Ultimatemarket/Innoros Oy Konkurssi 24.11.2015

UltimateMarket

Innoros Oy on jättänyt konkurssihakemuksen Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen.
Yritys tunnetaan www.ultimatemarket.com verkkokaupastaan pihapiirirakennusten toimittajana ja energiaratkaisujen maahantuojana.

Vuodesta 2008 jatkunut talouden alamäki on kurittanut syvästi koko rakennusalaa ja sillä toimivaa yritystämme. Olemme yhteistyökumppaneidemme tuella saneeranneet toimintaamme voimakkaasti viime vuosina, mutta se ei ole riittänyt kääntämään tulostamme positiiviseksi volyymien laskiessa vuosi vuodelta.

Tämä historia yhdistettynä syksyn 2015 entistä synkempiin talousnäkymiin ja
kuluttajaluottamuksen pohjalukemiin on pakottanut meidät tähän päätökseen.
Kaikki toimitukset ja maksuliikenne on keskeytetty. Pesänhoitaja tiedottaa teille jatkossa tarkemmin asioiden edistymisestä, aikatauluista ja toimenpiteistä. Pyydämme odottamaan yhteydenottoa rauhassa.

Tiedotus toteutetaan ensisijaisesti sähköpostitse, joten pyydämme varmistamaan, että meillä on tiedossa ajantasainen sähköpostiosoitteenne. Kaikki yhteydenpito pesänhoitajan kanssa tapahtuu kirjallisesti joko sähköpostilla tai postitse. Yhteysosoite pesänhoitajalle on [email protected].

Mikäli teillä ei ole sähköpostia tai mahdollisuutta yhteyshenkilöön, jolla olisi
sähköpostiosoite, pyydämme yhteydenotot postitse osoitteella: Innoros Oy, Voivalantie 21,
20780 Kaarina.

Pyydän anteeksi omasta ja yritykseni puolesta tätä päätöstä, jonka olen pitkän
saneeraustaistelun päätteeksi joutunut tekemään.

Essi Silvonen
Innoros Oy
Yrittäjä

117

4062

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voipaskaultimatemarket

      Itse sain saman sähköpostiviestin tänään. Pari kuukautta sitten tilatun takan piti tulla ensi viikolla. Maksoin käsirahan 299€ ja lopulle otin resurs bank rahoituksen ultimatemarketista. Tuskin tuosta paskapuljusta saa penniäkään takaisin.
      Paljonko te muut menetitte rahaa?

    • ultivitutus

      Parin lämpöpumpun etumaksut.

    • Ultimaattinenkusetus

      2076 € Etukäteen maksettu takka jäi saamatta. Kuluttajansuojaviraston mukaan "Kuluttaja jää yleensä konkurssitilanteessa nuolemaan näppejään." Olisi vaan pitänyt luottaa vaistoihin ja jättää tilaamatta...

    • kjlk

      592€ grillikodan etumaksu

      • Namntecken

        2000 - 2500 euroa puolittain puuttuvasta autokatoksesta. Vielä eilen toimitusta lupailtiin tulevaksi ihan normaalisti tällä viikolla.


      • Namntecken

        Liekö lainmukaisia vakuuksia olemassa...


      • Alaaseuraava

        Ei ollut ensimmäinen konkurssi tältä porukalta eikä varmaan valitettavasti viimeinenkään. Näyttävä markkinointi höpöhöpö-tuotteista onnistuu aina vaan. Ja ne ennakkomaksut. Huijari huijausta epäilee. Lopulta löytynee miljoonilla ennakkomaksuja joita niitä maksaneet eivät tule näkemään. Tämä porukka aloittaa niillä taas uudet bisnekset! Onkohan nimi vaikkapa Ultimate-Rosendahl?


      • Tuttuja

        Jatkavat jo ultimatemarketin toimintaa toisen yrityksen turvin, uusilla samannimisillä sivuilla.


      • Holaholahola

        Omistaja asuu nykyää espanjassa. Turha tulla Kaarinaan enään


    • Jkednss

      Onnea hölmöt jotka juoksette vain halpojen hintojen perässä. Halpaa ja hyvää ei ole olemassakaan. Ei tullut halbaksi kun täytyy ostaa sama tavara kahten kertaan.

    • Tommy1987

      341€ Ilma lämpö pumpu plus yks pump mitä on takuu mitä tarvitse saa uuden tillalle....

      • välimerkit.auttavat

        Olipas selkeää tajunnanvirtaa.


    • MolenPokamies

      500 euroa ilmalämpöpumppu ja kiinnikkeet, maksoin onneton etukäteen !
      On tämä ihme maa, yleensä yrittäjillä ei muuta kuin mersut suurenee tällaisissa tapauksissa ja meillä onnettomilla kädestä suuhun eläjillä arki sen kuin kovenee. Vain röyhkeät ja väärät rikastuvat ja rikastuminen tapahtuu yleensä tällä tavalla.
      Tarjosivat vielä muutama päivä sitten jotain wifiä tuohon pumppuun puolella hinnalla hyvitykseksi, koska "valmistajalla" toimitukset viivästyy. Silloin aloin epäilllä, että kaikki ei ole kunnossa ja seuraavaksi tarjotaan jo saunamökkiä tmv.
      Nyt koko kusetettu porukka, aletaan seuraamaan yrittäjän seuraavia siirtoja ja sitten ei kun infoa koko maahan tästä toiminnasta ja meidän kohtalosta. Mie luulin tuota ultimatemarkettia ihan kunnialliseksi yritykseksi ja onneton retkahdin.
      Ei muuten tule toistuun enää ikinä !!! Kyllä Suomi on hieno maa, nythän näitä yhteislkunnan selkärankoja kokoontuu tuonne linnanjuhliin pilvin pimein itseänsä esitteleen, ihastellaan porukalla ! Voi veikkonen sentään !!!

    • jupehape

      651 euroa grillikodasta ennakkovarausmaksuna talvitoimituksiin, sinne tais mennä huijarien persiiseen!! En kyllä ollu tietonen tuon firman taustoista ja luottavaisena tilasin, voihan kele taatana, takasihan ei vissiin rahoja saa??

    • Ultimaloppu

      Yhden ilmalämppärin rahat meni. Oliko siinä edes vaihtoehtona kortilla maksua? On se kumma kun lähes poikkeuksetta verkkokaupoissa on 100% maksu etukäteen, kun "ennenvanhaan" paketti saatiin maksaa noutaessa - ja edelleenkään laki ei vaadi mitään suojaa etumaksuille..

    • Huijaritmäkeen

      Sinne meni köyhän YH isin vuoden säästöt. Kait se on tulevakin talvi kannettava selkä vääränä puita takkaan koska ilppi jäi nyt saamatta ja 99% todennäköisyydellä myös maksamani rahasumma. On tää vaan oikeesti perseestä. Miten joku voi olla noin röyhkeä ja katala.
      Viikko sitten tuli postia, että jos maltan tammikuulle varttua, niin pumppuun saa lisäksi wifi ohjauksen. Näin koska tehtaalla on toimitusvaikeuksia, siis tehtaalla eikä huijareilla itsellään.

      Ja itsehän en periaatteessa maksanut tavaraa ennen kuin se oli Suomessa vaan ostin "esittelylaitteen" se kun jäi tulematta, niin olisi jo pitänyt vaatia rahat takaisin. Siis jo 3kk sitten.
      Kyllä jurppii ja huolella...

      • onneksiolkoon1

        Oisitte ottaneet selvää ennen kuin tilasitte,samat henkilöt tehneet aiemminkin konkan.Silloin jäi monelta hirsirakennukset saamatta. Ihmetilin jo silloin kun kyseinen firma pantiin edellisen firman raunioille että mitenhän käy.Aivan omaa syytä kun mennään pelkästään rahan perässä,koittakaa jo lopulta uskoa tosiasia,markalla saa markan osan ja köyhän ei kannata ostaa halpaa.Ottakaa asioista aivan ekana selvää ennen kuin alatte tilaamaan mitään,netti on siihen tänä päivänä oiva työväline.Sitten kun vielä hoitaa homman niin että maksu kun tavara on toimitettu niin eipä tule ongelmia.Jos eivät siihen suostu niin kannattaa unohtaa koko juttu ja tilata tavarat sellaiselta toimijalta joka toimii niin kuin asiaan kuuluu.Joku puhui myös joukkokanteesta,ei suomessa kuluttajaviranomainen siihen lähde,se on varma,siinä joutuisivat tekemään töitä.On ollut muitakin tilanteita missä joukkokanne olisi ollut paikallaan mutta noista syistä ne jääneet suomen osalta tekemättä vaikka eväitä siihen olisi ollutkin.


    • Silmäänkustu

      Eiköhä tuo toiminta kata petoksen tunnus merkit ei muuta kuin joukko kannetta sisään..

    • Heipatvaan

      Mistä saa tietoa tai pääsee mukaan ryhmäkanteeseen? Petokselta haiskahtaa, meillekin on suoraan valehdeltu tavaran toimituksesta, kun tavaraa ei näköjään ole ollut olemassakaan. Rahat meni.

    • MolenPokaVieläkiMie

      Taidan marssia ensi viikolla polliisiasemalle ja kysyä neuvoja sieltä. Tilasin tuon pumpun elokuussa ja toimitusaika oli sopimuksen mukaan 10-12 viikkoa. No 12 viikkoa tilauksesta tuli ilmoitus, että valmistajan kiireistä johtuen pumpun toimitus viivästyy tammikuulle 2016. kaksi arkipäivää ennen konkurssia yritettiin vielä myydä tuohon pumppuun wifiä, eli puhaltaa vielä 70 euroa. Epäilen, että tuota tilaamaani ilmalämpöpumppua ei koskaan mistään valmistajalta tilattukaan, vaan rahat kerättiin juuri tätä loppua varten. Minusta tämä on poliisiasia ja kun yhteiskunnassa sallitaan tällainen yritystoiminta, niin joutavat kyllä tutkimaan vaikka mentäisiin konkurssiin kaikki. Kertokaa mielipiteenne ja sovitaan porukalla jokin kuvio, vitutus on niin suuri että jotain pitää tehdä !!

    • kamarin

      ei kun rikosilmoituksen tekemiseen poliisilaitokselle,rahat vaan vietiin ja naurettiin ,että olivatpa hölmöjä

      • hörvönen

        Kaujee paskajätä


    • petetty_ilpin_ostaja

      Muutama sata euroa meni ilmalämpöpumppuun, tilasin kun oli edellinen enkä etukäteen tarkastanut firman taustoja. Nyt kun olen yrityksestä lukenut niin on kyllä petetty olo.

      Enpä sitten lukenut tätä taloussanomien juttua etukäteen:

      http://www.talouselama.fi/uutiset/ilmalampopumppuja-ja-hirsimokkeja-myyva-ultimate-market-huolettaa-viranomaisia-3457309

      "KHT-tilintarkastaja Pauli Vahtera esitti jo vuosi sitten huolensa Ultimate Marketin ja sen takana toimivan Innoros Oy:n tilanteesta. Hän kirjoitti asiasta vuoden 2012 tilintarkastuskertomuksessa."

      Ostin netistä mielenkiinnosta tuon tilintarkastuskertomuksen ja aika karua tekstiä siellä on. Löytyy muuten Patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta y-tunnuksella 1067842-1 (https://virre.prh.fi/novus/finStateSearch?execution=e2s1)

      Sen mukaan samat omistajat ovat pyörittäneet kolmea yritystä, Innoros Oy:tä, R-Direct Oy:tä ja Suomen Takkateollisuus Oy:tä. Ainakin tuolloin Innoros on rahoittanut R-Directin toimintaa.

      "R-Direct Oy maahantuo Innoros Oy:n myymät ilmalämpöpumput ja veneet. Innoros Oy on rahoittanut R-Direct Oy:n toiminnan ja maahantuonnin menot." tuolloin Innoros oli tukenut lainoilla R-Directiä 517 tuhannella Eurolla.

      Nykykuviossa hämmentää se, että iso osa rahoista on saatu yritykseen tuotteista jotka on luvattu toimittaa vuonna 2016 ja joita on myyty nyt. Vielä konkurssiviikollakin on yritetty saada asiakkailta lisää rahaa, myyty myöhästyneisiin ilmalämpöpumppuihin lisäosia ja myyty edullisia talvitoimituksia.

      Sitten yrittäjät itse jättävät konkurssihakemuksen sopivasti ennen talvitoimituksia. Lieneekö yhtiön lopussa saamat rahat olla jo pääosin siirrettynä uusiin kohteisiin? Kyllä konkurssihakemuksen jättö on ollut suunniteltuna jo ennen näitä viimeisiä rahastuksia. Voiko tällainen petos olla Suomessa laillista?

      Ilmeisesti aikovat silti jatkaa edelleen toimintaa noiden kahden muun yhtiön kautta koska R-Direct Oy:tä tai Takkateollisuus Oy:tä ei ole haettu konkurssiin.

      Jos tosiaan aikovat minulta huijatulla etumaksulla rahoittaa omaa toimintaansa ja uusien ihmisten kusettamista muissa yhtiöissä niin kyllä ottaa päähän. Toivottavasti koko kuvio selvitetään.

      • Rak.inssi

        Nämä samat kaverit ovat tehneet tätä huijausta jo 1990 luvulta asti. On se kumma, etteivät ihmiset opi. Toinen ihmetyksen asia on, miksi meillä ei oikeus toimi aivan selvissä petostapauksissa. Taustalla mm Rosendahl huvilat, Pilha ja kai niitä on muitakin. Jos selaatte hiukan Googlea, ei tarvitse ihmetellä, miksi tuotteet jäivät tulematta, kun käsiraha oli maksettu.


    • lappila

      otin yhteyttä heti sinnepäin kun sain ilmoituksen konkurssiin menosta ja annoin sähköposti osoitteeni ,vaadin että palautatte tynnyrisaunasta ja rahdista rahat takaisin tavaran toimitusosoite on lappila

    • Argkundqqq

      Terve toivotavasti joku muu vielä tehdän sama kuin minä. Tehdin polisi ilmoitus raha huijaus... Henkilökohtainen että myyjät on ne mitä on huijannut meillä

      • VieläMitä

        Sain tänään kuluttajavirastosta tiedon että Innoroos Ultimatemarketia vastaan on jo nostettu tutkintapyyntöjä tässä asiassa. Sinne vaan kaikki poliisikamarille, jos yhtään tuntuu että teitä on huijattu.


    • halvalla_saa

      Onko tietoa kuka valmistaa niitten piharakennukset?

      • Onneahankkeisiin

        Ei kukaan!


    • TerveJärki

      Lainvoima sivuilla huutokaupataan kokonaan maksamaani hirsikehikkoa? Pesänselvittäjä ei luovuta sitä minulle? Rahaa kerätään kaikilla mahdollisilla tavoilla vieläkin!!!

      • Pauge

        Nuo pesän selvittäjät on myös varsinainen rosvojoukkko


    • uuttafirmaapukkaa

      En voi kuin ihmetellä ihmisten tyhmyyttä. Tämä samojen omistajien firma on kusettanut jo vuosia asiakkaita mutta ei nähtävästi ole tullut nykyisille asiakkaille mieleen klikata netistä tietoa ko firmasta. Miten nyt sitten on tänne löydetty.

    • Huijat

      Pakko nyt kirjoittaa ja ouolustaa itseäni ja lukuisia muita "huijattuja".
      Olen asentanut lukuisia ultimatemarketin ilmalämpöpumppuja ja välillä tuote tullut nopeasti ja välillä pienellä viiveellä. Aina kuitenkin tullut.

      Nyt tulasin sen viimeisen lämpöpumpun ja sitä en saanut, kuten ei moni muukaan tavaraa tilannut.
      Konkurssipesä ei luovuta tuotteita vaikka olisi kokonaan maksettu, ellei niitä ole eritelty jollekin hekilölle.

      Eli minun pumppuani ei ole eritelty kontillisesta vaan on koko kontillinen konkurssipesän omaisuutta.
      Tein rikosilmoituksen jo koska koen tulleeni petetyksi. Tilasin tuotteen heinäkuussa ja sain selityksiä, että tuotetta ei muka ole varastossa vaikka nyt kyseistä tuotetta on useita kappaleita huutokaupassa.

      • 1rikosilmoituksentekijä

        Tässähän ei ole äpäilystäkään, etteikö olis kyseessä selkeä petos. Ainoa mahollisuus on lähteä joukkokanteena taistelemaan, yksinkertaisesti duunarilla ei ole vara lähteä yksin taistoon. Itte olen ainakin valmis vaikka vähän maksamaan, että huijarit sais pientä tuomiota. Aina se on tuomion jälkeen vaikeampi hoidella seuraavia huijausfirmoja ja löytää henkilöitä lyömään nimiä paperiin.


      • ftt

        Totta kai voi tehdä rikosilmoituksen tai lähteä joukkokanteella saataviaan oikeusteiste hakemaan - mutta se todennäköisesti ei hyödytä yhtään mitään - konkurssipesä on pahoin, useita miljoonia pakkasella - tyhjästä on paha nyhjästä.


    • Terveisinluottokunta

      Makasan aina LUOTOLLA jotta on edes jonkinlaiset mahdollisuudet saada rahat takaisin konkurssitapauksissa...

    • Puitapesään

      Minä menin "esittelylaitehalpaan" ilmalämpömpun osalta eli maksoin tyytyväisenä 400€, kun kuvittelin, että laite on varmasti olemasa... Syksyllä jo luvatun toimitusajankohdan mentyä tuli ilmoitus, että esitettelylaitteita on rikkoutunut, mutta ei hätä - laitetaan sinulle uusi kohta saapuvasta erästä.

      No sinne män rahat ja nyt ko. pumppua myydään konkurssihuutokaupassa täällä: http://www.lainvoima.com/kohde.php?id=5030&pid=54029 (yhteensä 16 kappaletta myynnissä). Ihmetyttää vain suuresti, että miksi ko. laitetta ei voi antaa velkojille maksujärjestyksessä, joka on samalla käsittääkseni myös toimitusjärjestys?

      • us1

        Suomi on ihan vääristynyt yhteiskunta näissä asioissa. Huomaa kuinka konkurssipesän hoitajat toimi!

        Esim viranomaiset poliisit on itse ns herrapelkoisia talousrikoksien edessä ja "normaali" kansalainen häviää aina, oikeuslaitos on ihan läpimätä suomessa. Konkurssipesät ei toimi lainmukaan.


    • Hohhhoijjaaah

      Kun Teille pölvästeille näytettiin kädestä pitäen Silvosen liikeyrityksen taloudellinen tilanne ja kun Teitä kaikkia nimen omaan varoitettiin maksamasta mitään etukäteen tuohon puljuun.

      Toivottavasti oppi meni nyt sitten perille oppirahojen kera!

    • NytkaveritjärkikäteenHei

      Voihan vittu kun en tilannutkaan sitä takkaa!!
      Kun ei jostain syystä saanut maksaa luotolla:)

    • SonPokaVarma

      Hohhoijjaa ja Nytkaverit..., olette viisaíta jätkiä kun ette tilanneet mitään ! Nyt kuitenkin keskustellaan me jotka sieltä tilattiin ja maksettiin, sopiihan !!
      Katsokaapa tuota www.lainvoima.com sivustoa. Siellä on myyty konkurssipesän nimiin ilmalämpöpumppuja, seinätelineitä ja muutama laudanpätkä. Miksi niitä ilmalämpöpumppuja ja seinätelineitä ei toimitettu asiakkaille, jotka olivat maksaneet pumput ja telineet etukäteen. Kaikki poliisiasemalle tekemään tutkintapyyntöä tai jotain. Ei niitä maksettuja pumppuja ole koskaan edes yritetty tilata valmistajalta.

    • Ilmanilppiä

      Teenkö rikosilmoituksen innoros oy:tä vastaan? Myös ilman pumppua jäänyt kysyy.. =(

      • eeveepee

        Ilman muuta, itse teen myös petoksesta. Liiketoimintakielto koko
        joukolle.


    • xodkfnes
      • Tallilalli

        Onko takkatuotanto siirretty konkurssin alta turvaan ...?


      • kakkaperttikkakakakaka

        ultimaattisenmageemarket.fk0


    • Hommatoimi

      Kyllä pitäisi hälytyskellojen ruveta soimaan kun alle 300 euron pumppu pitää maksaa etukäteen ja toimitus joskus! Aikanaan kun itse ostin tavaraa Ultimatemarketista, niin kaikki toimi kuin junan vessa, sekä toimitus että tuote. Kerran oli huomautettavaa, mutta asia korjattiin välittömästi.

    • Haulikko

      Noin 1000 euron edestä ilmalämpöpumpputavaraa(aurinkokenno)jäi saamatta.

    • Repa60

      Varaosat Ultimatemarketin ilmalämpöpumppuihin löytyvät osoitteesta www.testware.fi

    • Ihmeissään

      Mitenkä ihmeessä voi olla mahdollista että ultimatemarketilla on taas kotisivut auki???Sama huijaus on taas käynnistymässä,eikö tuohon toimintaan puutu kukaan???Satapäin ihmisiä kärsii edellisen konkurssin myötä menetetyistä rahoista ja nyt laitetaan uutta huijausta käyntiin!!Eikait tämä voi olla mahdollista muuta kuin Suomessa?!!!

    • JR2016

      Mikäs sen estää? Konkurssiin meni Innoros Oy joka "lainasi" Ultimatemarket.com -nettisivuja markkinointiin mutta ei omistanut oikeuksia niihin.


      Nyt Rosendahlin Takkateollisuus Oy "lainaa" Ultimatemarket.com nimeä.

      Tämä on täysin laillista kaikkialla, ei pelkästään Suomessa.

    • SolenPokaMieTaas

      Niin varmaan onkin laillista muualla, mutta Ruotsin rajalla ikäni asuneena en ikipäivänä usko, että tällaista toimintaa olisi missään länsimaissa. Tällainen yritystoimina kuuluu tänne "itäeurooppaan" ja sen kulttuuriin. Rikastua pitää keinoilla millä hyvänsä, mutta mitään muuta ei osata kuin v....astaa toisilta. Valitettavasti näin !!
      Rahat meni ja harmittaa, tilaan ja ostan kaiken Ruotsista ja vielä vien yrityksenikin sinne !

    • egyptiläinen

      Rikosilmoitus on paikallaan. Ultimatemarket myi esittelykäytössä olleita ilmalämpöpumppuja sähköpostiin osoitetulla markkinoinnilla. Kyse oli siis pumpuista, joiden toimituksessa ei pitäisi olla mitään ongelmia, koska ne olivat jo suomessa. Vai olivatko, ja paljonko kyseisiä pumppuja oikeasti oli? Vai oliko niitä lainkaan? Ultimatemarket nimittäin vastasi syyskuussa minulle, kysyttyäni ostamani pumpun noutamisesta Kaarinan varastolta, että osa pumpuista on todettu rikkinäisiksi, ja että ne on päätetty korvata uusilla pumpuilla. Nämä uudet pumput saapuisivat hieman myöhemmin maahan. Itse en suostunut tähän, vaan esitin haluavani rikkinäisen pumpun itselleni. Vastausta ei tullut. Oletan, että Ultimatemarket/Rosendahlien porukka on myynyt sellaista, jota ei ollut olemassakaan. Voin toki olla väärässä, mutta Rosendahlin porukka voisi julkisesti vastata, että paljonko näitä esittelypumppuja todellisuudessa oli olemassa, ja paljonko niitä myytiin sähköpostiin suunnatulla markkinoinnilla, joka tuskin oli pieni operaatio? Kiinnostavaa olisi myös tietää, että kuinka moni sai esittelypumpun itselleen? Tämä täyttää petoksen tunnusmerkistön, mikäli Ultimatemarketin porukalta ei löydy uskottavaa faktiivista tietoa siitä, että esittelykäytössä olleita pumppuja on tosiasiallisesti toimitettu USEITA, eikä esimerkiksi vain muutamaa silmänlumeeksi tarkoitettua kappaletta. Myyjään pitää voida luottaa, ja myyjän pitää kantaa vastuu toiminnastaan. Tässä tapauksessa luottamus mitataan käräjillä. Ryhmäkannetta kehiin! Oman rikosilmoitukseni olen jättänyt viime viikolla.

    • porinpirutlypsääkansaa

      Kuka Porissa on muka luottamuksesi arvoinen?
      voi teitä jotka edes äänestätte...antakaa edes valtakirjat muille

    • Kettu.V

      Tämäkö nyt on sitten ainoa foorumi jossa aiheesta edes vähän keskustelua.
      Lämpöpumppufoorumi hiljentynyt..

      Nyt tuli kaikenhuippu,tilasin kuluneella viikolla 4 kpl lämpöpumppuja ko. verkkokaupasta ja tilausvahvistuksessa on hyvitetty -150€ eli sama summa jonka olin 2015 maksanut ennakkona lokauussa -olemattomasta pumpusta jonka toimitus oli sovittu 12/2015,kunnes tuli tämä konkurssi..

      Kysyin "tyhmänä" asiaa miksi hyvitys.Vastaus: "Näköjään 150€ on jäänyt sisään".
      Eihän nyt uudessa kaupassa,uudessa reskontrassa kuuluisi näkyä konkkaan menneen firman asioita enää.Oikea pölhölä kyseessä,edes puhelinnumeroita ei ole vaivauduttu uusimaan.Mistähän repiivät palkan samoille työntekijöilleen.Tosin he saivatkin konkurssin aikana saatavansa ihan täysimääräisinä.Lukee selvityksessä.

      Asianajaja lupaili muutamia euroja saatavista.Nyt täytyy ottaa uudelleen yhteyttä pääsiäisen jälkeen kun tällaista ilmeni,samoin poliisiin.

      En ole myöskään vielä keksinyt mikä on näiden nyt myytävien pumppujen (122 kpl) alkuperä.Sama määrä,samaa mallia nimittäin rantautui 2015 satamaan ja sitä oli maksamatta rahti,tulli ja ALV.Nyt on niin että konkurssipesä on maksanut nämä maksut ja kontti on saatu haltuun pesälle.Realisointiarvo on 135 000€.Tarkoitushan olisi realisoida kontti jotta saadaan varoja pesään.
      Kaiken omaisuuden rahaksimuuttarvon arvoidaan olevan max. 300 000€.
      Tähän vielä palautettavat Alvit(myymättä jääneestä tavarasta) joita nyt hakevat verohallinnosta takaisin 317 000€ niin yhteensä puhutaan n. 600 000 eurosta.

    • UltimateRosvo

      Petos jatkuu ja pesänhoitaja vain katselee vierestä. Nyt tosiaan asiakasrekisterit on siirretty Takkateollisuuden käyttöön ja myös niille asiakkaille jotka jäivät ilman tuotetta lähtee uusia mainosviestejä.

      Toimintaa pyöritetään niin että konkurssista ei puhuta mitään. Moni vanhempi ihminen joka ei oikein osaa googletella ei huomaa mistään että yrittäjät jättivät taas miljoonien edestä tuotteita ja velkoja maksamatta.

      Konkurssi tosiaan tehtiin heidän omasta aloitteesta ja valitsivat pesänhoitajankin itse. Koko ajan kaikki on tähdännyt vain siihen että nollataan velat, jätetään tuotteet toimittamatta ja jatketaan toimintaa samalla tavalla kuin ennenkin.

      Ennen konkurssia saneerausmenettelyn aikana oli palkkakatto paljonko yrittäjät saivat itselleen nostaa palkkaa. Maksoivat silloin palkkoja r-directin kautta, lainasivat sille rahaa ja kun molemmat firmat oli ajettu tyhjiksi, laittoivat molemmat itse konkurssiin.

      Siirsivät mahdollisimman paljon rahaa ennen konkurssia itselleen palkkoina ja sisäisellä laskutuksella takkateollisuudelle. Tällä rahalla nyt sitten toimintaa käynnistetään uudestaan ja palkkojen nosto jatkuu.

      Pesänhoitajan näkemys on että ei ole aihetta liiketoimintakieltoon. Silti mitäpä se hyödyttää jos Essi määrätään liiketoimintakieltoon, koska Kari Rosendahl pyörittää nykyistä toimintaa. Karilla oli Innorosissa prokura, mutta ei vastuullista asemaa.

      Tässä on nyt ilmeisesti keksitty ikipetos jonka voi tehdä uudestaan ja uudestaan.

    • MolenPokaHengissäVielä

      Moro !
      Ettei vaan ole pumpusta maksetut rahat tuolla Panaman saarilla.
      Soitin poliisille eilen ja oli siellä tehty rikosilmoituksia ko. yhtiöstä. Teen itsekin rikosilmoituksen, jossa aion esittää epäilyni siitä, että tilaamaani lämpöpumppua ja tarvikkeita ei koskaan edes tilattu valmistajalta. Samoin muutamaa päivää ennen konkurssia yritettiin vielä myydä olematonta tavaraa (kerätä rahaa) "viivästyneen" pumpun hyvityksenä.
      Eihän tämä mitään auta, mutta yritetään ainakin. Jospa tästä maailmasta tulis vähänkään oikeudenmukaisempi tämän kautta !
      Rahanahneus "pikkuporvareilla" ohittaa kiiman ! Ei ku uutta ja suurempaa mersua alle, ihaillaan ny !!!

    • ettijaottotakari

      Legendaarisimmat kusettajat porista, homma jatkuu ja kauppa käy.

    • NoMolenLyötyNyt

      Siinä kävi juuri niin kuin arvelinkin. Mitään näyttöä rikokseen viittaavasta ei ole tapahtunut. Poliisin kuvaillessa rikoksen täyttäviä elementtejä, olivat ne kuin suoraan tästä meidän tapauksesta. Ei arvaa polliisit astua suurempien varpaille ja töihinkin näissä voi joutua. On helpompaa tarkastella ja laskeskella poikien mopojen etuhammasrattaiden piikkien lukumääriä, ne kun ovat aina alle 13 kpl:een.
      Vieläkö joku kehtaa väittää suomen olevan huono maa yrittäjälle. Ei riskejä, mahdollisuuksia rikastua toisten kustannuksilla, joo jos on luonteeltaan sellainen !
      Nyt nielen tappion ja nokka kohti uusia seikkailuja. Olen tilannut Ruotsin kautta viimeiset tilaukset, eli asennustesterit ja mittalaitteet, uuden lämpöpumpun jne., no problms ja goodbye suomen verkkokaupat !

    • Petoskierre
    • MuaKusetetanTaas

      Terve !
      Antavat kompensointia nyt konkurssifirmaan maksetuista romuista ? Minulle 500 euron ostosta 250 euro uuteen pumppuun, eli haluavat 650 euroa väliä ?!?! Tohtiikohan mennä maksamaan enää ? Maksu kuuleman mukaan siinä vaiheessa kun paketti on lähdössä varastolta. En ainakaan debitillä maksa, mutta tohtisiko luottokortilla mennä maksamaan ? On upea diili kyseessä ;)

      • paskaluukkuu

        Jep. Maksa pois vaan, nauravat matkalla pankkiin.


    • TäälläNiitäMyydään
    • OnSePokaRohkiVarma

      Nyt huomasin ! He ostavat täältä näitä pumppuja takaisin ja markkinoivat niitä meille !!! Mulle tarjottiin tuota pumppua 650 euroa !? Nyt näyttää olevan hinta 350 euroa paketti, eli siinä tyhjöpumppu ja seinäteline mukana. On tämä härskiä puuhaa !! Rahan himo ylittää kiiman !

    • paskaluukuu

      Käyttäkää nyt jumalauta vähän järkeä. Tuon paskapuulaakin tarkoitus on vain kerätä idioottien rahat. " Halpa " hinta houkuttaa vaikka saisi sitten kilon paskaa nätissä paketissa. Hirsi rakennustenkin laatu sellainen, etten enään koskaan lähde sellaista saatanan baja majaa kokoamaan. En mistään hinnasta!!!

    • OnSePokaRohkiVarma

      Jep, juuri niin ! Saat ampua minut !! V..tuttaahan tämä, ei me varmaan enää tilatakkaan sieltä mitään, mutta köyhä lankeaa yleensä näihin ansoihin. Ole sie viisaampi !!!

    • koiskalankuiskaaja

      Nythän se kuluttajien vedätys kesti paljon kauemmin kuin Ruusendaalilla koskaan. Monesko käyntiinlähtö on seuraava? Ensimmäisen kuprun muistan jo vuodelta -89, sitten... ja sitten?

    • väinö697

      Aion mennä paskalle tuon firman portaille. Kaikki huijarit mukaan

    • HuutomerkkiK

      Ultimatemarket on taas pystyssä keräilemässä hyväuskoisten ja idioottien rahoja.

    • pesäpalloilia

      Eikö tuota porukkaa saada kuriin?

    • Ikihiude

      Konkurssivaroitus!
      Tilasin Ulimatemarketista tynnyrisaunan kesäkuun alussa, ei alkanut kuulua. Kirjoitin nyt asiasta ja varastot täynnä saunoja. Kesäkuun alussa kävi , että maksat kun sauna toimitettu. Nyt tilanne muuttunut, pitäiskin maksaa etukäteen. Haistatin vitut. Taitaa olla konkurssi taas tulossa, enkä ihmettele.
      Taidan ostaa Salvoksen valmiin saunan, niin ei tarvitse itkeä loppuelämä paskoja kauppoja tai menneitä rahoja.

    • MolenLinjoillaTaas

      On se kumma, että tuollainen konkurssi ei saa mitään julkisuutta ! Pitäisihä sitä jotenkin kuluttajien etujärjestöt tai mitä niitä onkaan ilmoittaa julkisuudessa tällaisista yrityksistä/yrittäjistä. Kuka näitä huijareita suojelee Suomessa ?

    • ultimarketti
    • Ultimarkettionpersiistä

      Ultimarket on kyl viimenen pulju. Viime "konkurssissa" sai ihmisiltä varmaan 80t euroo.

    • Ultimatemarketti

      Kyllä minulle tuli ainakin kylpytynnyri perille. Kylläkin yli 6 viikkoa myöhässä. Omistaja taitaa nykyisin asustella ulkomailla??

      • Uskoisinnäin

        Parempi pysyä ulkomailla uskoisin näin.


    • hekakekakelle

      Kuuluisa Rosendahl tämänkin ketkufirman takana. Nimimerkillä veit minulta useamman tonnin. No oma vika, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

    • Olisnytnimenvaihtanut

      Tyhmä jätkä, vielä samalla nimellä jatko bisneksiä..Tuleeko paljut, autotallit ja muut härpäkkeet nykyään sentäs perille asti?

    • kokemuksiaaa

      Uusia kokemuksia??? Uskaltaako tilata??

    • kusetustakokopaska

      Veikkaan ettei hirveen monia tilauksia tule ultimatemarket huijausvirmalle nykyisin.

    • kaalimato69999

      Kuka edes kehtaa

    • ultimattimarket

      komeetti tuli palju pihaa

    • Ultimatemarketlaskulla

      VARO VARO VARO VARO VARO VARO VARO VARO!!!!!!!!!!! EI MITÄÄN ENNAKKOON KANNATA MAKSAA EI YHTÄÄN MITÄÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EIKÖ SIELTÄ PYSTY LASKULLA TILAAMAAN.

    • kebabbiaulkomailla

      Diipa daapa mukava hesseli omistaja

    • Varovarovarovaro

      Varo!!!! Varo!!!!! Varo!!!!!!

    • kukatilannut6959

      kuka kuka tilannut?????????

    • huijariliike

      Vilkas Group ohjelmalla sivut väsätty :DD huijari

      Edelleen rahaa vaativat etukäteen. ÄLKÄÄ IHMISET OSTAKO ULTIMATEMARKETISTA MITÄÄN.

    • Huijareita

      MIKSEI VIRANOMAISET SULJE TÄTÄ LIIKETTÄ!!!!!!

    • rautanousee

      kova jätkä omitaja!

    • huijarilafkatämä

      Huijari lafka!!!

    • ultimatemarkettitoiminta

      VITTU ÄLÄ TILAA MITÄÄN! EN SUOSITTELE EDES PAHIMMALLE VIHAMIEHELLE !!!!

    • halvallaolisi

      Lisää kokemuksia?????? Kukaan tilannut autotallia??????

    • kylmuaharmittaa

      Voe voe. Hyviä firmoja menee. Sosialisointi mussuttaa ja nakertaa. Näin käy firmoille, yhdelle ja toiselle. Veroja ja työväenliittoja, eläkerasitteita ja veroja.
      Tuntui firmalta, jonka kanssa olisin tehnyt kauppaa lähitulevaisuudessa.
      Ei tehdä enää sitten.. harmi.

    • häpöhöpöö

      Näyttäähän tuo toimivan. Laskutuksella.
      Mistä näitä nettijuttuja tulee?

    • huijarilafkapulju

      SULKEKAAT ULTIMATEMARKET SIVUT. KUKAAN EI OSTA TEILTÄ ENÄÄN YHTIKÄS MITÄÄN.......

    • tiedotanasiastalisää

      VAROKAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • kaarinastalähtöisin

      Omistaja pakoilee ulkomailla?

    • mitävitsiihähä

      No onko grillikatokset / autotallit tullut perille?????

    • ultimatemarket

      Hiljaiseloa.... Onko ultimatemarket toiminnassa? tilaako sieltä kukaan mitään?

    • kaarinacitycity

      lärveisiä kaarinasta

    • kaarinanpoikii

      Ultimaattisenmarketti

    • kaarinahood

      Kaarinassa on kovia kavereita.

    • Grillikota

      VAROITUS ULTIMATEMARKET.COM ent.Innoros Oy nykyinen takkateollisuus TOIMINNASTA!! Pettymys oli melkoinen, kun etukäteen maksetty grillikota ei saapunutkaan.Innoros Oy jatkaa huijaamistaan Takkateollisuus toiminimellä ja kauppaa samoja tuotteita edelleen ultimatemarket.com verkkosivujen kautta.
      Asia on vihdoinkin käsiteltävänä Raision talousrikoksista vastaavalla osastolla.Asianomistajia on sadoittain ellei jopa tuhansittain.Toivottavasti huijatuksi tulleet vihdoinkin saisivat oikeutta.

      • Kerrokerrominulle

        Koska tilasit?


      • Tapioviulu

        Ilmeisesti joku vanha case?


    • Minä_ja_minä

      Moro! Semmosta vaan että oisko kellään valokuvaa tuosta Kari Rosendahlista. Kaverin puolesta kyselen =)

    • Anonyymi

      Onko joku saanut täältä jotain ostettua ja toimituksen oikein vuonna 2019?

    • Anonyymi

      Uskaltaako tilata, taitaa toimia nyt virosta....

    • Anonyymi

      Taas toimii tämä firma ja tuntuu ihmiset edelleen sieltä ostavan ultimate ilmalämpöpumppuja monella miljoonalla vuodessa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jossain aikaisemmassa viestissä joku epäili kauppias_ Essin olevan mahdollisesti bulvaani ja Kari Rosendahlin kusettama. Ei ole, kyseessä on iskän opettama tytär.


    • Anonyymi

      Samoja kusipäitä koko sakki. Kari rosendahl kaiken takana

    • Anonyymi

      Koskakohan taas mökkibisnekset alkaa😂😂😂😂

    • Anonyymi

      onpa kumma vieläkin myydään ultimatemarketin nimellä ilmalämpöpumpusta autotallin ! onko tuota yritystä edes olemassa ? vai jatketaanko taas erinimillä

    • Anonyymi

      näkyy olevan ultimatemarket finland 2021 . kotipaikka helsinki . osoite postilaatikkoon porissa ! JA HOMMA JATKUU !

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe