DNA-joukkotestit, kuten Tampereella taannoin

Kansan_DNA-rekisteröinti

Eipä hirveästi houkuttelisi osallistua moiseen. Varsinkin kun tietää, että Suomessa otetut sormenjäljet, DNA jne. jätetään pysyvästi poliisin tietokantoihin, ja rekistereistä vain osaa edes valvotaan ulkopuolisen viranomaisten toimesta - puhumattakaan siitä että seurauksena rikkeistä on viranomaisille vain huomautuksia, joihin heitetään tikkaa. Tästä on kerrottu lehdissä aiemmin.

Jos kyse on isosta joukosta alueella asuvia, kuten sadoista ihmisistä, laki tuskin velvoittaa osallistumaan. Mitä käytännössä tapahtuisi, jos ilmoittaisi, ettei halua DNA:taan (tai sormenjälkiään tms.) antaa tällaisessa joukkotestauksessa? Voisiko poliisi velvoittaa esim. saapumaan kuulusteluihin? Entä saavatko tällöin selvittää puhelimen seurantatiedot tms.?

Ja kyse edelleenkin tuollaisesta Tampereen tyylisestä laajasta joukko-DNA-testauksesta, eikä mistään yksilöidymmästä pienemmän joukon testaamisesta, jos vaikkapa ravintolan asiakkaat testataan kun WC:ssä on tapahtunut henkirikos tms.

(Toki noin muuten autan mielelläni poliisia selvittämään rikokset, kertomalla kaiken minkä tiedän jne.)

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15-12

      Sormenjälkien tai DNA:n ottaminen on pakkokeinolain mukainen toimenpide, jolloin sen kohteeksi joutuneen omalla mielipiteellä ei ole merkitytä.
      Samalla lailla, kuin verikokeeseen vietävä rattijuoppo. Vastaan pullikointi ei auta.

    • Ruokkojakolöytyisi

      Minä osallistuisin heti, miksi ei halua jos tietää ettei koskaan tule rikolliseksi?

      Meistähän jää joka paikkaan valvonta kameroihinkin jälkiä missä liikumme alueilla jossa kamerat.

      Ihminen joka jotain hämärää häärää ei halua itsestään paljastuvan liikaa näemmä. Rikollisten kiinni saadakseen jos jotain tapahtuu ei haittaa yhtään vaikka puhelintani seurattaisiin. Sitä saa seurata ihan vapaasti kun elän lain mukaan.

      Ihmisen henki ei ole enää minkään arvoinen jos 15v jonka jo pitäisi tietää mitä tekee kun ei ole taitamaton kaksi vuotias niin pääsee raakasta raskaasta suunnitelmallisesta ihmisen murhasta parin vuoden lusimisella.

      Kamalaa kun täällä kulkee tappajia keskuudessamme eikä niitä saada kiinni koskaan. Kuinka joku voi elää omallatunnolla niin karmea asia lopunikää?

      Nykykasvatus ja vapaa kasvatus vanhempien välinpitämättömyys ja tukiverkostojen puute tekee ihmisistä yhä sairaampia varsinkin jos kone on ollut kasvattajana ihmisten välisten sosiaalisten suhteiden esimerkkien puuttuessa kokonaan. Nykymalli on että antaa kaikkien eristäytyä kokonaan ihmisten kanssa välisistä suhteista niin ettei me tunneta naapureita eikä ketään lähellä eläviä vaan eletään aivan eristyksissä. Kamalaa jos jotain tapahtuu niin emme tiedä yhtään mitään mitä naapurissa tapahtuu ja millaisia ihmisiä siellä asuu.

      Miksi me eristäydymme niin ettemme kuule emmekä näe omaa otsaamme pidemmälle?

      Lasten kasvatus on mennyt aivan perseelleen jos sitä kersaa joku ojentaa tai rajoja koittaa asettaa niin saa uhkailevat vanhemmat siis näemmä kehityksestä jälkeen jääneet hyökkäävät kimppuun. Kakaroiden vanhemmilla on aivan pallo hukassa ja tulevaisuudessa tulee täysin vinksahtaneita jälkeläisiä niiltä. Kaikki ovat uusperheitä joissa tehdään lisää sairaita kakaroita eikä entistäkään välitetä. Kakarat vain kiistakapuloita ja tienestejä ämmälle yleensä joka vaihtaa miestä kuin kalsareita, kierrättää ja ihmis suhteet ovat kuin kierrätystavaraa.

      Jotta vanhemmat saa olla rauhassa ja hoitaa jatkuvia muuttuneita ja vaihtuvia suhteitaan niin pitää uhkailla kasvatusalan ihmisiä etteivät he puutu mihinkään. Kaikkeen vanhempien välinpitämättömyyteen voidaan tehdä kakaralle ADHD, Asperger, ym. käytöshäiriö diagnooseja mikä johtuu vanhemmista ja niiden laiminlyönneistä.

      Kun lasta laiminlyödään jo vauva iästä asti niin helppoa sitten hakea joku diagnoosi sille kun itsellä ei mikään suhde toimi ja koko elämä on repaleista, rauhatonta. Epäsäännöllinen rauhaton levoton elämä vaikuttaa lapseen ja se jää alitajuntaan.

      Jos olet mies niin voit joutua elatusvelvolliseksi sen dna:n perusteella ja sitäkö pelkäät? Helkutin hyvä että saataisiin lapsille isät ja perintö jos on ilman ehkäisyä äijät naineet. Tässä se varmaan on dna testin vastustajat kun he eivät tiedä mihinkä ovat siementä laittaneet itämään.

    • DNApaljstaapaljon

      Onko tullut naitua niin että dna: n perusteella löytyy yllätysperillisiä. Voi tulla lasku yllättäen ihan nainnista jos ei muuten ole rikolliseen toimintaan alkanut.

      Miehet eivät kerro koskaan yhdenillan eikä muistakaan seikkailuistakaan mutta ämmän pitää olla joku neitsyt tai vähän käytetty jonka kanssa suhde loppuu heti kun se ämmä saa kakaran jolla rahastaa yhteiskuntaa ja sitä helppo heikkiä. Kaikki tyhmät äijät jotka ovat naineet paljaalla, löytyy äpäriä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2413
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1824
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1545
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      174
      1534
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1075
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      85
      958
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      790
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      206
      745
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe