Oletukset töissäolevista

KylläOikeinYmmärtää

En ole työssä oleva, mutta koska töissä olo ja työttömyys on yhä yleistyvää, olen seurannuttöissä olon ja työttömyyden ilmiöitä ja mitä on lukenut ja saanut töissä olevilta ja työttömiltä tutuilta kuulla, kummallista on. Nyt kun kaikenlaiset palkan lisät on ja verovähennys oikeudet niile joilla on suuret tulot, kuntouttamiset ja 9e/pvä "työt" on suosiossa, on pakko ihmetellä oletuksia, joita (pitkäaikaistöissä olevilla )työttömiin liitetään, siis työssäkäyvien, töissä laitostuneiden taholta; siksi on hyvä että on 9e/pvä "töitä", että saadaan ihminen kotoa ulos - eikö kämpästä lähdetä siis ulos kuin töihin ja kun töitä ei ole, ihminen ei käy esim. lenkkeilemässä, kirjastossa, tapaamassa ystäviään tai sukulaisiaan? No eipä tietänkään, vaan vaaditaan yhä suurempaa palkkaa ja lisiä. Ja ei haluta edes veroa maksaa. Omaisuutta kerätään ahneesti vaan. Ja viedäänrahaa veroparatiisin, kuten kokomus sedät ja tätit tekee.
Tai että töissä oleva ahne on sika ja juoppo tai työtön on alkoholiongelmainen - siis työssäkäyvät eivät käytä alkoholia pieniä määriä, koska on rahaa niin huorataan ja juodaan paljon. ja homilu on yleitä, valkokalus petterit vetää tosiaan peräreikään koiran tavoin. eikä heillä ole alkoholiongelmaa, mutta kun työttömyys alkaa, alkaa samantien juopottelu jokaisella ennen raittiillakin, työssäkäyneellä henkilöllä? Tosin tyässä olevat on just juoppoja ja homoja ja pervoja ja ahneita, niin niiden ei tarvitse muuttua.

Ja työn tekemisen funktio on työn tekeminen ja homoilu aurinkorannoilla ja pervous kaikkinensa, palkka on sivuseikka, koska työhän antaa ihmiselle mielekästä tekemistä, tarpeellisuuden tunteen ja etenkin sosiaaliset homo suhteet - ei työttömällä siis voi olla ystäviä, sukulaisia, puolisoa, lapsia, naapureita, hyvänpäiväntuttuja vai häipyvätkö nämä kaikki samalla kun työtkin ja työttömän sosiaalinen luonnekin siinä ohessa? Kyllä se akka lähtee heti kun mies on työtön, ja akka varastaa perheen ja kusee päälle. Sitten työtön mies on omillaan. Ja voi kuksia suomen yh naisia kun niitä on loputtomiin tarjolla. Aika tylsää puskee yh kurppaa, mut voi niitä vetää hanuriin mut ei kannata juuri sitoutua. Olen kyllä useammallakin työpaikalla huomannut, että aivan liian moni pitää työpaikkaa lähinnä jonkinlaisena itsestäänpuhumisareenana ja työkaverit joutuvat kyllästymiseen asti kuuntelemaan tiettyjen minäminäihmisten loputtomia jaarituksia omista asioistaan, mutta oletan että useimmilla ihmisillä on muitakin sosiaalisia suhteita kuin työkaverit. Ja eikö olennainen osa työtä ole nimenomaan se, että siitä saa palkan ja sitä kautta toimeentulon? Luulen, että suurinta osaa motivoi nimenomaan palkka, ei mitkään sosiaaliset suhteet ja tekeminen; siksi kouluttaudutaan, hakeudutaan parempiin tehtäviin, pyritään ylenemään että saataisiin parempaa palkkaa. Jostakin kumman syystä joidenkin työssäkäyvien mielestä palkkaa ei kuitenkaan kannata edes mainita kun on työttömistä puhe, koska työtähän työttömältä puuttuu (mitäpä työtön sillä palkalla ilmeisesti). Työtön ei tarvi rahaa ja työttömät työllistää virkamiehiä, keinottelua ja kokoomus leipäjonossa on tunnelmaa. Systeemi vaatii köyhiä, jotta niitä voidaan hyvksikäyttää tulonjako bisneksessä. Veroraha näin katoaa kokoomus keinotteluun.

Kun oli aikanaan -90-luvun lama, ei työttömistä silloin tällaisia oletuksia muistaakseni ollut vaan ymmärrettiin, että kun ei ole töitä niin ei ole töitä. Mikä on muuttunut? Nyt Ollaan siirrytty eu ja goldman sachs malliin, jossa kokoomus ahneet nai työttömän raadon ruuisitakin peräsuoleen. Tuppi innostuu ku raatoa saa suoraan kokoomus leipäjonosta. Suomessa onkin nykyään kokoomus-leipäjonojen saaristot, oiva kenttä siis ahneille kokoomus pedofiileille ja nekrofiileille toteuttaa ahneuden unelmaa.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • arvokaselämätuhlautuu

      Töissä olo on vaarallista ja laitostaa. Töissä olessa syrjäytyy elämästä. Ja elämä menee hukkaan töissä.

      • Säästötkuoppaan

        Juuri sen takia töissä olevat vihaa työttöminä olevia. Työ kun tuhoaa oman elämän.
        Silti Työtä ei haluta jakaa. Ahnehditaan vaan itselle kaikki työt ja palkat. Mutta lopputulos on se, että menee mielenterveys, terveys, ja hautaan ei rahoja saa, koska sukulaiset ja seurakunta ottaa ahneesti kertyneet, ja kalliiksi tulee kuollakin.


    • hyv-on-olla

      mutta minäpä tein töitä ihan kelpo palkalla tarpeeksi ja lopetin sitten, nyt olen downsiftaillut 6 v.ja töihin en aio enää mennä.Rahaa on senverran tullut tienatuksi jotta riittää....terveys on hyvä, eritotenkin mielenrauha, kun voi tehdä mitä kulloinkin mielii.Sukulaiset, niin ahneet kuin muutkin on pois suljettu perimyksestä, seurakuntaan en ole kuulunut kuin lapsena.

      • omaaaaaaaaaaaaaa

        voitkin työntää kaiken omaan persreikääsi, mikä on se !


    • LepäävätLomalaiset

      kun rajat vuotaa, niin suomeen on salakuljetettu lepäävää väkeä täysylläpito lomille jo yli 30 000 kappaletta.
      ----- mistäs rahat näihin lomiin ??

      • 1244

        no tietysti velkaa lisää, kyllä me työttömät, eläkeläiset ja sairaat kustannamme, meiltähän ne kynitään, ne velanmaksu rahat, tavalla tai toisella....pöpilän sipit senkun porskuttaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe