Harakkako veroasiantuntija?

harakkahuttuakeittää

Kansanedustaja Timo Harakka esiintyy uutistietojen mukaan SDP:n veroeksperttinä. Mihin tämä Harakan väitetty asiantuntemus perustuu? Tarinaa Timolta irtoaa niin kuin persukaimaltaankin mutta tarinat on valitettavasti samaa tasoa, kirjaimellista P-A-S-K-A-A.

45

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 223322

      Harakka on harakka veroasiantuntija melkein nauratta, samoin kun nämä muutkin toimittajat, jotka tätä soopaa kirjoittavat päivästä toiseen, Sipilän kimpussa näyttävät olevan iltalehdessäkin, demarien avustajina toimien.

    • eimikäänekspertti

      Harakka on lintu eli tipunen.

    • Intti_Ranne

      Pakkohan heidän joku on nimetä tuohonkin titteliin kun puolueessa ei tajuta talousasioita.

    • Faktaapukkaa

      Harakka osaa ainoana demareissa prosenttilaskuna Jos heittää paskaa katsojia kohden niin kuinka monen prosentin todennäköisyydellä osuu yleissön.

    • Oikee_libertaari

      Nykyeduskunnassa ei ole montaa edustajaa, jotka ymmärtävät verotusta syvällisesti. Verotus on valtion harjoittamaa henkilöiden tulon ryöstämistä.

      • zdvdsfbbf

        Säkin saat kiittää verotusta kaikesta mitä sulla on.


    • tarkkanäköinen

      Mikäs siinä ,hän on todistanut sonnan heittokäden olevan kunnossa, niillä eväillä pääsee sdp:ssä veroasiantuntijaksi. Itse puolueesta se todistaa , että hukkuva tarttuu oljenkorteen.

    • bukerosi

      Onko Harakka jo saanut lisäkoulutusta, jotta ymmärtää prosentin ja promillen eron.

      • liikaavaadittu

        Ei lintu voi osata lisäkoulutuksellakaan.


    • eivoikunnauraa

      Vartiainen vei lintusta kuin litran mittaa aamutv:n lähetyksessä. Harakka yritti tärkeillä kokkareiden järjestämästä sairaanhoitajien palkkojen nostamisesta ja Vartiainen otti aiheesta heti kiinni ja alkoi saarnata liian hyvistä työehdoista. Siinä se lintu sitten tuijotti surkeana kuin ummetuksesta kärsivä lapsi potalla.

      • säälipisteitäkö

        Nuo surkeat tuijotukset on Harakan tunnusmerkki jo näyttämötaiteiden ajalta.


    • varmastion

      Timo Harakka on väitöskirjan tehnyt tohtorismies ja hänellä todella faktat ovat hallinnassa. SDP saa olla tyytyväinen, että on saanut mieskokoonpanoonsa Timo Harakan, jolla sana ja faktat ovat hallinnassa. Hän myös näyttää nauttivan mediassa olosta leppoisalla ja hymyilevällä olemuksellaan. Tämä hyvä tarttuu politiikkaa seuraavaan katsojaan ja tulee kuulemastaan ja näkemästään hyvälle mielelle. Miksi sitä tätä maailmaa parantamaan kireällä naamalla ja tekohymyllä? Minusta on tullut Timo Harakka-fani ja Uudenmaan vaalipiirissä tulen häntä aina äänestämään Eduskuntaan ja joka paikkaan.

      • Jombenrakasaitojoht

        Teatterilainen, aina teatterilainen ja kaiken lisäksi vielä solisaliraatti. HO HOO, HO HOO!


      • harakkaonlintu

        Ihan mukava hymyilevä artiguloiva heppu, mutten voisi koskaan kuvitella äänestäväni häntä


      • oikeatohtoriko

        Onko oikeasti tohtori vai "tohtori"? Tohtoroiko talousasioita vai jotain joutavaa pierun oheispäästöjen koostumuksesta?


    • kyllähänon

      Ainakin olen satavarma, että Timo Harakka ei alentuisi valehteluun niin kuin Aleksander Stubb tekee ja vielä ministerinä. Juha Sipiläkin on pieni valkopestäviä valkoisia valheita päästellyt. Rehellinen politiikkokin hän on ja eikös tuo piirre ole harvinaista herkkua Eduskunnassa. Ainakin oikealla puolella istuu monta kansamme edustajaa, jotka ovat saaneet jopa vankeustuomioita. Aika moni on joutunut juoksemaan poliisien syynissä ja muutaman on tainnut pelastaa Suomessa toimiva Hyvä veli-verkosto.

    • Tarja.kerro

      Halonen olisi hyvä veroasiantuntija. Neuvoisi miten muutkin voisi olla maksamatta veroja.

    • tolokkupuuttuu

      Taejan muuttoo savonmuasta Uuvellemualle, että suan iänestöön tolokun immeesiä hoetamaan muamme asijoeta. Ee niitä näävä löötyvän ja sotkoovat kaekki muamme asijat umpisolomuun. Myyn mehtee ja ostoo pärskäätän itelle kommeen lukkaalin ja alan elämään herroeks ja herroja iänestän. Iänestän Harakkoo, poltiikon piästä pittää singota muutakkii ku ite keksittyy. Pitäkööt muakuntansa, minä en jää sottee oottamaan. Suatan sannoo ja olla sanomattakkii.

    • taatustion

      Olipas hauska kommentti Savon puolesta, varmaan sielläkin ollaan tyytymättömättömiä keskustan hallitustyöhön. Tuo metsäomistus jäi hiukan vaivaamaan, koska eikös sinne suuntaan nyt ohjailla niitä rahavirtoja kaikenlaisiin risusavottoihin ja Timo Harakan mukaan myös navettaprojekteihin sun muihin. On kuulunut sellaistakin, että pakolaisia pistettäisiin maakunnissa risuja kerämään, miten lienee tämä Lindströmin idea saanut tulta munille. Risubisnes on taas noussut suureen huutoon ja ei pitäisi metsien ja soiden äärestä lähteä hunajan perään. Timo Harakalta sen totuuden on päässy kuulemaan, tuo navettaprojekti tuntui suorastaan herkulta.

    • läimikää

      Kaikista hauskin kommentti Timo Harakalta on ollut se, että hallituksen politiikka ilmineerasi navettanäpertelyksi. Eikös ole osuvasti sanottu?

    • taatustion

      Juha Sipilä ja Aleksander Stubb ovat suututtaneet yliopistojemme professorit siitä, että he luottavat virkamiehien sanomisiin enemmän, kuin heidän. Timo Harakka on myös väitöskirjan tehneitä tohtorimiehiä ja taatusti faktaa on enemmän päässä, kuin edellä mainitulla professorien suututtajakaksikolla. Aleksander Stubb joutuu ministeriaitiossa keksimään omasta päästään valheellista tietoa aliarvioiden jopa kansaedustajiamme. Ylimieliselle Stubb:lle nyt Suomen kansa on siitä pöljimmästä päästä, hänen omaa sanontaansa käyttäen vittumitä paskaa ei voisi vähempää kiinnostaa.

      Ihan vaan muistin virkistämiseksi, Paavo Lipposen pääministeriyden jälkeen on Suomea johdettu porvareiden toimesta ja tämän jälkeen on koko ajan heitetty ilmaan kysymyksiä politiikkojemme rehellisyydestä jopa ministereinä, muutosta parempaan ei ole tullut.

      Juha Sipilä antoi Aleksander Stubb:lle uskovaisena miehenä "synnin päästön", vaikka hänen ministerinä tekemästään olisi esim. nainen saanut lähteä ja varmaan mieskin jos olisi jostain toisesta puolueesta. Nämä laestadiolaiset saavat yleensä yön syntinsä anteeksi, kun kapsahtavat aamulla papin kaulaan. Se on eräillä helppoa, mutta uskovaisella muuhun uskontoon kuuluvalla ja rehellisellä ihmisellä syntien tekeminen painaa lopun elämää.

      • taatustipaskaa

        Sosialistit ei osaa mitään muuta kuin elää toisten kustannuksella. Harakka ei osaa sitäkään. Joutava pään aukominen onnistuu yläastetta käyviltä räkänokkanulikoiltakin.


    • SuomlaineN

      Timo Harakka on pelkkä rettelöitsijä. Hän on jopa saanut vankeustuomion rähinnöistä. Narsitisella pellellä ei puheissaan mitään sisältöä.

    • tuppeeihäppee

      Timo Harakka näyttää olevan myös taideasiantuntija, koska tänään hän osallistuu taitelijoiden järjestämään mielenosoitukseen Helsingissä. Eikös tuokin ole hyvä piirre ihmisestä, puolustaa taiteilijoita? Onhan tämä aivan hulvatonta touhua, että hallituksemme tekee kaikista taitelijoista ja taidetta luovista yrittäjiä ja tällä tempulla siivoaa työttömyyskortistoja. Hallituksemme toimenpiteiden takia taitelijoille ei makseta työttömyyskorvauksia, jos luovuus ei kuki, taidetta ei pysty luomaan ja töitä ei ole.

      Ollaammeko me ihmiset samanarvoisia yhteiskunnassamme? Miksi tämä hallitus on suututtanut nyt kulttuuriväen ja niin kuin tiedämme yliopistojen professorit on jo suututettu? Kulttuuri ja sivistys ei näytä olevan tämän hallituksen agendalla. Mitenkäs se nyt olisi, kun oikeusministeriksikin kelpaa paperimiehenä saatu kokemus? Vielä tuolle paperimiehelle pistettiin siihen entisen työministerin tehtävät siihen kuorrukkeeksi. Oikeusoppineet ja tuomaritkin ovat maassamme äimänkäkenä. Huteraa lakiluonnosta on pukannut, vaikka meille Eduskunnan kyselytunnilla ministerit vakuuttavat vakuuttamasta päästyään, että lakipykälät kyllä täyttyvät hallituksemme esityksissä.

      • Faktaapukkaa

        Harakan mielestä suurinta taidetta on ihmispaskan heittely yleisön niskaan.
        Sellainen kulttuurihahmo.


    • jhygt

      Mitähän nämä idiootit tällä määkimisellä luulevat saavuttavansa.
      Tämä sss natsihallitus vakavasti sairas.

      HALLITUS PITÄÄ KAATAA SE TULEE OLLA YKKÖSTAVOITE!!

      TÄMÄ IDIOOTTIHALLITUS TUHOAA SUOMEN!!

      • Vankeustuomionsai

        Ei paskanheittäjä Harakka ole hallituksessa.


    • asiantuntijaon

      Todella nyt on Suomen tuho käynnissä vähän samaan malliin, niin kuin silloin kun Esko Aho oli pääministeri. Työntekijät pistetään polvilleen ja kaikki muutkin. Kehtaavat pienipalkkaisilta naisiltakin nyhtää ja viedä ne viimeisetkin työhalut. Eläkeläiset ne vasta ovat SSS:n giljotiinilistalla ja eläkeläisillä ei ole puolustajia yhteiskunnassamme. Niitä voi riistää ja laitoshoidossa jopa yli satavuotiaita raiskata, uutiskynnystä ei ylitä.

      Eli nyt ovat vallassa riistäjät ja valehtelijat ja ei asiantuntijat. Miten tuo Aleksander Stubb valtiovarainministerinä on niin onnettoman oloinen, päästää kehtaa suoltaa sontaa silmillemme ja kansanedustajien silmille? Sontaa, joka ei perustu mihinkään faktoihin, kunhan vaan on suoltavinaan jotain. Täytyy sanoa, että Jyrki Katainen ja Jutta Urpilainen olivat tuossa samassa virassa sentään ministerinoloisia ja eivät kumpainenkaan lämpimikseen kehdanneet valheita levitellä. Kertaakaan eivät jääneet kiinni valehtelemisesta. Nyt vielä surkuhupaista tässä on se, että Juha Sipilä pääministerinä luottaa valhetta suoltavaan ministeriin. Mistä Sipilä voi tietää, puhuuko Stubb totta, vai tarua? Ainakin Stubb:n pää kumisee tyhjyyttään, kun pitää keksiä jotain sanottavaa.

    • TimoTenPoints

      Meidän äänestäjien ansiosta Suomea on hallittu porvarisalkkuenemmistöhallituksina jopa vuosi kymmenet. Paavo Lipposen pääministerivastuun jälkeen Suomi ajettiin maailman mahtivaltioiden joukosta kuravaltioden sarjaan. EU-valtioinen olemme nyt Kreikan kanssa vihonviimeisiä kuravaltioita. Kreikassa talouskasvussa näkyy valonpilkahduksia, me ryömimme pohjamudissa.

      Nyt kyllä tarvittaisiin veroasiantuntijoita ja myös muita yhteistyökykyisiä asiantuntijoita, vihreillä silmälaseilla varustetun insinöörin kakkaramallilla ajaudumme ryteikköön. Keskustalla on kova painostus tässä hallituksessa saada omille intressipiireilleen mahdollisimman paljon ja SOTE:n he jo saivatkin. Kova oli taistelu tästä SOTE-väännöstä kokoomuksen kanssa, mutta kepulaiset saivat maakuntamallinsa, kokoomus sai työtekijärokotuksena paikallisen sopimisen. Kepumaakunnissa on juhlat päällä, virkoja kaikilla värkeillä on luvassa ja vain kepujäsenkirjan omaaville.

    • Mulberrymummo

      Tänään on hiillostettu Eduskunnassa valheasiantuntijaa Aleksander Stubb:a. Niin pokkana väittää, että ei ole tarkoitushakuisesti valehdellut. Kitisijät, kumpi parempi veroasiantuntija Timo Harakka, vai valheasiantuntija Aleksander Stubb? Annan vapaat kädet valita.

      • siinäsullekädet

        Aleksander tietää, mistä valehtelee. Harakka ei tajua mistään mitään eikä ole oikeasti minkään asian tuntija. Harakka höpöttää ja höpöttää omiaan kunnes alkaa tuijottaa onnettoman näköisenä ja yrittää kerätä huomiota. Parempi olla veronmaksaja Stubbin Suomessa kun harakan suolessa.


    • Faktapukkaa

      Harakka on kusipäinen narsisti. MOT

    • rahutu.Tuhkatriinu

      Miten sinusta yleensäkin tullaan "asiantuntijaksi"? Oletko seurannut niitä onnettomia joita nykyään raahataan "asiantuntijan" nimikkeillä kertoilemaan mm. hallituksen typerien ajatusten toimivuutta, ei oikein vakuuta. Harakalla etu ainakin siinä, että kykenee tuottamaan puhetta. Ei siis sen heikompi kuin nykyiset "asiantuntijat" yleisestikään.

    • TimonHymyTarttuu

      Tässä taannoin ennen kansanedustajille valehtelemista Aleksander Stubb sanoi luottavansa enemmän virkamiehiin eli "asiantuntijoihin" enemmän, kuin yliopistojemme professoreihin. Arvatkaapas, tykkäsivätkö yliopistojemme professorit tästä? Eli virkamiehet ne ovat misteriemme asiantuntijoita ja tietysti nämä valitaan niin, että puolueen jäsenkirjan pitää olla blakkarissa. Niin kuin tiedämme silloin, kun hallituksemme vaihtuu ministeriöistä lentää virkamiehiä pihalle, jos sattuu vallankin väärän puolueen jäsenkirjan omistamaan.

      • pyllyhymykö

        Mistä Suomen ministeriöstä on lentänyt hallituksen vaihduttua virkamiehiä pihalle ja milloin? Olikohan taas niitä Harakan juttuja.


      • niitähänne
        pyllyhymykö kirjoitti:

        Mistä Suomen ministeriöstä on lentänyt hallituksen vaihduttua virkamiehiä pihalle ja milloin? Olikohan taas niitä Harakan juttuja.

        Harakan jutut on juuri tuollaisia. Väitetään aivan poskettomia ja sitten kun pitäisi lyödä pöytään faktoja tuijotetaan hiljaa onnettomana kuin ummetuksesta kärsivä lapsi potalla.


      • HymyilevätHönöttäjät

        Eipä tullut vieläkään vastausta siihen, että mistä Suomen ministeriöstä on muka lentänyt hallituksen vaihduttua virkamiehiä pihalle ja milloin? Tuollaisia ne vasureiden paljastukset aina ovat, pelkkää shittiä. Vasemmisto elää harhassa ja valehtelee muitakin mukaan.


    • äänimenihänelle

      Timo Harakasta on paljastunut, että hän puolustaa taiteilijoidemme asemaa yhteiskunnassamme. Tämä on hieno piirre politiikosta, koska tuollaisia Eduskunnastamme löytyy vain muutama. Vihreillä on Outi Kahiluoto ja vasemmistolla Liv Andersson.

      Eli monenlaista osaamista tämä väitöskirjan tehnyt politiikko hallitsee. Varmaan seuraavassa hallituksessa on ministeri, voisin vaikka lyödä vetoa. SDP:llä on kova kannatusnousu menossa ja nyt jo galluppien mukaan Suomen suurin puolue.

      • eurotmeneehukkaan

        Himo Tarakka voi hyvinkin olla seuraavassa hallituksessa yksi muiden joukossa. Viherpunikit maksattaa kaikki harhansa kansalla. Siinä kyydissä ei Suomen kansan veronmaksukyky riitä.


      • loikkari-mikä-loikkari

        Eikös tämä Harakka ole aikaisemmin kuulunut vihreisiin, milloinkas se takinkääntö on tapahtunut. Loikkaus kertoo paljon kyseisestä henkilöstä. Aina oma etu etusijalla.


    • siintyy

      Tuhannesosan promillen veroekspertti laskee SDP:lle jakovaraa.

    • Harakkainen

      Toimittaja tittelinä tuo osaamisen jokaiselle osa-alueelle . Harakka muistuttaa TAISTOLAISTA kommunistiä jonka mopoilu vastaa tankkitäyteen pastorin touhua

    • Vasemmistonharha

      Vasemmisto on lähes koko historiansa ajan siinälä harhassa, että kuvittelee olevansa sama kuin kansa. Antakaa jo psykiatrit tuolle jengille lääkettä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe