Suolaa saatana suolaa

TMsaatana

Kuka kusipää päättää ja mihin se perustuu, tuo suolan kylväminen .Ympyrät kierretään varmuuden vuoksi kahteen kertaan saatana. Ryhmäkanne ympäristön myrkyttämisestä ,mulkun jatkeistaanhan kukaan vittut veisaa. Vaikka kalliiden menopelien pohjat, ruskean ruosteessa peitossa. Suolaa suolaa enemmän suolaa!

32

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nassesetä

      Niinpä.

    • SeppoTaalse

      Liikenneturvallisuus? Muuta johokki korpeen missä ei oo muuta liikennettä ja aja maasturilla?

      • suolaton

        Ei sitä viellä tarvi levittää,suola vaarallista terveydelle.


    • jhglhoäiyoö

      Murskettako sinne pitäisi levittää muutama sentti liukkauden torjuntaan, niin kun muualle? Kumpi rikkoo enemmän auton pohjaa?

      • turhaasuolaa

        No eikö Suomessa sen takia ole talvirengaspakko että pärjäisi talven? Hyvät renkaat alle ja malttia liikenteeseen niin pärjättäisiin ilman suolaakin.


    • TMsaatana

      Kylläpä ootte pariin otteeseen jo suolavedessä autonne pohjat kylvettäneet. saatana...Seppo Taasen kortsu nakeilla taidat pistää menee. Ei tartee mursketta ainoastaan kunno talvikummit, sekä auraus se työllistäis . Rengas ammatilainen totesi ,mitä kalliimpi piili sitä heikommat kummit alla. Kurkatkaapa.. jhglhoäiyoö voi Saatana etkö pysty parempaan .

    • jhglhoäiyoö

      Että pitäis tääl alkaa jonkun ärrävikaisen apukoulun käyneen ooppelin rassaajan kans kinaamaa? Kun ei ole muuta elämää kun tien suolasta ja kuopista miettiminen ja täällä sympatian kerjääminen siinä.. Voi kun ois nainen mut ei sitäkää, paitsi tietys lauantaisin äitin kans saunoes.. Illat menee kyl kivast kun katsoo telkkaris salkkarei ja hauskoi eläin videoi

      • TMsaatana

        jhglhoäiyoö... Tänkii juttus päätit sit sössiä saatana .Eihän me tätä juttua tälai soVITTU . Sanoit taikasanan kuoppa sitä se suola tekee saatana..


    • Geig

      En tiedä kuka suolauksesta päättää, mutta tänään pesin autoa ja se paska ei lähde liuottimellakaan. kyllä harmitti. samat ajatukset kuin aloittajalla.

      • Widtu

        Tampereen pesuainetukun Winterclean töräyttää suolapaskan pois. Kyllä jurppii tämä suolaus- aloittaja on ihan oikeassa. Työn puolesta pitäis olla autot puts puts, niin ei tarvi kuin ajaa kilometri niin auto näyttää siltä kun sillä olis kynnetty hehtaari peltoa. Ihan älytöntä touhua- ei ole pakko tehdä väkisin kesää talven keskelle!


    • jhglhoäiyoö

      Lopetetaa suolaus kokonaa ja otetaa 200 liikenne kuolemaa enemmän? eikä se suola niitä kuoppia tee vaan kuorma-autojen nosturien tukijalat. Ja paljon enemmän sora hajottaa helmoja ja pohjaa kun suola.

      • TMsaatana

        Oma lehmä ojassa.ko. Millä se sora sinne alustaan
        liimautuu .Satuileppa lisää .. Geig asiallinen kommentti .


    • jhglhoäiyoö

      No jos vaikka sillee että se lentää renkaista pohjaan ja helmoihin ja hakkaa maalipinnan rikki? Samasta räkimisringistä olette geigen kanssa älyn määrästä päätellen.

      • TMtana

        jhglhoäiyoö: Vai on jo maalipinta rikki. Voi harmi ,sinnehän on laitettava lisää latexmaalia ! Sitä löytyy säästökoossa 10l väri voi olla hiekan harmaa tai ruskea.Voi saatanan Pellehermanni...!


