Tuodaanko pojat Kempeleestä Raumalle

pelottavaltatuntuu

Ensi viikonloppuna tuodaan Raumalle afgaaneja ja kurdeja. Onko pikainen siirto Kempeleestä? Kävin illalla katsomassa miltä Villa Meri näyttää ulkoapäin. Upealta! Aivan uusi rakennus, kauniita parvekkeita, kodikkaita jouluvaloja (pitänee poistaa koska muslimit eivät joulua vietä). Aivan ydinkeskustassa. Monet meistä haluaisivat asua uudessa talossa jossa ei rappuja tarvitse kulkea: hissillä pääsee. Kaikki käden ulottuvilla ja ruokakin taitaa olla valmiina linjastossa?
Eurajoki olisi ollut parempi vaihtoehto, olisivat nopeammin kyllästyneet maamme kylmyyteen ja pimeyteen. Kansanäänestys Raumalle ja lapsillekin äänioikeus ja Lonsin asukkaille kaksi ääntä /asukas.

12

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sosdem

      Mutakuono muslimien invaasio Raumalle on alkanut,kyllä vituttaa saatana

    • eivituta

      Se on kyllä ihan oikein, että teitä vituttaa, se on teidän kohtalo. Varmaan hieno elämä teillä. Aamulla vituttaa, päivällä vituttaa, illalla vituttaa ja yöllä vituttaa. Niin muuten se kempeleen raiskaus, tytön keksimä koko juttu. Ei kunnon muslimi koske valkoiseen pilaantuneeseen lihaan. Suomessahan tytöt kai aloitaa seksielämän 12 vuotiaina...... viimeistään. Hyvä SUOMI. Tänne joutuu muslimiparka asumaan, näitten vatipäitten keskelle, ei hyvää päivää. Kohta muslimiakin alkaa vituttamaan.

      • sodowe

        Tapa ittes saatanan paskiainen,suvakkivajakki,raiskaajien kaveri


    • kyllävituttaa

      Sain häädön koska mamut tulee asumaan mun entiseen asuntoon. Itse jouduin johonkin homekämppään jossa ei toimi sähkot ja viemärit tukossa, yli 20 v vanhat tapetit seinissä ja itse jouduin tapetoimaan ja ostamaan tapetit. häätöaika oli joku 9 päivää että piti muuttaa pois joten piti ottaa eka kämppä minkä sain.

    • minunkotikaupunkini

      Jokainen toimii oman omantuntonsa mukaan. Mutta älkää päästäkö saatikka kutsuko näitä turvapaikanhakijoita seurakunnan tilaisuuksiin. Heidän uskontonsa on islam! Haloo. Islamin yksi periaate on tuhota kristinusko. Heillä on moniavioisuus ja lapsiavioliitot. He ovat täällä Suomessakin raiskanneet ja jopa eläimiä kiduttaneet. Haluan pysyä turvassa omassa kotikaupungissa, omassa seurakunnassa, joihin olen veroa maksanut vuosikymmenet. Miksi heitä otetaan tänne kun on rikkaita arabimaita esim. Saudit, Jemen, ym. Ottaisivat mieluusti työntekijöitä maihinsa-mutta nämä ovat rikollisia jotka ovat jättäneet omat lapsensa, vaimonsa, sisarensa ja äitinsä keskelle sotaa ja kauheuksia.

    • fierlessi

      Muutama kiihkoilija on eri palstoilla kehottanut imisiä kohtelemaan maahanmuuttajia, kuten muutama historian merkkihenkilö (sivussa muutkin ulkolaiset) on kohdellut. Tällainen tekisi varmaan hyvää suomelle ja maailmalle.
      Haluaisitko sinä olla uusi merkkihenkilö ja jäädä historiaan
      Tässä muutama, jolla ollut samanlainen mielipide erilaisuudesta ja sen poistamisesta.
      Adolf Hitler Saksa
      Benito Mussolini Italia
      Kim Jong Sung Il Un Korea
      Muammar Gaddafi Libya
      Nicolae Ceaușescu Romania
      Kaikki hallitsijat Putinista alaspäin Venäjä/neuvostoliitto/venäjä
      Noita diktaattoreita on vähän yli sata. Kaikkien hallinta perustuu pelkoon, siis kansalaisten pelkoon hallitsijoitaan kohtaan. Pelolla on hyvä hallita. Nyt esimerkiksi raumalla ei ole kuin muutama pakolainen ja te pelkäätte jo niitä etukäteen. Kuulutte juuri tähän helposti pelolla hallittaviksi. Itse en halua yhtään pakolaista raumalle, mutta jos heitä tulee en sentään pelkää heitä enkä luo pelon ilmapiiriä, teidän suuntaan, jotka olette jo valmiiksi paskat housuissa. Ei teihin mikään kannustus tehoa, pelkuri on AINA pelkuri, joka huutelee muitten selän takana, mutta ei eturivissä.

    • EturivinRikkausta
    • Sairas_kylttyyri
    • Sairas_kyltttyyri
    • Sairas_maailma
    • buuhaaahaa

      Voi sinuakin raukkaa. Ei helvetti, luet lehtiä ja vielä iltapäivälehtiä, linkität niitä palstoille. Eikö sulla raukalla ole mitään muuta tekemistä, mieti nyt ihmeessä. Vedä nyt edes samalla nimimerkillä, vai oletko jakomielitautinen. Menisit vaikka töihin, tai no et varmaankaan saa töitä mistään ja nyt tulee mamut ja vie sinunkin työt, siis ne työt jota et osaa/viitsi tehdä. Kannattaa varoa, isis hakee sinun IP.n ja kostaa. Ai niin ei kostakaan, ne ei koske saastuneeseen lihaan, tai no jos jotenkin muuten. Jumalani, jumalani, miksi hylkäsit tämän hylkiön, no et kai sinäkään kaikkea kestä.

    • buuhaaahaa

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1448961414756.html
      No niin, kävin itsekin siellä Iltalehden sivuilla, löysin tuon uutisen.
      Nyt varmaan olette kaikki rasistit tosi tyytyväisiä, kun 4 vuotias LAPSI kuoli, 2 muutakin kuollutta oli maahanmuuttajia. Olen iloinen teidän puolesta, kun nyt voitte kaikki hyppiä riemusta, kun saitte maahanmuuttajia hengiltä, tekemättä mitään. Muistakaa iltarukouksissa kiittää Jumalaa, kun teitä noin auttoi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe