Miehen erittäin epäilyttävä käytös

Pellavapääsi

Moikka.
En ajatellut koskaan kirjoittavani tänne, varsinkaan tällaisesta asiasta. Olen nyt kuitenkin sen verran neuvoton, että ulkopuoliset mielipiteet olisi hyviä. Pysythän siis asiallisena jos vastaat :)

Olen ollut parisuhteessa 30v. miehen kanssa noin parin kuukauden ajan. Miehellä ei ole ollut puhelimessaan soitto/tekstiviestimahdollisuutta puoleen vuoteen, eli vain mobiiliverkko toiminut. Kertoi vaihtaneensa operaattoria, mutta k.o ominaisuus ei jostain syystä siirtynyt uuden liittymän myötä. Eikä asia ole häntä itseään häirinnyt.
Pyysin häntä tekemään asialle jotain, sillä aina ei ole mahdollisuutta esim. whatsapp-puheluille.

Tänään hän ilmoitti lähettäneensä operaattorille postia ja saaneensa vastauksena pahoittelut, uuden nron, sekä puheaikaa ja tekstareita ilmaisesti hyvityksenä. Numero oli kuitenkin prepaid-numero. Tämän hän kielsi, totesi vain, että pitäisi olla tyytyväinen että toimi niinkuin pyysin. Pyysin häntä näyttämään operaattorilta saamaan spostin, jotta ymmärtäisin mistä on kyse.
Hän kertoi poistavansa turhat sähköpostit heti kun ei niitä tarvitse..

En varmaan kuvittele outoutta? :D
Ps. En usko, että miehellä ketään muuta olisi, olemme työpäiviä lukuunottamatta yhdessä lähes koko ajan. Puhelinta hän ei räpläile lainkaan yhdessä ollessamme. Pitää sitä tosin aina äänettömällä "koska on niin aina tehnyt.." Mutta mikä tässä on?

19

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jos_tykkää_niin_mmmm

      30 miehenä voin sanoa että jätkä kusettaa, vedättää eli valehtelee 6-0 ja muutenkin vie sinua kuin litran mittaa.

      Nuo "syyt" ovat aivan täyttä baska puhetta joita kukaan täysipäinen ei usko alkuunkaan, tee palvelus itsellesi ja laita sälli taipaleelle.

      Ihan vakavasti sanottuna, ilman mitään fidduilua. Mutta juuri tuollaisista kusettajistahan naiset juuri tuntuvat tykkäävän.

      • NäinJotenkin

        Jotain mätää tuossa on, miksi toimii noin. Tuohon tilaan taitaa puhelimen saada kun laittaa "lentotilaan" (eli lentokoneissa tarkoitettuun tilaan) missä puhelimessa on mobiiliverkko mutta ei puhelinverkkoa. Puhelinverkon saa takaisin kytkemällä ihan ns. normitilaan takaisin.


    • SannyBe

      Valitettavasti täytyy kompata edellistä vastaajaa. Siis mitään noin hämärää en ole koskaan kuullut.. Suomessa puhelimella soittamine/netti on todella edullista.. Ja mikä se sellainen puhelin on mihin ei voi soittaa eikä lähettää viestejä? Jätkä vedättää sua. Eikä se ole merkki uskollisuudesta jos viettää sun kanssa aikaa. Se on saattanut sanoo toiselle hoidolle että on työmatkalle tms tavoittamattomassa.
      Ei jatkoon.

    • edepoxi

      Hei vaan täälläpä kohtalo toveri täysin vedätetty nainen. Nyt on puolitoista vuotta seurusteltu. Edelleen mies ei teksittele kun ensin minä tekstitelen,, ei vastaa puheluihini satunnaisesti. tapailemme noin 3 kertaa viikossa noin ja nytpä harvemmin ja harvemmin mutta enemmän minun tahdostani. Ensimmäisen juhannuksenkin yhtä äkkiä hän lähti ystäviensä luo. Sittemmin paljastui aikamoinen syöjätär ystäväksensä. Ei tietenkään ole ollut mitään..eipä tietenkään..Muutenkin kummallisen etäinen on ollut aina ja ei juuri suutele eikä seksiäkään ole kun joskus. On pitkiä taukoja ja niistä tauoista voi päätellä jo miehen käynneen jossain toisissa naisissaan. On ollut kaikenlasia menoja ja minun seurassa talvella kiireinen. Ikään kun minusta oli äkkiä päästävä eroon. Hän kertoi että että joku eksä kesäheila otti keväällä yhteyttä ja siitäpä seurasi yli puolentoista kuukauden seksitön kausi. Varmaan kokeilivat vanhaa suolaa että janottiko. Lisäksi sekoilee nimissä minua on kutsunut tällä naisen nimellä. Kun otin puheeksi hän sanoi kaikkien naiset olevan samanalaisia. Mutta minäpä en välitä minustakin on tullut pettäjä ja annan samalla mitalla takaisin..Tänäänkin oli treffit tämän kanssa ja oli kiva kun oli tullut juuri rakastajan sylistä. Tämä mies soitti yllättäen ja halusi tavata mitä en juuri edes odottanut ja olin juuri tämän 10 v nuoremman miehen ovella..no menin pika..tiedätte kyllä,,sitten tapasin tämän pettäjä huijari miehen...Annoin vielä mojovan suudelman treffiemme päätteksi mitä en normaalisti tee. Näin sitä pitää--Antakaa pettäjien huijarimiehien maistaa omaa lääkettään. On kiva pelailla ja antaa maistaa omaa lääkettään..Ei niitä vakavasti kannata ottaa..

      • äläuskohuijaria

        Samaan ongelmaan tutustuneena voin vain kehottaa unohtamaan komo tyypin, jonka selitykset jo vauvakin tajuaa kusetikseksi.Omalla kohdallani oli pitkä suhde ka vuosi sitten äijä meni vuodeksi Espanjaan ja tapaili siellä omaa muijaansa sen lomien aikana ja muuloin muita naisia ja silloin piti puhelimen prepaid numeron suljettuna ja pitkien aikojen välein lähetti kiihkeitä viestejä ja soitteli öisin ja lähetti nettikahvilasta viestejä ja väitti ettei saanut viestejä, joita lähetin.Tuollaiseen huijariin kun törmää, niin kannattaa lopettaa ajoissa, koska sellaiset narsistit aiheuttavat vain vaikeuksia.


    • eiseollutkaanrakkautta

      Täyttä potaskaa koko äijän selityely ja loukkaavinta on se, että pitää naista niin tyhmänä!

    • lähdekäveleen

      Pari kuukautta olette tunteneet ja sä puhut jo parisuhteesta. Mahtavaa. Ethän sä tiedä miehestä yhtään mitään ja siksi hän vie sua kuin pässiä narussa. Mikä se sellainen operaattori on että noin muka voi käydä? Ei sellaista olekaan ja sä tiedät sen itsekkin.
      Miehellä on jotain salattavaa. Hän on joko varattu tai mukana rikollisessa toiminnassa. Tai pakoilee jotain ihmistä.
      Älä nyt hölmöksi heittäydy vaan selvitä asia. Puhu miehen kanssa. Kerro, että sä et luota häneen. Ja sitten pistät suhteen poikki. Se on helppoa vielä kun noin vähän aikaa olette tunteneet. Kirpaisee tietenkin mutta eihän tuollaiseen mieheen voi luottaa missään asiassa kun heti alussa vedättää sua.

    • luottotiedotonm

      Voi olla myös niin, että miehellä on luottotiedot menneet niin monesti, ettei hänelle edes anneta normaalia liittymää, vaan pitää R-kioskilta ostaa prepaidia.

      • Tämä luottotietojuttu mullekin tuli mieleen.


    • sannukka55

      luottotiedoton?

    • Selkeästi jotain hämärää on menossa. Luottotiedottomuus on yksi vaihtoehto, tosin silloinkin voi saada "normaalin" liittymän, jos maksaa muutaman satasen takuusumman. Puoli vuotta ilman puhelinta? Eikö hänellä ole omaisia, ystäviä, sukulaisia, työnantajaa, työkavereita... ketään, kenen kanssa olisi tarpeen pitää yhteyttä ihan perinteisesti soittamalla? Oletko tavannut hänen ystäviään tai muita läheisiään?

    • rehellinen.mies

      Oliko mies niin komea että rakastuit heti tuollaiseen huijariin. Eikös jokaisessa puhelimessa voi lähettää viestejä.

    • eiuskottavaa

      Mistä naiset löytää aina tuollaisia miehiä jotka valehtelee ja pettää. Jokaisella puhelimella voi soittaa tai tekstata varsinkin prepaid liittymällä koska minulla on sellainen.

    • Huijarimiesselvästi

      Et ole vainoharhainen. Katso tilannetta ja ennen kaikkea ole rehellinen itsellesi.

    • maantielle

      Kuten näet, palstalaiset komppaavat epäilyksiäsi. Asia on aivan selvä. Hänellä on muitakin naisia, mutta ei vain niitä. Hänen käyttäytymisensä on niin poikkeavaa, että hänellä on muutakin salattavaa.

      Nyt on sinulla johtopäätoksien aika. Lykkyä sinulle koko sylillinen!

    • noikku

      Mies on rahaton. Ethän vain ole antanut hänelle rahaa, maksanut hänenkin puolestaan kunolette ulkona, hänellä kun on ''tilapäinen rahaongelma''.
      Ihan selvästi miehellä on rahat lopussa, ollut jo kauan aikaa, ja hän salailee asiaa. Puhelinlaskut ovat takuulla jääneet maksamatta!
      Ajattele tarkkaan': Mitä kertoo yli kolmekymppisestä miehestä se että elämä ei pysy hallinnassa? Voitko rakentaa yhteistä elämää sellaisen kanssa? Onko tulevaisuutta?
      Tosin rahavaikeudet voivat yllättää kenet tahansa. Mutta tarkkaile miehen elämää, ovatko raha-asiat muuten kunnossa: Miten asuu, - vuokralla, onko vuokrat maksettu? - onko auto, millainen, vanha romu joka vetelee viimeisiään, vai onko ollut varaa ostaa autoa ollenkaan? Nämä esimerkkeinä.
      Minusta uskottomuus ei välttämättä ole nyt ongelmasi.

      • Mustangp51

        Eräs. On mahdollista että valehtelee kun ei uskalla kertoa.
        Noin siinä käy kun ei ole rahaa ja valehtelee.
        Minä en ainakaan laskis tuollaista huijaria kotiini en missää nimessä.
        Itse en valehtele. Koska en ole varaton. Vaikka en omista autoa. Omista kolme pyörää auton sijaan siis 3 polkupyörää. Yhdestä on kuitenkin takarengas hajalla se on mökkipyörän varapyörä. Syy miksi en koske auton rattiin on saatteeton kulkeminen. Kuljen mieluiten junalla, bussilla, polkupyörällä. Talvisin mieluiten jalkaisin. Ulkomaille lentää liihotan kerran neljässä vuodessa.


    • toinenmies

      En olisi huolissaan, jos kyseessä olisi salainen suhde niin käyttäytyminen olisi toisenlaista, anna hänelle omaa aikaa jos on kokoajan toisen iholla työtä lukuunottamatta niin se voi alkaa syödä suhdetta.

    • oojc

      Joo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      107
      1825
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1396
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1329
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1313
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1247
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1068
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      14
      1041
    Aihe