Tony Blair

Perso

Voisiko tämä mies olla tuleva antikristus?

Anthony Charles Lynton ”Tony” Blair. Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeri vuosina 1997–2007:

1. Kuuluu illuminatin verilinjaan, koska hän on Kuningatar Elisabet II:sen serkku 12. sukupolvessa. Tarvitseeko antikristuksen ylipäätään olla kuninkaallista syntyperää? Tätä "höpöhöpö" -piirit kuten mm. nokialainen Olli viljelevät.

http://users4.smartgb.com/g/g.php?a=s&i=g44-74169-76

Itse en tähän usko; vaan uskon, että antikristus nousee keskiluokasta kuten edeltäjänsä. Tämä Samuel Tuomisen kymmenen vuoden aikana kirjoitettu "hölynpöly" yrittää tehdä antikristuksen, "elitististä", prinssi Charlesista.

https://samueltuominen.wordpress.com/

http://www.geni.com/blog/look-whos-related-tony-blair-and-the-royal-family-327831.html

2. Hän on YK:n, Venäjän, Euroopan unionin, Yhdysvaltain, Israelin ja palestiinalaisten hyväksymä rauhan erityislähettiläs eli toimii jo alueella, jossa lopunajan tapahtumat ottavat muotonsa:
...erityislähettiläs Tony Blair suhtautuu Lähi-idän rauhanhankkeen edistymiseen varovaisen toiveikkaasti. Lähi-idän kvartetti tapasi torstaina Lissabonissa ensi kertaa uuden lähettiläänsä Blairin johdolla.

...kvartetissa on edustus YK:sta, Yhdysvalloista, EU:sta ja Venäjältä. Lissabonissa tapasivat YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon, Yhdysvaltain ulkoministeri Condoleezza Rice, EU:n ulkopoliittinen edustaja Javier Solana ja Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov.

...YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon kehotti lausunnossaan israelilaisia ja palestiinalaisia tekemään tiivistä yhteistyötä Blairin kanssa.

http://yle.fi/uutiset/blair_varovaisen_toiveikas_rauhanlahettilas/5794772

3. Hänestä ollaan hyvää vauhtia leipomassa EU:n presidenttiä:
“Tony Blair and Europe: what's he up to?”

...Blair's vision for Europe focuses on the European council. Could he be in the frame to become its next president?
http://www.theguardian.com/politics/2014/jun/02/tony-blair-europe-council-president-eu

4. Hänellä on rahaeliitin tuki:
“The Blair Project”

...Why, then, is Blair likely to be the first President of Europe? Because he is just what Europe's ruling financial elite wants -- nominally a man of the center-left who can be trusted to continue business as usual.

http://www.huffingtonpost.com/robert-kuttner/the-blair-project_b_325367.html

5. Hänellä on median tuki:
”Tony Blair grillattavana Britannian mediatutkinnassa”

...Britannian entinen pääministeri Tony Blair ei pahoittele läheisiä yhteyksiään mediamoguli Rupert Murdochin sanomalehtien kanssa pääministerikaudellaan.”

...Blair sanoi maanantaina tehneensä strategisen päätöksen olla ottamatta yhteen median vallan kanssa. Jos media olisi kääntynyt häntä vastaan, se olisi ollut valtava ja jatkuva isku, Blair sanoi ollessaan median ja poliitikkojen suhteita selvittävän tutkinnan kuultavana.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288472590385.html

6 Hän on ”kansallissankari”:
Tuntuu, että tässä ajassa homojen ”hyysääminen” on kansalaisvelvoite, jota ilman yksikään poliitikko ei voi menestyä. Artikkeli on niinkin tuore kuin syksyltä 2014. Antaisiko tämä sekä toimiminen Lähi-idän rauhan erityislähettiläänä viitettä Blairin nousevasta kansansuosiosta, jota Irakin-sota ryvetti?
”Gay Times nimesi Tony Blairin homoikoniksi”

...lehden mukaan Blair toimi pääministerivuosinaan homojen oikeuksien lähettiläänä. Hänen aikanaan muun muassa laillistettiin samaa sukupuolta olevien rekisteröidyt parisuhteet, tehtiin homofobiasta viharikos, alettiin tunnustaa transihmiset laissa ja kiellettiin antamasta työntekijälle potkuja homoseksuaalisuuden vuoksi.

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305878515728

7. Kansansuosikki:
Vaikkakin kyseinen artikkeli on jo vuodelta 1997 se kertoo kuitenkin Blairin kyvystä hankkia tarvittaessa kansansuosiota Hitlerin tapaan, varsinkin jos hänen johdollaan saavutetaan rauha Lähi-itään.

“Blair is Mr 93%”

…party poll says Labour leader is the most popular democratic politican in history.
…Tony Blair's popularity rating has reached 93 per cent in the wake of Princess Diana's death, according to a private Labour Party poll.

http://www.independent.co.uk/news/blair-is-mr-93-1241567.html

8. Tuo esiin ”universaalia”, maailman uskontoa ja sitä kautta väärää evankeliumia:

...Tony Blair kirjoittaa The Observer -lehdessä, että tämän hetken konfliktien keskiöstä löytyy ideologisten erojen sijaan uskonnolliset erimielisyydet. Blairin mukaan Lähi-idän ja maailman rauhaa rakennetaan koulutusta ja suvaitsevaisuutta lisäämällä.

... Uskonnollista suvaitsevaisuutta täytyy opettaa ja puolustaa. Sitä vastustavat täytyy kukistaa, ei vain aseilla, vaan myös aatteella.

http://www.theguardian.com/politics/2014/jan/25/extremist-religion-wars-tony-blair

45

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perso

      9. Tony Blair: globalistisen antikristillisen maailmanjärjestelmän puolestapuhuja:

      …juuri menneellä viikolla Tony Blair piti tärkeän puheen internationalismista ja syystä, miksi Britannia (ja USA) ovat mukana Irakissa. Puheessaan Blair sanoi: “Tämä ei ole yhteenotto sivilisaatioiden välillä, se on sivilisaatiota koskeva yhteenotto. 'Me' ei ole Länsi, 'Me' on yhtä paljon muslimi, kuin kristitty tai juutalainen tai hindu. 'Me' ovat ne, jotka uskovat uskonnolliseen suvaitsevaisuuteen, avoimuuteen toisia kohtaan, demokratiaan.

      http://www.globalresearch.ca/globalism-and-the-new-world-order-the-emerging-global-village/2167

      10. ”Tony Blair johtaa myös Tony Blair'in uskontosäätiötä (Tony Blair Faith Foundation), joka tuo yhteen johtajia kuudesta tärkeimmästä uskonnosta uskonnolliseksi neuvoa antavaksi konsiiliksi”

      …konsiiliin kuuluu edustajia kustakin kuudesta uskonnosta (buddhismi, kristinusko, hinduismi, juutalaisuus, islam ja sikhismi), joiden parissa säätiön tarkoitus on aluksi tehdä työtä. Jäsenet ovat joko uskonnollisia johtajia tai merkittäviä oppineita.

      http://tonyblairfaithfoundation.org/foundation/news/religion-and-conflict-responding-challenges

      11. Liittyi ”porttokirkkoon”:

      “Tony Blair kääntyi katoliseksi keskusteltuaan Paavin kanssa”

      Blair will convert to Catholicism 'soon'

      ...Tony Blair is planning to announce that he will convert to Roman Catholicism soon after he meets the Pope at the Vatican tomorrow, according to Church sources and friends of the Prime Minister.
      http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1555289/Blair-will-convert-to-Catholicism-soon.html

      Tony Blair turns Catholic in private ceremony

      http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1573453/Tony-Blair-turns-Catholic-in-private-ceremony.html

      12: Murhaaja:
      ”Oma tytär yritti itsemurhaa, koska ei kestänyt isänsä Irakin-sodassa aikaansaamia massamurhia”

      …The British mass media claims it is committed to informing the public. The reality is that it frequently colludes with politicians to suppress stories. A important example is the attempted suicide of Blair’s daughter Kathryn in the Spring of 2004.
      https://livinginamadhouse.wordpress.com/2010/10/02/the-blair-daughters-attempted-suicide-and-the-publics-right-to-know/

      12. Valehtelija:

      …did Tony Blair tell the truth about Iraq? Or did he deceive us? As the nation prepares for the former prime minister's testimony at the Iraq inquiry, one ex-adviser to Blair tells the New Statesman this week: "There is a little bit of rhetorical exaggeration in what Tony said at the time, though he always believed that there were WMD in Iraq, as did I, so it was exaggeration rather than lying.

      http://www.theguardian.com/commentisfree/2010/jan/29/tony-blair-chilcot-iraq-inquiry

      12. Blair harjoitteli jo rooliaan yhdistää islam länteen antikristillisellä agendalla:

      …emails reveal Blair's fight to save Gaddafi: Former PM urged Hillary Clinton not to 'humiliate' dictator as he attempted to broker peace after eruption of civil war

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3298617/Emails-reveal-Blair-s-fight-save-Gaddafi-Former-PM-urged-Hillary-Clinton-not-humiliate-dictator-attempted-broker-peace.html

      14. Caesar Marcus Aurelius Antoninus Augustus:

      Vaikka haluankin pitäytyä faktoihin enkä näin ollen pidä ylipitkistä "aasin-silloista" niin Anthony Charles Lynton ”Tony” Blair tuntuisi hakevan käytöksellään samanlaista "hyveellisyyttä" kuin hänen nimikaimansa ja valtionpäämies edeltäjänsä.

      Rooman keisari (161-180 jKr.) on ihmiskunnan historian jaloimpia henkilöitä. (Marcus Aurelius: Itse Tutkisteluja, esipuhe, WSOY 1950, s. 5)

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Marcus_Aurelius

      • MakesMeWonder

        Ei liity mitenkään sinun kommentointiisi, mutta kun tuossa alussa mainitaan tuo nokialainen, niin minua aikoinaan ihmetytti kun hän sivuillaan sanoi Jumalan rankaisevan häntä vielä ennen "uskoontuloaan" tehdyistä synneistä, minä en ole hänen tuomarinsa mutta eikö hän olekaan uusi luomus Kristuksessa...??????


      • KTS--
        MakesMeWonder kirjoitti:

        Ei liity mitenkään sinun kommentointiisi, mutta kun tuossa alussa mainitaan tuo nokialainen, niin minua aikoinaan ihmetytti kun hän sivuillaan sanoi Jumalan rankaisevan häntä vielä ennen "uskoontuloaan" tehdyistä synneistä, minä en ole hänen tuomarinsa mutta eikö hän olekaan uusi luomus Kristuksessa...??????

        Nokialainen tarkoitti syntiensä SEURAUKSIA jotka on aina kannettava joka tapauksessa. Ei niistä voi keplotella Jeesuksen hameen alle.

        Vakavimmissa tapauksissa voi olla kyse rikoksista, joiden seuraukset on kärsittävä ryhdikkäästi.


    • Jarmo__EiKirj

      Tony Blairilla ei ole ollut pientä valtaa, vaan Britannian pääministeri on ollut varsin iso valta. AK ehdokkaan täytyy myös kadota jos aikoo ilmestyä, joten tuo katoaminen on suuri ja merkityksellinen seikka kokonaisuudessa. Miekanhaava myös lisäksi, jota voi pitää kuolettavana pitää vielä syntyä sen päähän, joten vaikeuksia on profiloinnissa.

    • Perso

      Verratkaapa tekstejä apostoli Johanneksen profetian ja tämän "hölynpöly" Samuel Tuomisen teksteihin. Kummassa paistaa "Jumalallinen" nöyryys"?

      Ilm. 1:9-11
      9 Minä, Johannes, teidän veljenne, joka teidän kanssanne olen osallinen ahdistukseen ja valtakuntaan ja kärsivällisyyteen Jeesuksessa, minä olin Jumalan sanan ja Jeesuksen todistuksen tähden saaressa, jonka nimi on Patmos.
      10 Minä olin hengessä Herran päivänä, ja kuulin takaani suuren äänen, ikäänkuin pasunan äänen,
      11 joka sanoi: "Kirjoita kirjaan, mitä näet, ja lähetä niille seitsemälle seurakunnalle, Efesoon ja Smyrnaan ja Pergamoon ja Tyatiraan ja Sardeeseen ja Filadelfiaan ja Laodikeaan".

      "Muhammed, Kaarle Suuri & antikristus" (Samuel Tuominen s. 22):

      "Olen kysynyt usein Jumalalta, ”miksi juuri minä?” Miksi lähetit tällaisen surkimuksen
      Antikristuksen identiteetin ja profeetallisten salaisuuksien – universumin suurimman
      viisauden – ilmoittamiseen maailmalle? Miksi ei rapakon takaa jotain pätevämpää. Miksi juuri pienestä maasta nimeltä Suomi ja sen pienestä kylästä nimeltä Orivesi?"

      VETÄKÄÄKÖ NYT JOHTOPÄÄTÖKSET

      https://samueltuominen.files.wordpress.com/2015/01/muhammad-kaarle-suuri-ja-antikristus.pdf

    • Perso

      Iskitpä Jarmo "naulan kantaan". Tony Blair, laittoman Irakin sodan seurauksena, kansan suosionsa menettäneenä; vetäytyy "nuolemaan" kuolin haavaansa. Ja palaa mestarina, rauhantekijänä takaisin "tantereelle".

      Blair's war wound (Blairin sota haava), Irakin sodan seurauksena:

      ...The Iraq war's main impact on British politics has been to damage Tony Blair's standing (Irakin sota vahingoitti Tony Blairia)

      http://www.economist.com/node/3832801

    • tänäänhuomennaaina

      JEESUS KRISTUS ON HERRA.

    • Perso

      Iskitpä Jarmo "naulan kantaan". Tony Blair, laittoman Irakin sodan seurauksena, kansan suosionsa menettäneenä; vetäytyy "nuolemaan" kuolin haavaansa. Ja palaa mestarina, rauhantekijänä takaisin "tantereelle".

      Blair's war wound (Blairin sota haava), Irakin sodan seurauksena:

      ...The Iraq war's main impact on British politics has been to damage Tony Blair's standing (Irakin sota vahingoitti Tony Blairia)

      http://www.economist.com/node/3832801

      Ja huom. tämän artikkelin otsikon, "Blair's war wound", kirjoitti arvostettu talousjulkaisu "The Economist".

    • Perso

      Sorry tuli toistoa, mutta normaalisti luotettava koneeni jumitti. Tarkoitus oli vielä kirjoittaa:

      Blair was so 'wound up' by Prince Charles 'screwing' the Government he complained to the Queen:

      ...The former Prime Minister was so ‘wound up’ that he complained to the Queen and later accused the ‘silly’ Prince of ‘screwing’ the Labour Government. (Kutsui Charlesia typerykseksi).

      He says that Mr Blair was so exasperated by Charles’s interventions on hobby-horse subjects such as GM food, hunting, House of Lords reforms and relations with China that he said the Prince must stop ‘playing politics’. (Vaati, että prinssi Charlesin pitää lopettaa leikkimästä poliitikkoa).

      Blair alkaa ottaa valtaa, valtaa, valtaa...

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-2010705/Blair-wound-Prince-Charles-screwing-Government-complained-Queen.html

    • SamuelTuominen

      "Perso" voisit kirjoittaa omalla nimelläsi, etkä piiloutua nimimerkin taakse. Joko plagioit sivulleni kirjoittaneen Pekka Immosen tekstiä surutta tai sitten olet juuri tuo nimeltä mainittu henkilö. Ihmettelen vain, että jos olet noin vakuuttunut Blairia koskevasta teoriastasi, miksi tarvitset vakuutteluja asian suhteen muilta? Vai miksi kysyt "Voisiko tämä mies olla tuleva antikristus?" Edelleen, jos todella uskot, että perustelusi Blairille on parempia kuin minun 10 vuoden tutkimuksen vaatinut "hölynpöly" Prinssi Charlesista, niin miksi et käynnistä omaa verkkosivua ja blogia asiasi edistämiseen tai kirjoita aiheesta 700 sivuista kirjaa, kuten itse olen tehnyt.

      En oikein ymmärrä tarkoitustasi kun lähdet dissaamaan kirjaani. Jos sen perustelut eivät kestä kriittistä tarkastelua, niin mitä vaaraa siitä on ajattelevalle ihmiselle. Kirja ja verkkosivuni on suunnattu juuri ajatteleville ihmisille. Niille jotka lähtevät tutkimaan ennakkoluulottomasti perusteitani ja niiden lähteitä. En kirjoita ihmisille, jotka etsivät nopeaa oikotietä yksinkertaiseen ja helposti suodatettavaan informaatioon. Tällaiseen virheeseen Immonen jo syyllistyi kritisoidessaan kirjani johtopäätöksiä ilman syvempää perehtymistä sen kokonaisantiin.

      Ja vielä... Pyydän anteeksi jos olen antanut itsestäni ylimielisen kuvan sivun 22 lainauksessasi. Turha sinun on verrata minua Johannekseen. Itse en ole koskaan sellaista vertausta tehnyt. Tulkintasi oli vain sikäli tragikoominen koska tuossa katkelmassa tarkoitukseni oli nimenomaan tähdentää omaa asemaani yhteiskunnan pohjasakkana (olen syrjäynyt nuori vailla työtä ja koulutushistoriaa) ja sitä, että Jumala on kykeneväinen käyttämään niitä, jotka seuraavat uskollisesti Hänen kutsumustaan, suuriin päämääriin oli heidän yhteiskunnallinen statuksensa mikä tahansa.

      En myöskään väittänyt, että tuo päämäärä tekisi minusta jotenkin erityisen. Jos en ole osannut ilmaista itseäni, se johtuu siitä, ettei minulla ole sellaista koulutustaustaa ansionani, että olisin koskaan kokenut itseni oikeaksi henkilöksi tällaiseen tehtävään. Silti kirjani takaa löytyvät perusteet ovat tarpeeksi kattavat, että uskallan julistaa Jumalan valinneen minut tähän tehtävään. Ellen olisi näin uskonut, ei minulla olisi myöskään ollut syytä ponnistella sen valmistumisen eteen. Sillä "Jos Herra ei huonetta rakenna, niin sen rakentajat turhaan vaivaa näkevät." (Ps. 127:1)

    • Perso
    • Perso

      Samuel olen todellakin Pekka Immonen, mutta sivusto ei huolinut etunimeäni, koska se on jo jonkun käytössä:

      Samuel: "miksi tarvitset vakuutteluja asian suhteen muilta"

      Pekka: En tarvitse vakuutteluja vaan varoitan maailmanhistorian suurimmasta vaarasta.

      Samuel: "jos todella uskot, että perustelusi Blairille on parempia kuin minun 10 vuoden tutkimuksen vaatinut "hölynpöly" Prinssi Charlesista, niin miksi et käynnistä omaa verkkosivua ja blogia asiasi edistämiseen tai kirjoita aiheesta 700 sivuista kirjaa, kuten itse olen tehnyt"

      Pekka: Hitlerin teoksessa "Mein Kampfissa" oli 782-sivua puhdasta "antikristillistä" paskaa.

      Samuel: " Silti kirjani takaa löytyvät perusteet ovat tarpeeksi kattavat, että uskallan julistaa Jumalan valinneen minut tähän tehtävään. Ellen olisi näin uskonut, ei minulla olisi myöskään ollut syytä ponnistella sen valmistumisen eteen. Sillä "Jos Herra ei huonetta rakenna, niin sen rakentajat turhaan vaivaa näkevät." (Ps. 127:1)

      Pekka: Niin, minä en heikkoudessani uskaltaisi puhua Herran suulla

      4. Moos. 12:7-8
      7 Niin ei ole minun palvelijani Mooses, hän on uskollinen koko minun talossani;
      8 hänen kanssaan minä puhun suusta suuhun, avoimesti enkä peitetyin sanoin, ja hän saa katsella Herran muotoa. Miksi ette siis peljänneet puhua minun palvelijaani Moosesta vastaan?"

      Ja kirjasi on "ajatusrakennelmaltaan" puhdas "plagiaatti" kirjasta: "Antichrist and a Cup of Tea" (Tim Cohen, Prophecy House 1998).

    • Perso

      Vahva mielipiteeni on, että "aikainmerkit" kuten antikristus persoonana, tulee hakea, Raamatun "optiikkaa" hyväksikäyttäen, lähteistä, joissa sielunvihollinen paljastaa vahingossa vatsapuolensa. Ts. ei välttämättä valmiiksi pureskelluista hengellisistä lähteistä. Vaan arjen uutisista; julkistaen ne aralla mielellä. Ei kerskaten asemastaan "valittuna".

    • Jarmo__EiKirj

      Täällä näyttää jollain tulleen melkoinen pakkomielle todistella jotain millä ei ole hemmetinkään väliä loppupeleissä. Kristitylle ei ole väliä sillä kuka on antikristus ja jos jollekin on väliä, niin seuratkoon sitä. Kristuksen omille ei antikristukset paljon purista, me seuraamme vain Jeesusta Kristusta etsimme hänen ilmestymistään ja koetamme hahmottaa hänen kasvonsa. Se on monin verroin tärkeämpää kuin uhrata sekuntiakaan antikristuksille.

    • Tutkintätäkin

      Antikristus tulee Turkista tai on jo siellä. Raamatun uskontunnustus tärkein muista ei mitään väliä. Kaiken maailman vääriä profettoja maailma täynä

    • Perso

      Niin, Jarmo. Meille uskoville antikristus on vain yksi demonihenki muiden joukossa. Tappakoon vaikka; mutta onneksi ei voi hukuttaa sielua. Varoittaminen hänestä kuuluu kuitenkin kristityn velvollisuuksiin. Mikäli Hitler olisi paljastunut ajoissa hänestä hurmaantuneille ihmismassoille; niin hänen aikaansaamansa tuho olisi jäänyt pienemmäksi ja helvetin ovi olisi käynyt hitaampaan tahtiin.

      • Jarmo__EiKirj

        Amen! Hienoa että tutkimuksiesi lomassa olet myös tuota mieltä. Silti maailma makaa tavallaan ja kaikella on meistä aika riippumaton merkityksensä, etenkin merkkihenkilöillä, kuten Hitler.


    • Jarmo__EiKirj

      Meillä on melko vähän mahdollisuutta vaikuttaa siihen, tunnistaako joku vai edes kukaan "herra antti ristusta" koska meidän vahvuus pitää löytyä nöyryydestä ja ruokouksistamme, eikä viisaudestamme taikka tietämyksistämme, vaikka se sitten tulisikin hengessä.
      Maailmanmenon loppukäsikirjoitus on jo kirjoitettu, joten älkäämme yrittäkö muuttaa sitä, tai ainakaan yrittää hidastaa sen tuloa. Mitä nopeammin saamme Jeesuksen takaisin, se parempi meille kaikille, paitsi saatanalle. Näinpä ymmärrämme kunkin motiivit tänä päivänä, miksi kukin vinkuu sitä ja toiset tätä. Eräät ruokoilevat otsa maassa hallituksillemme ja Suomelle armoa ja lisäaikaa. Älkää tehkö niin!
      Rukoilkaa kaikessa aina että "tapahtukoon sinun tahtosi niin taivaassa kuin maan päällä", jolloin Jumalan tahto pääsee toteutumaan, eikä meidän jota kautta saatanan tahto on siinä ikäänkuin kylkiäisenä.

    • Perso

      Nyt minun täytyy nuhdella Jarmo-veljeä; kirjoituksestasi. Kyllä meillä on mahdollista rukouksin vaikuttaa lopunajan käsikirjoituksiin pieneltä osin:

      Mark. 13:14-18
      14 Mutta kun näette hävityksen kauhistuksen seisovan siinä, missä ei tulisi-joka tämän lukee, se tarkatkoon-silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;
      15 joka on katolla, älköön astuko alas älköönkä menkö sisään noutamaan mitään huoneestansa;
      16 ja joka on mennyt pellolle, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.
      17 Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä!
      18 Mutta rukoilkaa, ettei se tapahtuisi talvella.

      Eli selvällä rukouskehotteella jakeessa 18.

      • Jarmo__EiKirj

        Muista myös mitä nuhteleminen tarkoittaa! Nuhteleminen on sitä jos joku on tehnyt väärin Jumalaa toisia ihmisiä kohtaan, etenkin jos on jotakuta loukannut jne.
        Ei nuhteleminen ole sitä jos on eri mieltä jostain... käytät hieman vääriä otteita veliseni :)


      • Jarmo__EiKirj

        By the way, olen edelleen samaa mieltä. Raamatun käsikirjoituksia ei rukouksillanne muuteta miksikään. Se että jos joku on rukoillut ettei se tapahtuisi sapattina tai talvella, niin Jumala vain vihjaisee tällä kirjoituksella ettei tuo päivä tule olemaan sapatinpäivä, eikä talvella :) Simppeliä! Raamattu on täynnä Jumalan ironiaa.


    • SamuelTuominen88

      Pekka Immonen, olen täällä kirjoittaneista kanssasi samaa mieltä siitä, että kysymys Antikristuksen identiteetistä ei ole merkityksetön kysymys ja hänen paljastamisensa on tärkää erityisesti Jumalattoman maailman tähden, jonka hän on tulossa eksyttämään. Etkä ole kovin kaukana omasta ajatusmaailmastani kun paikannat Antikristuksen kansallisuuden minun tapaani Iso Britanniaan.

      Ymmärrän toki, että olet käyttänyt paljon aikaa Blairia koskeviin tutkimuksiisi ja saatat olla loukkaanut kun ystäväsi Olli Rytkönen antoi tukensa minun Antikristus ehdokkaalle Blairin sijasta. En sano perustelujesi olevan "paskaa" kuten itse näytät vihjailevan omasta kirjastani. Pitäisin Blairia yhtenä varteenotettavimpina Antikristus-ehdokkaina ellei minulla olisi parempaa tietämystä Prinssi Charlesista ja hänen roolistaan Raamatun profetioissa.

      Tehtäväni ei ole vakuuttaa sinua täällä Charlesista. Nämä vakuuttelut tein kirjassani. Jos et ole kiinnostunut perehtymään sen perusteisiin - tai blogini artikkeleihin - en voi auttaa sinua tässä asiassa. Minulla ei ole mitään tarvetta väitellä täällä koko asiasta. Kuten jo sanoin, kirjoitan vain niille jotka ovat kiinnostuneita ajatusteni perusteista. En yritä pakkokäännyttää ketään eskatologiseen leiriini.

      Mutta jos tulet levittämään tänne kirjoituksiani väärässä valossa, uskon että velvollisuuteni on myös oikaista väärin tulkitut sanat. Pekka, en ole esimerkiksi koskaan väittänyt puhuvani Herran suulla. Tämä on sinun oma tulkintasi. Itseasiassa olen kärsinyt siitä, etten ole saanut tehtäväni oikeutuksesta selkeää vahvistusta Jumalalta. En ole nähnyt näkyjä tai kokenut sisäistä puhetta, joka olisi vahvistanut minun olevan Kaikkivaltiaan asialla. Mutta se ei tarkoita sitä ettenkö uskoisi tehtäväni olevan Jumalan antama. Jos tulkintani Raamatun profetiosta on oikea - kuten uskon - toden totta se merkitsee sitä, että Jumala on työni takaaja.

      Kaiken kaikkiaan uskoni tähän perustuu loogisiin argumentteihin ja järkeilyyn - ei tunneperäisiin yliluonnollisiin kokemuksiin. Kirjani johdannossa saatan heittäytyä liian tunneperäiseksi ja tulkitsen tehtävääni tunteideni enkä järkeni kautta. Nämä ovat niitä osia käsikirjoitustani jotka voisin nykyään muotoilla hieman toisin koska tällainen tunneperäinen vuodatus saattaa ärsyttää joitakin lukijoita.

      Varmasti Hitlerin "Mein Kampfissa oli 782-sivua puhdasta antikristillistä paskaa." En epäile tätä, mutta tämä ei ollut pointtini. Ilman Mein Kampfia ja poliittista aktivismiaan Hitler ei olisi päässyt myöskään valtaan eikä hänen antisemiittiset ajatuksensa olisi menestyneet. Eli jos halaut saada ajatuksillesi näkyvyyttä, niin mikset edistä niitä kirjan tai blogin muodossa? Uskotko todella, että ajatuksesi Blairista saa kannatusta sillä, että esität joitain pinnallisia argumentteja Suomi24 palstalla samalla kun haukut minun ajatuksiani, joiden eteen olen nähnyt suurta vaivaa saadakseni ne ihmisten arvioitaviksi?

      Jos uskot kykenevän valmistamaan parempaa pizzaa kuin kotikulmillasi oleva alan pizzayritys, niin mikset mene ja perusta omaa pizzeriaasi? Ei se paljoa hyödytä jos meuhkaat Suomi24 foorumilla kaupunkisi huonoista pizzoista ja yrität saada lukijat vakuuttuneiksi omien pizzojesi paremmasta mausta.

      Lopuksi, väitteesi, että kirjani on "ajatusrakennelmaltaan" puhdas 'plagiaatti' kirjasta: 'Antichrist and a Cup of Tea' (Tim Cohen, Prophecy House 1998), oli asiaton. Paligiointi tarkoittaa toisen ajatusten omaksumista ominaan ilman, että idean alkuperäistä lähdettä mainittaisiin. Meneppä uudestaan kirjani sivulle 21, niin huomaat että mainitsen selkeästi kirjan alkuperäisen idean tulevan Cohenilta ja Monte Judahilta. Kirjani rakenne ja Charlesia koskevat perustelut ovat myös kaukana 'puhtaasta plagiaatista'. Lähestyn koko kysymystä täysin erilaisista lähtökohdista kuin Cohen, mutta en odata sinun edes ymmärtävän tätä, kun et ole koskaan viitsinyt paneutua kumpaankaan kirjaan.

      Kummastusta herättää myös tapasi kehuskella lähteittesi objektiivisuudella, kuten arjen uutisilla. Ikään kuin Cohen tai minä perustaisimme lähteemme vain kristittyjen opettajien hengellisiin tuotantoon. Itseasiassa suurin osa kirjani Charlesia koskevasta informaatiosta tulee Brittiläisen lehdistön sekulaareista uutislähteistä, joita valtavirran media on hänestä paljastanut.

    • SamuelTuominen88

      Pekka Immonen, olen täällä kirjoittaneista kanssasi samaa mieltä siitä, että kysymys Antikristuksen identiteetistä ei ole merkityksetön kysymys ja hänen paljastamisensa on tärkää erityisesti Jumalattoman maailman tähden, jonka hän on tulossa eksyttämään. Etkä ole kovin kaukana omasta ajatusmaailmastani kun paikannat Antikristuksen kansallisuuden minun tapaani Iso Britanniaan.

      Ymmärrän toki, että olet käyttänyt paljon aikaa Blairia koskeviin tutkimuksiisi ja saatat olla loukkaanut kun ystäväsi Olli Rytkönen antoi tukensa minun Antikristus ehdokkaalle Blairin sijasta. En sano perustelujesi olevan "paskaa" kuten itse näytät vihjailevan omasta kirjastani. Pitäisin Blairia yhtenä varteenotettavimpina Antikristus-ehdokkaina ellei minulla olisi parempaa tietämystä Prinssi Charlesista ja hänen roolistaan Raamatun profetioissa.

      Tehtäväni ei ole vakuuttaa sinua täällä Charlesista. Nämä vakuuttelut tein kirjassani. Jos et ole kiinnostunut perehtymään sen perusteisiin - tai blogini artikkeleihin - en voi auttaa sinua tässä asiassa. Minulla ei ole mitään tarvetta väitellä täällä koko asiasta. Kuten jo sanoin, kirjoitan vain niille jotka ovat kiinnostuneita ajatusteni perusteista. En yritä pakkokäännyttää ketään eskatologiseen leiriini.

      Mutta jos tulet levittämään tänne kirjoituksiani väärässä valossa, uskon että velvollisuuteni on myös oikaista väärin tulkitut sanat. Pekka, en ole esimerkiksi koskaan väittänyt puhuvani Herran suulla. Tämä on sinun oma tulkintasi. Itseasiassa olen kärsinyt siitä, etten ole saanut tehtäväni oikeutuksesta selkeää vahvistusta Jumalalta. En ole nähnyt näkyjä tai kokenut sisäistä puhetta, joka olisi vahvistanut minun olevan Kaikkivaltiaan asialla. Mutta se ei tarkoita sitä ettenkö uskoisi tehtäväni olevan Jumalan antama. Jos tulkintani Raamatun profetiosta on oikea - kuten uskon - toden totta se merkitsee sitä, että Jumala on työni takaaja.

      Kaiken kaikkiaan uskoni tähän perustuu loogisiin argumentteihin ja järkeilyyn - ei tunneperäisiin yliluonnollisiin kokemuksiin. Kirjani johdannossa saatan heittäytyä liian tunneperäiseksi ja tulkitsen tehtävääni tunteideni enkä järkeni kautta. Nämä ovat niitä osia käsikirjoitustani jotka voisin nykyään muotoilla hieman toisin koska tällainen tunneperäinen vuodatus saattaa ärsyttää joitakin lukijoita.

      Varmasti Hitlerin "Mein Kampfissa oli 782-sivua puhdasta antikristillistä paskaa." En epäile tätä, mutta tämä ei ollut pointtini. Ilman Mein Kampfia ja poliittista aktivismiaan Hitler ei olisi päässyt myöskään valtaan eikä hänen antisemiittiset ajatuksensa olisi menestyneet. Eli jos halaut saada ajatuksillesi näkyvyyttä, niin mikset edistä niitä kirjan tai blogin muodossa? Uskotko todella, että ajatuksesi Blairista saa kannatusta sillä, että esität joitain pinnallisia argumentteja Suomi24 palstalla samalla kun haukut minun ajatuksiani, joiden eteen olen nähnyt suurta vaivaa saadakseni ne ihmisten arvioitaviksi?

      Jos uskot kykenevän valmistamaan parempaa pizzaa kuin kotikulmillasi oleva alan pizzayritys, niin mikset mene ja perusta omaa pizzeriaasi? Ei se paljoa hyödytä jos meuhkaat Suomi24 foorumilla kaupunkisi huonoista pizzoista ja yrität saada lukijat vakuuttuneiksi omien pizzojesi paremmasta mausta.

      Lopuksi, väitteesi, että kirjani on "ajatusrakennelmaltaan" puhdas 'plagiaatti' kirjasta: 'Antichrist and a Cup of Tea' (Tim Cohen, Prophecy House 1998), oli asiaton. Paligiointi tarkoittaa toisen ajatusten omaksumista ominaan ilman, että idean alkuperäistä lähdettä mainittaisiin. Meneppä uudestaan kirjani sivulle 21, niin huomaat että mainitsen selkeästi kirjan alkuperäisen idean tulevan Cohenilta ja Monte Judahilta. Kirjani rakenne ja Charlesia koskevat perustelut ovat myös kaukana 'puhtaasta plagiaatista'. Lähestyn koko kysymystä täysin erilaisista lähtökohdista kuin Cohen, mutta en odata sinun edes ymmärtävän tätä, kun et ole koskaan viitsinyt paneutua kumpaankaan kirjaan.

      Kummastusta herättää myös tapasi kehuskella lähteittesi objektiivisuudella, kuten arjen uutisilla. Ikään kuin Cohen tai minä perustaisimme lähteemme vain kristittyjen opettajien hengellisiin tuotantoon. Itseasiassa suurin osa kirjani Charlesia koskevasta informaatiosta tulee Brittiläisen lehdistön sekulaareista uutislähteistä, joita valtavirran media on hänestä paljastanut.

    • InhottavaRealisti

      JÄRKYTTÄVÄÄ roskaa. Oikeasti. JÄRKYTTÄVÄÄ.

      • SamuelTuominen88

        Tuohon olikin valistunut kommentti. Näin kannattaakin vastata asioista joista ei mitään ymmärrä.


      • InhottavaRealisti

        Kuka täällä "ymmärtää" näitä asioita toista kummemmin? Ei kukaan...

        Koko käsite "Antikristus" on tietyissä fundamentalistien piireissä noussut samanlaisiin mittasuhteisiin kuin toinen hupaisa satu eli tempaus. Kummistakin puhutaan suureen ääneen ja Amerikan mailta tulleita Varmoja Tietoja levitetään täälläkin suurella innolla.

        Antikristus sanana esiintyy muistaakseni Raamatussa kuusi kertaa. Taisipa olla vielä niinkin ettei Jeesus itse puhu mitään hänestä. Tämä ei kuitenkaan kiihkeitä spekulantteja haittaa. Käsite on kiva ja oiva työkalu uskovien kurissapitoon. Satuilua voi jatkaa loputtomiin, koska ihmiskunnasta on aina löytynyt erilaisia diktaattoreja ja sotilasjohtajia.

        Ilmestyskirjan järkevin perustelu - se, että se on vain vertauskuvallista tekstiä ja rohkaisua vainotuille kristityille - ei TIETENKÄÄN uppoa kiihkeimpiin profeettoihin. Heidän uskossaan Raamatun tietynlaiset tulkinnat ovat kaiken A ja O. Ne tulkinnat tietysti tekevät he itse: heitähän ohjaa Pyhä Henki!

        Eikö niin, Samuel??


    • Perso

      Samuel. Puhumme samasta asiasta, antikristuksen persoonasta. Eromme on siinä, että minä käytän Blairista sanamuotoa: "voisiko". Sinä taas tuot esille valitun asemaasi julkistaa antikristus maailmalle, ehdottomana totuutena, prinssi Charlesina. Niin kauan kunnes oikea antikristus ilmestyy meidän pitää puhua ja kirjoittaa aralla mielellä.

      1. Kor. 13:9-10
      9 Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista.
      10 Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista.

      Toiseksi. Minua ei ole kutsuttu kirjoittamaan antikristuksen persoonasta 700-sivuista kirjaa. Armolahjani on henkien tunnistaminen. Ja kirjassasi vaistoan väärän hengen.

      Ef. 4:1
      1 Niin kehoitan siis minä, joka olen vankina Herrassa, teitä vaeltamaan, niinkuin saamanne kutsumuksen arvo vaatii,

      Kolmanneksi en ole loukkaantunut sinuun enkä Olliin vastakkaisista mielipiteistänne.

      Lopuksi. Huomaatko, että minä en "rummuta" sekulaareja lähteitäni ehdottomana totuutena; vaan keskustelun lähteinä. Toivon ja rukoilen, että joku, ymmärryksen lisääntymisestä hyötynyt uskonveli tai sisar, tuo asiaan parempaa totuutta. Mutta ei valitun-asemaansa korostaen; vaan aralla ja nöyrällä mielellä, uskoen oikean totuuden paljastuvan vasta Jeesuksessa Kristuksessa.

    • Perso

      Ps. Täällä hetkellä teen tutkimusta; voisiko antikristus sittenkin olla syyrialainen arabi. Ja löytyykö Danielin -kirjan 11. luvusta todisteita tähän.

      Muuten, mitään Raamatullisia viitteitä en ole löytänyt siihen, että antikristuksen tulisi löytyä Windsorin -kuningashuoneesta.

    • Jarmo__EiKirj

      Kaikki joiden huoli on enemmän antikristuksen persoonassa, sen tunnistamisessa ja sen löytämisessä, eivät usko niinkään johdatukseen tai varjellukseen. Painopiste on omavoimaisuudessa ja omin voimin taistelussa pahuuden voimia vastaan.
      Kristuksen morsiamelle riittää varsin hyvin pelkkä Jeesuksen Kristuksen veren armo ja sitä kautta Hengen vahvistuksen tuoma uskon- ja pelastuksen varmuus. En minä ole ollenkaan huolissaan vaikka Kummelin pojat olisivat antikristuksia. Pidän enemmän kiinni omasta kruunustani. Sen sijaan ajan seuraaminen ja sanan tutkiminen verraten uutisiin ja ajan ilmiöihin, on valvomista. Siihen Raamattu meitä kehottaa.
      Näen palstalla aivan liian paljon omavoimaisuutta. Sääli...

    • KTS--

      Mihinkäs se merkkipäinen Korpa on tipahtanut?
      Entäs Saddami, köklöpölöttäjän zombiehdokas...
      Entäs Obama. Palstarevittelijä Johanneksen varma nakki...??????

    • Perso

      Kuule Jarmo, jos Herra ei kannattele sitä "kruunuasi" niin sielunvihollinen puhaltaa sen omin voimin päässä pitämäsi "kruunun" kuin lastun päästäsi.

      " ...pidän enemmän kiinni omasta kruunustani"

    • Ilmestyskirjassa

      Babylonian kuninkaasta kerrottu kahdeksantena petona ja Eufrat-joen läheltä vapautetaan neljä riivajavaltaa. Kymmenen kansakuntaa antaa asevoimansa Babylonian kuninkaan alaisuuteen ja 200 miljoonainen armeija on suuri.

      Heprean kirjaimilla saadaan 666: Sadam
      S=60
      a=1
      d=4
      a=1
      m=600

    • SamuelTuominen88

      Pekka usko pois, arvostan sinun kaltaisia ihmisiä paljon enemmän kuin esimerkiksi edellä kirjoittanutta pilkkaajaa nimimerkillä KTS, joka rienaa asiaa mistä ei ymmärrä hölkäsen pöläystäkään. Tällainen asenne on ikävää ja se herättää itsessäni lähinnä myötähäpeää. Samoin nimimerkki JarmoEiKirj. kommenteissa näen vain turhaa hurskastelua, joka on valitettavan yleistä kristittyjen keskuudessa. En halua loukata Jarmo, mutta mistä sinä tiedät lepääkö elämäni Kristuksen armossa vai luotanko omavoimaisuuteen? Ja kuka olet ylipäätään sanomaan tällaista.

      Totta kai "Kristuksen morsiamelle riittää varsin hyvin pelkkä Jeesuksen Kristuksen veren armo", mutta tekeekö tämä tyhjäksi kaiken muun? Eikö ristin tähden meillä ole lupa tutkia lopun aikoja ja niistä kertovia ajan merkkejä? Sanoithan itsekkin, että meidän tulee valvoa vertaamalla ajan ilmiöitä Raamatun profeetallisen Sanan valossa. Etkö muka tiedä, että Raamattu mainitsee yhden tällaisen lopun ajan merkin olevan Antikristuksen persoonan paljastuminen valvovalle seurakunnalle (2. Tess. 2:3). Jos taas sanot, että tuo profetia ei toteudu ennen seurakunnan ylösottoa, et huomioi sitä että olen käyttänyt kaksi lukua kirjastani sen raamatulliseen perusteluun, että tuo merkki edeltää seurakunnan ylösottoa. Enkä ole todellakaan ainoa, joka opettaa näin.

      Jarmo ja Pekka, jos olisitte lukeneet perusteluni ajatuksen kanssa ja tulisitte sen jälkeen sanomaan etteivät ne vakuuttaneet, voisin ymmärtää kritiikkiänne paljon paremmin. Mutta nyt kun puhuttu asioista joiden perusteisiin, että ole koskaan viitsineet nähdä vaivaa, on kirjoituksenne yhtä tyhjän kanssa. Pekalle sanon vielä tämän: Olet oikeassa siinä, että itse käytän sanamuotoa "on" - kun taas itse käytät sanamuotoa "voisiko". Näin ollen myönnät sen itse, että pohdintasi Antikristuksen identiteetistä perustuu enemmän tai vähemmän spekulaatioon.

      Kirjoitit näin, "Niin kauan kunnes oikea antikristus ilmestyy meidän pitää puhua ja kirjoittaa aralla mielellä." Entä jos tämä aika onkin nyt? Entä jos laittomuuden ihmisen ilmestymishetki on nyt vihdoinkin koittanut. Eikö Pyhä Henki tulisi silloin paljastamaan hänet sellaisilla yksityiskohdilla, ettei sen julistamiseen tarvita enää pelkkää varovaista spekulointia. On totta, että väitän Jumalan kutsuneen minut tällaista tehtävää varten yhdessä Judahin ja Cohenin aikaisempien paljastusten kanssa. Sanot ettei hän ole voinut kutsua minua koska aistit kirjoituksistani "väärän hengen". Mutta onko tämä "aistimus" todella PH:n antama varoitus sisimpääsi vai oman mielesi tuotosta?

      En halua epäillä armolahjaasi henkien tunnistamiseen, mutta valitettavasti tiedän omasta elämästäsikin sellaista (Ollin kertomana), että sinun olisi syytä tarkastella myös omaa sisimpääsi ennenkuin lähdet tuomitsemaan minua "väärästä hengestä". Sanot ettei minussa ole nöyryyttä, kun olen niin varma asiastani. Eikö ylpeyttä ole kuitenkin se, että sanoo toisen kutsumuksen olevan "väärästä hengestä" ilman, että perehtyisi koskaan kirjailijan perusteisiin. Vai onko jo pelkkä ajatus siitä, että Jumala valitsee palvalijoitaan eilaisiin tehtäviin sinusta loukkaava?

      Pekka sekoitat kaksi asiaa joilla ei ole mitään tekemistä keskenään. Ylpeyden ja sisäisen varmuuden omien tutkimusten totuudellisuudesta, joka kestää monenlaisen kritiikin edessä. Jos olet lukenut ja tutkinut tiettyä aihepiiriä tarpeeksi kauan ja perusteellisesti, saat yhä enemmän varmuutta sen pätevyydestä. Tämä ei ole sama asia kuin ylpeys. Tietämättömyytesi kirjani perusteiden laajuudesta näkyy hyvin seuraavassa kommentissasi.

      "Täällä hetkellä teen tutkimusta; voisiko antikristus sittenkin olla syyrialainen arabi. Ja löytyykö Danielin -kirjan 11. luvusta todisteita tähän. Muuten, mitään Raamatullisia viitteitä en ole löytänyt siihen, että antikristuksen tulisi löytyä Windsorin -kuningashuoneesta."

      Kysymystä Antikristuksen syyrialaisesta alkuperästä kävin läpi monelta kannalta kirjani kolmannessa luvussa - ja arvaa mitä? Raamattu todellakin paikantaa hänet Syyriaan. Eli teesini hänen identiteetistään Prinssi Charlesina on väärä, niinkö? Ei sinne päinkään. Mutta tietysti tämä on sinulle hepreaa kun kirjani argumentit eivät näytä sinua kiinnostavan. Ja tietenkään et ole löytänyt viitteitä "siihen, että antikristuksen tulisi löytyä Windsorin -kuningashuoneesta" kun et näihin viitteisiin perustunutkaan kirjani sivuilta. Ajattelet kai, että Jumala paljastaisi automaattisesti samat asiat sinulle Hänen Sanastaan mitä Hän on paljastanut minun kauttani.

      Rakas Pekka-veli, juuri tällainen asenne on nöyryyden Hengen vastaista ajattelua ja tällaisesta toivon sinun tekevän parannusta. (itse lopetan tähän viestiin).

    • Perso

      Samuel: "Antikristuksen persoonan paljastuminen valvovalle seurakunnalle (2. Tess. 2:3). Jos taas sanot, että tuo profetia ei toteudu ennen seurakunnan ylösottoa, et huomioi sitä että olen käyttänyt kaksi lukua kirjastani sen raamatulliseen perusteluun, että tuo merkki edeltää seurakunnan ylösottoa.

      Pekka: Tähän minulla ei ole virallista mielipidettä.

      Samuel: "En halua epäillä armolahjaasi henkien tunnistamiseen, mutta valitettavasti tiedän omasta elämästäsikin sellaista (Ollin kertomana), että sinun olisi syytä tarkastella myös omaa sisimpääsi ennen kuin lähdet tuomitsemaan minua "väärästä hengestä".

      Pekka: Nyt mennään henkilökohtaisuuksiin. Olli tätä viljelee julkaisemalla vieraskirjassaan tietoja terveydentilastani. Käsittääkseni, ja Ollin kertomana, hän on ollut tietystä syystä eläkkeellä jo pitkälti yli 20-vuotta. Minä olin sentään työelämässä vielä 2-vuotta sitten.

      Samuel: "...sinun olisi syytä tarkastella myös omaa sisimpääsi"

      Pekka: Jos minun sisimmässäni elää joku muu; niin uskoni on turhaan rauennut.

      Gal. 2:20
      20 ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa; ja minkä nyt elän lihassa, sen minä elän Jumalan Pojan uskossa, hänen, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä minun edestäni.

      Sanoit lopettavasi aiheen käsittelyn tähän; minä lopetan sen vasta tapulin takana.

      2. Kor. 10:5
      5 Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle

    • Perso

      Mutta Samuel iloisempiin asioihin. Olet tehnyt todella perehtynen kirjan. Saattaa koskea suuhuni mutta sanon sen olevan väitöskirjatasoa. Olen iloinen, että sama aihepiiri kiinnostaa meitä. Samuel elän tällä hetkellä Herrani tuntemuksessa; hyvässä ja pahassa. Jos elän pahassa, lihassani, huomaan yhtäkkiä Herran tahdon senkin takana. Jos taas hyvässä; kuulen Herran kehotuksen: "älä ylpisty".

      Ollille ja sinulle hyvää joulun odotusta. Meitä on harvalukuinen joukko.

    • Perso
    • Perso

      Ja vielä tuoretta tietoa.

      "...junassa matkustanut mies havaitsi ulkomaalaisen miehen häiritsevän junassa matkustanutta naista. Mies meni huomauttamaan asiasta, mutta häiriköijä potkaisikin häntä päähän. Miehen huuleen tuli verta vuotava haava."

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112920746595_uu.shtml

    • Perso

      Älkää vaan koskaan äänestäkö enää sosiaalidemokraatteja. Heidän toimestaan meidän poliisien määrä ajettiin alas. Kempeleen, raiskauksesta kuuluisan maahanmuuttajakeskuksen alueelle lähimmät poliisipartiot tulevat Oulusta.

      • Alashallitus

        Näitä paskoja hallituksemme sitten rahtaa tänne joukoittain.
        Kuula kalloon näille kirotuille pakolaisille pitäisi laittaa.
        Suomeen tulee kaikki saatanan roistot ulkomailta,eikö omissa ole riittävästi?


      • asgasfg
        Alashallitus kirjoitti:

        Näitä paskoja hallituksemme sitten rahtaa tänne joukoittain.
        Kuula kalloon näille kirotuille pakolaisille pitäisi laittaa.
        Suomeen tulee kaikki saatanan roistot ulkomailta,eikö omissa ole riittävästi?

        Perin kristillinen näkemys.


    • Tämmöstätouhua

      Tämmöistä tapahtuu maailman antikristillisemmässä maassa usa:n jälkeen

      Nuori turvapaikanhakija vangittiin Hesperian puiston raiskauksesta epäiltynä

      Maanantai 30.11.2015 klo 15.02

      Hesperian puistossa tapahtuneesta raiskauksesta epäilty mies saapui Suomeen hiljattain turvapaikanhakijana.

    • Perso

      Tätä paskaa tapahtuu niin pitkään kunnes:

      1. saadaan hallitus, joka herää ja laittaa stopin tälle saastalle

      2. saadaan lisää poliiseja, sääli, että menee se kolmevuotta ennen kuin uusikurssi saadaan kentälle, kiitos demarit

      3. saadaan vapaaehtoisia kodinturvapartioita valvomaan kansalaisten turvallisuutta, aseinaan kännykät, lupavapaat kaasusumuttimet ja tietysti itsepuolustautuminen soveltuvin opein

    • Perso

      Katsokaapas mitä tämä "hengellistä bingoa" harjoittava Olli Rytkönen kirjoittaa vieraskirjassaan 30.11:

      "Kyllä se vaan on kumma, että Eliitti osaa valita oikeat päivämäärät tapahtumilleen (huom. okkulttinen allekirjoitus). Taaskin tärkeään Eliitin käännekohta-tapahtumaan liittyen eli Pariisin ilmastokokouksen järjestämisen ajoittamisessa, luvut 11 ja 13 ovat selvästi näkyvillä.

      Pariisin ilmastokokous 29.11.-11.12.2015

      http://www.ym.fi/fi-fi/Ymparisto/Ilmasto_ja_...

      Siis alkoi 29.11. ja päättyy 11.12.! Kolminkertaisesti luku 11 (2 9=11)! Ja neuvottelut kestävät 13 päivää! Haloo! Kyllä prinssi Charles on iloinen.

      Naurakaa. Nämä hänen laskelmansa ovat eksytystä, menevät jatkuvasti pieleen ja johdattavat uskovia" harhaan.

      http://users4.smartgb.com/g/g.php?a=s&i=g44-74169-76

      Samuel toivottamani hyvät joulun odotukset sinulle, eivät tarkoittaneet sitä näkisin kirjasi tuottavan "hyvää hedelmää". Vaan se edelleenkin mielestäni 10-vuotta hukkaan heitettyä hölynpölyä, kauniissa kääreessä, jopa väitöskirjaa muistuttavassa ulkoasussa.

    • Perso

      Katsokaapa tämän terroristipariskunnan kasvoja. Ahdistuneisuus paistaa. Tämä ilme on valitettavasti milteipä kaikkien islamin-uskoisten kasvoilla. Allah, saatana saa heidän kasvonsa synkiksi. Katsokaapa vaikka Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden; vaikkapa nuorten miesten kasvoja. Kristus sen sijaan kaunistaa "morsiamensa".

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015120720792663_ul.shtml

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe