Mitä mieltä uudesta kuntosalista?

Puntinnostaja

Olen tähän asti pallotellut funfitin ja ykkösen välillä, nyt taitaa tulla siirto tuonne uuteen. Funfittia pidän kalliina, vähän hengettömänä ja siellä on alkanut mamujakin pyörimään vähän häiriöksi asti, laitteet kyllä ok. Ykkösellä taas mukavaa porukkaa, mutta laitteet alkaa olla museotavaraa, niin ja paikka ängetty tupaten täyteen noita vehkeitä, itseään kolhii jatkuvasti kun tuolla liikkuu.
Tuo uusi paikka kuulostaa mielenkiintoiselta projektilta, tilaa ainakin on reilusti. Tuo jos täytetään uusilla hyvillä koneilla niin taidan suunnata seuraavaksi tuonne. Paikkaan tulee ilmeisesti hyvin tilaa toiminnalliseen treeniin ja vapaiden painojen kanssa heilumiseen. Hintatasokin siedettävä. Negatiivista taas tuo jäsenyyssysteemi, itseäni ei pahemmin haittaa mutta moni jättää varmasti tuon takia tulematta.

27

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dsadsadsadsadsad

      taitaa siinä kirjoitella salin omistaja.

      ahneudella ei rajaa.

    • Kuusankoskelta

      Täältä Kuusankoskelta ainakin helppo tuonne siirtyä, ei Mekka oikein ole nykyaikainen paikka treenata. Tuota jäsenyyssysteemiä saisivat kyllä muuttaa, riittäisi kun lopettaisivat tuo liittymismaksun niin saisivat paljon enemmän asiakkaita. Meillä puoliso tykkää ottaa salille kortin aina muutamaksi kuukaudeksi, sitten harrastelee taas vähän aikaa jotain muuta. Tuolla täytyy maksaa koko ajan tai joutuu maksamaan taas uudelleen liittymisen.

    • kkjhjhhdnur

      Tuo ainakin tervetullutta kilpailua Kouvolaan. Itse en jäsenyyssalille todennäköisesti tule siirtymään, vierastan vähän tuota nettimaksamistakin. Paljon mukavampi ostaa kortti salin tiskiltä aina sen mukaan miten haluaa salilla käydä. Toivottavasti nykyisen salin omistajakunta kuitenkin heräilee laittamaan omia nurkkia kuntoon kun tulee kilpailua alalle, muuten alkaa asiakkaita tuonne siirtymään.

    • utealiaspöllö

      Siis mikä on kuntosalin nimi?

    • mr.valtakatu

      hiirien paikka.

      ha ha ha ha haa

    • SaliAntero

      Vähän huonolle paikalle tuo tulee, mutta taidan silti siirtyä tuonne jos tulee niin hyvä kun on luvattu. Autolla ajelen salille joka tapauksessa, ei kai tuossa pari lisäkilometriä enää mitää merkitse. Uudet ja monipuoliset laitteet kiinnostaa, nykyisen salin konekanta on aikansa elänyt eikä uudistamiseen näytä olevan mielenkiintoa. Tämä kuntosaliala on vaan sellainen ettei paikalleen saisi jäädä, koko ajan pitäisi kehittyä jos aikoo asiakkaat pitää, nykyisellä ei näin ole tehty.

    • utealiaspöllö

      Tietäisi vaan millon tuo avataan. Jos nyt ostaa jäsenyyden, niin alkaako laskutus heti vai sitten kun on alkanut käymään salilla?

      • Kuusankoskelta

        Firman nettisivun mukaan aukeaa tammikuussa, ilmeisesti puolessa välissä. Nettikaupasta kun ostin kortin niin sen ensimmäinen voimassaolopäivä on 1. helmikuuta, eli ilmeisesti avajaisista tammikuun loppuun saa treenata ilmaiseksi.


    • SalinVaihtaja

      Siirryi ykköseltä joku aika sitten easyfittiin uudempien koneiden takia, niin ja parempien aukioloaikojen takia, tuolla pääsee treenaamaan juhlapyhinäkin. Easyfit on vaan vähän pieni ja pimeä paikka, taidan irtisanoa sopimuksen ja vaihtaa tuohon uuteen. Ilmeisesti missään ei vielä tietoa mitä laitteita tuonne tulee? Neliöitä sen verran että koneita on tultava melkoisesti.

    • KiinnostunutLehtomäki

      Katsellaan nyt millainen paikka tulee, periaatteessa kiinnostaa jos hyvät laitteet. Onko missään kerrottu millaisia laitteita tulee?

    • noloasäälittävää

      menisit omistaja muualle mainostamaan

      • mainostuseikiellettyä

        Kymen aktiivikuntoutuksen omistaja täällä taas itkee!


      • Tommolankadulle

        Taidetaan itkua vääntää ykköselläkin kun asiakkaat katoaa parempien laitteiden toivossa, ei oikein 70-luvun risat romut asiakkaita kiinnosta.


    • tumpelo87

      Kunhan läski pillut pysyvät kaukan minäkin harkitsen!!:)

    • Sopuhinta

      Yksi huomio tuon hinnoittelusta, noilla 39e/4 viikkoa. Vuodessa 52 viikkoa, eli tuo maksu menee 13 kertaa vuodessa. Muilla saleilla myydään yleensä kuukausikortteja, eli 12 maksua vuodessa. Omalta kohdalta tämä ei merkitse mitään, ostan kortin aina vuodeksi kerrallaan, ja tuonne uudelle on nyt tuo vuoden kortti aika hyvän hintainen, eli 300e.

    • buhahhahoo

      omistajalla paskat housussa selvästi kun pitää suoli24 mainostella

      • Muahahoo

        Kauppila hiljaa pelle :D


    • blondirillipäämies

      Kymen aktiivikuntoutuksellla käy niin ylimielisiä ukkoja, että mielelläni vaihdan tähän uuteen moderniin saliin! En maksa enempää siitä että paskamahaiset pikkukylänkseisarit eivät vaivaudu edes tervehtimään rahvaita, ovathan he sentään Kouvolan tai lähellä olevien kylien kuninkaita (omasta mielestään)

    • maailmanvaltiaat

      Toivottavasti siellä tosiaan on tilaa ja laitteita reilusti, ettei sielläkin nää pariskunnat varaa laitteita ikuisuuksiksi. Vaikea treenata pienillä saleilla tavoitteellisesti kun näitä laitteiden omijoita riittää.

      Kahestaan yhden laitteen käyttämisessä on vielä ok jos sitä käyttää 15-30min. Sitten kun mennään reilusti yli puolen tunnin....

    • NestoriYliheimo

      Taidan pysytellä Ykkösellä kuten aina ennenkin. Ei herätä luottamusta noi pakkojäsenyydet, -sitoutumiset, E-laskut, 39E:n aloitusmaksut yms. Ykkösellä on aina hyvä ilmapiiri, mukava henkilökunta ja treenaajat. Jos on myös kipeä, siirtävät useamman kuukauden tai kuukaudenkin kortin helposti sairauden ajaksi eteenpäin.

      Powergymillä näyttää olevan tällainen meno heti lähtöön:

      "Voinko pitää taukoa Power Gymin jäsenyydestä?
      Tauotus on mahdollista vain raskauden, armeijan tai vakavan sairauden takia. Lisätietoa sähköpostin [email protected] kautta. "

      "Voinko maksaa käteisellä tai liikuntaseteleillä?
      Jäsenyydet pystyy maksamaan sähköisesti verkkopankin kautta tai sitten luottokorttia tai e-laskua käyttäen. "

      Ja tällainenkin vielä, Ykkösellä eivät todellakaan alkaisi lisärahastamaan: "Mitä jos hävitän jäsenkortin? Näin ikävästi jos pääsee tapahtumaan, niin ota heti yhteys [email protected], jotta saamme kortin kuoletettua ja saat uuuden kortin kadonneen tilalle, tästä veloitamme aloitusmaksun verran eli 39€. Jäsenkortilla pääset sisälle ja se toimii myös maksuvälineenä juoma- ja välipala-automaatteihin."

      "Kertaluonteinen Aloitusmaksu on 39,-

      Kuukausimaksusi hoituvat e-laskuna. Ohjeen e-laskun tekemiseen saat jäsenkorttisi yhteydessä sekä sähköisessä tervetuliaisviestissä. E-lasku tilataan kerran ja voit halutessasi valita automaattisen hyväksynnän, jolloin maksut veloittuvat automaattisesti tililtäsi eräpäivänä. Muistathan, että mikäli katkaiset jäsenyyden esimerkiksi loman ajaksi, tulee aloitusmaksu uudelleen maksettavaksi liittymisen yhteydessä"

      Onko tämä aloitusmaksu muutenkin 39E heti kättelyssä ja sen jälkeen ostetaan vasta uudelle 39Eurolla 1. kuukausi?

      Voi, morjes. Taidan kyllä ihan oikeasti pysytellä Ykkösellä. Taitaa käydä vielä edullisemmaksikin kun ottaa puolen vuoden tai vuoden kortit eikä tarvi joidenkin 39E:n E-laskujen kanssa plärätä jokaikinen kuukausi.

      Nämä ovat kyllä silti parhaat vitsit:

      "Mitä jos hävitän jäsenkortin? Näin ikävästi jos pääsee tapahtumaan, niin ota heti yhteys [email protected], jotta saamme kortin kuoletettua ja saat uuuden kortin kadonneen tilalle, tästä veloitamme aloitusmaksun verran eli 39€."

      "Muistathan, että mikäli katkaiset jäsenyyden esimerkiksi loman ajaksi, tulee aloitusmaksu uudelleen maksettavaksi liittymisen yhteydessä"

      Ei hyvä Jeesus sentään...

      • voimagymiä

        Ykkösellä on vanhat kuppaset laitteet. Palvelun on oltavakin hyvää et siel joku kävis.

        ps. älä hävitä korttias vaikka taidat olla kilpailevan yrityksen trolli.


      • PowerGym-Ville

        Jokainen saa tottakait käydä sillä salilla missä haluaa eikä kukaan meille pakota siirtymään jos ei halua, me veloitamme 39euroa kulkulätkästä koska kulkulätkä on arvokas ja sillä voi ostaa meiltä tuotteita kuten lisärvinteita ja tulevaisuudessa solarium käyntejä ja hävinnyt kortti pitää kuolettaa heti ettei väärinkäytöksiä pääse syntymään.

        Laitteet ovat PrecorUSA:n pääsääntöisestä ja vapaa-paino alue rakennettu ELEIKO:n tuotteilla. Meillä pääsee myös tutustumaan maanantaisin ja keskiviikkoisin saliin klo 16.00 - 19.00 jolloin henkilökunta on paikalla esittelemässä salia ja sen palveluita. salille pääset myös treenaamaan ja näin ei tarvitse ostaa "sikaa säkissä"

        Mutta hyviä treenihetkiä kaikille oli treenisi sitten hiihtoladuilla, juoksuradoilla tai kuntosaleilla.


      • TeuvoNenonen

        Mitä tollasilla helvetin "kulkulätkillä" kukaan tekee?

        Ykköselle, uimahalleille ja muualle pääsee ilman mitään paskalätkiä.
        Ykkönen on hyvä sali. Siellä on kunnon painot, maksaa vain siitä mitä treenaa (ei tyhjästä) ja lisäksi erittäin mukava henkilökunta.

        Nämä kaiken maailman sitoutumissalit "starttimaksuineen" ja tyhjine maksuineen voi mun puolesta tunkea sinne minne ei aurinko paista.

        Nämä selfie-poseeraajat saavat myös mun puolesta poseerata keskenään.


      • EXykkönen

        Sillä kulkulätkällä pääsee myös silloin kuin kuntosalin omistajat ei viitsi itse vaivautua paikalle, eli yölläkin . Niin ja juhlapyhinäkin moni treenaa. Taitaa sinne uudelle ykkösellekin tulla kulkulätkät käyttöön, ympärivuorokautinen treenaaminen vuoden jokaisena päivänä on nykyaikaa. Salina ykkönen on kyllä aika paska, laitteet vanhoja ja rikkinäisiä, yleisilme muutenkin nuhjuinen. Saa nähdä millainen on muuton jälkeen, laitteita eivät ainakaan ole vielä mainostaneet uusivansa. Powerilla taitaa starttimaksut ja laskutukset välttää ostamalla vuosikortti, eikä tuo 400e ole pahanhintainen aktiiviselle kävijälle. Nyt taisivat juuri tarjota tuota korttia vanhoille asiakkaille 350 eurolla.


    • QueenAndKing

      Tähän uusteen paikka an on näköjään keräytynyt kaikki sellaiset ihmiset, jolle ulkoinen vaatetus on treenaamista tärkeämpää.
      Siellä katsotaan vähän pitkään, jos sulla on päällä ihan normaali vanha t-paita, eikä trendivaatteita.
      Minä olen sellainen kuntoilija, jolle treenivaatteet eivät ole se kaikkein tärkein juttu!
      Taidan pysyä vanhassa tutussa paikassa, missä on mukavaa treenata. Vähän vanhemmat laitteet eivät haittaa, kun tiedän, miten ne toimii ja olen niitä jo vuosia käyttänyt.

      • Japaboi

        Oletko varma että se on syy? Ehkä teet jotain väärin...

        Ja tuijottelu on osa kouvolasta salikulttuuria.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      391
      3981
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      217
      1972
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1480
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      154
      1330
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      991
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      60
      970
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      122
      920
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      878
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      869
    Aihe