VOK:t aidattava

käenpoikia

Sama sitten mitä siellä aidatulla alueella tekevät. Sinne kaikki menee vapaaehtoisesti. Ei noita ihmispetoja voi irtaallaankaan pitää. Sehän nyt on jo nähty. 30v ukot väittävät olevansa ala-ikäisiä. Eikö noita niiden kertomuksia vois edes vähän kyseenalaistaa? Meneekö hyysäreille kaikki todesta. Tupakka ja viina näyttää lapsukaisille kyllä maistuvan.

20

62

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turvaton

      Vaikka keskitysleirit perustettava,

      • olisivainkirjaimenmuutos

        Nykyisistä kesTitysleireistä.


    • Tämäkin.Sopii

      Kannatan aitausta vaikka siitä se mellakka syntyisi.

      Mutta kun joka tapauksessa turvallisuudentunne on jo mennyt ja kyllä on osin mennyt se varsinainen turvallisuuskin, saisihan tällä asioiden kehitykseen vauhtia.

      Mennään " pohjanmaan kautta" niin päästään nopeemmin normaaliin arkijärjestykseen.

    • dsffsdfsdfsd

      Uutisissa yhden VOKin johtaja naureskeli, että passit ja paperit ovat osalla merenpohjassa. Heh-heh...yleensähän tuo tietää, että kohdemaahan ei ole mitään asiaa. Täällä se on vain hauska vitsi.

      Ikänsäkin saa rangaistuksetta valehdella. Punainen matto on levitetty. Naisten kaltoinkohtelukin on mukava juttu, sehän edistää nykykäsityksen mukaan sitä tasa-arvoa.

      Kyllä on ihme touhua. Minimivaatimus olisi se, että myös vaaditaan samat asiat kuin suomalaisiltakin.

      • Valtionvaroilla

        Kyseessä oli kai HYGIENIAPASSI. Milloin olette nähneet Etelänmatkalla jollakin kokilla hygieniapassin tai toimivan hygienisesti. Kärpäset ja hiiret siellä hoitavat puhtaanapidon. Antaa matujen kokata omat eväänsä miten tahtovat ja mistä tahtovat, suurempia määrärahoja ei pidä antaa kuin veronsa maksaneille vanhainkotiasukkaillekkaan. VOK:n johtajana esiintyi kai joku virkaheitto kapiainen. Näitä kapiaisneroja on nähty vuosikymmenten saatossa jos minkälaisiin tehtäviin astutettuina. On Rakennstyönjohtajasuunnittelijatarkkailijaa, Turvallisuuskonsulttiarvotavarakuljetusajojärjestelijää ym. Miksi kapiaisille yleensä myönnetään ennenaikaisia (alle 60v) eläkkeitä kun nämä eivät älyä pitää näppejään erossa toisten töistä. Menisivät Syyriaan tappohommiin tai horoiksi Thaimaahan. Valehteleminenkin näyttää olevan hyväksyttyä ja laillista jos sitä harrastaa riittävän suuri joukko.


      • Myssylääkaivaten

        Hukkaan meni tuonkin kapiukon koulutus ja vuosien palvelus verovaroin. Ainoan palveluksen teki nyt kun paljasti Hallitus. EK, ja Kapiaisten yhteydet mamubisnekseen. Vahinko ettei kenttäoikeuksia enää ole olemassa, vuosia joudutaan nyt odottamaan maanpettureitten tuomioita Käräjäoikeuksista.


    • voivitalis

      Aidattava ehdottomasti. Paperittomia -me ei tiedetä niistä mitään. Vaarallista touhua turvallisuutemme on todella vaarassa. Tulija voi olla terroristi, joka tarkoituksella hävittänyt paperinsa. Rajat kiini ja lasku ruottalaisille ne heidät tänne kuskasi. Vitun ruottalaiset ei niistä ollut muuta kuin harmia muka maailamnparantajat ja nyt itkevät mitä tuli tehtyä kunnilta rahat loppu ei asuntoja kaikki päin helvettiä, niin ruottalaista että

    • tyhmiä.ovat

      Ruottin ministerikin itki telkkarissa näkyvästi kun matu- huolenpitoa vähennettiin, on se niin surkeeta kun ei saa kaikkia lemmikkejä muilla maksattaa..

    • Bror-Erik2454

      Rasistien heikko rintama näkyy kiihoittuneen älliensä äärirajoille.Ja siitähän ei
      juur muuta kerrottavaa jääkään jälkipolville ; isäs oli natsi kunnes menetti mielensä.Niin se vain käypi rakkaat rasistit omassa karsinassanne,eihän teillä
      ole mitään muuta kuin ahtaastihengittävä elämänne jota taitavasti johdettu
      ihmisräähkä-roikka kuvittelee komentavansa.Hulluja riittää summattomasti.

      • sdfsdfdsdsf

        Bror-Erik mamuttaa minkä ehtii, turvassa täysruotsalaisessa kunnassaan. Bättre Folk! Pääasia, että on itsellä 5 km etäisyys vähintään fanitettaviinsa.


    • raiskaamaan

      Noh, noh! Kyseessä on alueen turvaaminen! Toki pitäisi kontrolloida jokaisen menoa alueelta ulos ja koska takaisin, mutta se on vaan oikeusturva-asia. Eikö?

      • käenpoikia

        Kyllä. Häkin sisään kaikki potentiaaliset terroristit ja raiskaajat. Helppo valvoa kun laitetaan portit kiinni. Joka sieltä karkaa niin heti takaisin lähtömaahaan.


      • Lähtömaassahan
        käenpoikia kirjoitti:

        Kyllä. Häkin sisään kaikki potentiaaliset terroristit ja raiskaajat. Helppo valvoa kun laitetaan portit kiinni. Joka sieltä karkaa niin heti takaisin lähtömaahaan.

        se on just toisinperin eli raiskatut naiset joutuvat vielä kaiken lisäksi olemaan telkien takana turvassa "kunniamurhaajilta".


    • onhankoiratkinkiinni

      matujen lähtöpaikassa naiset eivät saa kulkea ilman urospuolista saattajaa. Miellä naisilla on suhtellinen vapauus, mitäs jos mamut määrättäisiin ulkoilemaan vain saattajan seurassa? Siis suomalainen saattaja ja korkaintaan kolme mamua yhtä taluttajaa kohti. Myöskin seurantapanta, esin koirien tutkapnata majapaikasta löhtevän kaulaan, niin ainakin teidetään kuka missä vipeltää

    • Jaaha12567

      On tämä touhu mennyt kyllä ihan uskomattomaksi. Täällä annetaan kansan parissa pyöriä kymmeniä tuhansia ukkoja kenestä ei mitään hajua ketä ovat ja missä aikeissa. Minimivaatimus olisi säilyttää heitä keskitetysti ennen kuin edellä mainitut asiat on saatu varmuudella selvitetyksi.

      • lukekaa.finlex

        Myös ulkomaalaislaki sanoo niin 7.luku § 121 säilöönotosta). Mutta jostain kumman syystä taikasana "asylum" mitätöi nykyään ulkomaalaislain? Ei se ennen ole toiminut taikasanan tavoin.

        Aluevalvontalaissa on myös säädetty erikseen vieraan valtion sotilaan maahantulosta. Aika moni näistä tulijoita on Irakin sotilaita, some pullollaan kuvia todisteena. Mm. puurokapinakenraali Oulusta on ihan yliluutnatti Irakin armeijasta. Näihin olisi syytä soveltaa aluevalvontalakia.

        Nyt kun Orpo arpoo, mitä tehdä rikoksiin syyllistyneille turvapaikanhakijoille, niin laitan tähän suoran lainauksen ulkomaalaislain 4. luvun §36 :

        "Oleskelulupa voidaan jättää myöntämättä, jos ulkomaalaisen katsotaan vaarantavan yleistä järjestystä tai turvallisuutta, kansanterveyttä tai Suomen kansainvälisiä suhteita"

        Siinähän se seisoo ratkaisu ihan selkeällä suomen kielellä. Turvapaikanhakijan hakemus hylkyyn, turvapaikkaa ei tarvitse myöntää rikollisille. Laittakaahan Orpolle postia, kun hän nyt ihan turhaan pohtii, että tarvitaan laki näille rikollisille. Se on hidasta hommaa, ja turhaa koska laki on jo olemassa.

        Kuudennessa luvussa § 107 annetaan selkeät toimintaohjeet myös Suomessa jo oleskelevien, yli 17 000:n toissijaisella suojeluntarpeella oleskeluluvan saaneille somaleille kohdassa 4 ja 5.

        Oleskelulupa lakkaa, kun henkilö :

        4)vapaaehtoisesti asettuu asumaan maahan, josta pakeni ja jonka ulkopuolelle jäi vainon pelosta; taikka

        5) ei enää ole suojelun tarpeessa, koska olosuhteet, joiden vallitessa hänestä tuli pakolainen, ovat lakanneet olemasta.

        Somaliassa kuukausitolkulla notkuvien, Suomen sosiaaliturvalla elävien oleskeluvat voidaan lakkauttaa. Samalla notkumisella on näytetty toteen, että olosuhteet ovat muuttuneet ja toissijaista suojelun tarvetta ei ole olemassa edes Suomessa notkuville. Kukaan tuskin lähtisi lomailemaan tai oleskelemaan maahan, jossa joutuu pelkäämään henkensä puolesta. Lomailu Somaliassa osoittaa myös sen, että nyt turvapaikkaa hakevilla somaleilla ei ole turvapaikkaan perusteita. Mikäli joku somali muuta väittää, niin hänelle tulee kertoa se, että YK:n linjauksen mukaan henkilö voi muuttaa kotimaansa sisällä rauhallisempaan paikkaan.

        Toisaalta Somalian kulttuuriperinteeseen kuuluu heimosodat ja -riidat, joten niitä ei voida edeslähtökohtaisesti pitää perusteena pakolaisasemaan. Ensin täytyisi somalien kulttuurin muuttua, ja heidän itse se on tehtävä.

        Terveisin, kansainvälinen ja sivistynyt suomalainen, joka ei hyväksy sosiaaliturvamme väärinkäytöksiä keneltäkään, ja kaikkein vähiten muiden maiden kansalaisilta.


    • näytäVoimaa

      Kyseessä on internointi- ei keskitysleirit. Tottakai kansalliseen uhkaan pitää reagoida poikkeustoimin poikkeusaikana.
      Internointileirien vartiointiin ei ole koulutettua porukkaa. Puolustusvoimien on annettava asiassa apua ja oikeusturva vartijoille taattava tilanteessa, että voimaa joutuu käyttämään.

      • Merinäköalalla

        Miksi Kakolanmäeltä lakkautettua vankilaa ei ole otettu käyttöön ? Toinen sopiva paikka on S E I L I n saari jossa on valmiit tilat, vartiointikin olisi siellä helppoa. Mukaan telttoja ja kovalevyä jotta voivat laajentaa ihannayhteisöään.


      • huijareita.paperittomat
        Merinäköalalla kirjoitti:

        Miksi Kakolanmäeltä lakkautettua vankilaa ei ole otettu käyttöön ? Toinen sopiva paikka on S E I L I n saari jossa on valmiit tilat, vartiointikin olisi siellä helppoa. Mukaan telttoja ja kovalevyä jotta voivat laajentaa ihannayhteisöään.

        Meillä on tyhjänä myös lakkautettuja vankiloita. Sinne vaan kaikki joilla ei ole mukamas henkilöllisyyspapereita. Henkilöllisyyden LUOTETTAVA selvittäminen ei ole sitä, että hakija ilmoittaa ilman todisteita nimekseen Jaska Jokunen ja syntymäajakseen sen, että on 17-vuotias.

        Spottasin jo itse yhden tyypin alkusyksystä, josta oli jotain lehtijuttuakin silloin. Ukko hengaili lasten lähettyvillä "kaverillisesti", oli ilmoittanut vokin henkilökorttiin eri nimen, millä esiintyi somessa. Vokin kortissa sukunimi oli muistaakseni Yanari tms. Somessa esitteli vokki-viikkorahojaan, ja nimi oli ihan muu.

        Joka tulee ilman papereita, salaa kaikella todennäköisyydellä jotain. Islamistisissa maissa henkilöllisyyspaperit on halvin henkivakuutus, ne löytyvät kaikilta.


    • migrationtruth

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe