miten tutustua naisiin muuten kuin treffipalstalla

jepu42

Oon rapean neljänkympin ikänen mies. Eronnut yli vuosi sitten yli 20 vuoden suhteesta. Vaimo lähti toisen mukaan. Siitä lähti meikäläisen alamäki... menetin uskoni naisiin ja samalla tuhoutui myös itsetuntoni. En ole yli vuoteen uskaltanut enää edes puhua naisille mitään. Kaikki naiset joiden kanssa olen tekemisissä pitävät minua vain kaverina. Mulla ärsyttää että kaikki on sanoneet että he haluaisivat juuri minunlaisen miehen itselleen....harmi vaan ku nää naiset on jo varattuja.
Kertokaas nyt naiset hyvät millä pääsisin takaisin normaaliin elämään kiinni?

18

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mekkk

      Mitä väliä sillä on jos aniset on varattuja koska niitähän voi kayttää sekisiin kuin muitakin naisia mutta ei mihinkään vakavampaan ja se siitä. Hommaa riittävän monta vakinaista mitä kayt hoitelemassa niin helpottaa. EI kaikkia suhteita pidä vakavasti ottaa vaan pitää naisten kanssa hauskaa ja kun se ei enää kiinnosta niin voi ettiä jotain vakaampaa. Käy vaikka amksullisissa niin helpottaa.

    • DeppiE1983

      Nooh nooh, älä nyt ihan kokonaan naisiin uskoa menetä; shit happens ja sillä selvä. Sitten vain jatketaan eteenpäin. Itsetunnon puutekin pitää korjata; Katsele kriittisesti peiliin ja mieti mikä meni pieleen. Miksi vaimo lähti toisen mukaan ja olisiko jotain, mitä olisit voinut kumppanina tehdä toisin ihan vain jatkoa ajatellen. Vältä turhaa jossittelua ja menneessä rypemistä. Kun on sinut itsensä ja menneisyytensä kanssa on valmis uusiin tuuliin myös parisuhderintamalla. Peiliin katsoessa voit myös miettiä, miksi olisit hyvä kumppani; osaatko keskustella, kokata, oletko käsistäsi kätevä jne.

      Uusia ihimisiä netin ulkopuolella tapaa vain oikeassa elämässä. Kysele vaikka näiltä naispuolisilta kavereiltasi, olisiko heillä tuttavapiirissä sopivaa, vapaata naista, jonka voisit viedä vaikka kahville. Ja pidä silmät auki arjessa; jos mukavan näköinen naisihminen tulee vaikkapa kirjastossa, lenkillä tai kaupassa vastaan voi jäätä koittaa avaamalla keskustelua; "mitä sinä normaalisti tykkäät lukea?" tai "nyt olisi tarve uusille ruokaideoille, tulisiko sulla mieleen jotain?". Mainitsit, ettet ole puhunut naisille aikoihin, joten ala pienestä. Kaiken ei tarvitse johtaa mihinkään, kunhan kynnys jutteluun ja kontaktin ottoon pienenee.

      Erilaisissa harrastuksissa pyörii myös naisia; kokkailukurssit, suvun tutkiminen, erilaiset korutyökurssit jne jne.

      • Hyviä ohjeita. Erityisesti tuo, että kannattaa pyytää näitä kaverinaisia vinkkaamaan tuntemilleen sinkkunaisille sinusta. Suomessa tehdään sitä aivan liian vähän, siis järjestetään treffejä kavereille.

        Ja mitä puhumiseen tulee, niin naisille voi puhua ihan samalla tavalla kuin muillekin ihmisille ;)


      • jepu42

        No se lähti sellaisen mukaan joka jaksaa kulkea baareissa ja ryypätä. Itse en harrasta kyseistä aktiviteettia :/ vietin aikani mieluummin perheeni parissa enkä koskaan kieltänyt vaimoani kulkemasta baareissa yksin tai ystäviensä kanssa. Ja tottakai pitkään jatkunut työttömyyteni oli toiselle stressaavaa taloudellisesti. Mutta en todellakaan odottanut että saan fudut vielä avioliitostakin noin vain :(


      • rohkeankohteliaasti

        Jepun kannattaisi tosiaan aloittaa jossain hyvässä "naisten" harrastuksessa, mikäli ei itse baareissa viihdy, sieltäkin voi löytää naisia. Kaikilla paikkakunnilla on varmasti esim. kirjallisuus, taide, kieltenopiskelu, kokkailu, käsityö, jumppa yms. ryhmiä. Siellä voi tutustua kurssikavereihin, jutella, pyytää apua jossain asiassa ja kutsua joskus kahville.
        Yllättävä lähestyminen kadulla tai lenkkipolulla ilman ulkoilutettavaa pientä kilttiä koiraa voi vain säikäyttää naisen. Tosin minutkin on kerran isketty ruokakaupassa, kun mukava vanhempi herrasmies kyseli pyykinpesuaineista...


    • dfsdfdsfs

      "Mulla ärsyttää että kaikki on sanoneet että he haluaisivat juuri minunlaisen miehen itselleen....harmi vaan ku nää naiset on jo varattuja."

      Naiset sanovat tuollaista vain yrittääkseen tehdä toiselle paremman fiiliksen.
      Jos noista naisista joku joutuu sinkuksi niin ei varmasti silti kelpuuta sinua.

      • jepu7329

        Oot kyllä ihanan pessimistinen :D


      • toivoa.on
        jepu7329 kirjoitti:

        Oot kyllä ihanan pessimistinen :D

        Tsemppaan, juuri näin. Uskon nimittäin, että aloittaja on ihan tosiaan sellainen mies jota kannattaa treffata. Kun seuraavan kerran sitten uskaltaudut yrittämään niin katso, että naisella on ns. samat arvot esim. tuon baareissa käynnin suhteen. Panostaa perheeseen jne. Niitä ehkä on vähän vähemmän kuin näitä baarikärpäsiä mutta jos vaikka sellainen siunaantuisi jostain....

        Mikähän siinä muuten on, että juuri ne hyvät tyypit löytää ne huonot tyypit. Tämä sopii sekä naisiin että miehiin. Kun katselee pariskuntia niin melkein aina kun on oikein ihana mies tai nainen niin sen puoliso on sitten ihan toista maata. Joku kumma juttu siinä on. En mitenkään haluaisi uskoa, että täydentävät toisiaan, koska kärsijä on aina se mukavampi tyyppi ennemmin tai myöhemmin.


    • martta46n

      Ihmisten ilmoille siitä! Eka käyt parturissa ja vaatekaupassa. Sitten suihkussa ja laitat hyvää partavettä ja siitä kylille.
      Mäkin erosin viime talvena. Nöyryytettynä ja rikottuna. Väkisin hilasin itseni kaupungille, siellä on paljon muitakin aikuisia eronneita. Parisuhteeseen en ole vielä valmis, mutta haluan olla sosiaalinen.

    • Hui_olkoon

      Tuo kaupassa, kirjastossa tai lenkillä naista lähestyminen saisi ainakin minun karvani nousemaan pystyyn. Ahdistelijaksi tällaista tyyppiä luulisin. Olen itsekin yli 50-kymppinen vapaa nainen, mutta lähtisin karkuun, jos "kadulla" joku lähestyisi. Ei normaali nainen ole niin aulis, että täysin ventovieraan miehen lähestyessä ottaisi sen imarteluna, vaan pelottavana ahdisteluna, oli se lähestyminen miten hymyillen ja varovasti tehtyä tahansa.

      Tilanteen täytyisi olla alusta asti molemmilla samalla tasolla, ei mitään yllätyshyökkäystä.

      • riippuu.miehestä

        Toi varmaan riippuu lähestyjästä. Jos antaa itsestään heti sen kuvan että on aivan tosissaan niin voisin lähteä treffeille. Kyllähän sen näkee ja vaistoaa. Kyllä ne seksin perässä juoksevat erottaa heti. Itselle on käynyt muutaman kerran että mies tullut kyselemään treffeille ihan keskellä Helsinkiä. Katsellaan rintojen suuntaan ei silmiin jne. erottuu kyllä ikävästi.


    • EnnenOlin

      Olin vuosi sitten täysin samanlaisessa tilanteessa kuin sinäkin. Olen tutustunut naisiin, ryhtynyt suhteseen, rakastunutkin. Olen touhunnut varattujen kanssa, viettänyt pitkiä aikoja yksin, harrastanut seksi- ja yhdenyönsuhteita.

      Vuosi sitten uskoin vielä saavani hyvän parisuhteen. Enää en usko. Olen alkanut tyytyä siihen mitä naisista saan. Omituisinta on, etteivät ikäiseni vapaat naiset ole halukkaita lähtemään esimerkiksi teatteriin tai mökille. Eivät tahdo tutustua. Kelpaan panoksi, pitkäaikaiseksikin. Tai seuraksi ravintolaan.

      Odota vuosi, pari, niin olet luovuttanut. Ehkä se oikea sitten tulee ilman aktiivista hakemista, kun kuljet ihmisten ilmoilla ja pidät itsestäsi huolta, olet positiivinen, empaattinen, reipas, rohkea, hankit hyvän ammatin, voitat lotossa tai jotain...

      Silloinkin hän etsii koko ajan parempaa, valitettavasti...

      • Siitäselähtee

        Joo, siksi katselenkin 10v nuorempia, koska heillä on halukkuutta suhteeseen. Saattanee edellyttää lasten tekoa vielä kerran, mutta parempi se kuin tällaista päätöntä kukasta kukkaan lentämistä.

        Varattuihin en kyllä koske, mutta se tarjouksien määrä on niin typerryttävää, että usko naisiin on koetuksella. Halpoja ämmiä.


    • Siitäselähtee

      Pistä itsesi ulkoisesti parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Päätä, että nyt alkaa uusi elämä, etkä aio loppuelämääsi pilata halpamaisen exäsi takia. Man up!

      Mene ihmisten ilmoille, ota katsekontaktia. Rupeat nopeasti huomaamaan kuka naisista ympärilläsi osoittaa kiinnostusta. Sitten rohkeesti kontaktia ja kun positiivista palautetta alkaa tulemaan, niin itsetuntosi ja -luottamuksesi kohenee.

    • kfofirnd
    • Toimenpuoli

      Siis oletko ollut työtön sohvaperuna jo viimeisen vuosikymmenen, vaimon palveltava elätti, ihan kiva mies, jos ei vaadita mitään (silloin raivoat sekopäisenä). Miksiköhän vaimosi lähti?

      • retu46

        Ainakin sinun itsetuntoasi se näytti nostaneen


    • suomessaseonvaikeaa

      liity johonkin vapaaehtoisjärjestöön, esim. eläinsuojeluyhdistykseen tai vastaavaa? niissä pyörii varmasti mukavia naisia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1799
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1132
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe