Aarnio asiantuntevana kova vastus syytäjälle

kadunmies

Aarnio tuntee poliisin ja syyttäjien ja oikeuslaitoksen menettelytavat. Siitä on suuri etu kun rakentelee puolustusta.

Aarnio piti suu sopussa alun poliisikuulusteluissa. Odotteli että syyttäjien on pakko iskeä korttinsa pöytään, oikeudessa. Sieltä Aarnio sitten alleviivasi kaikki kiistattomat tosiasiat, joihin syyttäjän laatima syytekirjelmä pohjautuu, ja joidenka tosiasioiden perusteella syttäjä loi oman kuvansa Aarnion tekemisistä.

Näiden syyttäjän esittämien kiistattomien tosiasioiden pohjalta Aarnio rkensi oman täysin erilaisen tarina, kuin syyttäjä, Aarnio kyhäämän tarina mukaan hän on puhdas kuin pulmunen.

Esim. tämä edesmennyt "liikemies" on Aarniolle kuin taivaan lahja. Sillä hän selittää satojen tuhansien selittämättömät rahansa. Tämä Aarnion tarina on mielstäni epäuskottava, mutta ei täysin mahdoton. Näin maallikon arkikielessä sanoisin liian uskomaton ja Arniota palveleva tarina, että olisi syytä uskoa.

Aarnio vähän autteli huorabisneksissä ja kas mis antoi 400 000 yllättäen ja pyytämättä konsulttiavusta. Ja kas kuinka sopivasti tämä "liikemies" on edesmennyt.

Ja sekin vielä että A. kertoi tästä hyvin myöhäisessä vaiheessa, ei aikaisemmin koska oli luvannut "liikemiehelle", olla kertomatta kennellekään. Mutt nyt sitten parinvuoden kuluttua pidättämisestään, katsookin voivansa pettää luottamuksen. Miksi ei A. kertonut tästä jo alun poliisikuulusteluissa. Koska ei silloin vielä ollut tietoinen että tuollaisen tarinan voisi puolustuksekseen kyhätä kasaan. Ei ollut aineksia rakennuspuita A:lla tarinalleen vielä silloin.

Se mahdollistui vasta sitten kun syyttäjän oli lyötävä korttinsa, tietonsa pöytään oikeudessa.

En ihmettele että syyttäjä on huolissaan tästä A:n etulyöntiasemasta. Käsittääkseni syytetyn todistusta, sen uskottavuutta määriteltäessä, oikeus tarkastelee onko se sopusoinnussa kiistattomien tosiasioiden kanssa. Aarnion itsensä puolustukseksi kyhäämä tarina on täysin sopusoinnussa tosiasioiden kanssa, koska A. on tarinansa niiden pohjalta rakentanut, sen jälkeen kun sai ne tietoonsa oikeudessa syytäjän papereista.

Mutta eihän A:n tarinan uskottavuutta e.m. takia lisää se, että se täsmää todistettujen tosiasioiden kanssa. Totta kai täsmää kun A:lla oli mahdollisuus, tilaisuus rakentaa tarinansa niiden pohjalta.

Jos A. olisi kertonut saman tarinan heti pidätyksensä jälkeissä kuulusteluissa poliisille, tarina olis uskottavampi, koska silloin A:lla ei ollut käytössään syyttäjien oikeudessa esittämien todisteiden sisältämiä tietoja, joiden pohjalta A:n oli mahdollista sepustaa tarina puolutuksekseen. Selittää tosiasiat itsensä kannalta viattoman oloisesti.

10

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BisnestäBisnestä

      Aarnion syytett kuivatetaan kokoon koska aikaa on mennyt ja vanhentuminen uhkaa suurinta osaa ja silloin syyttäjän mosaiikki näytöt tuhoutuu koska osa mosaiikista jää puuttumaan ja onhan muistettava että Aarnio on iso poliisi päälikkö tason kiho ei häntä uhrata hän liian arvokas niin viranomaisille kuin muillekin rikollisille. nyt vaaan konnalan väki kehittään jotakin turvallisuus alan firmaa ja Aarniolle pesti sinne nii johan alkaa tapahtua uskomattomia juttuja.

    • Bisnesonahneus

      Totta kai nyt ammattilainen tietää kaikki metkut, näkeehän se tosta halusta myöntää vain vanhentuneen kavalluksen, hyvin suunniteltu kun pääsis tuomiostakin niin helpolla, maine menee mutta sillä ei näytä olevan suurta merkitystä.
      Kopissakin oltiin niin kauan että se oli puoli voittoa, rahan alkuperäsepityksen kertoi nyt vasta. Kyllä poliisimestari nämä jutut osaa, se tiedettiin jo heti alussa.

    • huihaihuihui

      Ettei vaan A olis ottanu niin isoa riskiä, et pienikin moka oikeudessa herättää ison mörön jolle mokailusta tulee isot tappiot tässä casessa. Merkkejä on ilmassa.

    • rouvaTappinen

      Jari Aarnion heikko lenkki on että vaimon nimi on A:lla alkava nimi.
      Anneli Aueria on niin kauan, vuosikausia, keitetty nettipadassa että "annelisteistä" on tullut maanvaiva.
      Kaikki Annelit ovat pian nettipadassa, kuuluvat rintaliivijengiin, rintaliivijengin eliittiä.
      Nyt Englannissakin jo tiedetään kuinka voimallisia Annelit ovat, on tutkimatonta naisenergiaa. Joukkoliikennemainos jyllää.
      Viimein henkirikosketjukin heräsi syyllistämään erästä toista AA:ta, ristimänimi ja sukunimi pöhkösti valikoitunut hänellekin.
      Voi, voi, laulun lunnaat on kalliit. Mikähän jylinä alkaa Anna Abreun tunnustuksesta. Mitä hän tunnustikaan? Elintapamuutoksista, karkinsyönnistä.

      Tämän ketjun aloittajaa epäilen erään suuren päivälehden rikostoimittajaksi. Mutta saatan olla väärässä. Oikeassa olen vain siinä että hän ei kuulu epäonniseen AA-ryhmään.

      • hehehehehehhehe

        Peppulovekerholaiset vosivat pysyä omassa osiossa, eikä aina tungeta aueruskontoa joka paikkaan =D

        Ämmänysäselle voin antaa neuvon, selatkaa lasten kertomuksia ja tekemisiä, sieltä se totuus risukasaan löytyypi. Pitää kyllä olla rikospsykologia hallussa.


      • rouvaTappinen
        hehehehehehhehe kirjoitti:

        Peppulovekerholaiset vosivat pysyä omassa osiossa, eikä aina tungeta aueruskontoa joka paikkaan =D

        Ämmänysäselle voin antaa neuvon, selatkaa lasten kertomuksia ja tekemisiä, sieltä se totuus risukasaan löytyypi. Pitää kyllä olla rikospsykologia hallussa.

        Ihan turha neuvoa. Peppulovekerholaisilla voi olla isompia huolia kuin joidenkin ipanoiden ristiriitoja aiheuttavat kertomukset. Luin tossa juuri parin pohjoismaalaisen äidin kertomuksia pojistaan jotka olivat ADHD-diagnoosinsa mukanaan vieneet Syyriaan Isisin riveihin taistellakseen, kaiketi itsensä löytäen ja sitten hukaten.
        Ämmänysäset eivät tarvitse märkäkorvien ohjeita totuutta etsiessään.


    • 12345654321

      Verlin vs Vesterinen? Mitenkä Aarnion kertomat asiat nyt muuttuneet?
      Ei kolise, ei yhteen, ei kahteen.
      Kalske on jotakin huomannut vai oliko spekulaatiota?
      "Jotakin" on kovin epämääräinen huomio. Mahdollisuus...

    • Lasketaan_vapaalle

      On joka tapauksessa niin älykäs kaveri, että on vapautensa jo ansainnut ja nauttikoot mahdollisista rahoistaan. Halvemmaksi tulee veronmaksajille, jos juttu nyt vihdoin unohdetaan. Aarnio vs oikeuslaitos 6-0.

      • Pärrällinen

        Villaisellako pitäisi painaa, että on hoitanut virkaansa vastoin kaikkia asetuksia, pettänyt luottamuksen ottamalla vastaan rahaa ja laiminlyötyään sen ilmoituksen verottajalle?
        Kokenut poliisi osaa sekoittaa fiktion ja faktan uskottavasti. Tämä asia on syytä selvittää perinpohjaisesti ja niin makaa kuin petaa!


      • 12345654321
        Pärrällinen kirjoitti:

        Villaisellako pitäisi painaa, että on hoitanut virkaansa vastoin kaikkia asetuksia, pettänyt luottamuksen ottamalla vastaan rahaa ja laiminlyötyään sen ilmoituksen verottajalle?
        Kokenut poliisi osaa sekoittaa fiktion ja faktan uskottavasti. Tämä asia on syytä selvittää perinpohjaisesti ja niin makaa kuin petaa!

        Eikös tässä juuri selvitetä perinpohjaisesti kaikkea mitä Aarnio on tehnyt?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2903
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1526
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      22
      1058
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe