä tyttö. Minullekin sopii nainen piiskaajana paljon paremmin kuin mies. Miespuolisista kurittajista kun ei kovin hyviä kokemuksia ole. Oli tapauksia, joita todellisuudessa kiinnosti ihan muut asiat kuin piiskaaminen ja niitä, jotka eivät antaneet kunnolla, kunhan vähän läpsyttelivät peppua. Yhdessä kuritustilanteessa kerran, homma oli pakko pistää keskenkaiken poikki ja sanoa, että voit sinä kovempaakin lyödä. Mies totesi vain, että enhän minä sinua satuttaa halua. Eipä tarvinnut tämänkään "ankaran kurittajan" luokse enää mennä. Ongelmaksi tässä tulee kait se, että nykypäivän suomalainen mies on hyvin (liian) kiltti ja senvuoksi, vaikka fantasioissa piiskan antaminen kiinnostaisi, niin todellisuudessa kunnolliseen antamiseen ei pystytä, koska ei tohdita satuttaa pienempää ja heikompaa. Naispuolisilla kurittajilla tällaisia esteitä ei ole. Ja ainakin itselleni on tärkeää, että piiskaus myös tuntuu ja kun se on ohi, niin pyllyä kirvelee ja tosiaan tietää saaneensa.

      • vierailija89

        Niin en kyllä usko etteikö mieskin piiskaisi riittävän kovaa... jos itse olisin vastaavassa tilanteessa niin turvasana määrittää sen ettei mene liian kovaksi, Kokemuksenani voi kertoa että usein tulee piiskattavalta kielto piiskata kovaa. Ei ole tullut vastaan vielä tapauksia että olisi piiskattu liian hellästi. Mutta kuten sanoin aina noudatetaan piiskauksessa piiskaa saavan toiveita.


    • PainFun

      Oma suosikkini on nahkaremmi. Piiskausvideoista puheenollen, naisen piiskaus on kiihottavannäköistä, varsinkin kun remmi osuu välillä pimppaan ja reisien sisäpinnoilla.
      Pimppa on niin suloinen ja rakastettava ruumiinosa että sellaisen piiskaaminen on lähes mieltä vailla mutta kuitenkin ihkua katsella kun siihen osuu remmin isku. Itse pidän myös remmin iskuista kun ne osuvat jalkoväliini: kaluun ja pakaroiden väliin.
      Olisi kivaa muodostaa fetissisuhde naisen kanssa jota sytyttää tällainen....

    • Ahhh

      Parasta on kun piiskataan suoraan jalkoväliin. Ihanan nöyryyttävää.

    • Ratsuksi

      Entä onko ketään naista joka pitäisi piiskata kun mies on nelinkontin ratsuna tai ratsastaisi hartioilla?Itse nauttisin tuntea naisen painon päälläni kun piiska läiskyy
      selkääni ja reisilleni.Ratsastajalla voisi viellä olla plussana kannukset joita käyttäisi melko estoitta.

    • yksiaikaksiaikolmeai

      Hyväksi koettu lisämauste piiskaukseen on se, kun piiskattava laskee lyönnit ääneen. Piiskaaja kuulee siitä, miten ne vaikuttavat. Toiki piiskattava voi huutaa ja kiljua, mutta kun hän laskee niitä piiskalyöntejä, ei siinä voi niin hyvin feikata. Piskauksen tulee tuntua, ja siitä jää jäljet joksikin aikaa.

      • vierailija89

        Näin voi toimia jos kyseessä rangaistus, mikä nykyään kiellettyä. eroottisessa piiskauksessa harvemmin käytössä että piiskaniskuja lasketaan. Toki jos se kuuluu roolileikkiin, niin silloin. Piiskauksen tulee tuntua, mutta ei pahalta, koska eroottisessa piiskauksessa kyse nautinnosta, jälkien jääminen on yksilöllistä. kaikille niitä ei jää (kohtuullisesta piiskauksesta) yleensä vain punoitusta. Jos jää vakavampia jälkiä, silloin kyse ei ole enää nautinnosta. ( veriset jäljet) se on silloin väkivaltaa. eikä ole hyväksyttävää. En usko että kukaan sellaista vapaa-ehtoisesti haluaa.


      • Ihansubina

        Minä kyllä nautin suuresti siitä tunteesta kun Isäntä komentaa minut laskemaan piiskan lyönnit. Viimeksi se mokoma viuhtoi vaan niin nopeasti että hyvä että ehdin kiljua ne luvut ajoissa.

        Minä en välttämättä saa piiskaa ellen käyttäydy vähän huonosti ja ilman jäämisen pelossa sitä on sitten pakko mokailla vähän ja siinä onkin taiteilemista että mikä asia tuottaa piiskaamisen mutta ei oikeasti loukkaa toista.


    • Aniatra

      Meillä Isäntä osaa käyttää piiskaa. Rangaistuspiiskauksessa kipu on niin kovaa , että menen subspaceen loppujen lopuksi. Vähän siitä kevyemmällä kurituksella saan usein orkunkin. Meillä siis piiskaus on melko kovaa , mutta se sopii hyvin molemmille...

      • Ennen minä piiskasin minua itse subspaceenkin ja fantasio että joku nainen löy mutta nykyään tarvitsen apua,olen niin laiska nykyään!Tarkoitat ko nyt sinun isäsi eli sinun miehesi joka piiskaat sinua?


      • Aniatra

        Kyllä. Meillä siis Isäntä piiskaa minua ja muutenkin meillä on kotikurisuhde. On ihanaa kun on vahva (henkisesti ja fyysisesti) mies kumppanina!


      • Olen kateellinen sinua Aniatra!Minä haluaisin vaimo joka piiskasi minua!


    • Lico

      Olen keski-ikäinen yrittäjämies ja kotikurin kannattaja. En siedä lapsilta huonoa käytöstä itseäni kohtaan, ja kunnioitan syvästi vanhempiani, jotka ovat tehneet paljon hyväkseni. Itse teen pitkiä päiviä ja vaimoni on tällä hetkellä kotona. Häneltä ei puutu mitään ja yritän toteuttaa mahdollisuuksien mukaan hänen toiveitaan. En kuitenkaan siedä liiallista tuhlailua, lapsellista käytöstä omaa perhettäni enkä varsinkaan ensimmäisestä avioliitosta olevia lapsiani kohtaan, laiskottelua, turhaa netissä roikkumista enkä muutakaan typerää käytöstä! Pari kolme kertaa vuodessa vaimoni joutuu pienen kurinpalautuksen kohteeksi: tarpeeksi oikuteltuaan komennan hänet makuuhuoneeseemme. Itse istuudun nojatuoliin ja hän polvistuu eteeni nöyränä. Kerron hänelle miksi olemme tulleet tänne ja mitä sääntöjämme hän on rikkonut! Kerron myös mitä on edessä. Tämän jälkeen hän riisuu hameensa, sukkahousunsa ja pikkuhousunsa. Otan hänet polvieni päälle, lukitsen hänen säärensä toisella jalallani ja vasemmalla kädellä pidän hänestä lujasti kiinni. Hän tietää mitä on tulossa mutta joutuu odottamaan sitä. Alan sivellä hänen pakaroitaan, hieron ja puristelen niitä. Oikealla kädelläni alan läimäytellä vuoroin toista, vuoroin toista pakaraa, ensin vähän kevyemmin, sitten vähän lujemmin! Pakarat alkavat vähitellen punoittaa ja lisään läimäytyksiä, välillä hieroen pakaroita. MIkäli vaimoni ei pysy nöyrästi paikallaan, niin siitä on omat seurauksensa. Kiroilusta seuraa kymmenen ylimääräistä läimäytystä! Tämä on piiskauksen ensimmäinen vaihe eli alkulämmittely. Seuraavaksi vaimoni nousee ylös, nojaa makuuhuoneen lipastoon levittäen samalla vähän jalkojaan tukevan asennon saamiseksi. Peilistä hän näkee kasvonsa. Otan kaapista piiskan ja alan piiskata jo punoittavia pakaroita. Piiskaan suhteellisen rauhallisesti, mutta napakasti. Mitkään armonanelut eivät enää tässä vaiheessa auta. Joskus jo kymmenen läimäytyksen jälkeen vaimoni alkaa itkeä, joskus tarvitaan kaksikymmentä. Kun pylly on selvästi punainen ja vaimoni alkaa itkeä, on aika lopettaa. Piiska on tehnyt tehtävänsä! Jos vaimoni viivyttelee käskyjeni noudattamisessa tai on selvästi tottelematon, niin hän joutuu riisumaan itsensä täysin alastomaksi ja läimäytyksiä tulee lisää. Kun vaimoni on lopettanut itkunsa, alkaa rangaistuksen kolmas vaihe: hän siirtyy nurkkaan seisomaan. Hän seisoo kasvot nurkkaan päin kädet suorana vartalon sivussa. Pyllyä varmasti kirveltää, mutta sitä ei ole lupa hieroa tässä vaiheessa! Pidän siitä itse huolta. Punainen pylly myös valokuvataan. Viidentoista minuutin jälkeen hän tulee taas polvieni päälle ja hieron hänen punoittaville pakaroilleen viilentävää voidetta ja hän kertoo minulle syyn miksi sai piiskaa tällä kertaa. Hän asettuu sängylle makaamaan viilentävä alusta pakaroiden alla puolen tunnin ajaksi pimeään makuuhuoneeseen.
      Tämän jälkeen vaimoni pukeutuu ja käy kylpyhuoneessa pesemässä kasvonsa.
      Joskus muuttelen tapojani: vaimo joutuu odottamaan piiskausta, joskus piiskaus tapahtuu sängyssä mahallaan peppu koholla, joskus nelinkontin, joskus sängyn päätyyn nojaten, joskus käytän piiskauslastaa piiskaukseen, joskus saarnaan enemmän, mutta piiskaan vähemmän. Peppu on kyllä tosin aina punainen ja kyyneleet tulevat. Joskus taas nurkassa istutaan piiskauksen jälkeen kovalla tuolilla kasvot seinään päin.
      Tein nämä asiat vaimolleni selväksi jo ennen häitä ja hän antoi suostumuksensa tähän. Ensimmäisen, tosin kevytversiopiiskauksen hän sai omissa häissään. Kaaso nosti sivuhuoneessa hääpuvun helman pään yli, veti pikkuhousut alas ja piiskaamisen jälkeen taas veti ne ylös ja laittoi puvun helman paikoilleen. Piiskaaminen ei myöskään katso aikaa eikä paikkaa ja piiskaa annetaan vain ja ainoastaan paljaalle pyllylle: kerran vaimoni sai piiskaa lomalla Lontoossa hotellihuoneessa ja kerran vanhempieni ollessa käymässä vein hänet makuuhuoneeseemme, jossa annoin piiskaa huonosta käytöksestä äitiäni kohtaan. Rouva mahalleen sängylle, hame ylös, pikkuhousut alas ja lasta laulamaan! Palasimme olohuoneeseen. Vaimoni kasvot punoittivat ja hän myös hieroi pyllyään. Huomasin isäni hymyilevän merkitsevästi. Luonnollisesti vaimoni myös joutui pyytämään anteeksi äidiltäni.
      Piiskauksen jälkeen loppupäivän tai –illan vaimoni tekee nöyrästi kotityöt ja vastaa vain jos häneltä kysytään. Tarvittaessa käytän myös lisärangaistuksia: hän joutuu auttamaan äitiäni tai sisartani siivouksessa tai ikkunoidenpesussa, nettiin ei ole pariin päivään asiaa, mielitekoja rajoitetaan, kun käyttäytyy kuin lapsi, niin rangaistaan sitten kuin lasta! Jos hän alkaa käyttäytyä huonosti, niin sitten katsotaan puhelimesta punaisen pyllyn kuvaa! Kun on pari kertaa katsottu kuvaa, niin kolmannella kerralla sitten siirrytään makuuhuoneeseen. Onneksi kirveltävän pyllyn muisto pitää lapsellisen käytöksen melko hyvin aisoissa!

      • Minä toivoisin että löytäisin näin ankara nainen rangaistaa minuakin koska minä olen todella laiska ja istun aivan liian paljon täällä eli teeveen edessäni!


    • viirupylly

      Olen kyllä huomannut että naiseni haluaa, että jäljet näkyvät ja tuntuvat muutamia päiviä. Session jälkeen monesti itse ajattelee, että nyt se saa riittää, mutta kun menee viikko tai pari, rupeaa tekemään jo mieli sitä tunnetta ja ajatukset pyörivät asian ympärillä. Kevyt piiskaus ei ole mitään; sen täytyy tuntua.

      • Minä haluan että ne joka annaa minulle piiskaa,piiskaa niin kauan ja niin kova että pakarat ovat lihanpunaiset ja niin kuumaa että voitaisin paistaa kanamunat,eli ainakin tuntuu että ne ovat niin kuumia!


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5088
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3337
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1010
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe