Skodan arvostelu kiellettyä

skoda-hätähuuto

Mielipidettä ei saa sanoa, jos se ei ole mairitteleva ja skodaa kehuva. Tämä on skoda-ihmisten toivomus.
Skoda on arvostelun kohde kuten muutkin. Jos skoda ei saavuta mitään kehuttavaa, se on vaan kestettävä. Itäblokin kommunisti kulkimena, kehumiseen suuntautuvat kirjoitukset tulevat lähinnä skodakuskeilta, jotka yrittävät myydä skodaansa pois, jotta olisi edes pieni toive saada pikkusen vaihdokistaan rahaa. Yleensä joutuvat maksamaan poistorahaa, että romuttamo suostuu sen romuttamaan.

33

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turha.selitellä.enää

      Huomattu on.öljykulutus tsi dsg ongemat ja päästöjen/kulutusten vääristely ovat skodisteille kuin myrkkyä.

      • kykyukyuy

        Audin ominaisuudet ovat Skodassa sitten myrkkyä?


    • Njetharashoo

      Neuvostoliittokin oli idän paratiisi jota ei saanut arvostella eikä kritisoida ja miten kävikään?

      • jormazzz

        Siinä kävi niin, että Tsekit ylläpitivät omaa kulttuuria ja jatkoivat elämäänsä. Skodankin osalta päästiin uuteen nousuun, kun Pääkonttorin panssareista sun muusta "ystävällisestä avusta" päästiin eroon.


    • Pureskele.niitä

      Tätä samaa virttä on veisattu täällä ties kuinka kauan "Skodaa ei sa arvostella". Joo joo.

      Mutta täytyy fokusoida siihen, mitä on arvosteleminen. Se ei ole sitä, että suurennellaan asioita ja väritetään vikakertomuksia, väsätään olemattomia haukkumiskirjoituksia, valehdellaan ja kirjoitetaan ihan täyttä paskaa.

      Trollaajan tarkoitusperät ovat useimmiten ihan muualla kuin auton arvostelemisessa. Trolli vain haluaa itselleen huomiota, ja sitä saa parhaiten, kun kirjoittaa oikein älyttömän "arvostelun" - jossa ei ole todellisuuteen yhteyttä ehkä kuin auton nimi, sekin monesti tahallaan väärin kirjoitettuna.
      Ei tämänkään keskustelun aloittajan vuodatus ole mitään muuta kuin paha provosointi. Siitä tunnustuspalkintona kolme mädäntynyttä pähkinää. Pureskele niitä.

    • jormazzz

      "Skoda-kriittisen kirjoittajan rakentava avaus" menee jo sikäli pieleen, että heti ensimmäisen lauseen jälkeen siirrytään perus-mantraan, eli koviin väitteisiin, joiden yhteydessä ei ole kysymys mielipiteistä, vaan "faktoista", joita ei saa kiistää valehteliksi väittämisen uhalla. Sellainen on palstan trollin kehäpäätelmä.

    • Kaukoitäautoilija

      Sulla ei ole ihan kaikki kotona vieläkään. Ensin väität että ei saa arvostella ja sen jälkeen jatkat samalla linjalla kuin sadoissa aiemmissa teksteissäsi. Aika vakava itsetunto-ongelma, jos anonyymien tekstiesi kritisointi noin sattuu.
      Positiivisista asioista ei ole tarvetta erikseen kertoa. Siksi oikeat, autoonsa tyytyväiset, skodistit täältä tyystin puuttuu, vain provoilijat (te kaksi siis) keskustelee keskenään. Mukava tietenkin välillä heittäytyä "skodistiksi" ja härnätä teitä muun tekemisen puutteessa.

    • TheInformer

      Aika kivasti on viime aikoina pahimpia tekstejä kadonnut tuolla Ilmianna -napilla. Perustelu kannattaa aina kirjoittaa. Plagiaatit löytyy nykypäivänä helposti - eikä pelkästään hakukoneella ...

      • jormazzz

        Ihnako totta? Ehkä ne Kyykmanin pahimmat "Skoda tappoi, voimia omaisille" jutut on poistettu, muuten samat jutut pyörii vuodesta toiseen.


    • Jullienkiusaksi

      Nää jullithan vääntää ja kääntää kaikki viat ja ongelmat trollien keksimäksi.Varmaan tiedotusvälineetkin kiusaavat pikkujulleja uutisoiden päivittäin skodan ja vag autojen öljynkulutus jakopää ja dsg vioista.päästö ja kulutuksen vääristelykin on varmaan tiedotusvälineiden keksimää.

      • SuomenOppinut

        Montako sataa kertaa sulle pitää sanoa, että opettele nyt ne yhdyssanasäännöt. Netti on keksitty vaikka koulut olisi jääneet käymättä!


      • pako-putki-mies

        Moi jullinjuntti. Et muistanut tällä kertaa tarkastuttaa tekstiä äidilläsi. Siinä on taas pahoja kirjoitusvirheitä, asiavirheiden lisäksi. Uskottavuus on aika heikko.


      • jormazzz

        Varmaan? Epäiletkö?


      • suuripiälikkö

        Hyvä kirjoitus vaikka jotkut seuraavat pääasiassa yhdys tai erillissanoja, vikaisen skodasen kanssa eläessään. Missä skoda, siellä ISO ongelma.


    • Tsidsghelvetistä

      Tällästä paskanjauhantaa.mites jos uutisoitaasiin asiaa.päästöhuijaus ja kulutuksen vääristely esim.mitä larvanto selittelee.Vai meneekö sönköttäjältä taas pilkunnussimiseksi.

      • uutisoitaisiin.vaan

        Mitä ongelmaa siitä sinulle syntyy? Meille Skodalla ajaville siitä ei synny mitään ongelmaa. Korjaukset menee tehtaan piikkiin, jos jotain korjattavaa on.


      • jormazzz

        sössön sössön söö lärväntä lörväntö löllönlöö

        Tämän ymmärrät jo paremmin?


    • Siks-ei

      Vituttaahan se itäkipolla ajaa.

      • haloo.haloo.kuuntelen

        Edellinenkin kirjoitus oli pelkkää asiallista arvostelua, eikö niin?

        Miksi vituttaisi? Ehkä kirjoittajaa itseään vituttaa jokin muu asia, ja purkaa tänne omaa surkeuttaan.


      • jormazzz

        Hieno objektiivinen toteamus selvästä asiasta.

        Jos kipolla ajaa, vituttaa varmasti. Auto on paljon tilavampi ajettava. Kiposta voi ehkä juoda hätäisesti, mutta ruokajuomat juodaan lasista. Sillai kai.


    • simpliklever

      Nämä palstat on tarkoitettu ko. automerkin omistajille tai niistä kiinnostuneille asiallista ja kriittistäkin keskustelua varten. Samojen lapsellisten p***apuheiden inttäminen ei sitä ole.

    • On hyvä että tällä palstalla esitetään skodakriittisiä kannanottoja, niin mahdolliset skodaa harkitsevat saavat asiallista tietoa hassujen skeida-mobiilien lukuisista vioista ja puutteista.

      Hassunhauskoja kippojahan nuo on ja muuten harmittomia, mutta vaarallisia turvattomuutensa takia ja kuljettajiensa arvaamattoman ajotavan vuoksi.

      • tsiibaliibadaapaduuba

        Ensin oli landloordi. Ei kehtaa enää käyttää sitä nickiä. Sitten oli Kyykman. Senkin jantteri pilasi eikä kehtaa enää käytää sitä tunnusta. Nyt on näemmä käytössä tämä tunnari. Tuleekohan seuraavaksi Batmann?


      • jormazzz

        Kyllä kyllä. Mutta sun pitäis keksiä jotain oikeasti uutta. Ei nickin vaihtaminen ja "skoda-kriittisyyden" hokeminen enää riitä.

        Rinnakkaistodellisuuden vaatimukset ovat armottomat: Enemmän, rankempaa & yllättävämpää. Suoriudu tai häviät!


      • aivan-kamalaa
        jormazzz kirjoitti:

        Kyllä kyllä. Mutta sun pitäis keksiä jotain oikeasti uutta. Ei nickin vaihtaminen ja "skoda-kriittisyyden" hokeminen enää riitä.

        Rinnakkaistodellisuuden vaatimukset ovat armottomat: Enemmän, rankempaa & yllättävämpää. Suoriudu tai häviät!

        ei kannata syyttää skodakriittisiä , syyttäkää skeidatehdasta joka on kaiken skeidan alku ja juuri.


    • hfghfghgfh

      Ei tarvitse Mersu kauppaakaan mennä kun Uudessakaupungissa aletaan tehdä itäautoja verrattuna Skodan sijaintiin.

    • Näin_oikeassa_elämässä

      Aloittajalle ja samankaltaisille muille typeryksille:
      Antaa tulla vaan sitä pahaa mieltä ja tunteen purkauksia. Se varmasti helpottaa oloa. Ja ei se meitä oikeita Skodan omistajia häiritse nuo sinun ja sinun kaltaisten mielipiteet.

      • mitäjuuri.kirjoititkaan

        eihän ne ole mielipiteitä vaan faktoja. johan se sinun kommentissasi tuli todistettua. aloittajan väite: "Mielipidettä ei saa sanoa, jos se ei ole mairitteleva ja skodaa kehuva. Tämä on skoda-ihmisten toivomus." Tämän jälkeen, lueppa oma kommenttisi. Huomasitko? Siis fakta, ei mielipide.


      • rullaatirullaa
        mitäjuuri.kirjoititkaan kirjoitti:

        eihän ne ole mielipiteitä vaan faktoja. johan se sinun kommentissasi tuli todistettua. aloittajan väite: "Mielipidettä ei saa sanoa, jos se ei ole mairitteleva ja skodaa kehuva. Tämä on skoda-ihmisten toivomus." Tämän jälkeen, lueppa oma kommenttisi. Huomasitko? Siis fakta, ei mielipide.

        Mielipidehän se oli tuokin mitä nickillä Näin_oikeassa_elämässä kirjoitti. Mieti sitä. Trolli ei sallisi myönteisiä mielipiteitä ollenkaan.

        Mielipide on muuten ihan eri asia kuin se vittuilu, mitä täällä Skodaa kohtaan harrastetaan.


      • skeidaset-kipat
        rullaatirullaa kirjoitti:

        Mielipidehän se oli tuokin mitä nickillä Näin_oikeassa_elämässä kirjoitti. Mieti sitä. Trolli ei sallisi myönteisiä mielipiteitä ollenkaan.

        Mielipide on muuten ihan eri asia kuin se vittuilu, mitä täällä Skodaa kohtaan harrastetaan.

        juu se oli mielipide, mutta aloittaja esitti faktoja


    • jormazzz

      Juu. Ihan sama. Selväksi on tullut, että on olemassa muutama veijari, jotka viihdyttävät itseään esiintymällä "skoda-kriittisinä" keskustelijoina., jotka haluavat vain "auttaa" lannistettua Skoda-Jormaa tuhoon tuomitussa taistossa politrukkeja & Skoda-kauppiaita vastaan.

      Jokainen Skoda on vain vuotava sämpylä, jossa on räpylä-logi nojalla. :) Toki näin.

    • NiinSeVainOn

      Eihän Skodaa SAA kehua. Sehän on törkeä itäkippo.

      Siksi vain Skoda-kriittinen ja kaalivankkurin & sillä ajavat aatteen kannattajat törkeäksi toteava faktojen tulostus on oikeutettua tällä palstalla.

    • syksynsateeseen

      Ai häyjy, kun skeidasta puhutaan niin tulee tarve wc-käyntiin. Tänään näin ihan aidon skeidan värisenkin rusehtavan skeidasen. On vaan ajasta kyse kun nuoriso kirjoittaa sen kylkeen " tässä on pökäle" teksityksen selvennökseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2663
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1432
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1431
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1189
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1070
    Aihe