    • lippispoika

      mulla on ainakin bemarissa vielä kesärenkaat alla kivasti sutii

    • tmsaatana

      mulla homo ooppelissa pohja ihan mätä jo

      • TMsaatana

        Nii saa ollakii saatanan pers homo.Hei muutes liittyykse jotenkin suolaan vai siihen et nussit sitä paskaa pakoputkeen saatana..


    • Persd

      Onko ok ajella raskaanliikenteen kanssa samoilla teillä joita ei suolata? lopetetaan samantien auraus niin aloittaja saa mielenrauhan. Liiku potkukelkalla jäitä pitkin, ni ei normaalien ihmisten elämä häiritse.

    • jhglhoäiyoö

      Se sai jo lääkkeet ja mielenrauhan, ja äiti otti tekniikanmaailman ja varmaan nakke nakuttajankin pois käsist

      • TMsaatana

        jhglhoäiyoö; Miksi laivassa on ankkuri ,sinä tietenkin jhglhoäiyoö pösilönä sanoisit sitähän voi vaikka vetää laivan perässä , aivan oikein, mutta laivahan pysähtyy .Tulimme asijan ytimeen .Poitsilan narkki/narkit lähtee illan hämärässä himastaan ajaa pillurallia Haminan ympyräkaupunkiin.Mutta mitä tapahtuukaan Tervasalmen sillan jälkeen tie jakautuu kolmeen suuntaan, Poitsilan narkki valitsi keskimmäisen huumepöllysään ja karautti karille suoraa ympurän keskellä olevaan mustanpuhuvaan Ankkuriin...Haminan kansalaiset ,mikä nimeksi tälle narkki pyydykselle....?


    • jhgjhoäiyoö

      Se ankkuri on siks, että sillä voi naarata ajotaidottomien kaupunkilais idioottien autoja rantavesistä.

      • TMsaatana

        jhgjhoäiyoö;Paljastuitpa saatanan tupennielijä. Otappa mallia miten karikot ja ansat rakenetaan . Annappa olla haukkumasta kaupunkilaisia ,pysy pois Haminan keskustasta ,kun et osaa käyttäytyä. Äläkkä vetele sitä höpöheinää...Poliisisedät ei tykää.


      • TMsaatana

        Me Haminan ympyräkaupungin bemaripojat ,emme halua suolaa Tervasaaren ankkuri ympyrään.Saisimme muutaman Poitsilan narkin ankkuri pyydykseen saatana .Mihin on kadonnut kadonnut tämä metsien sora pösilö. Yritä nyt edes jollain kävellä meikän yli. Et nimittäin onnistu saatana mopo. ..


    • pohjavesiin_menee

      Jäinen kuiva tie on hyvä ajaa kun vaan sellaisen jostain vielä löytäisi. Talvi on talvi ja silloin kuuluu olla jäätä, eri renkaat ja toinen ajotapa. Mutta tien kunnossapitofirmat saa varmaan sitä enemmän liksaa mitä useammin myrkyttävät ympäristöä ja pilaavat autoja suolamoskalla.

      • TMsaatana

        Voi saatana täydellinen kommentti.Kiitos


      • TMsaatana

        Liekö nuo Poitsilan narkin sais pysäytettyä tuohon ,meidän Ympyrämme mustanpuhuvan nakki ankkurin saatana.


    • jhgjhoäiyoö

      Onneks koht meri jäätyy, nii pääsette jäiselle kuivalle leikkimään kun se niin kivaa on. Asuuko taatana Myllykylän vanhassa emäntäkoulussa?

    • TMsaatana
    • 0O0O

      TM ja jhgi...
      Teidän elämännehän pyörii vain Haminan kiertoliittymissä.
      Tehkääpäs lista kuinka monessa muussa kaupungissa olette käyneet?

    • TMsaatana

      Niihäse taitaa olla saatana. Pyörin pyörin ympyrää irti pääse en.......hyräile hiljaa ,se rauhotaa tuumas Rokan Anttikii Tuntemattomassa

    • TMsaatana
    • jhgjhoäiyöä

      Jes, tiet jäässä ja koko yö ajettu suolaa.Laittakaa Sivatin miehille viestii että levittää hirven nahat tielle, seuraava kuorma tulee sinne..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe