Markkinoista ja vähän muustakin:)

Kaikkitietotarpeen

Heippa, ollaan menossa tuonne pohjois-Goaan. Onko siellä markkinoita, milloin ne on jos sellaisia pidetään? Majapaikkamme on Candolim rannan läheisyydessä. Miten hiustenvärjäys, uskaltaako siellä käydä värjäyttämässä? Missä hinnoissa kampaamopalvelut on? Sitten auringosta, pärjääkö siellä ihan normikertoimilla? Siis aattelin 15-20, vai ootteko käyttäneet korkeampia (tiedän että tämä riippuu ihosta)? Mitä sieltä rannalta uskaltaa syödä, siis aattelin rantabaareja? Ollaan yleensä oltu melko hyvävatsaisia, mutta siltikin aattelin noudattaa vähän enemmän varovaista linjaa...Kaikkea tämmöistä haluaisin tietää, kun reissu häämöttää ensi kuussa:)

12

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • intianmatkaaja

      Goa on aika surkki paikka, mutta hiusten värjäys onnistuu sielläkin, kuten muuallakin Intiassa. Vatsataudeilta välttyy, kun ei pistä niitä pöpöjä itse suuhunsa. Eli hyvä käsihygienia ja pullotettu vesi on ne perusteet, juomiin ei jäitä, hampaat pestään pullotetulla vedellä. Käsidesi auttaa ja lasten kosteuspyyhkeillä voi puhdistaa käsiään kätevästi. Markkinoita löytyy.

    • markkinoillevaan

      Markkinoille pääsee kyllä. Anjuna keskiviikkona, Mapusa perjantaina, Arpora lauantai-ilta, ainakin nuo. Tuktukilla kannattaa markkinoille ajella tai linja-autolla, jota muuten kannattaa oikeasti kokeilla, hauskaa. Taxit hinnoittelee itsensä monesti ulos markinapäivinä/-iltoina. Käykää ihmeessä markkinoilla. Kivoja paikkoja, kokemusta on. Kampaamoista en tiedä mitää, partureita kyllä piisaa ja hyviä&halpoja. Normikertoimilla vaan, hyvä rusketus on varma. Nykyään rannoilla voi kyllä syödä mitä vain. Me ainakin vetelemme, eikä meidän poppoolla juurikaan ole ollut huolia. Helmikuun loppupuolelle täytyy reissua vielä odotella, sitten 4 viikkoa lämpöä, värejä, hyvää ruokaa, mukavia ihmisiä...

    • tukka-hulmuten

      Kyllä itselläni ainakin alkupäivinä 20-30 on liian vähän. Olen vaalea ja tottunut Intian polttavaan aurinkoon, mutta silti käytän 50 kertoimia ekan viikon. Loma pilalla, jos heti polttaa itsensä.

    • gogogocandolim

      olen syönyt rantabaareissa paljon en ole tullut kipeeksi. hyviä ruokia, mutta äyriäisiä en suosittele rantabaareissa (jos on tarjolla). muut ruuat kyllä voi syödä ja kalaa he tarjoavat silloin kun heille on tullut kalaa. majoneeseja ei kannata syödä.
      muista desifioida kädet kun olet käsiyellyt rahaa. itse en ole saanut kuin kerran vatsavaivoja ja ostin tabletit vatsakipuun apteekista ja otin niitä illalla ja yöllä ja aamulla vatsa taas kunnossa. jos vatsatauti tulee älä kärsi ja odottele, koska paikalliset lääkkeet tehoo nopeasti. halpoja voi ostaa varalle jo valmiiksi. mapsassa on markkinat aina päivällä,suosittelen sekä ajulan hippimarkkinoista pidä keskiviikkoisin samalla nähtävyyskin arpora markkinoista en itse niin välitä.
      candolimissa ja pohjois-goalla on todella paljon hyviä ruokapaikkoja.
      ps. saimme vatsavaivoja kun olimme käyneet toscana garden puutarha ravintolassa syömässä. olen ennekin käynyt mutta silloin ei tullut kipeeksi. söimme eri ruokaa ja kumpinkin tuli kipeeksi eli viime talvena heillä oli kyllä joku pöpö ravintolassa. paikka näyttää tosi siistiltä ja on muuten ihana tunnelmallinen paikka ja ruoka maistui hyvälle. aasian maihin matkustaessa kannattaa ottaa lavantauti rokote se estää ettei tule ihan pahinta tautia.
      kampaamoja en ole käyttänyt enkä itse uskalla käydä värjäämässä hiuksia leikkaukset halpoja, kannattaa tutkia mitä värejä käyttävät ennen värjäyksiä. aasian maissa käytetään vielä sellaisia aineita mitkä euroopassa e hyväksytty. himalaja kosmetikka tuotteet hyviä ja halpoja.

    • candolim

      vinkkejä: koruja voi teettää ja ostaa voi viedä vaikka vanhoja kulta/hopea koruja tekevät niistä uuden koru.
      räätälillä edullista teettä vaatteita, valmiissa vaatteissa ei hyvävalikoima. ranta vaatteita kyllä löytyy.
      erilaiset hieronnat suosittelen/jalkahoidot hotelleissa kalliit muualla liikkeissä halpoja
      osta kuski päiväksi ja lähde toiselle rannallekin käymään
      käytän 20 kerrointa mutta en pala helposti
      kivoja baareja, ruokapaikkoja yms...aika kuluu liiankin nopeasti

    • Arpora

      Kiinnostaisi tuo korujen teettäminen omista vanhoista kulta koruista.Onnistuuko esim. vanhoista sormuksista teettää uusi , jos hyvä kuva mukana tekevätkö sen mukaan vai onko ainoastaan oma mallisto.Missä olisi luotettava paikka teettää ja hintoja please jos kokemusta, kestääkö kauan.

      • mamma19721

        onnistuu hyvin kuvien perusteella teettäminen lähetä viesti hänelle niin hän tekee hinta arvion. heillä ei ole jatkuvaa nettiyhteyttä mutta lukevat viestejä pitkin päivää ja vastailevat.
        kuvien mukaan tekevät vaatteet niinkuin korutkin


    • mamma1972

      kyllä voi teettää ja ei tarvi olla valmiita malleja voit vaikka itse suunnitella
      antavat apua suunnittelussa
      itse olen käyttänyt jo 14 vuotta Raj liikettä. hän työskenteli ja omisti osan liikkeestä candolimessa missä ennen ainakin matkatoimistotkin vei tutustumis käynneille. viime vuonna hän avasi candolimeen oman liikkeen delfinos kaupan vieressä. näköjää täällä on joku jo laittanut hänen nettisivujen linkin nettisivuilla näkyy hyvin sijanti. riippuu paljonko sinulla on aikaa mutta jos kiire niin tekevät kyllä niin että saa mukaan korut ennenkuin matka päättyy.
      voit lähettää whats apilla tai sähköpostilla hänelle viestiä tiedot hänen netti sivuilla.
      siellä ainakin luotettava reilu palvelu ja tekee tosi laadukkaita töitä, ei ole minulle pettymystä koskaan tullut. 14 vuotta sitten hänellä oli liike holiday steetillä teetin ihana kulta/timatti sormuksen hänellä ja kävin suomessa arvioimassa ja oli 18 kart kultaa kuten lupasikin sen tehdä ja timantit oli aitoja . tjäre on käyttänyt hänen liikettä jo varmaan 10 vuotta.
      itse uskallan suositella reilu kauppias ei huijaa hinnoissa eikä laadussa.

      • W222

        Tuo korujen teettäminen onnistuu muuallakin Intiassa ihan yhtä hyvin, ei tarvitse sen vuoksi matkustaa Goalle. Romu hopeasta ja kullasta tekevät koruja, joko omasta mallistostaan, tai asiakkaan tuoman kuvan perusteella. Nopeata hommaa, onnistuu ihan muutamassa päivässä tai muutamassa tunnissakin jopa.
        Tatuoinnin teettäminen on Intiassa myös halpaa ja ihan turvallista. Isot taidokkaat tatuoinnit ei paljoa maksa ja saa hyvät hoitoaineet ohjeineen.
        Huonekaluja olemme teettäneet, saa täyspuisia ja laadukkaita toiveiden mukaan. Todella siirtomaahenkeä!
        Soittimia kannattaa myös ostaa Intiasta, kitarat ja puhallinsoittimet on edullisia ja saa tuotua käsimatkatavaroissa lentokoneessa.
        Tauluja olemme tuonneet, suuret öljyvärimaalaukset varsin edullisia ja ne saa tuotua hyvin lentokoneessa rahtitilassa, kun ne paketoi hyvin särkyvän rahdin tunnuksilla ja kannattaa antaa paketoida ne vielä erikseen lentokentällä samaan muovikalvoon, millä laukkujakin paketoidaan, ei tosin käy siihen koneeseen, pitää käsin pyörittää ja joskus koneen käyttäjä ei halua koko urakkaa, mutta 200rs. riittää yhteistyöhön kummasti... Aina on tavarat tulleet ehjänä perille.


      • matkamuistot

        kiinnostaisi tietää miten ilman kosketeus kestää....eikö puutuotteet halkea tai tauluista maali rapise kun on suomessa kuivassa ilmassa jonkin aikaa. minulla johonkin puutuotteeseen on suomessa tullut halkeama - miten estät sen


      • W222
        matkamuistot kirjoitti:

        kiinnostaisi tietää miten ilman kosketeus kestää....eikö puutuotteet halkea tai tauluista maali rapise kun on suomessa kuivassa ilmassa jonkin aikaa. minulla johonkin puutuotteeseen on suomessa tullut halkeama - miten estät sen

        Eipä ole ollut mitään ongelmia Intiasta tuotujen huonekalujen ja taulujen kanssa täällä Suomessa. Intiassa on aika kuivaa niillä seuduilla, joissa olen enimmäkseen talvella, joten kosteudenmuutos ei ole suuri.
        Suosittelen kuitenkin ottamaan kosteuden huomioon, jos tuottaa kontissa ostoksiaan Intiasta, ettei kontti jää sadeaikaan odottamaan kuljetusta Suomeen Mumbain satamaan, saattaa tulla kosteuden kanssa ongelmia.


    • VaimoEiAnna

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe