Pullahalaaja-Tuija jättää Evitskogin tomut taaksee

Tuijan-Unelma-särkyi

Laitan tämän eilisen päivitykseni julkiseksi,sillä se kiteyttää ajankohtaisuudellaan pelkoni realistiseksi, eilen ensimmäinen, oman tyttäreni ikäinen teini tuli raiskatuksi. Voimia tytölle ja kaikille hänen läheisilleen.

Elämämme VOK Evitskogin vieressä on tulossa tiensä päähän:

Elokuussa tulla tupsahti turvapaikanhakijoita naapuriimme, tien toiselle puolelle, noin muutaman sadan metrin päähän, 300 miestä… ja elämämme muuttui…

Muutimme maalle ajatuksella rauhasta, metsästä, hiljaisuudesta, harmoniasta. Muutimme maalle, jotta voimme ulkoilla, kävellä metsässä,nauttia pimeydestä,nauttia luonnosta. Jotta voimme nauttia vapaudesta. Meillä oli siis unelma.

Kahdeksan kuukautta sitten muutimme maalle ja nyt muutamme pois. Muutamme pois, sillä meillä on turvaton olo. Olemme vankeina omassa kodissamme.

Olen kuljettanut 14-vuotiasta teiniäni kouluun elokuusta alkaen, hakenut bussipysäkiltä koulun jälkeen, joka päivä lukuunottamatta muutamaa kertaa, kun olen ollut estynyt, ja silloin on hakenut naapurin rouva, ja kerran tai kaksi teini on kävellyt yksin kotiin puolentoista kilometrin matkan ja pelännyt.

Koiraa teini ei ole ulkoiluttanut sen jälkeen, kun saimme uusia naapureita, ei uskalla, ja itse en voi sanoa, että on ihan ok mennä ulos, sillä en tiedä onko.

Tilanne on pelottava.

Vastaanottokeskuksen vieressä maalla, jossa ei ole mitään kuin alussa mainitsemani “virikkeet”, ei ole kiva asua, sillä naapureillammekin on unelma, mutta se unelma ei ole sama kuin meillä.

Täällä maalla nämä 300 miestä on pienissä tiloissa vailla mitään, eri uskontojen kanssa, eritasoisilla traumoilla varusteltuina ja nyt kun aika kuluu, ongelmat eskaloituvat talon sisällä. Viime viikolla paikalle mentiin 5 poliisipartion ja ambulanssin voimin. Ja tämä ei ollut ensimmäinen kerta. Eikä viimeinen.

Tienviitta, joka opastaa tulemaan kohti kotiani, on varusteltu / turmeltu ilmeisesti kantaväestön voimin paksulla mustalla tussilla sanalla ISIS, joten tervetuloa vaan huudeille…,”käännyt siitä Annilan tienviitan kohdalta vasemmalle, siitä missä nuolen kohdalla lukee ISIS, niin olet ihan kivenheiton päässä meiltä…”

Onneksi asumme vuokralla. Lähdemme pois, sillä meillä on vaihtoehto.

Olenko rasisti. En. Olenko realisti. Kyllä. Onko kantani muuttunut ” pullanpaistoajoiltani”. Osittain. Sillä sisälläni asuu pelko. (PS. ISIS-teksti on käyty pyyhkimässä tienviitasta pois.)

Lähde: Facebook

16

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kamalaa-rasismia

      Suvakit ovat tietysti sitä mieltä, että Tuija on kamala rasisti ja hänellä ei ole #unelmaa.

    • RealismiSaapui

      Tämä taisi olla vain jonkun muun kuin alkuperäisen Tuija-pullahalaajan tänne kopioma teksti (joka teksti kuitenkin Tuijan oma)?

      Oli miten oli, Tuija-pullahalaaja on kulkenut pitkän matkan, toivottavasti lukee tämän.

      Hän naiivuidessaan (kaiketi vain YLE:ä ja Hesaria tai HBL:ää lukeneena) halusi mennä VOK:iin halaamaan turvapaikanhakijoita ja leipomaan heille pullaa. Siitä nimi "pullahalaajat".

      Jo hyvin pian hän viestitteli, etteivät asiat niin mukavasti olleetkaan tuon VOK:in suhteen, tallusteltiin asukkaiden pihoille, poliiseja kävi jne.

      Ihailen hänen kykyään mukautua tilanteisiin ja vetää niistä johtopäätöksensä, itsenäisesti, ja rohkeuttaan kertoa havainnoistaan/kokemastaan ja oman suhtautumisensa muuttumisesta niiden perusteella.

      Hänellä on ollut se onni, että on asunut vuokralla, joten pääsee nopeasti pois, onnea uudelle yritykselle, toivottavasti ei taas osu VOKKI-lotossa päävoitto...

      Kauheaa, että teinityttö (taas yksi) tuli vokkilaisen toimesta raiskatuksi (eipä ole tainnut olla uutisissa, eikä Sipilää kiinnosta, kun ei ole omalla äänestysalueella)...

      Onnea Tuijalle uuteen kotiin, tarinasi kuten sen itse kerroit, on tärkeä, ja olet avoin ja rohkea nainen, kun julkisesti uskallat myöntää ensin olleesi väärässä, siksip oletkin aito ja tunteva ihminen, päinvastoin kuin ne suvakit, joille eivät mitkään tosiasiat mene kaaliin ja jotka eivät koskaan voisi myöntää olleensa väärässä, mieluummin juoksevat aatetovereidensa kanssa sopuleina rotkon reunan yli...

    • suomieioleafrikka

      Hitsi, kun jo pelkät musut alueella laskee asuntojen hintoja ! Venäläisistä, virolaisista tms ei ole samaa ongelmaa, mutta muslimeista on koko ajan !

    • Evitbagdad

      Hyvä kun muutti. Nyt mahtuu taas lisää irakkilaisia partapoikia evitskogiin!! Mitähän pojat keksii pitkien pimeiden iltojen iloksi?

    • eimulmuut

      Sipilä löysi 17 päivän ikäisen turvapaikanahkijan

      http://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/2b/f4f/q3iy/292359/1683160939.jpg

    • monikulttuurisuusrikkaus

      Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus. Monikulttuurisuus on rikkaus.

    • Velvollisuus

      Meillä on velvollisuus. Meillä on velvollisuus. Meillä on velvollisuus ottaa vastaan turvapaikanhakijoita. Meillä on velvollisuus. Saudi-Arabialla ei ole velvollisuutta ottaa pakolaisia, vaikka sama uskonto, ja Saudi-Arabialla on 100.000 ilmastoituja telttoja, ehei ne ovat vain pyhinvaeltajia varten. Telttoihin mahtuisi miljoona pakolaista. Ei, mutta meillä on velvollisuus. tätä meille hoetaan : Meillä on velvollisuus.

    • Vastuu

      Suomen on kannettava vastuunsa. Suomen on kannettava vastuunsa. Suomen on kannettava vastuunsa, Suomen on kannettava vastuunsa ottaa nuoria miehiä tänne, koska ne haluavat tulla. Uskokaa jo: Suomen on kannettava vastuunsa, koska Sipilä ja suvakit näin sanovat. Valtion on kustannettava myös prostituoituja VOK:iin, koska meidän on kannettava vastuumme myös näiden miesten tarpeiden tyydyttämisestä.

    • höttöunelma

      Meillä on unelma. Meillä on unelma että Suomeen muuttaa ainakin 500.000 Irakilaisia ja Afganistanilaisia miehiä sekä Somalimiehiä. Meillä on unelma näistä miehistä. Muut hiljaa, olette rasisteja ja fasisteja. Maksamme mielellämme lisää veroja näiden miesten elättämiseen. Annamme nille torttua, ja saavat myös itse ottaa torttua jos niin haluavat. Meidän unelmamme on käymässä toteen !

    • Kenkku

      Menemme taas kaduille mielenosoituksiin jos turvapaikanhakijaraiskaajat saavat rangaistuksia. tai jos ne aiotaan poistaa maasta. Meillä on unelma monikansallisesta Suomesta.

    • Salme-L

      Tuija kirjoittaa asiaa ! ja nämä muut myös.

    • jätelaumatulitänne

      Olisi tuija saanut jättää pullahalaushommat tekemättä, olisi alusta saakka ollut selvää että tänne ei matuja kaivata. Näitä pulla/villasukkanaisia on ollut liikaa ympäri maata, joten emme ikinä pääse eroon irakin ja afganistanin paskoista.

    • ElisabethR

      Mitä hittoa nuo irakilaismiehet tekee Kirkkonummella? Tai ylipäätään Suomessa? Ei niitten paikka ole täällä! Mänköön kotiinsa!

    • loppuuleikkiminen

      Kuula otsaan

    • paakaripulla

      Jättikö pullahalaaja-Tuija manttelinsa jollekin toiselle, ettei vaan tule taukoa partalsten elämään voisilmäpullien leipomisissa ja villasukkien kutomisissa?

    • bagdadi

      Missä Tuija nyt rikastuttaa suomlaisten tylsää elämää? Kirkkonummi tuli jo hoidettua!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      106
      1874
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      7
      1461
    3. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1447
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1429
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      148
      1372
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      95
      1290
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1287
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1097
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1088
    Aihe