Voihan olla

positiivisestiajatteleva

Nokian kaupunki pääsi alueellisiin uutisiin. Kunnan väki kuulemma ajelee omia ajojaan kunnan kalustolla. Sisäinen tarkastus narautti.

Milloin Ylöjärvella alkaa toimimaan sisäinen tarkastus ja tarkastuslautakunta? Nythän "tarkastuksia" tehdään jälkikäteen ja jos jotain olisikin, niin ovat jo vanhentuneita.

Mutta voihan olla ettei Ylöjärvellä käytetä verovaroja surutta omiin henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Voihan olla että kaikki onkin hankittu itse mökkitiehen ja kilometri vesiputkeakin on saatettu itse ostaa. Voihan olla.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • postimyyjä

      "Neljännes tekee runsaasti yksityisiä ajoja työajalla..."
      Lieneekö noilla sivutoimilupa? Joku pieni rakennusliike tai suunnitteluhommaa. Pitäähän työmailla käydä.

      Sivutoimilupien ja työajan varastamisen yhteys pitäisi tilastosyistä tutkia. Vaikeampi selvitettävä on, jos tekee työhuoneessaan vaikka postimyyntiä.

      • selvä_näkijä

        Niin tai suunnittelua. Omaan rakennushankkeeseensa tarvikkeitten tilausta. Maksaa laskujansa pankkiyhteydellä. Kautta aikain on tiedetty, että kunnallisen työn tuottavuus suhtautuu 1:10 yksityisen puolen tuottavuuteen. Jostainhan tuo ero täytyy syntyä. Kun iso porukka kunnan väkeä aloittaa hankkeen suunnittelun niin mitä silloin tapahtuu? Otetaan konsultti. Kymmenen virkahenkilöä seuraa sitten konsultin työtä ponnekkaasti. Työtä, jonka voisi tehdä myös virkamies sivutoimiensa sijaan. Maksamalla laskunsa kotona ja vähentämällä pornosivujen selailua 5 %.

        Näin asia on käsitetty kun ei mitään tutkita ja vääriä kuvitelmia kumota. Tai todeta asian olevan kuten aina on tiedetty.


    • itsellinen

      Onko virkamiehissä oman alansa osaajia? Jos on niin erilaisia hankkeita voisi olla menossa hiljalleen limittäin kymmeniä, kuten jokaisella yksityispuolen suunnittelijalla. Siis niillä jotka ottavat elantonsa tuosta, ei niillä joilla on vaimo hyvässä duunissa.

    • bongaajaraju

      Ei ole näkynyt Ylöjärven kaupungin autoja Pirkkalan ABC-kuppilassa. Nimittäin tarralappuja ei ole autoihin kiinnitetty. Kunnan väki on aivan varmasti käynyt vaihtamassa omaan pirssiin Pirkkalan ABC:lle lähtiessä. Sinnehän on mentävä kahvitunnille varikon ohi eli omaan autoon vaihtaminen on sujuvaa. ...Vai olisiko sittenkin. Eri juttu on jos Teboililta lähtee aamukahvitunnilta Viljakkalaan syömään. Onko tuolloin haettu oma auto?

      • käytännölline

        Pirkkalan ABC on sopivasti matkan varrella kun käy Motonetissa ostamassa lukkoöljyä. Ei tarvitse vaihtaa omaan.


    • Huhhuttelia

      Aikamoiset veromätkyt ovat tulossa luontoisedusta. Yksityisajoja on yli puolet kaikista ajoista. Huhhuh sanoisin.

      • maksaja_tavallinen

        Kun ei voi kohdentaa, maksaa kunta palkanlisästä ja myös alviseuraamukset. Kalliiksi käy kunnan tekemiset tavalliselle maksajalle.


    • eivoiollamitäänvikaavika

      Ylöjärven kalustossakin on paikantimet. Niistä luovutaan ja otetaan jonkun toisen tekeleet. Paikantimista on tullut niin epämääräisiä ajoja, että ohjelmissa on oltava vikaa.

      • tuuletuspaikallaan

        Useimmiten yksinkertaisin selitys on se totuus. Niillä nyt vaan on ajeltu kaikkea muuta kuin mikä on sallittua. Pakko peitellä.


    • KantapäänkauttaOPPIA

      Kumma jos ei tutkita loppuunasti kovat veroseuraamukset tulossa. Itse ajoin toiminimen autolla pakulla kaikki ajot ja joku kärytti ja konkka tuli .

    • vaatimato

      On se niin väärin ettei omia ajoja voi enää jyvittää hajakylien yksityisteille. Milläs nyt pidetään mökkitie talvikunnossa? Takana ovat hyvät ajat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe