Jännä tapa lähestyä asioita

jaajaajaaa

Tässä kun lueskelin tätä palstaa, niin pisti silmään ettei kukaan kerro muuta kuin ulkonäöstä. Ei mainita millainen olisi ihannenainen vaikka luonteeltaan, tekemisiltään tai muuta vastaavaa. Ihmekkös tuo jos suhteet kariutuu kun halutaan se ulkonäkö eikä mietitä toisen muusta olemuksesta tarpeeksi. Minulle ainakin on ihannemieheni luonne se paras juttu, ei se pumpattu ja stailattu ulkonäkö. Luonteeseen rakastuu, ulkonäköön ihastuu.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kun näkee ensimmäistä kertaa toisen, ulkonäkö kiinnittää ensimmäisenä huomiota, mutta jo kohta rupeaa ottamaan selvää toisen luonteesta. Toiminta on alitajuista, joten ei edes huomaa kelaavansa toisen luonnetta. Tietoisuuden kohteena ovat enemmän ulkonäköseikat. Tiedoton aivotoiminta taas tutkii enemmän toisen luonnetta. Asian tietoinen puntarointi antaa melkein aina väärän vastauksen, ellei ole perehtynyt ihmisen käyttäytymiseen.

      Lisäksi on eräs efekti, joka ilmenee molemmilla sukupuolilla. Satunnaiseen seksiin valikoituu vastapuoli, joka on kaunis/komea, liittoon pyrkiessä luonne painaa enemmän. Tämä on aivan linjassa muun tietämyksen kanssa, sillä lyhyt- ja pitkäaikaiseen yhdessäoloon tarvitaan aivan eri ominaisuuksia. Erityisen tärkeä on puolison kyky toimia elättäjänä ja lapsenhoitajana.

      Jos taas pariutuu lyhyessä suhteessa kauniin/komean kanssa, on suurempi mahdollisuus, että syntyvä lapsi on myös kaunis/komea ja saa lyhyessä suhteessa pian kaltaisensa kumppanin.

      Sekä nainen että mies tekee siis tiedostamattaan eron lyhytaikaisen seksin ja sitoutumisen välillä. Lisäksi oman käyttäytymisen rationalisointi harvoin osuu kohdalleen.

      Riippumatta siitä, mikä on valintamekanismi, suhteet kariutuvat, sillä valinnalla ei voi lisätä jo olemassa olevan populaation laatua. Valinta voi vaikuttaa tulevaan evoluutioon, mutta silloin taas on kyse siitä, minkäpituiset suhteet ovat populaatiolle edullisimmat. Luonnossa havaitaan tässä suurta vaihtelua lajien välillä. Niillä on siis eri strategia.

    • Luolamadonna

      Jos CV pitää sisällään dive masterin, niin ei mun tartte enää mitään luonneanalyysia alkaa väsään.

      Eli CV:t pussukkaan mukaan. Kyllä mun luonto kestää mitä luontoa tahansa.

      (Hihitystä)

      • Luolamadonna

        Suomen luonto on tosin haasteellisempi kuin muiden maiden luonto, varsinkin kaupunkiolosuhteissa, jossa joutuu tsygäilemään sokkona pimeässä ja kylmässä paskasateessa sinne tänne säntäilevien kirkkaiden valojen kanssa. Siinä ei ole mitään seksuaalista, vaikka aina olen väittänyt, että kaikessa on.

        (Naurua vakuutusyhtiöstä)


      • Luolamadonna
        Luolamadonna kirjoitti:

        Suomen luonto on tosin haasteellisempi kuin muiden maiden luonto, varsinkin kaupunkiolosuhteissa, jossa joutuu tsygäilemään sokkona pimeässä ja kylmässä paskasateessa sinne tänne säntäilevien kirkkaiden valojen kanssa. Siinä ei ole mitään seksuaalista, vaikka aina olen väittänyt, että kaikessa on.

        (Naurua vakuutusyhtiöstä)

        Tosta dm:stä tuli mieleen, että meillä on yksi dm, joka on kropaltaan lähes sellainen, että hänen olisi parasta vetää kuivis niskaan saunaosastolta tullessaan. Katsokaas jos "tietynlaiset elementit" vievät olennaisesta pois huomion, niin kouluttaminen on lähes turhaa.

        Mutta yleisesti ottaen kaikki muut liikunnanlajit, paitsi salit, ovat sellaisia, että ketään ei kiinnosta muu kuin suoritus itse. Focus on toiminnassa ja sen kehittämisessä, ei esiintymisessä.

        (Pilppuavaa kasvishihitystä)


      • Luolamadonna

        Hyvin sanottu. Maailma ei sittenkään ole paikka, eli estradi, jonka ainoa tarkoitus on olla alusta toiminnalle. Ei. Se on peili, jota ei haluta katsoa, mutta syistä tai toisista sitä katsotaan.

        (Reps)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      80
      3530
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3314
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3059
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1951
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      144
      1522
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1292
    Aihe