Edesmennyt koira unessa

22222222

Harvemmin näen tod.tuntuisia unia, ja viellä harvemmin tänne kirjoitan mutta tämä oli sarjassaan outo.

Olin takapihallamme, kultaisen noutajan kanssa ja saksanpaimenkoiran kanssa (kultainen noutaja on kuollut oikeasti 2-3kk sitten) seisomme pihalla ja metsästä lähestyy meitä täysin tummiin pukeutunut mies? ja valkoinen koira . Päätän että kultainen noutaja jää takapihalle vahtimaan taloa ja minä sekä saksanpaimenkoira kierrämme talon juosten sekä yritämme yllättää sen tummapukuisen miehen selästä. (koirille ei tarvinnut sanoa mitään vaan ne tiesi mitä ajattelen) Juoksemme kiireellä metsään mutta mustapukuinen hahmo oli hävinnyt mutta se valkoinen koira kierteli meidän kultaistanoutajaa mikä vielläkin vahti taloa eikä välittänyt siitä haukkuvasta koirasta sekä luulin että se vieras koira aikoo hyökätä sen meidän oman kimppuun. Juoksemme paikalle ja tönäisen sen pois ja kierähtää kuoppaan (kuoppa oli unessa siksi että siihen meinattiin tehdä betonivalupohja aidalle mikä oli jo valmiina pihalla, ja sen piti rajata metsä/talo, outoa sekin koska sellaista ei ole edes koskaan suunniteltu). sitten huomaan että se meidän oma noutaja onkin haamu ja se vain vahtii taloa tuijottaen metsään sekä se valkoinen koira on myös kultainen noutaja mutta pentu vasta ja se haukkui sen ympärillä koska se meidän koira olikin haamu eikä se pentu tarkoittanut tehdä sille pahaa ( tiesin vain jostain).
Menen kauhuissani kuopalle minne se kierähti, mistä se valkoinen kultainen noutaja pääsee nousemaan istumaan koko ajan tuijottaen suoraan minua silmiin ja itse pelkään kokoajan "eihän sattunut, älä ole halvaantunut tai mitää, ole kunnossa," ja se vain tuijottaa minua suoraan silmiin ruskeilla silmillä.
(*Enkä ole koskaan tehnyt koirille oikeassa elämässä mitään pahaa, vaan pidän koirista paljon)

taustaa:
Mikä oudointa on että se meidän noutaja on haudattu noin 2-4m päähän siitä missä se vahti unessa taloa. Sekä vielläkin se meidän saksanpaimenkoira vahtii oikeasti sitä kultaisennoutajan hautaa ainakun se pääsee takapihalle niin se menee makaamaan siihen haudan viereen sekä vain tuijottaa pitkiä aikoja sitä kohtaa missä se kultainennoutaja vahti sitä taloa unessa. Kyseinen noutaja kuoli 15v-17v iässä ja se oli todella tärkeä koira.

2

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 222222222

      Ainiin ja se meidän kuollut noutaja oli myös valkoinen sekä sen vahti paikka olisi jäännyt meidän talon puolelle vaikka aita siihen olisi rakennettu unessa.
      Mietin sitäkin että jos se tummiin pukeutunut olikin kuolema.
      Miksi se oli valkoisen koiran seurassa mikä jäi meidän luokse vai eikö kuolema päässyt sinne pihaan sen meidän haamukoiran takia? vai opastiko/toiko kuolema vain sen vieraan valkoisen pentukoiran meidän pihaan Ja kun meidän koira olikin haamu niin miksi se ei lähtenyt kuoleman mukaan? Se vain suojeli viellä haamunakin taloa missä oli muu perhe.
      Juuri ennen kuolemaa se sai halvauksen, ja kun yöllä ajoin sen takia kotiin käymään halaamaan sitä niin se yllättäen heilutti häntää ja yritti nuolla minkä ei pitännyt olla mahdollista. aamulla sitten tulin kotiin että lähdemme piikille kahdestaan jolloin se makasi vain lattialla eikä noteerannut mihinkään mutta kun se kuuli puheeni kun tuli keittiöön se nosti päätä ja katsoi viellä niillä samoilla ruskeilla silmillä kun se pentu unessa pihalla.

      • hänen_isäntänsä

        Näin kuolleen koirani näyssä påäivällä sen lenkkipolun varrella, jota aina kuljimme. Koiramme lepäsi ruohikossa ja hätisteli korvia liikuttamalla hyönteisiä. Se näytti nauttivan olostaan.

        Näin myös unen jossa koiramme näkyi pitkän matkan päässä ja katseli minua. Kun kutsuin sitä nimeltä, se pinkaisi salamana jalkoihini.
        Koira oli hiukan vaaleampi ja turkki viimeisen päälle trimmattuna.

        Hautasin hänet puutarhaamme pää sisääntuloprtille päin. Pidä hyvää huolta tyttö kodistamme, sanoin palakurkussa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe